مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان، خسته نباشید.می‌خوام یه سیستم ببندم با بودجه حدودی ۲۰۰ میلیون (اگه با کمی افزایش نتیجه خیلی تغییر می کنه هم موردی نیست).کاربری هم بیشتر گیم هست ولی کارهای انکودینگ هم انجام میدم.یه کانفیگ خودم در نظر گرفتم که این پایین مینویسم. لطفاً نظر بدید که اوکی هست یا با این بودجه میشه چیز بهتری بست؟

مادربرد ایسوس مدل TUF GAMING B850-PLUS WIFI DDR5
کارت گرافیک ایسوس TUF Gaming GeForce RTX 5070 12GB GDDR7 OC Edition
پردازنده ای ام دی CPU AMD Ryzen 7 7800X3D بدون باکس
رم کامپیوتر کروشیال پرو ظرفیت 32 گیگابایت 6000 مگاهرتز CL36 دو کاناله DDR5
فن پردازنده دیپ کول Deepcool AK620 ZERO DARK
کیس گرین گریفین Case Green Griffin G6
پاور اف اس پی فول ماژولار 850 وات مدل VITA GM 850W

ممنون از راهنماییتون.

• Like
Reactions: Thundersky
سلام دوستان پردازنده من AMD 9900x هر دو سه ثانیه داخل تسک منجر حتی در حالت آیدل چنین سرعتایی نشون میده. اینا طبیعیه؟

Attachments

• 20251126_183925.jpg
    20251126_183925.jpg
    918.7 KB · مشاهده: 47
  • 20251126_183927.jpg
    20251126_183927.jpg
    985.3 KB · مشاهده: 49
  • Like
سلام دوستان، خسته نباشید.می‌خوام یه سیستم ببندم با بودجه حدودی ۲۰۰ میلیون (اگه با کمی افزایش نتیجه خیلی تغییر می کنه هم موردی نیست).کاربری هم بیشتر گیم هست ولی کارهای انکودینگ هم انجام میدم.یه کانفیگ خودم در نظر گرفتم که این پایین مینویسم. لطفاً نظر بدید که اوکی هست یا با این بودجه میشه چیز بهتری بست؟

مادربرد ایسوس مدل TUF GAMING B850-PLUS WIFI DDR5
کارت گرافیک ایسوس TUF Gaming GeForce RTX 5070 12GB GDDR7 OC Edition
پردازنده ای ام دی CPU AMD Ryzen 7 7800X3D بدون باکس
رم کامپیوتر کروشیال پرو ظرفیت 32 گیگابایت 6000 مگاهرتز CL36 دو کاناله DDR5
فن پردازنده دیپ کول Deepcool AK620 ZERO DARK
کیس گرین گریفین Case Green Griffin G6
پاور اف اس پی فول ماژولار 850 وات مدل VITA GM 850W

ممنون از راهنماییتون.

بله سیستم مد نظر خودتون خوبه، توصیه ای که برای افزایش بودجه میشه کرد یکی ارتقای 5070 دوازده گیگی به RTX 5070 Ti شانزده گیگی هست که با حافظه ی بیشتر گلوگاهی برای RT و DLSS در بازیها ایجاد نکنه.
یکی هم خرید 9800X3D بجای 7800X3D هست و البته برای کولر هم بهتره واتر کولر 360 در نظر بگیرید بجای ایرکولر. کیسی انتخاب کنید که در سقفش واتر 360 قابل نصب باشه مثل Coolermaster MasterBox MB511.

سلام دوستان پردازنده من AMD 9900x هر دو سه ثانیه داخل تسک منجر حتی در حالت آیدل چنین سرعتایی نشون میده. اینا طبیعیه؟

نسخه ی ویندوز اصلی رو برای سیستم انتخاب کنید ( نه Beta/Dev) و ویندوزتون رو هم آپدیت کنید.
درایورهای AMD Ryzen برای مادربردتون رو هم ارتقا بدید.

سلام، ضمن عرض پوزش بابت مطرح کردن سوال تو این تاپیک، میخواستم بپرسم امکانش هست چند تا لپ تاپ تو رنج قیمت ۳۰ تا ۳۵ معرفی کنید؟ تو تاپیک اختصاصی خودش مطرح کردم جواب هم گرفتم ولی گزینه های بیشتری میخواستم.
برای گیم نمیخوام.

• Like
دوستان 5060TI رو پیشنهاد می دید ؟ و یه سوال سیستم نسل 6700K آیا پاسخگوی 5060TI هست یا کاملا Bottle Neck میشه ؟ سپاس پیشاپیش
:x

• Cool
دوستان 5060TI رو پیشنهاد می دید ؟ و یه سوال سیستم نسل 6700K آیا پاسخگوی 5060TI هست یا کاملا Bottle Neck میشه ؟ سپاس پیشاپیش
داداش من 8600k داشتم دو نسل جلوتر برای 6800xt گلوگاه میشد فکر کن نسل 6 برای 5060i نشه؟ الان 14400f خریدم انصافا جوابگوه

یه سوال
من داداشم سیستمش اینطوریه
Cpu i7 3770
Ram 16 ddr3
Power 550 w
Gpu rx 5700 xt 8g
حالا
من تو مانیتورینگ موقع گیم دیدم که تو 1440p مصرف منابعش اینطوره
Gpu 60/70% حدودا
Cpu 70/80%. حدودا
تا اونجایی که اطلاعات دارم cpu شدیدا داره gpu رو گلوگاه میکنه، (از رم ddr3 معلومه مادربرد نسل پایینی داره) (تا جایی که دیدم gpu بالای 90% باید باشه و cpu زیر 50%)
حالا میخواد مادربورد و پردازنده رو ارتقا بده که این گلوگاه اتفاق نیفته
چند تا سوال
چه مادربرد و پردازنده ای بگیره تا گلوگاه نشه ( میدونم باید نسل جدید بخره، ولی میخواد با اقتصادی ترین هزینه مدل هایی رو بگیره تا فقط گلوگاه از بین بره)
و اگه این مدلی که میگید بگیره، برا بعدا که بخواد یه گرافیک بهتر بخره جواب گو هست
سوال بعد این که پاور هم نیاز به تعویض داره یا 550 کافیه براش،
و در مورد رم هم همون 16 گیگ بگیره کفایت میکنه(ddr4 / ddr5 نسبت به مدل مادربرد)
هدف بازی هم بیشتر 1080 و گاها 1440 با تنظیمات بالا هست
سوال مهم تر اینکه از قطعات دست دوم و استوک میتونه استفاده کنه، اصلا چقدر قابل اعتماده استوک،

• Like
یه سوال
من داداشم سیستمش اینطوریه
Cpu i7 3770
Ram 16 ddr3
Power 550 w
Gpu rx 5700 xt 8g
حالا
من تو مانیتورینگ موقع گیم دیدم که تو 1440p مصرف منابعش اینطوره
Gpu 60/70% حدودا
Cpu 70/80%. حدودا
تا اونجایی که اطلاعات دارم cpu شدیدا داره gpu رو گلوگاه میکنه، (از رم ddr3 معلومه مادربرد نسل پایینی داره) (تا جایی که دیدم gpu بالای 90% باید باشه و cpu زیر 50%)
حالا میخواد مادربورد و پردازنده رو ارتقا بده که این گلوگاه اتفاق نیفته
چند تا سوال
چه مادربرد و پردازنده ای بگیره تا گلوگاه نشه ( میدونم باید نسل جدید بخره، ولی میخواد با اقتصادی ترین هزینه مدل هایی رو بگیره تا فقط گلوگاه از بین بره)
و اگه این مدلی که میگید بگیره، برا بعدا که بخواد یه گرافیک بهتر بخره جواب گو هست
سوال بعد این که پاور هم نیاز به تعویض داره یا 550 کافیه براش،
و در مورد رم هم همون 16 گیگ بگیره کفایت میکنه(ddr4 / ddr5 نسبت به مدل مادربرد)
هدف بازی هم بیشتر 1080 و گاها 1440 با تنظیمات بالا هست
سوال مهم تر اینکه از قطعات دست دوم و استوک میتونه استفاده کنه، اصلا چقدر قابل اعتماده استوک،

راستش روی کیفیت استوک که همیشه باید درصدی از ریسک خرابی رو باز گداشت. اما این که چه پردازنده ای برای RX 5700 گلوگاه نمیشه به انجین خود بازیها هم بستگی داره و متغیره.
تخمینی بخوام بگم خودم حداقل Core i7 9700K و مادربرد و رم سازگار با این پردازنده رو توی استوک ها پیشنهاد میدم. اما بهتر اینه که پلتفرم جدید و پردازنده ای مثل Ryzen 7 9600X بخرید.

سلام آقا فرشید من میخواستم مادربرد CPU رو عوض کنم amd بخرم اما رمهام xmp هستش میشه همینو برای amd استفاده کرده چون اوضاع قیمت رم خیلی افتضاحه.
رمهام 4*16 t.force delta DDR5 6400
cl40هستش

بله میشه مشکلی نیست. فقط باید تست کنید اگر پایدار نبود فرکانس رو به 6200 یا 6000 کاهش بدید.

آخرین ویرایش:
آقا جریان این قیمت رمها تا کی میخاد ادامه پیدا کنه؟ ddr5 16gb رو 30 قیمت میدن برا یکی از بستگان میخاستم سیستم جمع کنم فقط تو این یکی قطعه موندم بدبختو میخاستیم اولش 32 گیگ بندازیم الان زورش به 16 هم نمیرسه
من خودم عید امسال 32 گیگ 5200 fury kingstone رو 7.900 خریدم ای کاش 64 گیگ میخریدم

• Wow

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or