خب پس همون 530 ميگيرم.
مادر بورد و پاور هم معلوم شد. فقط توي انتخاب رم خيلي گيج شدم.
شما بودي كدوم اينا رو انتخاب ميكردي؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Patriot - Dual Channel 4GB - 800-(2x2GB)
50,000 تومان
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Patriot - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
30,000 تومان
(دوتا ميگيرم يعني 4 گيگ)
در كل:
60,000 تومان
يكي هم زنگ زدم نمايندگي Patriot گفت يه دونه داريم خيلي عاليه:
Dual 2GB - 800 ولي اور شده به 1066
56,000 تومان
OCZ 2GB DDR2/800 Gold Dual Channel
63,000 تومان
CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)
45,000 تومان
(اينو بعد ميتونم بكنمش 4 گيگ)
CORSAIR - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB) - DHX
CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit
65,000 تومان
Geil 2GB 800 DUAL
55,000 تومان
خب عقل سالم ميگه اگه Patriot با اون سه تاي ديگه قابل مقايسه باشه يكي از اون 3 تا رو بگيرم... :biggrin1
آيا Patriot با اونا قابل مقايسه هست؟ اين 4تا برند به نظر شما به ترتيب كدوماشون بهتر هستن؟ (مي دونم سؤالش يه كم مسخره هست :biggrin1: ولي بالاخره هركي يه جور عقيده داره نسبت به برندهاي مختلف و من نظر شما رو مي خوام. مثلاً من اگه ASUS رم هم ميزد اول و آخر ميگفتم ASUS! :biggrin1
شما بودي كدوم اين 7 مورد رو بر ميداشتي؟