مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

همیشه برام سوال بوده که چطور کنسول های بازی مثلا همین XBOX با اون سخت افزار ساده performance اونقدر بالا تو بازیها دارن و عجیبترش اینکه بجز زمان Load شدن، بازیهای مختلف رو بدون تفاوت در fps (فریم ریت) اجرا میکنن؟! آیا سیستم عامل تخصصی شده برای بازی هم تو این قضیه اثر داره؟ در مورد کنسول های قدیمی تر هم همین موارد وجود داره مثلا sega یا PlayStation
البته فکر کنم منظور شما فریم متعادل و تقریبا ثابت باشه ! چون تو کنسول های نسل حاضر فریم کمتر از 30 فریم نیست .

خب کنسول یه سخت افزار ثابت و بسته شده ای داره که بازیسازی بر اساس این سخت افزار کار سختی نیست و میشه از تمام قدرت این سخت افزار استفاده کرد ! اما قضیه در PC فرق میکنه سازنده بازی باید بازی بسازه که با انواع سخت افزار ها سازگاری داشته باشه و نمیتونه مثلا بازی بسازه براساس کارت GTX 295 یا مثلا CPU ی فلان!!

بنابراین به همین دلیل سازنده برای ساختن یه بازی کنسولی دستش بازه و میتونه بازی رو طوری پیاده کنه که فریم دلخواهش رو بده !

همیشه برام سوال بوده که چطور کنسول های بازی مثلا همین XBOX با اون سخت افزار ساده performance اونقدر بالا تو بازیها دارن و عجیبترش اینکه بجز زمان Load شدن، بازیهای مختلف رو بدون تفاوت در fps (فریم ریت) اجرا میکنن؟! آیا سیستم عامل تخصصی شده برای بازی هم تو این قضیه اثر داره؟ در مورد کنسول های قدیمی تر هم همین موارد وجود داره مثلا sega یا PlayStation

البته فکر کنم منظور شما فریم متعادل و تقریبا ثابت باشه ! چون تو کنسول های نسل حاضر فریم کمتر از 30 فریم نیست .

خب کنسول یه سخت افزار ثابت و بسته شده ای داره که بازیسازی بر اساس این سخت افزار کار سختی نیست و میشه از تمام قدرت این سخت افزار استفاده کرد ! اما قضیه در PC فرق میکنه سازنده بازی باید بازی بسازه که با انواع سخت افزار ها سازگاری داشته باشه و نمیتونه مثلا بازی بسازه براساس کارت GTX 295 یا مثلا CPU ی فلان!!

بنابراین به همین دلیل سازنده برای ساختن یه بازی کنسولی دستش بازه و میتونه بازی رو طوری پیاده کنه که فریم دلخواهش رو بده !
بعلاوه اینکه بازیهای کنسولی همیشه از نظر کیفیت Texture ها(بافتها) ، LOD و View Distance و غیره محدودیت دارن و حداکثر رزولوشنهایی هم که بازی توش Render میشه هم خیلی کمتر از PC هست،همین GTA IV رو اگر نسخه ی PS3 رو با PC مقایسه کنید میبینید که بخاطر محدودیت حافظه View Distance فقط 10 تا از 100 تای قابل نمایش روی PC بود و بافتها هم کیفیت کمتری داشتن
اما خب چون کنسولها سخت افزار ثابتی دارن بازیسازا میتونن از نهایت قدرتشون استفاده کنن،اما روی PC مجبورن از قابلیت های سیستمای خیلی قوی و مثلا امکانات اختصاصی یه تراشه ی G200 یا قدرت پردازش Quad Core هاچشم پوشی کنن تا بازی بتونه رو همه ی سخت افزارای رایج اجرا بشه
(هر چن که بتدریج راه غلبه به این محدودیتها رو هم یاد گرفتن تا بازی با سخت افزار قویتر بهتر اجرا بشه)
با سلام و منونم از کمکتون من از کولینگ منظورم اینه که یه چیزی مثل واتر کولینگ که یه تاثیر کلی روی دمای سیستم بزاره و بیشتر واسه کارت گرافیک
چیزی که تاثیر کلی رو دمای سیستم بزاره فقط یه Case جدید با تهویه ی مناسب و طراحی خوب و فن های 12 یا 24 به تعداد لازم هست

با سلام و منونم از کمکتون من از کولینگ منظورم اینه که یه چیزی مثل واتر کولینگ که یه تاثیر کلی روی دمای سیستم بزاره و بیشتر واسه کارت گرافیک
خوب گفتم شما خیلی کلی پرسیدی.;)
در مورد واتر کولینگ هم انتخاب برای شما بیشتر از 2 یا 3 مدل نیست که اونا هم بالای 120 در میان ، که اکثرا واسه cpu فقط waterblock دارن و برای بقیه قطعات شما باید waterblock جدا تهیه کنی که خوب اینم یه هزینه ی اضافی به حساب میاد البته در صورتیکه گیر بیاد.:cheesygri
اینجور کولینگ ها هم بدرد قطعات حرفه ای میخوره (مخصوصا اور) چون غیر از این ، میشه خرج اضافه.;)

بودجه کلی شما چقدره ؟
بودجه کلی من حداکثر یک و نیم میلیونه. ولی تصمیمم برا خرید اون 4870*2 حتمیه. چون تو بازیهایی مثل کراسیس و استالکر بهتر از gtx295 عمل کرده. به جز بهترین قطعاتی که میشه خرید رو بگید. ممنون.:love:( اگه کارتی بهتر از این کارت گرافیک بالایی هم بود بگید):love:

بودجه کلی من حداکثر یک و نیم میلیونه. ولی تصمیمم برا خرید اون 4870*2 حتمیه. چون تو بازیهایی مثل کراسیس و استالکر بهتر از gtx295 عمل کرده. به جز بهترین قطعاتی که میشه خرید رو بگید. ممنون.:love:( اگه کارتی بهتر از این کارت گرافیک بالایی هم بود بگید):love:
CPU:Intel Core i7 920
M/B:ASUS P6T
RAM:G.Skill 3.1GB DDR3 1333
VGA:Sapphire HD4870 1GB*2
HDD:Seagate 1TB 7200.12
DVD-RW:Liteon 22X sata
CASE:Icute Black
POWER:Icute 700W
اینا جمعا حدود 1550 تومن میشن که اگر خواستی برات آماده می کنم.

پس فقط کیس دیگه درسته ؟
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i7 920
RAM : g.skill or teamgroup 3*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p6t or biostar tpower x58
VGA : evga gtx285
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : coolermaster 650w or nzxt 600w
CASE : green tuniq2 or trio

حدودا 1590 1595 در میاد.;)

من هم همین سیستم رو پیشنهاد میدم
CPU:Intel Core i7 920
M/B:ASUS P6T
RAM:G.Skill 3.1GB DDR3 1333
VGA:Sapphire HD4870 1GB*2
HDD:Seagate 1TB 7200.12
DVD-RW:Liteon 22X sata
CASE:Icute Black
POWER:Icute 700W

فقط مادربورد رو میتونی LanParty DK X58 T3eH6 یا BioStar TPower X58 هم در نظر بگیری

میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel q9550 or q9450 or q9400
RAM : crucial or corsair 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-e or biostar tpower i45
VGA : evga gtx260 ssc
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : nzxt 600w or coolermaster 600w

حدودا 980 985 تومن در میاد میتونی cpu رو 9450 هم در نظر بگیری یه 17 18 تومنی کم میشه.;)

خوب بزور میشه یه کارایی کرد مثلا این :biggrin1: :

CPU : intel i7 920
RAM : g.skill or teamgroup 3*1gb 1333 ddr3
MAIN : biostar tpower x58 or ga-ex58-ud3r
VGA : xfx 9600gso 384mb or club hd4670
POWER : green gp535a

حدودا 970 975 در میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or