@1mohsen آخه نکتش اینجاس بیشتر این چیزایی که میگی واسه پی سی هم صدق میکنه!
عرض کردم زمان ps1 و ps2 با یه چوسه پول خود کنسول رو میخریدیم و با پول خورده های ته جیبمون کلی بازی براش میخریدیم
مثلا نسل 8 همون زمانی که کنسولا زیر یه میلیون بود من کار درست نداشتم تونستم با همون نیمچه کارایی که انجام میدادم یه سیستم خوب ببندم، (نسل اول رایزن 7 که خوبم بود) الان کی میتونه راحت 100-150 جور کنه حتی برای کنسول چه برسه سیستم خوب!
اگر برق میرفت به اونجای دستگاه نبود چون سیستمش solid بود.
در مورد همین برق هم من خداروشکر نه کنسول تاحالا سوزوندم نه پی سی اما مثلا یکی از دوستام تو همین یکی دوسال هارد و پاور و مادربردش به فنا رفت سر همین برقا، تازه میگفت دو لایه محافظ داشت بازم اینطوری شد پس این قضیه برق به همه مدل دستگاه میتونه آسیب برسونه خیلی فرقی نداره.
کپی خور که تعطیل شده باید صبر کنی دوران کنسول تموم بشه و از رده خارج بشه تا کپی خور بشه تازه.
ببین واقعا اینطوری که میگی نیست

من خودم چون برا داداشم کنسول کپی خور گرفتم خیلی تحقیق کردم، آخرین ورژنی که هک شده v12.70 هستش که مال فقط 6 ماه پیش هستش. ینی تو اگه 6 ماه آپدیت نمیکردی الان اوکی بودی.
یا حتی در مورد کپی شدن خود بازی ها برای مثال Mafia آخری همین چند وقت پیش تازه کامل کرک شد واسه پی سی (بازم میگم اگه نخوای هایپروایزر بری) در صورتی که خیلی وقته برای PS5 کپی خور اومده!
یا مثلا Beast of Reincarnation حدودا 9 روز پیش ریلیز شده، نمیدونم چطوری اینقد سریع اومده اما الان لینکای دانلودش واسه PS5 کپی خور رو سایتا هست میتونی دانلود و نصب کنی.
یکی از دوستان گفت همین الانم میشه بعضی بازیا رو روی ps5 به صورت کپی خور بازی کرد ولی نگفت چه بدبختی و کثافت کاری هایی داره تازه اگه شانس بیاری و دستگاهت بریک نشه.
واقعا کثافت کاری خاصی نداره

فرمول جیل بریک شدنش مشابه همون PS4 هست اما بجای بروزر از اپ یوتوب استفاده میکنه فقط با این فرق که یه لودینگ نسبتا طولانی داره برای بار اول بعد روشن کردن دستگاه که اونم گفتن با هک جدید اوکی قراره بشه. (شایدم شده باشه چون چک نکردم چند وقته)
فقط من شنیدم ممکنه خاموش شدنای یهویی داشته باشه که خب من چون 99 درصد گیمینگم با پی سی هست تجربه ای ندارم اما کنسول که دست داداشمه چیزی نگفته در این مورد تاحالا بهم.
بازی هات همه کپی خور، در انتخاب نسل بازی آزاد هستی، هم بازیهای جدید رو میتونی اجرا هم بازی های خفن و خاطره انگیزِ قدیمی رو، شبیه ساز میتونی اجرا کنی، نرم افزارهای مهندسی، فوتوشاپ، ویرایش فیلم و عکسِ خانوادگی و خصوصی ات بدون اینکه دست عکاس بدی و نگران حریم خصوصی باشی، و خیلی مزایای دیگه. کنسول هم دیگه اون کنسولای سابق نیست، قِر و فِرش بسیار زیاد شده. اگه مثل قدیم ساده و ارزان بود من خودم میگفتم کنسول بخر، ولی دنیا عوض شده.
ببین دقیقا درسته حرفات، من همینارو همیشه واسه دوستام تعریف میکنم چون PC که میخری فقط پول سخت افزار گیم نمیدی و هزار مصرف دیگه داره اما از اول صحبت من و دوستان با "اگه صرفا مصرفت گیمینگ هست کنسول منطقی تره" شروع شد نه اینکه دیگه چه کارایی میشه با پی سی کرد، چون مثلا برا منی که خیلی با پی سی کار میکنم و آپگرید پی سیم، هم گیمینگ رو ارتقا میده هم کارم رو صددرصد پولمو خرج PC میکنم.
بحث کلی من این بود که آیا پی سی صرفا برای گیم دیگه به نسبت کنسول میرزه؟ بنظر من با قیمت قطعات الان نه.
اتفاقا بنظرم ارزش خرید کنسولا این نسل حداقل تو زمینه اجرای بازی ها (منظور سطح کیفیت خود بازی نیست صرفا نحوه اجراشه) به نسبت نسل قبل بیشتر شده، شاید بگی چرا:
یه مثال بزار برات بزنم، سال 2018 من Rx580 خریدم که قیمتی نداشت حدود 2400 اینا بود اگه اشتباه نکنم، که از کنسول ارزون تر بود، من همه بازیا رو روی High 1080p بازی میکردم 60 فریم در صورتی که PS4 عادی همه چی تقریبا لاک 30 فریم بود رزولوشنا بین 720p تا 1080p! یادمه TlouP2 رو روی PS4 تموم کردم اصلا خوشم نیومد سر همین رزولوشن و فریم ریت پایین بعد که رو پی سی اومد تازه کیف کردم باهاش.
اما حالا 60 فریم استاندارد کنسولا شده دیگه PS5 و Series X تقریبا همه بازیاشون Performance mode داره که اکثرا 1080-1200p روی 60 فریم هستن با آپسکیل یه خروجی کاملا قابل قبول رو تلویزیونای بزرگ ارائه میدن در صورتی که تو بخوای یه سیستم ببندی که خروجی 60 فریم ثابت تنظیمات مشابه کنسول بده واقعا با 120 تومن کار در نمیاد چه برسه به اینکه بخواد مث Rx580 بهتر از کنسول عمل کنه.
این رو هم راستی بگم که بازار دست دوم کنسول خیلی خوبه، هم خریدش هم فروشش خیلی راحته.
مثلا همین کنسولی که بالا گفتم رو ماه پیش 88 تومن گرفتم که اسلیم دیسک دار کپی خور بود که گرون ترین PS5 عادی هست، خیلی هم نو بود و انگار کنترلرش تا حالا استفاده نشده بود اینقد که جوی استیک هاش نو بود.
بنظرم باز دسته دوم خریدنش خیلی ارزششو بیشتر میکنه چون عمری ندارن اسلیم ها به اون صورت از اونطرف وقتی بخوای بفروشیش کلی اومده روش بخاطر دلار چون کنسول همیشه ارزششو حفظ میکنه حتی دو نسل بعد.