مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان سلام. من یه کیس گرین G6 دارم که نوشته حداکثر ارتفاع کولر تا 165 میلیمتر جواب میده. AK620 Digital تو سایتش زده ارتفاعش 162. احتمالش هست به مشکل بخورم؟

سلام واسه سیپیو i7 8700k خنک کننده میخواستم من کلا سیستمم همیشه روشن و برنامه زیاد باز هست و اکثرا مداوم ۴۰درصد به بالا از سیپیو استفاده میشه خنک کننده بادی بگیرم جواب هست مثلا نوتوس ۴۰۰؟ میزان نویز هم خیلی مهمه برام
کنارش یه کیس هم میخواستم بگیرم واقعا مدلا تو بازار رو نمیدونم چی بگیرم یه کیس هم معرفی کنین ک برا تهویه مشکل نداشته باشم بودجه هم تا ۷ ۸
یه سوال. دیگه واتر کولر های گرین ک الان تو بازار هستن عمر خوب و کیفیت خوبی دارن؟ ۳ ۴ سال میتونن عمر میکنن؟

دوستان سلام. من یه کیس گرین G6 دارم که نوشته حداکثر ارتفاع کولر تا 165 میلیمتر جواب میده. AK620 Digital تو سایتش زده ارتفاعش 162. احتمالش هست به مشکل بخورم؟

مشکلی نیست. با پنل کناری تقریبا مماس میشه اگر فن رو تنظیم کنید.

دوستان من کیس awest gta02 دارم
سقفشو میتونم فن بزارم؟
تأثیر خاصی توی دما داره؟

بستگی به راندمان تهویه فن های جلو و توان حرارتی قطعات داخل کیستون داره.
اگر قطعات پرمصرفی داشته باشید شاید تا حدی به کاهش دمای بالای فضای پردازنده و حرارت کارت گرافیک کمک کنه.
طراحی کیس و توان و جهت فن های نصب شده هم در ایجاد فشار مثبت یا منفی داخل کیس و کاهش دما موثر خواهند بود.

سلام من یکی از دوستام کارش WORLD OF WARCRAFT بعد برق که میره اون 2 ساعت رو میخاد یه لب تاپ بخره که 2 ساعت دووم بیاره گرافیکش مهم نیست ضعیف هم باشه اوکی ولی سی پیو خوب باشه مثلا حدئاقل در حد 12400 یا یه کوچولو پایین تر ارزون ترین لب تاپ که WOW اجرا کنه و 2 ساعت روی باتری بشه بازی کرد و دووم بیاره چیه؟

آخرین ویرایش:
دوستان سیستمو میخوام بفروشم با این مشخصات چند قیمت میخوره؟تمام قطعاتم 3 سال کار کرده فقط برای گیمینگ استفاده شده
rx 6600xt rog
i5 11400
motherboard b560m-a asus
deep cool:gammaxx l240t
power:cx 650m corsair
32gb ram ddr4 3200 corsair rgb rs
512 ssd m2 nvme
2t hdd
case green z2+ hero
ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🏻

سلام آقا فرشید خنک کننده مایع برای ۱۴۹۰۰kf چی پیشنهاد میدید ؟

بهترین واتر 360یی که میشه توی بازار خرید. حداقلش دیگه DeepCool LP360 یا گرونتر Cooler Master MASTERLIQUID 360.
البته هر قدر هم که خنک باشه ممکنه بعد از یه مدتی به همون مشکل degrade شدن مبتلا بشه. حتی با بایوسهای آپدیت.

سلام من یکی از دوستام کارش WORLD OF WARCRAFT بعد برق که میره اون 2 ساعت رو میخاد یه لب تاپ بخره که 2 ساعت دووم بیاره گرافیکش مهم نیست ضعیف هم باشه اوکی ولی سی پیو خوب باشه مثلا حدئاقل در حد 12400 یا یه کوچولو پایین تر ارزون ترین لب تاپ که WOW اجرا کنه و 2 ساعت روی باتری بشه بازی کرد و دووم بیاره چیه؟

انتخاب لپ تاپی که این شرایط رو داشته باشه هم سخته و هم ممکنه صرف با اتکا بر پردازنده و گرافیک نشه انتخاب کرد. چون لپ تاپ های ارزون باتریهای دو و سه سلولی دارن و معمولا تحت لود بازی بیشتر از یک ساعت و خورده ای دوام نمیارن. باید معیار داشتن باتری بزرگ برای خرید لپ تاپ رو هم اواویت بزارید یا اینکه نه، یه لپ تاپ ارزون قیمت حدود 40 50 میلیونی انتخاب کنید، ولی یه پاوربانک بزرگ و پر حجم هم بخرید و در کنارش استفاده کنید.
خرید یو پی اس با باتری اکسترنال هم یه راهکار دیگه هست که خیلی گرونتر درمیاد.

سلام و درود.ارزون ترین مدل مادربورد که cpu مدل ۱۲۷۰۰k روش نصب بشه چیه؟

این پکیج سیستم عالیه ؟ همه با هم مچ هستند ؟

@Farshidstar2012

ارزونترین مدل میتونه یکی از مدل‌های B760B660/ باشه، روی H610 هم قابل نصب هست، اما اون مدل‌ها دیگه VRM مناسب پردازنده قوی مثل Core i7 12700K رو ندارن.

اون ترکیب قطعات هم که عکسشون رو گذاشتید بهتر بود میگفتید برای چه کارکردی در نظر دارید که بشه بررسی کرد.
پردازنده 14900K بدلیل احتمال خراب شدن خریدش توصیه نمیشه.

ارزونترین مدل میتونه یکی از مدل‌های B760B660/ باشه، روی H610 هم قابل نصب هست، اما اون مدل‌ها دیگه VRM مناسب پردازنده قوی مثل Core i7 12700K رو ندارن.

اون ترکیب قطعات هم که عکسشون رو گذاشتید بهتر بود میگفتید برای چه کارکردی در نظر دارید که بشه بررسی کرد.
پردازنده 14900K بدلیل احتمال خراب شدن خریدش توصیه نمیشه.
برای گیم

درود دوستان. برای پردازنده i5-13400F با خنک کننده DeepCool AG500، چه خمیر سیلیکونی پیشنهاد می‌دید که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمت مناسب؟

آخرین ویرایش:
برای گیم

پردازنده 14900K احتمال خراب شدن داره، اگر هم خراب نشه برای کارت گرافیک شما بیش از نیاز واقعی هست.
پاور 1250 وات برای این سیستم دو برابر حد مصرف هست. یه 800 وات واقعی هم کافیه.

بودجه کلی رو بگید شاید بشه از پلتفرم AM5 سیستم متناظر معرفی کرد.

درود دوستان. برای پردازنده i5-13400F با خنک کننده DeepCool AG500، چه خمیر سیلیکونی پیشنهاد می‌دید که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمت مناسب؟

خمیرسیلیکون های خود Deepcool هر مدلی که باشه باری این پردازنده کافیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or