به اين خاطر كه P5K قبلا با اين قيمت خريداري و وارد شده و مسلما فروشنده هم نميتونه قيمتشو بياره پايين و ضرر كنه.چرا قیمت p5q se از p5k epu کمتره؟مگه اولی p45 نیست.پس نباید گرونتر باشه؟البته بر اساس قیمت rayansaba میگم ها.
اگه سایتی هست که قیمت کارت های Zotac تو ایران رو داره بگین لطفا.مرسی
اگه فقط کیس میخوای میتونی اینو در نظر بگیری :دوستان سلام !
تو رنج 500 هزار تومان یه سیستم درست و درمون و مناسب رو پیشنهاد کنید لطفا ....... .
Creative Inspire-M4500 : 52-53آقا من چند روز هی دارم سوال می کنم یکی نیست جواب ما رو بده ؟
قیمت اسپیکر های زیر رو می خواستم : ( قیمت تو بازار رو بدید )
Creative Inspire-M4500
Creative Inspire-M2600
Creative Inspire T3100
ممنون می شم یکی جواب بده
این که p5q-se از p5k-epu ارزونتره بر میگرده به کسی یا کسایی که اون مین رو وارد کردن ، مثلا 8800ultra نوش اگه گیر بیاد 370 380 تومن مایشه درصورتیکه 4850 یا 9800gtx رو میشه با 260 تومن هم پیدا کرد.چرا قیمت p5q se از p5k epu کمتره؟مگه اولی p45 نیست.پس نباید گرونتر باشه؟البته بر اساس قیمت rayansaba میگم ها.
اگه سایتی هست که قیمت کارت های Zotac تو ایران رو داره بگین لطفا.مرسی
تو صفحه قبل که پرسیده بودی گفتم میتونی tuniq یا trio رو در نظر بگیری اگه کولینگ برات مهمه من tuniq رو پیشنهاد میکنم.ببخشید که دوباره می پرسم ولی موندم میون این مدل کیس ها کدوماش به نظر شما اساتید بهتر من می خوام شنبه بگیرم مرسی.
میتونی اینو در نظر بگیری :با سلام . خیلی وقت بود که اینججا نیومده بودم .
دوستان من می خوام یک سیستم به من معرفی کنید که برای کار بازی و محاسبه و انیمیشن باشه . فرم بده خدا . رندر بگیرم باهاش خدا . 3dmax , maya . بازی ها رو باهاش بجوم.اصلا هم دوست ندارم حالا حالا ها هم عوضش کنم . یعنی کلا علاقه ای به تعویض قطعات زیر 2سال ندارم . 1500تا1600هم بودجه دارم(فعلا بدون مانیتور بگید). فقط لطف کنید از هرچیزی بهترینشو برای کار من بگید (6تا از هر کدوم معرفی نکنید که گیج بشم:biggrin1.ترجیحا یک main بگید که بشه روش Sli یا CF رو پیاده سازی کرد.
>>main های DDR3 می توانند DDR2را هم جواب بدهند؟(هزار بار گفتید یه بار دیگه هم بگید:biggrin1.
>>Q6600با 12m cache خوبه یا بهترش هم هست؟
والا از کیفیتش اطلاعی ندارم ، واسه خرید هم میتونی بری ایران ، ایرانیان یا پارسیان.آقا ممنون که جواب دادی
می گم من تصمیم گرفتم همین M4500 رو بگیرم به نظرتون خوبه دیگه ؟ تو این قیمت چیز دیگه ای که پیشنها نمی کنید ؟
راستی از کجا بخرم بهتره قیمت ها بهتره مثلا پاساژ ایران یا رضا یا ...
این سایت داره می ده 50 از اینجا بگیرم به نظرتون ؟
http://www.behinehrai.com/detail.php?gid=484
این پست هم جواب بدید ممنون می شم
سوپرا کارت همون زمان های قدیم هم درست بود امـــــا می گم که این برندی که برای رم گفتی خوب هست؟ DDR3 با باس 1333دیگه چی خوبه؟ سوپرا جان 4870x2 این 280gtx رو له می کنه. اونو الان بندازم رو این سیستم بهتر نیست؟میتونی اینو در نظر بگیری :
CPU : intel core i7 920
RAM : g.skill 3*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p6t-deluxe
VGA : zotac gtx280
HDD : samsung or maxtor 720gb 32mb
POWER : green gp580b or acbel 600w
CASE : nzxt lexa blackline or green tuniq3
خوب 4870X2 قويتره. حدود 70 تومنم از 280 گرونتره.سوپرا کارت همون زمان های قدیم هم درست بود امـــــا می گم که این برندی که برای رم گفتی خوب هست؟ DDR3 با باس 1333دیگه چی خوبه؟ سوپرا جان 4870x2 این 280gtx رو له می کنه. اونو الان بندازم رو این سیستم بهتر نیست؟
(یک شوپرا و یک تاپیک؟ بقیه کجا هستند ؟ برسید به دادش:biggrin1![]()
g.skill آخرت رمه میگی نه از بنچا بپرس.:cheesygriسوپرا کارت همون زمان های قدیم هم درست بود امـــــا می گم که این برندی که برای رم گفتی خوب هست؟ DDR3 با باس 1333دیگه چی خوبه؟ سوپرا جان 4870x2 این 280gtx رو له می کنه. اونو الان بندازم رو این سیستم بهتر نیست؟
(یک شوپرا و یک تاپیک؟ بقیه کجا هستند ؟ برسید به دادش:biggrin1![]()
سوپرا جون یه زمانی با 200تومان زن می گرفتن الان با 1500نمی شه یه سیستم خوب بست؟(ای زندگی)g.skill آخرت رمه میگی نه از بنچا بپرس.:cheesygri
واسه این سیستم هم 1333 خوبه بعدا یه حالی بهش میدی میره تا 1500 1600.
درسته 4870x2 سرتره ولی خوب با بودجه شما هماهنگ نمیشه وگرنه من 4870x2 رو پیشنهاد میدادم.
با من باشه که میگم 295 بنداز 4870x2 که هیچه.:cheesygri

:biggrin1:میتونی اینو در نظر بگیری :سلام دوستان یه سیستم ( کیس - مانیتور ) می خواستم که در حدود 1500 بشه ... (لطفا بیشتر نشه !) . فقط لطفا برای بازی عالی باشه و درضمن اگه میشه با gtx280 باشه ... آخه حیفم می یاد فیزیکس داره ! اگر واقعا فکر می کنید 4870 بهتره برام لطفا توجیه کنید که چرا ! لطفا این فیزیکس رو هم مد نظر داشته باشید ...! مانیتور اینچش مهم نیست کیفیتش بالا باشه و حتما حتما ddr 3 باشه ...
ممنون ..
لرد اسکارلت ..![]()
من بین اونا lexa یا lexa blackline رو پیشنهاد میکنم.سلام ببخشید که بازم می پرسم از برند CASE NZXT این مدل ها رو شما کدوماشو میگید خوبه
ایا این ها یا گرین همون که گفتید