مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من یه موس میخواستم تهیه کنم رفتم دیدم Logitech G502 از ۷ تومن شروع میشه تا یه مدل x که ۱۳ ۱۴ تومنه،هیچی دیگه همین موس خودمو چسبیدم :D
۷ میلیون که خوبه

لاجیتک و ریزر من ۲۵ تا ۴۰ میلیون موس دیدم

• Raised Eyebrow
Reactions: ArefTheGreat
دوستان یادتون باشه که اگر به گارانتی مراجعه میکنید، دستگاهتون رو برای تعویض قطعه ای میبرید و تماس میگیرن میگن قطعه دیگشو عوض کنیم اصلا تایید نکنید چون احتمال خراب کردن دستگاهتون هست ، چند روز پیش لپ تاپ Y7000 منو شرکت امرتات به چوخ داد بخاطر تایید تعمیرش، اتحادیه هم گردن نگرفت، لپ تاپ روشن دادم، که بدنه ش عوض بشه، جنازه ش رو تحویل گرفتم !

دوستان بین 5060 و 5050 آیا تفاوت گیمینگ چشم گیره ؟ و سوال دوم اینکه هر کدومش ، روی سیستم 6-7 نسل قبل Intel مثل 4790K آیا پاسخگو هست یا نه ؟
قطعا تفاوت چشمگیری هست . ۵۰۶۰ خیلی بهتره

با اون سی پی یو احتمال گلوگاه زیاده مخصوصا در رزولوشن ۱۰۸۰

دوستان بین 5060 و 5050 آیا تفاوت گیمینگ چشم گیره ؟ و سوال دوم اینکه هر کدومش ، روی سیستم 6-7 نسل قبل Intel مثل 4790K آیا پاسخگو هست یا نه ؟
5060 حدود 27 درصد به طور میانگین سریعتر هست از 5050.
NVIDIA GeForce RTX 5050 Specs
در مورد 4790K این پردازنده برمی‌گرده به سال 2014 برای 5050 احتمال زیاد اکی هست. برای 5060 به خصوص تو 1080p گلوگاه خواهد بود و باعث میشه شاید بخش زیادی از این تفاوت 27 درصدی 5050 و 5060 رو مشاهده نکنید.
اگر رزولوشن مد نظر 1440 باشه و یا در آینده نزدیک به فکر تغییر معماری پردازنده هم هستید 5060 پیشنهاد میشه.
راستی گرافیک الانتون چیه؟ داخل بازیا CPU utilization 100% میشه؟ شاید در این صورت تغییر پردازنده انتخاب بهتری باشه.

فقط جهت اینکه تاپیک بالانس بشه و اگه کسی از خارج اومد اینجا رو دید فکر نکنه وضع ایرانیا همه خوبه:

من تو خرید 3060 موندم :D

فکر کنم 95% گیمرهای ایران تو همین وضعیت باشن. :D
تنها نیستی دادا

ابر تورم شده .

از مرحله تخیلی در حد شمشیر لیزری جنگ ستارگان هم عبور کردیم به مرحله معنا رسیدیم

فقط جهت اینکه تاپیک بالانس بشه و اگه کسی از خارج اومد اینجا رو دید فکر نکنه وضع ایرانیا همه خوبه:

من تنها شانسی که آوردم همسرم واسه تولدم یه کنسول هدیه داد بهم
وگرنه استرس اینکه دیگه نمیتونم ارتقاء بدم دیوونم میکنه :D

اکثر پی سی گیمرای ایرانی روی rx580 موندن
من کارت گرافیکمو دو سال پیش دست دوم خریدم 18.5
الان کمتر از 90 گیر نمیاد
الانم که دارم این پستو میدم برقمونو توی هوای 50 درجه 2 ساعت بردن ولی خوبیش اینه که خیلی به قله نزدیک شدیم

قطعا تفاوت چشمگیری هست . ۵۰۶۰ خیلی بهتره

با اون سی پی یو احتمال گلوگاه زیاده مخصوصا در رزولوشن ۱۰۸۰
5060 حدود 27 درصد به طور میانگین سریعتر هست از 5050.
NVIDIA GeForce RTX 5050 Specs
در مورد 4790K این پردازنده برمی‌گرده به سال 2014 برای 5050 احتمال زیاد اکی هست. برای 5060 به خصوص تو 1080p گلوگاه خواهد بود و باعث میشه شاید بخش زیادی از این تفاوت 27 درصدی 5050 و 5060 رو مشاهده نکنید.
اگر رزولوشن مد نظر 1440 باشه و یا در آینده نزدیک به فکر تغییر معماری پردازنده هم هستید 5060 پیشنهاد میشه.
راستی گرافیک الانتون چیه؟ داخل بازیا CPU utilization 100% میشه؟ شاید در این صورت تغییر پردازنده انتخاب بهتری باشه.
ممنونم ازتون دوستان بابت راهنمایی
ببین کانفیگ که اینه 6700K, 16GB3200, GigaZ170, 1080TI
تو این کانفیگ به نظر من هنوز GPU غوله ولی بعضی از بازی ها که RT Mandatory هستن و عدم عرضه Driver برای Pascal ـه که داره میره رو مخ
حالا یه سوال من هیچوقت AMD نبستم سیستم رو ، الان ولی میبینم بهترین پردازنده اکثرا 9800x3d هست ، همرده ـش اگه اشتباه نکنم میشه 14900K ؟ تقریبا هم قیمت هستن
حالا سوال کلی ، من تقریبا هر GPU ـی رو این سیستم بذارم تا حدودی Bottleneck رو شاهدیم ، دو راه دارم یکی اینکه مثلا یه دسته دوم 3080 بگیرم ، قیمت ـش 40 50 تومن باید باشه رو همین سیستم که از محدودیت RT رها شم یا آخرین نسل ولی ضعیف تر بگیرم که میشه 5060 که بستگی به برند ـش 150 تومن اصلا بخوایم در نظر بگیریمش رو همین سیستم! یا اینکه کلا بیام و سیستم رو نسل فعلی کنم ، حالا با توجه به راهنمایی شما ، چه اینتل چه AMD و همین 1080TI خودمو فعلا روش سوار کنم تا یه تایم دیگه یه مثلا 5070 بخوام بگیرم یا همین 5060TI اگه قیمتش معقول بشه ، پیشاپیش ممنون از کمکتون :-bd:-bd:-bd

ممنونم ازتون دوستان بابت راهنمایی
ببین کانفیگ که اینه 6700K, 16GB3200, GigaZ170, 1080TI
تو این کانفیگ به نظر من هنوز GPU غوله ولی بعضی از بازی ها که RT Mandatory هستن و عدم عرضه Driver برای Pascal ـه که داره میره رو مخ
حالا یه سوال من هیچوقت AMD نبستم سیستم رو ، الان ولی میبینم بهترین پردازنده اکثرا 9800x3d هست ، همرده ـش اگه اشتباه نکنم میشه 14900K ؟ تقریبا هم قیمت هستن
حالا سوال کلی ، من تقریبا هر GPU ـی رو این سیستم بذارم تا حدودی Bottleneck رو شاهدیم ، دو راه دارم یکی اینکه مثلا یه دسته دوم 3080 بگیرم ، قیمت ـش 40 50 تومن باید باشه رو همین سیستم که از محدودیت RT رها شم یا آخرین نسل ولی ضعیف تر بگیرم که میشه 5060 که بستگی به برند ـش 150 تومن اصلا بخوایم در نظر بگیریمش رو همین سیستم! یا اینکه کلا بیام و سیستم رو نسل فعلی کنم ، حالا با توجه به راهنمایی شما ، چه اینتل چه AMD و همین 1080TI خودمو فعلا روش سوار کنم تا یه تایم دیگه یه مثلا 5070 بخوام بگیرم یا همین 5060TI اگه قیمتش معقول بشه ، پیشاپیش ممنون از کمکتون :-bd:-bd:-bd
3080 ده گیگ ۷۵ تا ۸۵ میلیونه

• Like
Reactions: A-L-I
اینجا کالاهای اساسی و خوراکی هم با نخریدن ارزان نمیشن، کالاهای لاکچری که بماند.

هرچیزی رو که نیاز دارید و پولشو دارید زودتر بخرید چون چند ماه دیگه همون هم به لیست آرزوهای دست نیافتنی شما اضافه خواهد شد. از ما گفتن بود.
خریدم. همین الان ۱۵ میلیون گرونش کرده 😅

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or