Mohamadcitrix
کاربر سایت
اهان.رامین جان الان بخوای واسه من یه مادر بورد و سی پی یو معرفی کنی چی میگی؟یه چیزی که فعلا کم نیارم دیگه.توپ باشه

بستگی به بودجت داره بگو تا کمکت کنم.اهان.رامین جان الان بخوای واسه من یه مادر بورد و سی پی یو معرفی کنی چی میگی؟یه چیزی که فعلا کم نیارم دیگه.توپ باشه![]()
شما میخوای این قطعات رو بگیری درسته ؟من میخوام سیستم سفارس بدم(فقط کیس)
برای سفارش کیس جدا از مادربرد ///هارد//// رم ///کارت گرافیک /// پاور /// پردازنده /// درایور /// بدنه کیس //چه قطعاتی باید سفارش مشخص کنم؟؟؟!!!!
کارت صدا و مدم خودشون سوار میکنن یا من باید بهشون بگم؟؟؟!
خوب به من باشه میگم gigabyte ga-ex58-extreme با یدونه i7 965 شما قبول میکنی ؟ (حدودا 1800 1850 در میاد :biggrin1اقا پولش حله.فقط مادربورد با سی پی یو بگو.قیمتش مهم نیست:biggrin1:
این مدل حدودا 230 235 در میاد ، عمرا ارزش خرید نداره شما اگه میخوای تا این حد خرج کنی مینهای بهتری میتونی در نظر بگیری.بچه ها خسته نباشيد:
قيمت حدودي اين مادر بورد رو ميخواستم. GIGA-EP45-DS4
در ضمن مادر بورد خوبي هست براي ميكس و مونتاژ
خوب به من باشه میگم gigabyte ga-ex58-extreme با یدونه i7 965 شما قبول میکنی ؟ (حدودا 1800 1850 در میاد :biggrin1
این مدل حدودا 230 235 در میاد ، عمرا ارزش خرید نداره شما اگه میخوای تا این حد خرج کنی مینهای بهتری میتونی در نظر بگیری.
مادربرد خاصی نمیخواد ، اگه میخوای تا 230 خرج کنی من asus p5q-deluxe یا p5e رو پیشنهاد میکنم ، p5q-pro هم مین خوبیه.مثلا چه نوع مادربوردي براي سيستم ميكس و مونتاژ ميخوام. ASUS خوبه مثلا P5Q PRO.
:smile:

در مورد سوال اول بهتر از فرشید بپرسی اون خوب میدونه.سلام
فرق openGL 2.0 با openGL 2.1 چیه؟ و یا Directx10 با 10.1؟ بعضی کارتا فرق دارن؟
همچنین یه سوال دیگه اینکه چند تا بنچ مارک بین 9800gtx+ و 4850 دیدم ضد و نقیض بود.بالاخره کدوم قوی تره و اصلا کدوم پیشنهاد میشه؟من خودم تو کف Zotac ام.لطفا راهنمایی کنید
آخرین سوال اینکه این کیس Green Magnumچطوره از لحاظ تهویه و صدا و لرزش و....اگه کسی داره بگه لطفا
من کیس ساده حال میکنم:cheesygri
مرسی
فقط کیس میخواد یا..... ؟اقا با 350 واسه یکی از دوستان با مانیتور چی میتونه بخره؟
هرچی باشه
با اون cpu هم میشه ddr3 گذاشت ، ساپورت ddr2 یا ddr3 ربطی به cpu نداره و برمیگرده به main و چیپش.سلام.با Q6600 میشه DDR3 1333 گذاشت؟
کلا وقتی میگن یه Cpu رم ddr2 1066 ساپورت می کنه یعنی چی؟
کدوم بهتره؟Q6600/Q9300/E8600