مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنونم مرسی

این سه مورد بنظرتون خوبه؟
Core i5-12600
TUF GAMING B760-PLUS WIFI
GeForce RTX 3060 V2 OC Edition 12GB GDDR6

دیگه بقیه کیس رو به مرور میخرم بعدش :D 8-|

خوب بودنش با توجه به بودجه‌ی محدود بله خوبه. امااگر اولویت گیمینگ هست بهتره کارت گرافیک رو تا بودجه اجازه داد بالاتر و نسل جدیدتر بردارید.

سلام
دوستانی که اطلاعات دارن این مدل لپ‌تاپ قابل ارتقا هست چون یه مدته سرعتش خیلی کنده
dell latitude 5480
ویندوز هم یانزده هست

اول باید علت کندی معلوم بشه، بعد تصمیم بگیرید که ارتقا براش مناسبه یا خیر.
شاید مشکل سیستم خنک کننده باشه که باید سرویس بشه، شاید از storage باشه که باید مدلش مشخص بشه و عوض بشه و شاید کلا نرم افزاری باشه مشکلتون.

خوب بودنش با توجه به بودجه‌ی محدود بله خوبه. امااگر اولویت گیمینگ هست بهتره کارت گرافیک رو تا بودجه اجازه داد بالاتر و نسل جدیدتر بردارید.

نه برای گیمینگ نمیخوام اصلاً. فقط پریمیر و افتر افکت. ادیت و تولید محتوا کلاً. بازم گرافیک جدیدتر نیاز هست؟

اول باید علت کندی معلوم بشه، بعد تصمیم بگیرید که ارتقا براش مناسبه یا خیر.
شاید مشکل سیستم خنک کننده باشه که باید سرویس بشه، شاید از storage باشه که باید مدلش مشخص بشه و عوض بشه و شاید کلا نرم افزاری باشه مشکلتون.
یکی از مشکلاتش مشکل کمبود حافظه‌ست هاردش ۲۵۰ اس اس دی یه چون برنامه فتوشاپ حجم کارهای که انجام میدم بالاست و حافظه‌ش هم پر شده به خاطر همینه هم حافظه هم رم ش باید ارتقا پیدا کنید چون رم ش ۸ گیگ هست. خواستم بدونم ارزش داره.

نه برای گیمینگ نمیخوام اصلاً. فقط پریمیر و افتر افکت. ادیت و تولید محتوا کلاً. بازم گرافیک جدیدتر نیاز هست؟

گرافیک فقط در preview یا View port گرفتن تاثیر داره که میتونه فریم روانتر و نرم تر اراده کنه. در رندر نهایی فقط در پلاگین های مخصوص پردازش با GPU تاثیرگذار هست که البته میتونه تا ده ها برابر سریعتر از CPU انجام بشه.

یکی از مشکلاتش مشکل کمبود حافظه‌ست هاردش ۲۵۰ اس اس دی یه چون برنامه فتوشاپ حجم کارهای که انجام میدم بالاست و حافظه‌ش هم پر شده به خاطر همینه هم حافظه هم رم ش باید ارتقا پیدا کنید چون رم ش ۸ گیگ هست. خواستم بدونم ارزش داره.

در این صورت هم ارتقای SSD و هم ارتقای رم واجب هست. برد دستگاه شما اسلات M.2 داره که برای ارتقای SSD مناسبه و اسلات حافظه هم 16 گیگابایت رو ساپورت میکنه.

سلام وقتتون بخیر اس اس دی هم غیر معقول داره بالا میره لطف میکنید تو این مدل ها بگید کدوم بهتره بخرم

PCIe Gen3 x4 لکسار مدل NM620 ظرفیت 512​

لکسار مدل NM610 M.2 2280 ظرفیت 500​

PCIe Gen4 x4 ام اس آی مدل SPATIUM M450 ظرفیت 500​

PCIe Gen4 x4 وسترن دیجیتال مدل SN5000 ظرفیت 1 ترابایت​

ممنون میشم راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان فنی، من یک مادربرد قدیمی h110 دارم با سوکت 1151 که از پردازنده‌های نسل 6 و هفت پشتیبانی می‌کنه، یک کارت rx 580 هم گرفتم ولی با پردازنده‌ی فعلیم که g4400 هست عملاً همخوانی نداره و بد وضعیتی گیر کردم، از طرفی بودجه ندارم بخوام مادربرد و کل قطعات رو عوض کنم، می‌خواستم راهنمایی کنید با حداقل هزینه بتونم بیش‌تر استفاده رو از قطعات فعلی ببرم، چه پردازنده ای پیشنهاد می‌دید که ارزش خرید داشته باشه، i7 7700 در دیوار نزدیک 7 تومن قیمتشه، ارزش داره به نظرتون؟ یا 7700k که به به‌سختی گیر میاد و گرونتر هم هست

سلام دوستان من قطعه نمیخوام و میخوام ریسه RGB بخرم ولی نمیدونستم کجا باید بپرسم

https://www.digikala.com/product/dkp-7644729/ریسه-ال-ای-دی-مدل-as-plus-rgb44-key-طول-5-متر/

فرق آی سی دار و این چیه؟
بعضیا هستن که با تغییر صحنه نورش تغییر میکنه اسم اونا جیه؟

لطفا کسی اطلاعاتی داشت راهنمایی کنه
فقط یه چیز خیلی گرون نمیخوام

سلام وقتتون بخیر اس اس دی هم غیر معقول داره بالا میره لطف میکنید تو این مدل ها بگید کدوم بهتره بخرم

PCIe Gen3 x4 لکسار مدل NM620 ظرفیت 512​

لکسار مدل NM610 M.2 2280 ظرفیت 500​

PCIe Gen4 x4 ام اس آی مدل SPATIUM M450 ظرفیت 500​

PCIe Gen4 x4 وسترن دیجیتال مدل SN5000 ظرفیت 1 ترابایت​

ممنون میشم راهنمایی کنید

حداقل بگید برای چه سیستم و چه استفاده ای، یک پیشنهاد که ممکنه برای تمام افراد مناسب نباشه.
بین اینها ترجیحا مدل 1 ترابایتی SN5000 به خاظر ظرفیت بیشتر توصیه میشه.

سلام دوستان فنی، من یک مادربرد قدیمی h110 دارم با سوکت 1151 که از پردازنده‌های نسل 6 و هفت پشتیبانی می‌کنه، یک کارت rx 580 هم گرفتم ولی با پردازنده‌ی فعلیم که g4400 هست عملاً همخوانی نداره و بد وضعیتی گیر کردم، از طرفی بودجه ندارم بخوام مادربرد و کل قطعات رو عوض کنم، می‌خواستم راهنمایی کنید با حداقل هزینه بتونم بیش‌تر استفاده رو از قطعات فعلی ببرم، چه پردازنده ای پیشنهاد می‌دید که ارزش خرید داشته باشه، i7 7700 در دیوار نزدیک 7 تومن قیمتشه، ارزش داره به نظرتون؟ یا 7700k که به به‌سختی گیر میاد و گرونتر هم هست

همون 7700 رو به شرط سلامت کامل بگیرید، اما توجه داشته باشید که مادربردهای H110 اصولا از نظر امکانات پشتیبانی و مدار تغذیه ولتاژ با پردازنده های قوی ممکنه توان کافی رو نداشته باشند و از نظر حرارت هم تجهیزات مناسب ندارن.

حداقل بگید برای چه سیستم و چه استفاده ای، یک پیشنهاد که ممکنه برای تمام افراد مناسب نباشه.

همون 7700 رو به شرط سلامت کامل بگیرید، اما توجه داشته باشید که مادربردهای H110 اصولا از نظر امکانات پشتیبانی و مدار تغذیه ولتاژ با پردازنده های قوی ممکنه توان کافی رو نداشته باشند و از نظر حرارت هم تجهیزات مناسب ندارن.
راستش من می‌خوام از خنک کننده معمولی اینتل روی پردازنده جدید استفاده کنم، چون توجیه اقتصادی نداره برام بخوام برای این سیستم قدیمی خنک کننده بخرم، 7700 حدود هفت تومنه و Core i5 7500 حدود چهار تومن، البته تفاوت قابل توجهی در توان پردازشی دارن ولی هدف اصلیم فقط این هست که گلوگاه پردازنده رو تا حد امکان کاهش بدم، به نظرتون 7500 جوابگو هست برای این هدف؟ در بدترین حالت اگر 7700 رو با فن ساده اینتل نصب کنم و با مشکل حرارتی مواجه بشم آیا هم مادربرد و پردازنده رو از دست می‌دم یا فقط مادربرد به دلیل مشکلی که اشاره فرمودین از کار میفته؟

بردم نسل ۴ را پشتیبانی میکنه prime b760-plus واسه ویندوز و بازی که حجمشون بالاست میخوام الان ۲۵۶ دارم یکم میخواستم دستم باز باشه کلامیخواستم ببینم تو این برندها کدوم واسه اس اس دی معتبرتر هست و ترجیحا کمتر داغ میکنه بعد بهتر هست به نظرتون تک پارتیشن باشه یا تقسیم کنم پارتیشنش را بهتره؟

سلام دوستان با 100 تومن میخوام سیستم گیم ببندم،
البته فقط کیس
چی پیشنهاد میکنین، اصلا آیا میشه سیستم خوب بست، البته به پیشنهاد ماکان عزیز میخوام کارت گرافیک ضعیف ببندم و main/cpu قوی باشه و بعد چند ماه یه گرافیک قوی بگیرم، ( الان میتونم یه گرافیک rtx 2060 ببندم، دوستم امانت میده برا چند ماه)
کلا راهنمایی میخوام ، واقعا از کنسول و دردسرهاش خسته شدم و میخوام به اصل خودم پی سی برگردم،
پیشاپیش ممنون
مانیتور هم TUF 1080 120hz دارم و فکر کنم فعلا جواب باشه برام

• Cool
Reactions: Arash-S212
سلام آقا فرشید پاور مناسب برای این سیستم چیه
B850tuf
9600x
Ram 32G DDR5
6900xt marc black

یه 750 وات مناسبه براش. مصرف 6900XT به نسبت راندمانش بالاست.

بردم نسل ۴ را پشتیبانی میکنه prime b760-plus واسه ویندوز و بازی که حجمشون بالاست میخوام الان ۲۵۶ دارم یکم میخواستم دستم باز باشه کلامیخواستم ببینم تو این برندها کدوم واسه اس اس دی معتبرتر هست و ترجیحا کمتر داغ میکنه بعد بهتر هست به نظرتون تک پارتیشن باشه یا تقسیم کنم پارتیشنش را بهتره؟

برای همون ویندوز هم امروزه یک ترابایت مناسبه و 500 گیگی حداقل ترین حجمی هست که توصیه میشه. میزانی از درایو ویندوز همیشه برای کش و اسکرچ باید خالی باشه.
اگر 500 گیگ یا کمتر هست تک پارتیشن باشه.

سلام دوستان با 100 تومن میخوام سیستم گیم ببندم،
البته فقط کیس
چی پیشنهاد میکنین، اصلا آیا میشه سیستم خوب بست، البته به پیشنهاد ماکان عزیز میخوام کارت گرافیک ضعیف ببندم و main/cpu قوی باشه و بعد چند ماه یه گرافیک قوی بگیرم، ( الان میتونم یه گرافیک rtx 2060 ببندم، دوستم امانت میده برا چند ماه)
کلا راهنمایی میخوام ، واقعا از کنسول و دردسرهاش خسته شدم و میخوام به اصل خودم پی سی برگردم،
پیشاپیش ممنون
مانیتور هم TUF 1080 120hz دارم و فکر کنم فعلا جواب باشه برام

این حداقل سیستمی هست که برای کارت گرافیک بالا رده توصیه میشه:

قیمتمدلنام قطعه
بیست و پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومانAMD Ryzen 5 9600XCPU
سیزده میلیون و ۱۰۰ هزار تومانDeepCool LD360 ARGBCOOLING
بیست و پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومانASUS PRIME X870-P WIFI DDR5 AM5Motherboard
نوزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GBRAM
ده میلیون و ۷۰۰ هزار تومانSAMSUNG 990 EVO Plus 1TBSSD-2
دوازده میلیون و ۹۰۰ هزار تومانSAMSUNG 990 PRO M.2 1TBSSD
پانزده میلیون و ۶۰۰ هزار تومانCooler Master MWE GOLD 850 V2Power
هفت میلیون و ۸۰۰ هزار تومانGREEN GRIFFIN G6Case

سی پی یو های ryzen در کل بهتر از اینتل هستند برای گیم ؟؟؟؟؟

بله فعلا در بیشتر موارد نسل 7000 و 9000 در برابر پردازندههای نسل 13 و 14 انتخاب بهتری هستن، به جهت این که نسل 13 و 14 مشکلات سخت افزاری داشتن و راندمان نسل 9000 مخصوصا سری X3D بسیار بهتر از پردازنده های رده بالای اینتل در بازی هست.
نسل Intel Core Ultra 200 هم که کلا برای بازی مناسب نبود و حرفی ازش نمیزنیم.
برای راندمان خوب با پردازنده های اینتل باید تا 2026/27 و پردازنده های Core Ultra 400 با معماری NovaLake صبر کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or