شما بودجه کلی+قطعاتی رو که میخوای بگو تا بشه نظر داد ، اینجوری به نتیجه نمیرسی.با سلام خدمت دوستان من اين سيستم رو ميخوام بگيرم برا گيم نت giga main cor2duo 8400 hard 320 samsung power green 535 graphic 9800 gt gainward ram 4 gb ddr1066 ocz lcd aoc 19 wide خواهش ميكنم از اساتيد كه نظرات خودشون رو بدن من ميخوام برم سر خريد قطعات 1} ابتدا اين قطعات مخصوصا گرافيك برند جين وارد خوب هست ؟ برند بهتر رو پيشنهاد كنيد با مشخصات؟ 2}من ميخوام ويستا نصب كنم به نظر شما خوب هست يا نه؟ 3}به نظر شما نظر شما سي پي يو چي باشه آيا مقدار كش تاثيري دارد يا نه؟ با تشكر

خوب w2261v که به تنهایی 255 260 تا از بودجتو میگیره بقیه رو چیکار میکنی ؟ :cheesygriسلام یک سیستم کامل زیر 550 می خواستم برای بازی نمی خوام فقط برای اینترنت و کارای معمولی میخوام باشه با یک مانیتور ال سی دی خوب 19 یا 22 مثلا LG W2261V یا 19 اش چون می خوام HDMI داشته باشه.
دی وی دی رایتر خوبی هم داشته باشه تا حالا یک 5-4 تا دی وی دی رایتر بدر نخور خریدم که یکی دو ماه بیشتر وردار نکرده
با تشکر

میتونی pioneer fx sata یا samsung 22x رو در نظر بگیری.ممنون
فقط اگه میشه یک دی وی دی رایتر خوب هم معرفی کنید
این مانیتوره 19 اش چند قیمته و بغییر از سایزش تفاوت دیگه ای نداره با 22 ش چون برای ایکس باکس می خواستم
با تشکر![]()

بصورت فابریک روش watercool نصبه.این کيسه از کارخونه liquid cooling system روشه
يا يارو خودش اضافه کرده![]()

خب بجای این کارا میتونی از تبدیل VGA>HDMI هم استفاده بکنی که خودش یه BOX تبدیل دیجیتال به آنالوگ داره و کابل مانیتور رو مستقیم بهش وصل بکنی، اما از اون راهی که شما میگی مطمئن نیستم بشه تصویر گرفت.با سلام آقا من یه سوال دارم من می خوام مانیتور 2033 سامسونگ رو که پروت vga داره رو به pc که گرافیکم hdmi داره وصل کنم یه تبدیل از vga to dvi و یکی دیگه dvi to htmi و همین تبدیل هم واسه گرافیک می خوام ببنینم این کار شدنی هست یا دارم الکی پول می دم ؟؟ خواهش می کنم راهنمیی کنید مرسی رامین جان خواهش می کنم کمکم کن!!!!![]()
یعنی کارت گرافیک شما فقط خروجیه hdmi داره ؟با سلام آقا من یه سوال دارم من می خوام مانیتور 2033 سامسونگ رو که پروت vga داره رو به pc که گرافیکم hdmi داره وصل کنم یه تبدیل از vga to dvi و یکی دیگه dvi to htmi و همین تبدیل هم واسه گرافیک می خوام ببنینم این کار شدنی هست یا دارم الکی پول می دم ؟؟ خواهش می کنم راهنمیی کنید مرسی رامین جان خواهش می کنم کمکم کن!!!!![]()