مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام آقا فرشید یه پاور برای این سیستم تا 30 میلیون میخوام ممنون میشم راهنمای کنید
14900k و 5090

حداقل یه پاور 1000 وات، ولی ترجیحا یه 1200 وات برای این قطعات مناسبه.
سری گلد یا پلاتینیوم ایسوس، کولرمستر، گرین با کانکتور 12 ولت HPWR برای کارت گرافیک.

سلام دوستان

لپتاپ تا 200 تومن میشه یه انتخاب مناسب داشت؟ برای کاربری پریمیر و افتر و نرم افزارای گرافیکی. البته نه رندرای سنگین و کارای پیچیده در حد قیمت خودش ارزش اون کاربری رو داشته باشه فقط.

تشکر.

سلام دوستان

یه کیس میخوام ببندم برای کاربری افترافکت و پریمیر، اذیت نکنه توی رندر و پلی‌بک. مثلا با سیستمی که الان دارم موقع رندر دیگه نمیشه یه ویدیو دید کنارش، اگه بشه کنار رندر بتونم ویدیو هم روون پلی کنم خیلی خوبه:D یا وقتی پروکسی میگیری تو افتر افکت و پریمیر، با پروکسی دیگه لگ نزنه روون پلی کنه تایم‌لاین رو. کلاً برای تولید محتوا و ادیت خوب باشه [ با سیستم 12 سال پیش الان دارم افتر کار میکنم :D هر سیستمی ببندم فکر کنم ارتقا بزرگی باشه ]
هزینشم ترجیحاً زیر 80 بشه، نمیدونم اصلاً با این مبلغ میشه سیستم خوبی بست یا نه. ولی در کل طوری باشه که بتونم باز پول دستم اومد ارتقاش بدم.
یه سوالی هم که دارم اینه که میتونم قطعه قطعه تهیه کنم و در آخر اسمبل کنم؟ یا پیشنهاد میدین همه‌رو یکجا باهم تهیه کنم؟ و اگر بنظرتون اوکیه قطعه قطعه خرید کنم، چطور میتونم از سلامت اون محصول باخبر بشم وقتی نمیتونم تستش کنم؟

ممنونم

سلام دوستان

لپتاپ تا 200 تومن میشه یه انتخاب مناسب داشت؟ برای کاربری پریمیر و افتر و نرم افزارای گرافیکی. البته نه رندرای سنگین و کارای پیچیده در حد قیمت خودش ارزش اون کاربری رو داشته باشه فقط.

تشکر.

با 200 تومن هم میشه لپ تاپ قوی خرید، ولی باور کنید لپ تاپ هرچقدر هم قوی باشه، آنچنان که باید و شاید و در میان مدت بدرد کار پردازشی و "تولید" محتوا نمی‌خوره. فقط برای ویرایش پروژه مناسب هست. مگر اینکه مک‌بوک اپل باشه با ملزومات پلتفرم خودش.
توصیه برای شما خرید پی سی با مشخصات و قدرت خیلی بالاتر هست. اما اگر PC قدرتمند برای این کار دارید، خرید یه لپ تاپ با گرافیک قوی به عنوان مکمل برای PC توجیه‌پذیر هست.
مدلی مثل دستگاه زیر مثلا برای کار شما مناسبه:
Asus TUF Gaming F15 FX507VI Intel Core i7-13620H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB

سلام دوستان

یه کیس میخوام ببندم برای کاربری افترافکت و پریمیر، اذیت نکنه توی رندر و پلی‌بک. مثلا با سیستمی که الان دارم موقع رندر دیگه نمیشه یه ویدیو دید کنارش، اگه بشه کنار رندر بتونم ویدیو هم روون پلی کنم خیلی خوبه:D یا وقتی پروکسی میگیری تو افتر افکت و پریمیر، با پروکسی دیگه لگ نزنه روون پلی کنه تایم‌لاین رو. کلاً برای تولید محتوا و ادیت خوب باشه [ با سیستم 12 سال پیش الان دارم افتر کار میکنم :D هر سیستمی ببندم فکر کنم ارتقا بزرگی باشه ]
هزینشم ترجیحاً زیر 80 بشه، نمیدونم اصلاً با این مبلغ میشه سیستم خوبی بست یا نه. ولی در کل طوری باشه که بتونم باز پول دستم اومد ارتقاش بدم.
یه سوالی هم که دارم اینه که میتونم قطعه قطعه تهیه کنم و در آخر اسمبل کنم؟ یا پیشنهاد میدین همه‌رو یکجا باهم تهیه کنم؟ و اگر بنظرتون اوکیه قطعه قطعه خرید کنم، چطور میتونم از سلامت اون محصول باخبر بشم وقتی نمیتونم تستش کنم؟

ممنونم

اگر از آخر بخوام بگم بهتره قطعات رو تهیه کنی و بعد بصورت DIY برات اسمبل کنن. تست و موارد دیگرش هم با کارشناس کار باشه که موردی باقی نمونه.
در مورد هزینه 80 تومن با توجه به انتظاراتی که دارید خیر، با بودجه دو برابر این مبلغ باید به فکر تهیه سیستم باشید. با 80 تومن سیستم گیمینگ رده پایین رو با ابتدایی‌ترین قطعات میشه تهیه کرد.

سلام یه سیستم میخواستم برای کارهای روزمره، با حداقل بودجه.

قیمتمدلنام قطعه
هشت میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
-
Intel Core i3 12100F
(AMD Ryzen 5 8600G)
CPU
یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان DeepCool GAMMAXX 300B Cooler
سیزده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
(شانزده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME B760M-K
(ASUS PRIME B840M- A WiFi II)
Motherboard
هفده میلیون و ۵۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5200MHz -32GBRAM
چهار میلیون تومان
-
ASUS GT710 2GB
(AMD Radeon™ 760M Onboard)
VGA
چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومانWD Blue SN580 500GBSSD
پنج میلیون و ۶۵۰ هزار تومانGREEN GP530A-EUDPower
دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومانGREEN ORAMAN PlusCase
جمع کل‌ (تومان)پنجاه و هشت میلیون و 100 هزار تومان

با سلام
یک سیستم مناسب برای کارهای سالیدورک و کتیا معرفی کنید.

پردازنده رو میتونید مدل ارزونتر مثل 9900X یا 7950X هم انتخاب کنید،
کارت گرافیک هم یه کارت 16 گیگی رده میانی مثل RTX 4060/5060 مناسبه، اما برای کار حرفه ای تر سری NVIDIA Quadro یا RTX A پشتیبانی رسمی دارند.

قیمتمدلنام قطعه
چهل و هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان AMD Ryzen 9 9950X CPU
سیزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان DeepCool LD360 ARGBCOOLING
بیست و پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومانASUS PRIME X870-P WI-FI AM5Motherboard
بیست و چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان Corsair VENGEANCE RGB 2*32GB DDR5 5600MHz CL40 - 64GB RAM
شصت و هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ASUS DUAL RTX 4060 Ti 16GB GDDR6 VGA
سی و شش میلیون تومانWD RED PLUS 10TBHDD
بیست و یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومانSAMSUNG 990 PRO 2TBSSD
هجده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان ASUS TUF Gaming 1000W GoldPower
پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومانDeepCool MATREXX 50Case
دویست و چهل میلیون و ۷۰۰ هزار تومانجمع کل

با 200 تومن هم میشه لپ تاپ قوی خرید، ولی باور کنید لپ تاپ هرچقدر هم قوی باشه، آنچنان که باید و شاید و در میان مدت بدرد کار پردازشی و "تولید" محتوا نمی‌خوره. فقط برای ویرایش پروژه مناسب هست. مگر اینکه مک‌بوک اپل باشه با ملزومات پلتفرم خودش.
توصیه برای شما خرید پی سی با مشخصات و قدرت خیلی بالاتر هست. اما اگر PC قدرتمند برای این کار دارید، خرید یه لپ تاپ با گرافیک قوی به عنوان مکمل برای PC توجیه‌پذیر هست.
مدلی مثل دستگاه زیر مثلا برای کار شما مناسبه:
Asus TUF Gaming F15 FX507VI Intel Core i7-13620H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
خیلی ممنون. حقیقتش برای کس دیگه ای میخواستم، کلا دیفالت ذهنی اکثرا تو ایران اینه اگه خونه نباشم باید چیکار کنم همین میشه که معمولا تو ایران همه علاقه به لپتاپ دارن در صورتی که اصلا تو تاریخ سابقه نداشته کسی خارج خونه بخواد کار کنه :D

خیلی ممنون. حقیقتش برای کس دیگه ای میخواستم، کلا دیفالت ذهنی اکثرا تو ایران اینه اگه خونه نباشم باید چیکار کنم همین میشه که معمولا تو ایران همه علاقه به لپتاپ دارن در صورتی که اصلا تو تاریخ سابقه نداشته کسی خارج خونه بخواد کار کنه :D

قابلیت حمل و جابجایی بین محل زندگی و کار مزیت لپ تاپ هست، اما علتی که به عنوان دستگاه اصلی تولید محتوا توصیه نمیشه بیشتر بخاطر
- محدودیت توان مصرفی هست که راندمانش رو محدود میکنه
- محدودیت خنک کننده که استهلاک و دوام قطعات رو عمدتا کمتر میکنه.
- باتری محدود و نمایشگر کوچک در مقایسه با مانیتور دسکتاپ که انعطاف کار کردن باهاش رو کمتر میکنه.
- اگر یکی از قطعات اصلی خراب بشه ممکنه نیاز به تعویض کل برد اصلی باشه.

پردازنده رو میتونید مدل ارزونتر مثل 9900X یا 7950X هم انتخاب کنید،
کارت گرافیک هم یه کارت 16 گیگی رده میانی مثل RTX 4060/5060 مناسبه، اما برای کار حرفه ای تر سری NVIDIA Quadro یا RTX A پشتیبانی رسمی دارند.

قیمتمدلنام قطعه
چهل و هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان AMD Ryzen 9 9950X CPU
سیزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان DeepCool LD360 ARGBCOOLING
بیست و پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومانASUS PRIME X870-P WI-FI AM5Motherboard
بیست و چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان Corsair VENGEANCE RGB 2*32GB DDR5 5600MHz CL40 - 64GB RAM
شصت و هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ASUS DUAL RTX 4060 Ti 16GB GDDR6 VGA
سی و شش میلیون تومانWD RED PLUS 10TBHDD
بیست و یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومانSAMSUNG 990 PRO 2TBSSD
هجده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان ASUS TUF Gaming 1000W GoldPower
پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومانDeepCool MATREXX 50Case
دویست و چهل میلیون و ۷۰۰ هزار تومانجمع کل

ببخشید این قیمت رم و هارد که میذارید درسته؟
اگه اره کجا میشه با این قیمت گرفت؟
الان قیمت رم تو بازار تقریبا دو برابره

ببخشید این قیمت رم و هارد که میذارید درسته؟
اگه اره کجا میشه با این قیمت گرفت؟
الان قیمت رم تو بازار تقریبا دو برابره

خیر، قیمت اول آبان ماه 1404 هست، من برای جمع بندی تقریبی قیمت رو لحاظ کردم و هدف اصلی هم معرفی قطعات هست، یه قطعه ای مثل رم در عرض یکماه دو برابر شده باشه دیگه با احتساب شرایط همون روز خرید باید اصلاحش کرد، اما مدل قطعه نباید تغییر کنه.

فرشیدجان یکی از دوستان برای شرکتشون چندتا سیستم جهت مانیتورینگ و فکر کنم یسری کارا مربوط به وب میخواست (متاسفانه ملت خیلی علاقه ندارن ماهیت کارشون رو دقیق توضیح بدن) و و هر سیستم هم به چند نمایشگر 4K متصل میشه و براشون اینکه وکیفیت تصویر بالا باشه مهم بود هم اینکه دستگاها خنک باشن. قطعات رو میخواستن بروز باشن همه. شما پیشنهادتون برای 4-5 سیستم با این ویژگیها چی هست؟؟؟ (حدود بودجه زیر 100-90 تومن برای هر سیستم که فکر کنم بیشتر از کافی باشه؟!)

اگر از آخر بخوام بگم بهتره قطعات رو تهیه کنی و بعد بصورت DIY برات اسمبل کنن. تست و موارد دیگرش هم با کارشناس کار باشه که موردی باقی نمونه.
در مورد هزینه 80 تومن با توجه به انتظاراتی که دارید خیر، با بودجه دو برابر این مبلغ باید به فکر تهیه سیستم باشید. با 80 تومن سیستم گیمینگ رده پایین رو با ابتدایی‌ترین قطعات میشه تهیه کرد.

ممنونم مرسی

این سه مورد بنظرتون خوبه؟
Core i5-12600
TUF GAMING B760-PLUS WIFI
GeForce RTX 3060 V2 OC Edition 12GB GDDR6

دیگه بقیه کیس رو به مرور میخرم بعدش :D 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or