دوستان بین 5060 و 5050 آیا تفاوت گیمینگ چشم گیره ؟ و سوال دوم اینکه هر کدومش ، روی سیستم 6-7 نسل قبل Intel مثل 4790K آیا پاسخگو هست یا نه ؟
۷ میلیون که خوبهمن یه موس میخواستم تهیه کنم رفتم دیدم Logitech G502 از ۷ تومن شروع میشه تا یه مدل x که ۱۳ ۱۴ تومنه،هیچی دیگه همین موس خودمو چسبیدم![]()
قطعا تفاوت چشمگیری هست . ۵۰۶۰ خیلی بهترهدوستان بین 5060 و 5050 آیا تفاوت گیمینگ چشم گیره ؟ و سوال دوم اینکه هر کدومش ، روی سیستم 6-7 نسل قبل Intel مثل 4790K آیا پاسخگو هست یا نه ؟
5060 حدود 27 درصد به طور میانگین سریعتر هست از 5050.دوستان بین 5060 و 5050 آیا تفاوت گیمینگ چشم گیره ؟ و سوال دوم اینکه هر کدومش ، روی سیستم 6-7 نسل قبل Intel مثل 4790K آیا پاسخگو هست یا نه ؟
تنها نیستی دادافقط جهت اینکه تاپیک بالانس بشه و اگه کسی از خارج اومد اینجا رو دید فکر نکنه وضع ایرانیا همه خوبه:
من تو خرید 3060 موندم
فکر کنم 95% گیمرهای ایران تو همین وضعیت باشن.![]()
من تنها شانسی که آوردم همسرم واسه تولدم یه کنسول هدیه داد بهمفقط جهت اینکه تاپیک بالانس بشه و اگه کسی از خارج اومد اینجا رو دید فکر نکنه وضع ایرانیا همه خوبه:
من تو خرید 3060 موندم
اکثر پی سی گیمرای ایرانی روی rx580 موندنفقط جهت اینکه تاپیک بالانس بشه و اگه کسی از خارج اومد اینجا رو دید فکر نکنه وضع ایرانیا همه خوبه:
من تو خرید 3060 موندم![]()
قطعا تفاوت چشمگیری هست . ۵۰۶۰ خیلی بهتره
با اون سی پی یو احتمال گلوگاه زیاده مخصوصا در رزولوشن ۱۰۸۰
ممنونم ازتون دوستان بابت راهنمایی5060 حدود 27 درصد به طور میانگین سریعتر هست از 5050.
NVIDIA GeForce RTX 5050 Specs
در مورد 4790K این پردازنده برمیگرده به سال 2014 برای 5050 احتمال زیاد اکی هست. برای 5060 به خصوص تو 1080p گلوگاه خواهد بود و باعث میشه شاید بخش زیادی از این تفاوت 27 درصدی 5050 و 5060 رو مشاهده نکنید.
اگر رزولوشن مد نظر 1440 باشه و یا در آینده نزدیک به فکر تغییر معماری پردازنده هم هستید 5060 پیشنهاد میشه.
راستی گرافیک الانتون چیه؟ داخل بازیا CPU utilization 100% میشه؟ شاید در این صورت تغییر پردازنده انتخاب بهتری باشه.

3080 ده گیگ ۷۵ تا ۸۵ میلیونهممنونم ازتون دوستان بابت راهنمایی
ببین کانفیگ که اینه 6700K, 16GB3200, GigaZ170, 1080TI
تو این کانفیگ به نظر من هنوز GPU غوله ولی بعضی از بازی ها که RT Mandatory هستن و عدم عرضه Driver برای Pascal ـه که داره میره رو مخ
حالا یه سوال من هیچوقت AMD نبستم سیستم رو ، الان ولی میبینم بهترین پردازنده اکثرا 9800x3d هست ، همرده ـش اگه اشتباه نکنم میشه 14900K ؟ تقریبا هم قیمت هستن
حالا سوال کلی ، من تقریبا هر GPU ـی رو این سیستم بذارم تا حدودی Bottleneck رو شاهدیم ، دو راه دارم یکی اینکه مثلا یه دسته دوم 3080 بگیرم ، قیمت ـش 40 50 تومن باید باشه رو همین سیستم که از محدودیت RT رها شم یا آخرین نسل ولی ضعیف تر بگیرم که میشه 5060 که بستگی به برند ـش 150 تومن اصلا بخوایم در نظر بگیریمش رو همین سیستم! یا اینکه کلا بیام و سیستم رو نسل فعلی کنم ، حالا با توجه به راهنمایی شما ، چه اینتل چه AMD و همین 1080TI خودمو فعلا روش سوار کنم تا یه تایم دیگه یه مثلا 5070 بخوام بگیرم یا همین 5060TI اگه قیمتش معقول بشه ، پیشاپیش ممنون از کمکتون![]()
خریدم. همین الان ۱۵ میلیون گرونش کردهاینجا کالاهای اساسی و خوراکی هم با نخریدن ارزان نمیشن، کالاهای لاکچری که بماند.
هرچیزی رو که نیاز دارید و پولشو دارید زودتر بخرید چون چند ماه دیگه همون هم به لیست آرزوهای دست نیافتنی شما اضافه خواهد شد. از ما گفتن بود.