قلمان
کاربر سایت
... U3DL ... UTDLR ... مدل UDSLR
جااان؟!! این مدلها دیگه کدومه؟!
اگر R فقط مال raid هستش پس چرا UD3L از UD3LR گرونتره؟!
... U3DL ... UTDLR ... مدل UDSLR
خوب من یه cpu , HDD,mainboard , geraphic,ram,میخوام همین فقط میخوام بالای 300 نشه اگه کمترشه چه بهتر چون من یه laptop گرفتم برای همین میخوام این سیستممو یه کم ارتقا بدم همین :smile:300 چی ؟
شما چه قطعاتی میخوای بگو تا بشه نظر داد.
الان شما از بین این 4تایی که زیر می نویسم با دید به این مسئله که باید چند سالی مثل بنز کار کنه و سنگین هم باشه بار کاری . کدوم رو انتخاب می کنی ؟ قیمت ها رو هم اگه دارید بگیدخیلی فرقشون زیاد نیست،اما مدل ASUS امکانات بیشتر و بعضی جاها راندمان بهینه تری رو میده، مدل گیگا یه مقدار OC بالاتر و قیمت مناسبتری داره.
خب تو اینا به نظر من Rampage II Extreme از بقیه سرتره ! ولی خب فکر کنم هنوز وارد نشده اگه هم باشه مطمئنا قیمت بالایی دارهالان شما از بین این 4تایی که زیر می نویسم با دید به این مسئله که باید چند سالی مثل بنز کار کنه و سنگین هم باشه بار کاری . کدوم رو انتخاب می کنی ؟ قیمت ها رو هم اگه دارید بگید
Asus P6T6 WS Professional یا Gigabyte GA-EX58-EXTREME یا Asus P6T Deluxe - OC Palm یا Asus Rampage II Extreme؟
مدلایی که گفتی، تصحیح کردم،چرا گرونتره که همیشه گرونتر بودن صرفا دلیل امکانات بیشتر یا بهتر بودن نیست.جااان؟!! این مدلها دیگه کدومه؟!
اگر R فقط مال raid هستش پس چرا UD3L از UD3LR گرونتره؟!
اینا همه حرفه ای و برای کار سنگین ساخته شدن ،اما Target همشون که یجور نیس، P6T6 WS برای WorkStation هس و Rampage برای فوق حرفه ای های خوره ی بازی و OCالان شما از بین این 4تایی که زیر می نویسم با دید به این مسئله که باید چند سالی مثل بنز کار کنه و سنگین هم باشه بار کاری . کدوم رو انتخاب می کنی ؟ قیمت ها رو هم اگه دارید بگید
Asus P6T6 WS Professional یا Gigabyte GA-EX58-EXTREME یا Asus P6T Deluxe - OC Palm یا Asus Rampage II Extreme؟
لطفا من رو راهنمایی:
فرق این مادربردهای P45 از گیگابایت باهم چیه؟ اساسا لینکی یا PDFی هست که این پسوندهای مادربردهای گیگابایت رو توش توضیح داده باشه؟ مثلا DS3L چه فرقی با UD3LR داره؟!
GA-EP45-DS3L 115,000 Toman
http://www.gigabyte.com.tw/Products...board&ProductID=2844&ProductName=GA-EP45-DS3L
GA-EP45-UD3LR 133,000 Toman
http://www.gigabyte.com.tw/Products...oard&ProductID=2951&ProductName=GA-EP45-UD3LR
GA-EP45-UD3L 135,000 Toman
http://www.gigabyte.com.tw/Products...board&ProductID=2952&ProductName=GA-EP45-UD3L
GA-EP45-UD3R 145,000 Toman
http://www.gigabyte.com.tw/Products...board&ProductID=3013&ProductName=GA-EP45-UD3R
کدومش برا اورکلاک بهتره؟صرفا گرونتره؟
سلام .
دوستان ex58-extreme که از p6deluxسرتره . نیست؟ قیمت های این دو تا رو هم اگه می شه بگید . ضمنا دلیل برتری اونی که بهتره چیه؟
الان بهترین برند برای رم چیه؟ 6گیگ رم DDR3با باس 1333 یا 1600چنده؟
یا حق
الان شما از بین این 4تایی که زیر می نویسم با دید به این مسئله که باید چند سالی مثل بنز کار کنه و سنگین هم باشه بار کاری . کدوم رو انتخاب می کنی ؟ قیمت ها رو هم اگه دارید بگید
بحث سرتر بودن نیست هر دو یسری امکانات مشخص دارن فقط بحث اور و طراحی برد هستش که یجورایی برتریشون رو مشخص میکنه من بین اون دو تا ga-ex58-extreme رو پیشنهاد میکنم.سلام .
دوستان ex58-extreme که از p6deluxسرتره . نیست؟ قیمت های این دو تا رو هم اگه می شه بگید . ضمنا دلیل برتری اونی که بهتره چیه؟
الان بهترین برند برای رم چیه؟ 6گیگ رم DDR3با باس 1333 یا 1600چنده؟
راستی bluray Driver چنده؟
295 رو هم هرکی داره یه قیمتی بده .
یا حق
من اینارو پیشنهاد میدم :خوب من یه cpu , HDD,mainboard , geraphic,ram,میخوام همین فقط میخوام بالای 300 نشه اگه کمترشه چه بهتر چون من یه laptop گرفتم برای همین میخوام این سیستممو یه کم ارتقا بدم همین :smile:
بهترين زمان اوخر ارديبهشت و اوايل خرداد ماهِ كه از تمامي ماهها ارزانتر مي شه و بهترين موقع براي ارتقاء هست.دوستان بهترین زمان برای خرید قطعات کامپیوتر کی هست ؟ یکی از دوستام یه سیستم تا 600,700 تومن میخواد بخره. الآن بگیره بهتره یا صبر کنه ارزون تر میشه ؟!!
من بدون مانیتورشو میگم :biggrin1: (کیس) :سلام !
دوستان یه سیستم معمولی میخوام ... برا یکی هست که کار ـه خاصی نمخواد بکنه !:biggrin1:
فقط به من گیر الکی داده !:biggrin1:
در حد 500 و اینا ... مانیتور هم گفتید که چه بهتر !!
والا زمان خاصی نداره ولی خوب اگه بخوایم الان رو بگیم طبق روال عادی بازار قطعات ، اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت یه اتفاقاتی تو بازار میفته.:cheesygriدوستان بهترین زمان برای خرید قطعات کامپیوتر کی هست ؟ یکی از دوستام یه سیستم تا 600,700 تومن میخواد بخره. الآن بگیره بهتره یا صبر کنه ارزون تر میشه ؟!!
بازار watercoolها تو ایران خیلی گسترده نیست (در حد 3 یا 4 مدل:cheesygri) یا حداقل من اینجور فک میکنم ، من giga 3d galaxy II رو پیشنهاد میکنم.HI
ارزانترین خنک کننده ی آبی که بشه خرید چی هست؟
به نظرتون asus p5qc-asus p5q-pro-asus p5q pro turbo ؟
فرق تراشه های کنتسفیلد با یورکسفیلد چیه؟
THANKS