مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

پردازنده 14900K احتمال خراب شدن داره، اگر هم خراب نشه برای کارت گرافیک شما بیش از نیاز واقعی هست.
پاور 1250 وات برای این سیستم دو برابر حد مصرف هست. یه 800 وات واقعی هم کافیه.

بودجه کلی رو بگید شاید بشه از پلتفرم AM5 سیستم متناظر معرفی کرد.

خمیرسیلیکون های خود Deepcool هر مدلی که باشه باری این پردازنده کافیه.
گرافیکم ۳۰۸۰ ۱۰gb هست

Cpu 12700k
Mainboard msi z690 tomahawk
خوبه ؟

کامل مچ هست ؟

اقا یـ راه حلی واسه مصرف بالای 14900K دارید ؟ من دیدم تو بقیه بنچمارک ها طرف داره 20-30 درصد از CPU تو گیم کار میکشه مصرفش بیشتر از 130 وات نمیره دیگه 50 درصد میره حوالی 150-170 تازه این Usage مال 4090 و اون حوالی که رو 1080 تا فیها خالدون CPU رو در میاره من با 4060ti که اصلا در حد به چالش کشیدن این CPU نیست مصرف مشابه میگیرم که عجیبه مصرفش هم بین 160 الی 210 ـه !! وقتی PL1 رو روی 150 وات میزارم کلاک P کور هاش تا 4.3 پایین میاد و قشنگ تا خرخره 150 رو پر میکنه و پایین نمیاد که نشون میده وات بیشتری میخواد و گلوگاه شده . عجیب ترش همین 4060ti اصلا در حد نیست که CPU بخواد مصرف مشابه چه بسا خیلی بیشتر با 4090 داشته باشه .

• Like
Reactions: Thundersky
اقا یـ راه حلی واسه مصرف بالای 14900K دارید ؟ من دیدم تو بقیه بنچمارک ها طرف داره 20-30 درصد از CPU تو گیم کار میکشه مصرفش بیشتر از 130 وات نمیره دیگه 50 درصد میره حوالی 150-170 تازه این Usage مال 4090 و اون حوالی که رو 1080 تا فیها خالدون CPU رو در میاره من با 4060ti که اصلا در حد به چالش کشیدن این CPU نیست مصرف مشابه میگیرم که عجیبه مصرفش هم بین 160 الی 210 ـه !! وقتی PL1 رو روی 150 وات میزارم کلاک P کور هاش تا 4.3 پایین میاد و قشنگ تا خرخره 150 رو پر میکنه و پایین نمیاد که نشون میده وات بیشتری میخواد و گلوگاه شده . عجیب ترش همین 4060ti اصلا در حد نیست که CPU بخواد مصرف مشابه چه بسا خیلی بیشتر با 4090 داشته باشه .

مشکل پردازنده‌های پرچمدار نسل سیزده و چهارده اینتل اگر راهکاری داشت، اول از همه باید توسط مهندسا و طراحان خود اینتل حل میشد که نشد و هنوز هم دارن براش آپدیت میکروکد و بایوس میدن.
اصولا اول قرار بود معماری Meteorlake به عنوان نسل چهاردهم دسکتاپ اینتل عرضه بشه، اما به خاطر راندمان خیلی پایینتر، معماری نسل دوازده رو با TDP بالاتر و ringbus فرکانس بیشتر به بازار عرضه کردند که نتیجش مشکلات فعلی شد و قابل حل کامل هم نیست.
بهترین کار اینه که قبل از خرابی کامل پلتفرم رو ارتقا بدید!

سلام
ارادتمند همه دوستان
۳تا سوال دارم
۱- برای لپتاپ Asus FX507ZE-RS73 میخوام یه ssd ۱ترابایت بگیرم.
پ.ن: الان روش یه Intel 670P 512GB نصب هست.
کارش بیشتر فتوشاپ و گرافیک و ساخت ویدیوهای آموزشیه.
بین MSI M470 و WD SN5000 کدوم ارجحیت داره؟ یا حتی گزینه دیگه تو همین بازه قیمت ۶م
۲- مونیتور برای گیمینگ fhd هنوز ASUS VG246H1A ارزش خرید داره؟
۳- بهترین نرم‌افزار برای کلون کردن SSD از Samsung 870 evo 250GB به یه ssd دیگه ۲ترابایت چیه؟ احتمال زیاد Lexar ns100
متشکرم 🙏

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky
درود
یه سیستم اینده نگر با کاربری عمدتا برنامه نویسی با بودجه ۵۰ تا ۷۰ میلیون لطفا پیشنهاد بدین (ممکنه بعدا برای یه درصد خیلی کمی ازش در عناوین شوتر استفاده بشه)
خودم دوست دارم که Cpu از نسل ۱۳ یا ۱۴ باشه چون نسل دوازده کم کم داره قدیمی میشه اما با توجه به اینکه نسل های ۱۳ و ۱۴ یه سری مشکلات دارن پیشنهاد منطقی چیه ؟
سی پی یو مد نظر خودم I5 14600KF هستش

سلام
ارادتمند همه دوستان
۳تا سوال دارم
۱- برای لپتاپ Asus FX507ZE-RS73 میخوام یه ssd ۱ترابایت بگیرم.
پ.ن: الان روش یه Intel 670P 512GB نصب هست.
کارش بیشتر فتوشاپ و گرافیک و ساخت ویدیوهای آموزشیه.
بین MSI M470 و WD SN5000 کدوم ارجحیت داره؟ یا حتی گزینه دیگه تو همین بازه قیمت ۶م
۲- مونیتور برای گیمینگ fhd هنوز ASUS VG246H1A ارزش خرید داره؟
۳- بهترین نرم‌افزار برای کلون کردن SSD از Samsung 870 evo 250GB به یه ssd دیگه ۲ترابایت چیه؟ احتمال زیاد Lexar ns100
متشکرم 🙏

1- از وسترن SN580 توصیه میشه.
2- مانیتور 1080p فقط برای گیمینگ رده پایین تا متوسط توصیه میشه، کیفیت بصری در بازیها در حال حاضر روی مانیتور 27 اینچی و رزولوشن 1440p با رفرش ریت بالاتر از 144 متمرکز هست.
3- برنامه Paragon Harddisk Manager یکی از ابزارهای با اطمینان بالا هست. همین شرکت نرم افزارهای دیگه ای هم برای کپی دیسک داره.

درود
یه سیستم اینده نگر با کاربری عمدتا برنامه نویسی با بودجه ۵۰ تا ۷۰ میلیون لطفا پیشنهاد بدین (ممکنه بعدا برای یه درصد خیلی کمی ازش در عناوین شوتر استفاده بشه)
خودم دوست دارم که Cpu از نسل ۱۳ یا ۱۴ باشه چون نسل دوازده کم کم داره قدیمی میشه اما با توجه به اینکه نسل های ۱۳ و ۱۴ یه سری مشکلات دارن پیشنهاد منطقی چیه ؟
سی پی یو مد نظر خودم I5 14600KF هستش

سیستم که با 50 تا 70 تومن بشه بست یک سیستم رده پایین از همه نظر هست، بدون کارت گرافیک رده متوسط برای بازی و بدون استفاده از پردازنده قوی.
اون سیستمی که در نظر دارید با احتساب گیمینگ بالای 100 تا 120 تومن قیمتش خواهد شد.
اما بدون کارت گرافیک مجزا با Core i 5 13600K با حدود 70 تومن میشه یه سیستم مناسب برای برنامه نویسی بست:

قیمتمدلنام قطعه
ده میلیون و ۷۵۰ هزار تومان Intel Core i5 13400F CPU
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان DeepCool AG500 ARGBCooler
دوازده میلیون و ۱۰۰ هزار تومانASUS PRIME B760M-KMotherboard
نه میلیون و ۱۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GBRAM
چهل و نه میلیون و ۹۵۰ هزار تومان
-
ASUS DUAL RTX 4060 Ti EVO 8GB GDDR6
GIGABYTE Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6
VGA
شش میلیون و ۱۰۰ هزار تومان WD Blue SN580 1TB SSD-2
سه میلیون و ۸۵۰ هزار تومان WD Blue SN570 500GB SSD
دوازده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان MSI MAG A750GL PCIE5Power
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان GREEN GRIFFIN G2 Case

درود بر شما
باید ولتاژ رو لیمیت کنید کاهش کارایی شاید 1 تا 3 درصد باشه شخصا با i7 13700k دما حداکثر داخل بنچمارک ۷۵ هست و تو گیمها ۵۵ تا ۶۰ درجه شده با این تنظیمات و واترکولر لیان لی 360 sla
پ.ن میکروکد بنده 12b هست
لینک آموزش:

بررسی میکروکد 129 اینتل و راهکار نهایی برای تمام پردازنده‌های نسل 13 و 14

سلام دوستان وقت بخیر
من از نظر سخت افزار پی سی کاملا بیسواد هستم ولی میشه راهنمایی کنید که
یک کیس گیمینگ که از نظر سخت افزاری مثلا مقداری از پی اس فایو پرو بهتر باشه و اینکه بشه راحت هم برای نسل های آینده ارتقائش داد با حدود چه مبلغی جمع میشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوستان وقت بخیر
من از نظر سخت افزار پی سی کاملا بیسواد هستم ولی میشه راهنمایی کنید که
یک کیس گیمینگ که از نظر سخت افزاری مثلا مقداری از پی اس فایو پرو بهتر باشه و اینکه بشه راحت هم برای نسل های آینده ارتقائش داد با حدود چه مبلغی جمع میشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

حداقل سیستمی که راندمان گرافیک مشابه و کمی بالاتر و امکان ارتقای خوب داشته باشه همچین سیستمی هست:

قیمتمدلنام قطعه
ده میلیون و ۷۵۰ هزار تومان Intel Core i5 13400F CPU
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان DeepCool AG500 ARGBCooler
دوازده میلیون و ۱۰۰ هزار تومانASUS PRIME B760M-KMotherboard
نه میلیون و ۱۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GBRAM
چهل و نه میلیون و ۹۵۰ هزار تومان
-
ASUS DUAL RTX 4060 Ti EVO 8GB GDDR6
GIGABYTE Radeon RX 7600 XT 16GB GDDR6
VGA
شش میلیون و ۱۰۰ هزار تومان WD Blue SN580 1TB SSD-2
سه میلیون و ۸۵۰ هزار تومان WD Blue SN570 500GB SSD
دوازده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان MSI MAG A750GL PCIE5Power
چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان GREEN GRIFFIN G2 Case
صد و یازده میلیون و ۵۵۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)

LE720 deep cool این خنک کننده برای 9800 x3d جوابه؟
بااین cpu خرید مادربرد b850 اشتباهه ؟

واتر LE720 رو هم میشه استفاده کرد، اما بهتر LS720 بخرید که دوام و راندمان بهتری داره.
خرید B850 هم بستگی به انتظارات خودتون از مادربرد و امکانات جنبیش داره، اگر جوابگوی نیازهاتون هست همون B850 هم میتونه مناسب باشه.

سلام دوستان
من برای کار سه بعدی سیستم جدید میخوام بگیرم، سیستم که الان دارم مشخصاتش اینه : (core i7 7700k/ VGA 1050TI/ 32Gig Ram)
بودجه ای که دارم برای کیس 40 50 میلیون هستش، نرم افزار اصلیم هم 3dmax/corona هستش
حالا سیستم خوبی میشه با این بودجه بست؟ cpu برم سمت AMD یا Intel؟
از اهل فن تقاضا دارم کانفیگ مناسب پیشنهاد بدن
ممنون

سلام دوستان
من برای کار سه بعدی سیستم جدید میخوام بگیرم، سیستم که الان دارم مشخصاتش اینه : (core i7 7700k/ VGA 1050TI/ 32Gig Ram)
بودجه ای که دارم برای کیس 40 50 میلیون هستش، نرم افزار اصلیم هم 3dmax/corona هستش
حالا سیستم خوبی میشه با این بودجه بست؟ cpu برم سمت AMD یا Intel؟
از اهل فن تقاضا دارم کانفیگ مناسب پیشنهاد بدن
ممنون

سیستم پیشنهادی برای نرم افزارهای شما. یا بودجه رو ارتقا بدید یا کارکرد مورد نیاز رو.

قیمتمدلنام قطعه
سی و یک میلیون تومان AMD Ryzen 9 9900XCPU
هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومانDEEPCOOL LE720 360 ARGB COOLING
بیست و چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومانASUS PRIME X870E-P WI-FI AM5Motherboard
هفده میلیون و ۲۰۰ هزار تومان Corsair VENGEANCE 2*32GB DDR5 5600MHz -64GB RAM
بیست و سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان ASUS DUAL GeForce RTX3050 OC 8GB VGA
سی و پنج میلیون تومان WD RED PLUS 10TB HDD
یازده میلیون و ۹۰۰ هزار تومان SAMSUNG 990 PRO 1TB M.2 SSD
نوزده میلیون و ۸۰۰ هزار تومانASUS TUF Gaming 1000W GoldPower
هشت میلیون و ۴۰۰ هزار تومانGREEN GRIFFIN G7Case
صد و هفتاد و نه میلیون و ۶۰۰ هزار تومانجمع کل

این سیستم پردازنده قدرتمندی برای تولید محتوا داره، اما اگر پردازش رو با CUDA انجام بدید و رندر نهایی را با گرافیک بگیرید، باید گرافیک رو هم قوی برداشت.
پردازنده رو میشه ارزونتر هم برداشت.
در کل حدود 150 تومن برای سیستم در نظر بگیرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or