مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خب مثلاً فرقش چيه؟ :((

مثلاً رم رو ميگيم OCZ با كينگ استون از لحاظ سرعت قابل مقايسه نيست. اين دو تا برند چه بدي نسبت به گرين و برند هاي ديگه دارن؟ (يكي ار دوستان نمايندگي RHOMBUS رو داره:biggrin1:)

فرقش اينه كه خروجيه Realش خيلي كمتر از 500 واته. امكان نداره يه 500 وات ريل 20 تومن باشه.

میخوام ببینم تا چند وقت دیگه phenomII میاد اگه میرزه صبر کنم :biggrin1:
چه گیری دادی به این فنوم 2 مگه 1ش چی بود که 2ش بخواد چی باشه.(چی شد:cheesygri)
تا اونجایی که من میدونم قراره تو همین ماه بیاد بیرون در مورد قدرت و کاراییش هم بنچاشو ندیدم که نظر بدم.
اييييي خروجي peak يا real كه وَگفتي چي هستَ؟ :biggrin1:
كدومشون بهتره؟ براي گرين كدومه؟

نه هنوز نگرفتم آخه اينا رو بخوام بگيرم حدود 20 تومن برام در مياد ولي گرين بخوام بگيرم 50 در مياد... آخه من خودم اين فكر رو كردم: گرين خودش نسبت به بقيه ارزونه ديگه اينا با اين تفاوت قيمت با برند هاي ديگه بايد فاجعه باشن :biggrin1:
خروجیه peak جیزه خروجیه real خوبه همین.:cheesygri
این که ببینی چه پاوری میخوای باید مصرف قطعاتت رو در بیاری بعد با توجه به مصرفشون پاور مورد نیازت رو در نظر بگیری شما تا اونجایی که من میدونم 9800gtx plus گرفتی درسته ؟ ، حداقل یه 450w real میخواد حالا با توجه به قطعات دیگه این رقم بالاتر میره.
اون پاورایی که گفتی همونطور که گفتم بیشتر رو خروجیه peak مانور میدن تا real یعنی اون 500یی که نوشته خروجیه realش نهایت 230 240w هستش یعنی در حد فاجعه.
حالا سیستم کلی رو بگو تا یه حالی بهش بدیم.:biggrin1:

چه گیری دادی به این فنوم 2 مگه 1ش چی بود که 2ش بخواد چی باشه.(چی شد:cheesygri)
تا اونجایی که من میدونم قراره تو همین ماه بیاد بیرون در مورد قدرت و کاراییش هم بنچاشو ندیدم که نظر بدم.
خروجیه peak جیزه خروجیه real خوبه همین.:cheesygri
این که ببینی چه پاوری میخوای باید مصرف قطعاتت رو در بیاری بعد با توجه به مصرفشون پاور مورد نیازت رو در نظر بگیری شما تا اونجایی که من میدونم 9800gtx plus گرفتی درسته ؟ ، حداقل یه 450w real میخواد حالا با توجه به قطعات دیگه این رقم بالاتر میره.
اون پاورایی که گفتی همونطور که گفتم بیشتر رو خروجیه peak مانور میدن تا real یعنی اون 500یی که نوشته خروجیه realش نهایت 230 240w هستش یعنی در حد فاجعه.
حالا سیستم کلی رو بگو تا یه حالی بهش بدیم.:biggrin1:

آره VGA همونه :biggrin1:
مادربورد هم P5QL PRO خواهم گرفت. :-"
كيس بنده خدا يه فن بيشتر نداره (يه دونه پشتش داره) :(( :biggrin1:
DVDRW دارم :biggrin1: فلاپي درايو هم ندارم!
CPU هم 3.4 دو هسته اي 4 مگ كش :biggrin1: تازه دلتون بسوزه CPU من فن هم داره!!!!! :laughing: :biggrin1: :-"
رم هم يا ميكنمش 2 گيگ باس 1066 يا 4 گيگ باس 800.
ديگه هيچي يه كابل موبايل !!!!!!!يه كابل LAN به مودم !!!!!!
GREEN - GP480A بس نيست؟

آخرین ویرایش:
480 هم کافیه ولی اگه بتونی یکم بیشتر خرج کنی یه gp535a بگیری خوبتر میشه.:cheesygri
اگر نه که من gp485a رو پیشنهاد میکنم.
ye motherbord bra am2+ marefi conid dar had 110 toman ama dar had p5q bashe
خواهشا فارسی رو پاس بدار.
میتونی ga-ma770-ds3 یا ga-ma78g-ds3h رو در نظر بگیری.

آخرین ویرایش:
خب پس همون 530 ميگيرم.
مادر بورد و پاور هم معلوم شد. فقط توي انتخاب رم خيلي گيج شدم.
شما بودي كدوم اينا رو انتخاب ميكردي؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Patriot - Dual Channel 4GB - 800-(2x2GB)
50,000 تومان
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Patriot - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
30,000 تومان
(دوتا ميگيرم يعني 4 گيگ)
در كل:
60,000 تومان
يكي هم زنگ زدم نمايندگي Patriot گفت يه دونه داريم خيلي عاليه:
Dual 2GB - 800 ولي اور شده به 1066
56,000 تومان
OCZ 2GB DDR2/800 Gold Dual Channel
63,000 تومان
CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
45,000 تومان
(اينو بعد ميتونم بكنمش 4 گيگ)
CORSAIR - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB) - DHX
CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit
65,000 تومان
Geil 2GB 800 DUAL
55,000 تومان
خب عقل سالم ميگه اگه Patriot با اون سه تاي ديگه قابل مقايسه باشه يكي از اون 3 تا رو بگيرم... :biggrin1
آيا Patriot با اونا قابل مقايسه هست؟ اين 4تا برند به نظر شما به ترتيب كدوماشون بهتر هستن؟ (مي دونم سؤالش يه كم مسخره هست :biggrin1: ولي بالاخره هركي يه جور عقيده داره نسبت به برندهاي مختلف و من نظر شما رو مي خوام. مثلاً من اگه ASUS رم هم ميزد اول و آخر ميگفتم ASUS! :biggrin1:)

شما بودي كدوم اين 7 مورد رو بر ميداشتي؟

آخرین ویرایش:
سلام عزیز یه سیستم توپ برای ما بگو تایه 800 900
cpu /hard/main/vga/ram/ فقط cpu amd باشه
گرافیک در حدود یه 300 400 (لطفا از سری ای تی ای )
مین هم با قابلیت کراس فایر
مرسی
:cheesygri

خب عقل سالم ميگه اگه Patriot با اون سه تاي ديگه قابل مقايسه باشه يكي از اون 3 تا رو بگيرم... :biggrin1
آيا Patriot با اونا قابل مقايسه هست؟ اين 4تا برند به نظر شما به ترتيب كدوماشون بهتر هستن؟ (مي دونم سؤالش يه كم مسخره هست :biggrin1: ولي بالاخره هركي يه جور عقيده داره نسبت به برندهاي مختلف و من نظر شما رو مي خوام. مثلاً من اگه ASUS رم هم ميزد اول و آخر ميگفتم ASUS! :biggrin1:)

شما بودي كدوم اين 7 مورد رو بر ميداشتي؟
من 2gb ocz یا 2gb corsair xms2 رو برمیداشتم.
میتونی اینجوری در نظر بگیری از چپ به راست : corsair , ocz , geil , patriot
سلام عزیز یه سیستم توپ برای ما بگو تایه 800 900
cpu /hard/main/vga/ram/ فقط cpu amd باشه
گرافیک در حدود یه 300 400 (لطفا از سری ای تی ای )
مین هم با قابلیت کراس فایر
مرسی
من زیاد تو نخ amd نیستم مطمئن باش اگه دو تا cpu از intel و amd تو یه رنج قیمت در نظر بگیریم intel سرتره میگی نه از بنچا بپرس.:cheesygri
در کل من اینو پیشنهاد میدم البته اینتل :

CPU : intel q9300 or q6600
RAM : patriot or ocz 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q-deluxe or p5e
VGA : zotac gtx260 - his or connect3d hd4870
HDD : samsung or western 500gb 32mb

حدودا 930 935 تومن در میاد.
احتمالا یه پاور هم میخوای.

آخرین ویرایش:
یه CPU برای کامپیوتری به مشخصات زیر پیشنهاد بدین:
RAm:2*1 gig Patriot
VGA:XFX8800GTS
Main:P5PL2-E

فرق Core 2 Quad با Core 2 Extreme چیه؟کودوم به صرفه تره؟
شما نهایت میتونی c2d با باس 1066 رو ، رو مینت بندازی البته 65nm.
به نظر من واسه این مین خرج اضافی نکن جمع کن کلی ارتقاء بده.
در مورد سوال دوم هم بهتره بگی سریه extreme چه فرقی با بقیه سریها داره مهمترین تفاوتش تو باز بودن مولتیش هستش یعنی براحتی اور میشه.

من 2gb ocz یا 2gb corsair xms2 رو برمیداشتم.
میتونی اینجوری در نظر بگیری از چپ به راست : corsair , ocz , geil و patriot.

:confused::confused::confused:

supra جون ميگي از چپ به راست اوليش ميشه patriot خب وقتي ميگي patriot از همه بهتره بعد چرا ميگي اول OCZ يا Corsair رو برميداشتي؟ :confused: :biggrin1:

بعداً اينم بپرسم ديگه دمم رو ميزارم رو كولم ميرم :biggrin1:

مثلاً من 2 گيگ OCZ dual از سري GOLD بردارم ويستا رو با بازي هاي سنگين ميكشه؟

راستي رم خودتون چيه supra؟ :love:

صرفا جهت اطلاع:

اونچه ما تو ایران به اسم کیس و پاور GREEN میشناسیم دراصل از محصولات SunBeamTech و یه Division ازش به اسم Tuniq هستش که review از محصولاتشون تو نت پیدا میشه. مثلا کیس SilentStorm

T01.gif

Tuniq%20Home%20F3_r1_c1.jpg

اخیرا green شروع کرده به تولید کیسهای GMC مثلا ببینین:

icoebl.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or