مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

کنسول ps4 داره . اینم میخواد هم کارهای عادی هم کمی بازی
این سی پی یو اینتل خوبه ؟ یا اگر بشه کار کرده سری 4000 یا 5000 amd رو بگیریم
خودم نظرم رو amd سری 8000 مدل 8500g بودش که تقریبا کارت گرافیک هم نمیخوادش ولی قیمت رم واقعا وحشتناکه سریddr5
وگرنه مادربرد و سی پی یو حدود 35 تا 40 در میادش هاردم فعلا براش 500 گیگ معمولی بگیریم با یه کیس دست دوم و پاور کار کرده 8 تومن دربیادش فقط میشه یه رم 8 گیگ گرفت براش که این اذیت میکنه
اره12100برا کارهای عادی و گیم 1080و60فریم بد نیست اگه بدون گرافیک بخوای 12400fبهتره.
رو گرافیک داخلی cpuها برا گیم زیاد حساب باز نکن.همین 8500با اینکه igpuعالی داره باز قدرتش در حد یه gtx1050عادیه یعنی یهrx470پنج تومنی بگیری دوبرابر از این قویتره:دی
برا سیستم پایین ردهddr5ارزش نداره 8گیگ هم کمه و قیمتش از16d4 گرونتره.
D4یا اینتل بگیر یا باندلam4اگه قیمت مناسب پیدا کردی
چیزی که شما فرمودین رو من حقیقتا دیگه در دسته common sense قرار میدم دیگه هرکسی به عنوان فرد بالغ خرید کردن رو باید بلد باشه که خود شما هم فرمودی :Dاگرنه مفت خور فقط تو ایران هست؟ ما scalper رو نداریم خارج از ایران ؟ واقعیت اینه که شما قیمت های هیجانی رو میتونی شناسایی بکنی ولی این که نخرین ارزون میشه و از این دست حرف ها اونم تو سال ۲۰۲۶ اصلا زشته گفتنش. شما فقط در نظر بگیر اون دوست عزیز به حرف های گوهربار اون افراد گوش کرده باشه که جالبترین نکتش یکی از همونا تا دید قیمت یکم رفت بالا خودش رفت یه 5090 خرید.:))
منم گفتم کاری به اون بحث کلا نخریدن ندارم. بحث من گرون خریدنه.من نمیدونم موقع بحث پارسال شما قیمت دقیق5090چند بود ولی از پست اون رفیقمون میشه فهمید قیمت دلاری کارت2000دلار بوده دلارهم95تومن پس باید قیمتش حدود 200تومن باشه ولی شما دوستمون رو تشویق کردی به قیمت 500تومن با گارانتی 350تومن بدون گارانتی بخره خب این اشتباست چرا باید دو برابر الکی پول بده؟
فکر کنم چند ماه بعد از اون قیمت گارانتی داره به 370تومن رسید.
الان هم قیمتش 1400تا1600ولی تو دبی 1تومن و امریکا850تومنه. تو مملکتی که اکثر ملت برا ماهی 20.30تومن صبح تا شب زحمت میکشن و تو حداقل های زندگی موندن چرا باید یه دلال رو یه کارت گرافیک 600تومن سود ببره؟هر کی خرید مبارکش ولی این جور خریدها جای دفاع نداره جیب مفت خور پر کردنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or