مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون از جوابتون رامین و فرشید و max_oc

مشکل کمتر شد ولی حل...
یه مقایسه ای بین biostar i45 & asus p5q-se & asus p5q-pro میخوام بکنین برتری هر کدوم بگید.البته از نظر کیفیت که فکر میکنم یکسان باشن حالا asus یکم بالا تر.
بعدشم میخوام ببینم تو بازی و بدون اور Q8200 بهتره یا E8400؟
مرسی
عزیزم بهترین مادربرد توی اینا P5Q-Pro هس بعد Biostar i45 که از نظر اورکلاک برتری داره ولی مقایسه ی بنچمارکی شاید نشه بین مدلای خاص پیدا کرد

میشه یکم بیشتر در مورد ویژگی هاشون بگین؟_مین ها_
مثلا چقدر رم ساپورت دارن و ......
چون میخوام یه مین درست و حسابی بگیرم که بعدش تو ارتقا مشکلی برام پیش نیاد.
--------------------------
خب پس q8200 پر.!!!!!!!
میدونم سوال تکراری ها لطفا بگید q6600 تو بازی بهتر جواب میده یا e8400.

ویژگیهاشون خیلی فرق نداره اما اگر می خوای جزییاتشون رو ببینی میتونی بری توی سایت سازنده هاشون و مقایسه کنی،
برای CPU هم هنوز بهترین انتخاب Q6600 هست ویه آینده نگری صحیح، این وسط Q8200 با اون Cash نصفش اصلا حرفی واسه گفتن نداره، کافیه یه مقدارQ6600 رو اورکلاکش کنی تا 8400 یا 8500 رو هم بخوره!

یکم دیگه بگذره هر مادربرد بی نام و نشون اینجا رقیب بردای بهترین سازنده ی دنیا میشه،نمی دونم Asrock بجز برا سیستمای فوق Value حرفی واسه گفتن داره یا نه! ، فک می کنید طراحی یه برد دم دستی با یه برد حرفه ای یکیه؟ ، یا همشون از قطعات با کیفیت ژاپنی استفاده می کنن رو برداشون؟؟ ، مهندسی برنامه ی بایوس این وسط چیکارس پس؟

دوست عزیز اون تستهای Toms رو بنده خیلی وقت پیش دیدم.این تست بین مینهای ارزان قیمت(زیر 100$)هستش و به خاطر همین هست که این مین نسبتا تو OC بهتر بوده البته قبل از Jetway.از طرفی سایت Toms خودش با یک میزان مشخص شده OC رو انجام میده نه به صورت حرفه ای.
در ضمن بنده همین مین رو هم تست کردم.اگه خیلی مشتاق هستید ایرادات اورکلاکش رو هم مطرح کنم.
تو رنج 100-120 تومن بهترین مین تو OC برد TP45 HP هستش.

اگه TP45HP Biostar بین 100 تا 120 باشه که حق کاملا با شماست! :love: جدا قیمت دقیقش چنده ؟ چون تو سایت انفورماتیک گستر که بدین ترتیب خیلی بالاتر زده... :baby:

اگه TP45HP Biostar بین 100 تا 120 باشه که حق کاملا با شماست! :love: جدا قیمت دقیقش چنده ؟ چون تو سایت انفورماتیک گستر که بدین ترتیب خیلی بالاتر زده... :baby:

قیمتها که تو سایت انفورماتیک خیلی اشتباهه.

قیمت فعلی TP45 HP بین همون حد هستش.بنده 4 ماه پیش 125 خریدم.با گارانتی انفورماتیک.

TPower i45 رو هم تا اونجایی که خبر دارم میشه با 140 هم تهیه کرد.

با سلام.
من یک دی وی دی رایتر liteon دارم.(2سال و نیم پیش خریدم به همراه pc)
مشکلات مختلفی دارم با این رایتر:
1- بعضی مارک ها و مدل های دیسک را نمیشناسد.(مثلا topwrite یا ...)
2-قبلا از دیسک های sony استفاده می کردم ولی الان دیسک های سونی را نمیشناسد. (مدل -r را نمیشناسد.)
3-بعضی دیسک ها یی را که با رایتر های دیگر رایت کردم و در تمام دستگاه ها و سیستم های دیگر درست است را با عنوان blank dvd و حتی blank cd میشناسد.
مشکل از کجاست؟چکار کنم؟
راه حل چیست؟
با تشکر.

لطفا من رو راهنمایی:
فرق این مادربردهای P45 از گیگابایت باهم چیه؟ اساسا لینکی یا PDFی هست که این پسوندهای مادربردهای گیگابایت رو توش توضیح داده باشه؟ مثلا DS3L چه فرقی با UD3LR داره؟!

سلام .
دوستان ex58-extreme که از p6deluxسرتره . نیست؟ قیمت های این دو تا رو هم اگه می شه بگید . ضمنا دلیل برتری اونی که بهتره چیه؟
الان بهترین برند برای رم چیه؟ 6گیگ رم DDR3با باس 1333 یا 1600چنده؟
راستی bluray Driver چنده؟
295 رو هم هرکی داره یه قیمتی بده .
یا حق

لطفا من رو راهنمایی:
فرق این مادربردهای P45 از گیگابایت باهم چیه؟ اساسا لینکی یا PDFی هست که این پسوندهای مادربردهای گیگابایت رو توش توضیح داده باشه؟ مثلا DS3L چه فرقی با UD3LR داره؟!

کدومش برا اورکلاک بهتره؟صرفا گرونتره؟​
فرق UD3L با UD3LR فقط توی اینه که اونی که R داره تراشه ی جنوبی ICH10R رو داره که Raid ساپورت میکنه.اون مدل UDSLR هم خازنای بهتر و OC بالاتر و Ultra Durable 3 رو داره

سلام .
دوستان ex58-extreme که از p6deluxسرتره . نیست؟ قیمت های این دو تا رو هم اگه می شه بگید . ضمنا دلیل برتری اونی که بهتره چیه؟
الان بهترین برند برای رم چیه؟ 6گیگ رم DDR3با باس 1333 یا 1600چنده؟
راستی bluray Driver چنده؟
295 رو هم هرکی داره یه قیمتی بده .
یا حق
خیلی فرقشون زیاد نیست،اما مدل ASUS امکانات بیشتر و بعضی جاها راندمان بهینه تری رو میده، مدل گیگا یه مقدار OC بالاتر و قیمت مناسبتری داره
بهترین برندا توی بازار ما G.Skill , Corsair برای DDR3 هستن که Gskill برای 3 گیگ باس 1333 قیمتی حدود 145 داره و 1600 هم حدود 170 ، البته دارن ارزونتر میشن.

آخرین ویرایش:
خیلی فرقشون زیاد نیست،اما مدل ASUS امکانات بیشتر و بعضی جاها راندمان بهینه تری رو میده، مدل گیگا یه مقدار OC بالاتر و قیمت مناسبتری داره.
الان شما از بین این 4تایی که زیر می نویسم با دید به این مسئله که باید چند سالی مثل بنز کار کنه و سنگین هم باشه بار کاری . کدوم رو انتخاب می کنی ؟ قیمت ها رو هم اگه دارید بگید
Asus P6T6 WS Professional یا Gigabyte GA-EX58-EXTREME یا Asus P6T Deluxe - OC Palm یا Asus Rampage II Extreme؟

الان شما از بین این 4تایی که زیر می نویسم با دید به این مسئله که باید چند سالی مثل بنز کار کنه و سنگین هم باشه بار کاری . کدوم رو انتخاب می کنی ؟ قیمت ها رو هم اگه دارید بگید
Asus P6T6 WS Professional یا Gigabyte GA-EX58-EXTREME یا Asus P6T Deluxe - OC Palm یا Asus Rampage II Extreme؟
خب تو اینا به نظر من Rampage II Extreme از بقیه سرتره ! ولی خب فکر کنم هنوز وارد نشده اگه هم باشه مطمئنا قیمت بالایی داره

بعد از اون هم نظر من روی P6T Deluxe هست ! البته یکم صبر کنید قیمتها پایین تر بیاد بهتره

جااان؟!! این مدلها دیگه کدومه؟!
اگر R فقط مال raid هستش پس چرا UD3L از UD3LR گرونتره؟!
مدلایی که گفتی، تصحیح کردم،چرا گرونتره که همیشه گرونتر بودن صرفا دلیل امکانات بیشتر یا بهتر بودن نیست.

اینا همه حرفه ای و برای کار سنگین ساخته شدن ،اما Target همشون که یجور نیس، P6T6 WS برای WorkStation هس و Rampage برای فوق حرفه ای های خوره ی بازی و OC
شما ببین واسه چکاری می خوای و انتخاب کن،مدل P6T-D الان 550 به بالاس و مدل گیگا هم 500 تومن ،فعلا قحطی اومده انگار!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or