درود
برای کیس جدید با گرافیک 5070ti و کنسول ps5 میخاستم یه مانیتور 4k بخرم از طرفی کانتر و بازی انلاین هم بازی میکنم.
چشمم به مدل جدید ایسوس XG32UCG خورده که هم 4k میشه هم 1080 نظر دوستان در مورد این مانیتور چیه؟
تو رنج 70تومن مانیتور ۳۲ اینچ چی پیشنهاد میشه؟
در رده پنلهای IPS مدل خوبیه، فقط رزولوشن 4K برای کارت گرافیک 5070Ti زیادی سنگینه، مگر اینکه اولویتتون همون کانتر و بازیهای آنلاین باشه.
با 700 دلار در رده جهانی الان میشه برخی مدلهای 4K OLED رو خرید، اینجا یکم گرونتره.
@Farshidstar2012
درود فرشید جان من مانیتورم asus vg289q هست حس میکنم 28 اینچ برای 4k شاید کم باشه یا حداقل من اینطور حس کردم چون رو tv 43 اینچ 4k با سیستم کار میکنم یا بازی میکنم واقعا تفاوت رزولوشن زمین تا آسمونه
بنظرت مانیتور رو نگه دارم یا اینکه 32 اینچ بگیرم ولی 2k مثل سامسونگ g50d
هرتز برام اصلا مهم نیست ۶۰ هم کافیه چون آفلاین گیم میزنم ولی نمیدونم 32 اینچ 2k آیا بهتر از 4k ۲۸ اینچ تصاویر رو نشون میده یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید
پ.ن بیشتر از ۳۰ تومن نمیتونم هزینه کنم تو این قیمت 32 اینچ 4k درست و حسابی وجود نداره یا حداقل من پیدا نکردم پس یا باید بین 28 اینچ 4k و 32 اینچ 2k یکیو انتخاب کنم
برای رزولوشن 2K سایز پنل مانیتور 27 اینچ مناسبه، برای رزولوشن 4K هم سایز پنل 32 اینچ و بالاتر.
چه آنلاین بازی کنید چه آفلاین دیگه 60 هرتز و 120 هرتز بودن و بالاتر هم مهمه، چرا که باعث کمتر شدن اثر Ghosting توی حرکتهای سریع میشه و کیفیت بصری تصویر رو افزایش میده.
و خیر، با 30 تومن هم بعیده بتونید مانیتور 4K نسل جدید بخرید. بهتره روی قطعات دیگه هزینه کنید.