مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

لطفا من رو راهنمایی:
فرق این مادربردهای P45 از گیگابایت باهم چیه؟ اساسا لینکی یا PDFی هست که این پسوندهای مادربردهای گیگابایت رو توش توضیح داده باشه؟ مثلا DS3L چه فرقی با UD3LR داره؟!

سلام

فرق اون مینها به جز تفاوت در بعضی امکانات در VRM هاشون هست که EP45-UD3R بهتره.

سلام .
دوستان ex58-extreme که از p6deluxسرتره . نیست؟ قیمت های این دو تا رو هم اگه می شه بگید . ضمنا دلیل برتری اونی که بهتره چیه؟
الان بهترین برند برای رم چیه؟ 6گیگ رم DDR3با باس 1333 یا 1600چنده؟
یا حق

اگه فقط برای استفاده ی عادی میخوادید هیچ فرقی نخواهد داشت.چون هیچ بحث منطقی برای برتر دونستن یکی بر دیگری در اینجا مطرح نشده که خودش خیلی جای بحث داره که بخوایم برترین رو انتخاب کنیم.
در مورد رم هم تمام برندها مدلهای خوبی دارند.نمیشه گفت چون رمی کلا خوبه همه مدلهاش خوبن.مثلا اکثر G.Skill هایی که تو بازار ما هستند از سری NQ اند و اصلا خوب نیستند.ولی باز اگه شما قصد OC ندارید همین هم رضایت بخش هستش.ولی اگه تونستید 1333 CL6 تهیه کنید.
یا مثال دیگری از رمهای Corsair:یک زمانی بود که به دلیل استفاده از GMH در Dominator ها این رمها خوب بودند ولی در حال حاضر دیگه همچنین مطلبی صدق نمیکنه.(که انتخاب بین رمها هم جای بحث داره).

الان شما از بین این 4تایی که زیر می نویسم با دید به این مسئله که باید چند سالی مثل بنز کار کنه و سنگین هم باشه بار کاری . کدوم رو انتخاب می کنی ؟ قیمت ها رو هم اگه دارید بگید
Asus P6T6 WS Professional یا Gigabyte GA-EX58-EXTREME یا Asus P6T Deluxe - OC Palm یا Asus Rampage II Extreme؟

دوست من همونطور که گفتم تمام این مینها برای افرادی که حرفه ای با قطعات کار نمیکنند زیاد فرقی رو ایجاد نمیکنه اگه اهل OC هستید اونوقت با دلیل مطرح کنم که کدوم از دیگری در بین X58 ها بهتره.

سلام .
دوستان ex58-extreme که از p6deluxسرتره . نیست؟ قیمت های این دو تا رو هم اگه می شه بگید . ضمنا دلیل برتری اونی که بهتره چیه؟
الان بهترین برند برای رم چیه؟ 6گیگ رم DDR3با باس 1333 یا 1600چنده؟
راستی bluray Driver چنده؟
295 رو هم هرکی داره یه قیمتی بده .
یا حق
بحث سرتر بودن نیست هر دو یسری امکانات مشخص دارن فقط بحث اور و طراحی برد هستش که یجورایی برتریشون رو مشخص میکنه من بین اون دو تا ga-ex58-extreme رو پیشنهاد میکنم.
giga رو آخرین بار 460 تومن (گارانتی آواژنگ) و p6t-deluxe (که عمرا گیر نمیاد:biggrin1:) هم 480 تومن.
برند خوب زیاد داریم مثل g.skill , corsair , ocz , crucial , mushkin و.... شما چی مد نظرت هست ؟ :cheesygri
الان 6 تا 1gb باس 1333 از g.skill حدودا 250 260 تومن در میاد یا کمتر از teamgroup هم میشه با 220 230 تومن ردیف کرد.
bd-rom هم از 110 به بالاس.
خوب من یه cpu , HDD,mainboard , geraphic,ram,میخوام همین فقط میخوام بالای 300 نشه اگه کمترشه چه بهتر چون من یه laptop گرفتم برای همین میخوام این سیستممو یه کم ارتقا بدم همین :smile:
من اینارو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e5200 or e2200
RAM : patriot or kingstone 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5kpl-c or p5kpl-1600
VGA : connect3d or club hd4670
HDD : maxtor or seagate 250gb 8mb

حدودا 310 312 تومن در میاد حالا من نمیدونم سیستم رو واسه بازی میخوای یا..... چون میشه یه تغییراتی توش داد.

سلام
یه سیستم میخوام برای بازی تا 1300 بیشتر نشه!
فقط هم برای بازی میخوام میشه با این بودجه یه سیستم خوب بست برای بازی
مانیتور رو هم نظرم روی w2261 v lg هست
پس بودجه میشه1000000
ممنون

آخرین ویرایش:
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel q9550 or q9450
RAM : g.skill or crucial 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-e or biostar tpower i45
VGA : club hd4890 or evga gtx260
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : coolermaster 650w or nzxt 600w

حدودا 1080 1090 در میاد.

سلام !
دوستان یه سیستم معمولی میخوام ... برا یکی هست که کار ـه خاصی نمخواد بکنه !:دی
فقط به من گیر الکی داده !:دی
در حد 500 و اینا ... مانیتور هم گفتید که چه بهتر !!

دوستان بهترین زمان برای خرید قطعات کامپیوتر کی هست ؟ یکی از دوستام یه سیستم تا 600,700 تومن میخواد بخره. الآن بگیره بهتره یا صبر کنه ارزون تر میشه ؟!! :دی

اینطور که من دیدم اصولا بهترین موقع اولای سال های تحصیلی ـه که خوب ارزون میشه...
کلا همیشه متغیره قیمت ها و پیش بینی ـه قطعی نمیشه کرد!
ولی خوب الان داره گرون تر میشه!

دوستان بهترین زمان برای خرید قطعات کامپیوتر کی هست ؟ یکی از دوستام یه سیستم تا 600,700 تومن میخواد بخره. الآن بگیره بهتره یا صبر کنه ارزون تر میشه ؟!!
بهترين زمان اوخر ارديبهشت و اوايل خرداد ماهِ كه از تمامي ماهها ارزانتر مي شه و بهترين موقع براي ارتقاء هست.
و بهتره كه تا بيست روز هم صبر بكنه.

HI
ارزانترین خنک کننده ی آبی که بشه خرید چی هست؟
به نظرتون asus p5qc-asus p5q-pro-asus p5q pro turbo ؟
فرق تراشه های کنتسفیلد با یورکسفیلد چیه؟
THANKS

آخرین ویرایش:
سلام !
دوستان یه سیستم معمولی میخوام ... برا یکی هست که کار ـه خاصی نمخواد بکنه !:biggrin1:
فقط به من گیر الکی داده !:biggrin1:
در حد 500 و اینا ... مانیتور هم گفتید که چه بهتر !!
من بدون مانیتورشو میگم :biggrin1: (کیس) :

CPU : intel e8400 or e7400
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-pro or p5q
VGA : connect3d or force3d hd4670
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : pioneer or samsung (dvd-rw)
POWER : green gp485a

حدودا 580 تومن در میاد میتونه cpu رو e7400 هم در نظر بگیره حدودا 45 46 تومن کم میشه.
دوستان بهترین زمان برای خرید قطعات کامپیوتر کی هست ؟ یکی از دوستام یه سیستم تا 600,700 تومن میخواد بخره. الآن بگیره بهتره یا صبر کنه ارزون تر میشه ؟!!
والا زمان خاصی نداره ولی خوب اگه بخوایم الان رو بگیم طبق روال عادی بازار قطعات ، اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت یه اتفاقاتی تو بازار میفته.:cheesygri
HI
ارزانترین خنک کننده ی آبی که بشه خرید چی هست؟
به نظرتون asus p5qc-asus p5q-pro-asus p5q pro turbo ؟
فرق تراشه های کنتسفیلد با یورکسفیلد چیه؟
THANKS
بازار watercoolها تو ایران خیلی گسترده نیست (در حد 3 یا 4 مدل:cheesygri) یا حداقل من اینجور فک میکنم ، من giga 3d galaxy II رو پیشنهاد میکنم.
نمیشه گفت تراشه بهتره بگی خانواده ، این دو تا دو خانواده ی مختلف از سریه cpuهای اینتل هستن که خوب تفاوت هایی با هم دارن مثلا 45nm در مقابل 65nm.

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام geforce 9600 gt بگیرم که دیدم میگن تو همین قیمت 4830 از ati هست که در حد 9800 gt قدرت داره
میخواستم بدونم چه جور کارتیه ؟
من با ati مخصوصا driver های اون مشکل دارم
میخواستم بدونم هنوز هم همون وضعه یا بهتر شده ؟
مشخصات فنی و bw این 4830 چقدره ؟

سلام

لطفا یه سیستم به من معرفی کنید که با مانیتور LCD 19 اینچ سامسونگ و ترجیحا CPU intel و مادربرد gigabyte بیشتر از 600 تومن نشه در ضمن یه درایو DVD writer هم داشته باشه حجم harddisk اش هم لازم نیست خیلی زیاد باشه تاکید بیشترم روی قطعات اصلی هست .

ممنون از شما :blushing:

خوب اینجوری که نمیشه شما قطعاتی رو که میخوای بگو تا بشه نظر داد.
فقط اینم بدون که یه ماینتور 19 lcd در کمترین حالت 180 190 تومن از بودجتو میگیره.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or