مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست عزیز ممنون بایت توضیحات .
راستیتش من میخوام اینو بعد از Reflow کردن MotherBoard PS3 روی CPU و بورد بقلیش بکشم . یعنی این باعث بهبود عملکرد PS3 بعد از Overheat شدن میشه ولی میخوام بدونم این خمیر های حرارتی تو چه قیمتی هستند و یه چیزی میخوام که خوب میشه گرون هم نباشه ولی خوب باشه .
ممنون

سلام دوستان
من نفهمیدم باید این سوالمو کجا بپرسم واسه همین اینجا میگم .
میشه یکم درباره قیمت مارک تفاوت و نحوه خرید این Thermal Compound ها و یا مون خمیرهای حرارتی توضیح بدید .
ممنون مشم کامل توضیح بدید .
خیلی ممنون
خب راجع به کارکرد که Sony توضیح داد، اما راجع به خریدش انتخابای زیادی برای خمیر سیلیکون نداری،یا باید از خمیرهای معمولی استفاده کنی که توی بازار زیادن یا باید از برندای معتبر مثل همین ZeroTherm که جز بهترین هاست و حدود 12-15 تومن هم هست خرید کنی،البته این تفاوت بی دلیل نیست و تفاوت کیفی زیاده (خودم توی تستای مختلف تفاوت حرارتی اینا رو کاملا مشاهده کردم)

خب راجع به کارکرد که Sony توضیح داد، اما راجع به خریدش انتخابای زیادی برای خمیر سیلیکون نداری،یا باید از خمیرهای معمولی استفاده کنی که توی بازار زیادن یا باید از برندای معتبر مثل همین ZeroTherm که جز بهترین هاست و حدود 12-15 تومن هم هست خرید کنی،البته این تفاوت بی دلیل نیست و تفاوت کیفی زیاده (خودم توی تستای مختلف تفاوت حرارتی اینا رو کاملا مشاهده کردم)
ممنون از توضیحت فرشید جان .
این خمیر ها توی تحمل کردن دما هم فرق دارن مثلا تا 200 درجه رو تحمل میکنه .
بعد من یه مدل هایی رو دیدم که توش یه چیز شبیه کارت تلفن داره که با اون خمیر رو روی سطح CPU پخش میکنه . اینی که تو گفتی اینو توش داره ؟
بعد از کجا میتونم تیه کنم اینی که گفتی رو ؟
من فقط شاید 6 7 گرم لازم داشته باشم اونم برای یه بار .

ممنون از توضیحت فرشید جان .
این خمیر ها توی تحمل کردن دما هم فرق دارن مثلا تا 200 درجه رو تحمل میکنه .
بعد من یه مدل هایی رو دیدم که توش یه چیز شبیه کارت تلفن داره که با اون خمیر رو روی سطح CPU پخش میکنه . اینی که تو گفتی اینو توش داره ؟
بعد از کجا میتونم تیه کنم اینی که گفتی رو ؟
من فقط شاید 6 7 گرم لازم داشته باشم اونم برای یه بار .
خب برای پخش کردن خمیر احتیاج به وسیله ی خاصی نیست اما نحوه ی توزیع کردنش روی تراشه و مقدار مورد نیاز خیلی مهم هست و این مدل هم یه وسیله ی خاص رو برای توزیع بهمراه داره.
خمیر ZeroTherm رو که من گفتم رو میتونی اینجا ببینی .البته فقط شامل 3.5 گرم خمیر هست که برای 2 تا CPU ی Intel کافی هست.

قیمتای بازاره دیگه پس فک کردی مال کجاس ؟ :confused:
الان بیا بگو مشکل چیه تا بهت توضیح بدم.

همونطور که فرشید گفت یه نوت که بدرد بازی بخوره بالای 2 تومن در میاد (شایدم بیشتر) پس به نظر من بیخیال نوت شو.
این کیس تا 1200 :

CPU : intel q9550 or q9450
RAM : crucial or corsair 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-e or p5q-pro
VGA : club hd4890
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : coolermaster 650w or green gp680b
CASE : green tuniq2 or trio

حدودا 1190 1200 در میاد.

سلام
خوب این خیلی کلی بود بگو کدوم مدل مد نظرت هست.;)

خیلی ببخشید. خیلی اطلاعات ندارم.

چه مدل هایی داره ؟

آقا يكي از بچه ها كه از قرار مايه دار هم هست :biggrin1: ميگه پولش مسئله نيست فقط يه راه حلي به من بگين تا صداي كيسم به حداقل برسه حتي شده همه قطعات رو عوض كنه. ميگه ميخواد صداي كيسش يه چيزي تو مايه هاي لپ تاپ بشه :-" سيستم خودش الآن خيلي خوبه فقط كيسش از اين سايلنت گرون ها نيست! :biggrin1: اين كيس سايلنت ها چقدر توي كاهش صدا تأثير دارن؟ :love:

سلام supra لطفا اگه میشه راهنمایی کن :
میخوام یه سیستم ببندم بودجه هم 800000 تومن میخوام خرج کنم به نظرت اینا خوبن:
cpu:intel q6600
main:asus p5qc
vga: hd 4890 or gtx260 or 9800gtx plus
به نظرت اینا خوبن ؟ توی vga موندم کدومو بگیرم فقط میخوام بازیهای الان رو با کیفیت قابل قبول بیاره تا جایی هم که میشه ارزونتر بشه
درضمن قطعات دیگه زیاد مهم نیست
thanx

آقا يكي از بچه ها كه از قرار مايه دار هم هست :biggrin1: ميگه پولش مسئله نيست فقط يه راه حلي به من بگين تا صداي كيسم به حداقل برسه حتي شده همه قطعات رو عوض كنه. ميگه ميخواد صداي كيسش يه چيزي تو مايه هاي لپ تاپ بشه :-" سيستم خودش الآن خيلي خوبه فقط كيسش از اين سايلنت گرون ها نيست! :biggrin1: اين كيس سايلنت ها چقدر توي كاهش صدا تأثير دارن؟ :love:
خب اگه مي خواد همه قطعاتشو عوض كنه خب يه كيس خوبي بخره ديگه!از همين سايلنتا كه مي گي!:biggrin1:
ببين بهش بگو فن هايي كه روي كيسش هست و عوض كنه و جاي اونا فن بلبرينگي بذاره و تمام!
قيمت اين فن ها فكر كنم دوتومن بشه پس نيازي نيست زياد خرج كنه!:biggrin1:

به نظرت اینا خوبن ؟ توی vga موندم کدومو بگیرم فقط میخوام بازیهای الان رو با کیفیت قابل قبول بیاره تا جایی هم که میشه ارزونتر بشه
thanx
حالا نمي شه ما جواب بديم؟:biggrin1:
قطعات انتخابي خوب هستن .
كارت گرافيك هم در مورد بهترين بودن 4890 شك نكن و بخرش!

آخرین ویرایش:
ممنون
به نظر شما 9800gtx نمیتونه gtaiv و crysis رو با فریم خوب بیاره یا نیاز هست vga بالاتری بگیرم
چرا خب به راحتي از پس اجراي بازي هاي گفته شده برمياد و مشكل چنداني نيست ولي خب كارت گرافيكي 4890 خيلي بهتر اجرا مي كنه.

thanx
اگه با 800 تومن بتونی این سیستم رو جمع کنی، آره قطعاتت خوبن
اما برای گرافیک بهترین انتخاب همون GTX 275 هست که هم ارزونتره و هم سرعتش در حد GTX 285 هست(یکم کمتر ولی در حدHD4890 ، بعضی جاها هم بهتر از اون)

من میخوام برای یکی از اقوام یه سیستم جدید بخرم زیاد اهل بازی و اینا نیست و بیشتر سرعت براش مهمه اگه میشه یه کمک به من کنید ممنون میشم . راستی هارد حجم زیاد نمی خواد و اینکه مانیتور و موس کی بورد و اسپیکر درایو رو داره خودش ! قیمتش هم بیشتر از 400-450 نشه

خو دوستان به دليل کارای محاسباتی بر آن شديم سيستم فعلی رو به لقايش ببخشيم خواستيم يه نظری هم از بقيه بپرسيم راجع به سيستم جديد...

بودجم مشخص نيست ولی تفکر نميزنم بالای 600 بره.CPU , Main , ميخوام گرافيکم که بيشتر از 100 نميخام بدم البته الان گرافيکم 7600 GT هستش که ديدم اوضاع بيريخته همينو نگاه ميداريم.يه پاورم ميخوايم، يک عدد کیس با جای هارد فراوان ترجيحاً 4 به بالا :دی همينا فعلاً.البته بودجه 2 گيگ رم هم از اون 600 کم بشه بعد پيشنهاد بديد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or