واسه اور بهتره از فرشید کمک بگیری سیستم خودش اوره.:cheesygri
فرار میکنم.![]()

پیغام خصوصیش غیر فعال بود ؟ :confused:
با اور رم سرعت یا باسش میره بالا حجمش ثابته.
خاموش بودن مانیتور چه ربطی به کارت گرافیک داره ؟ شما یه بازی اجرا کن بعد مانیتور رو خاموش کن به نظرت کارت گرافیک غیر فعال میشه که بخواد مصرفش کم یا قطع بشه ؟
نه هیچ ربطی نداره انرژی کارت از خود مین یا بهتر بگم پاور تامین میشه نه جای دیگه.
کی گفته با 30w راه میفته بگو تا خودم یه حالی بهش بدم.:biggrin1:
آره میدونم.![]()

(دوتا سوتي تو يه پست دادن...
)واسه پیکربندی کارتای ati تو cf به این لینک به نگا بنداز خودت متوجه میشی.سلام دوستان
من یک کارت asus hd 3850 دارم میخوام یک کارت hd 3870 را باهاش croos fire کنم چند جا خوندم نوشته بود میشد ولی یک مشکلی هست من asus hd 3870 گیر نیاوردم ولی giga بود نمی دونم شدنی یا نه. بدیش اینه که asus رمش ddr 4 ولی عجیب giga رمش ddr 3 .در ضمن اگه جائی سراغ دارید asus hd 3870 میفروشه بگید با قیمتش .سوال بعدیم اینه که من power 430 w دارم .باید عوضش کنم یا نه
خیلی لطف می کنید اگه جواب بدید
نه بایدی در کارن نیست میتونه دو کارت مختلف باشه.برای کراس فایر باید دوتا کارت با مشخصات یکسان باشه
1) همون Overclock هست. یعنی با استفاده از ابزار مثل ولتاژ دادن، افزایش سرعت هسته ها و ... قدرت قطعه رو افزایش میدند.با سلام خدمت دوستان عزیز با اجازهی شما چند تا سوال داشتم
1-اور کردن یعنی چه؟
2-من رام یک گیگ با باس 1066 مارکpatriot قیمت کردم50 ولی مارک ocz را گفت چند سری داره کدام سری عالی
3-و اگه ممکن هست مقدار کش و مگاهرتز سی پی یو ها را بدید و این سیستم که پیشنهاد دادید تا چند سال کارایی داره یه دنیا ممنون
:blushing:از رم ها میتونی رم های Patriot یا Crucial یا G.Skill و یا Team Group رو در نظر داشته باشی که من رو Crucial تاکید دارم که تو بازار شناخته شده هم هستند. سیستمی هم که گفتی سیستم مناسب و خوبی هست. اگر مایلی پاورت حرفه ای تر باشه پیشنهاد میدم از برند های معتبری مثل NZXT یا Thermaltake یا ... استفاده کنی که من خودم شخصا کیفیت NZXT رو تضمین میکنم...با سلام خدمت اقای اینتل خسته نباشید من چه رامی بخرم که قدرتی مثلOCZ داشته باشد و ایا سیستم زیر خوبه یانه وچند سال کار میده و اگه ممکن هست مقدار کش و مگاهرتز سی پی یو ها را بدید و این
سیستم تا چند سال کارایی داره یه دنیا ممنون
CPU : intel q6600 or e8400
RAM : patriot or ocz 4gb
MAIN : asus p5q-c or p5q-pro
VGA : connect3d hd4870 or zotac 9800gtx
POWER : green gp535a or gp485a
M3A79-T Deluxe از نظر من خوب هست و به صرفه. ولی به هر حال باز نظر دیگران هم مهم هست.سلام INTEL عزیز از بین مادر بورد های زیر به نظر شما کدو بهتره اگه می شه قیمتشون رو هم بگین مرسی:
M3A79-T Deluxe
M3A32-MVP Deluxe
M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP
با PHENOME II
cheesygri
من کیس های گرین رو پیشنهاد نمیدم(البته اگر برای کارایی میخوای) ولی اگر مقصودت قیمتش هست TUNIQ3 خوب هست.ببخشد یادم رفت این رو هم بپرسم از کیس های زیر کدوماش بهتره[البته همش گرینه]
transformer
galaxy
tuniq turbo
pacific
trio
armoR:laughing::blushing: