با خیال راحت استفاده کندوستان سلام. من یه کیس گرین G6 دارم که نوشته حداکثر ارتفاع کولر تا 165 میلیمتر جواب میده. AK620 Digital تو سایتش زده ارتفاعش 162. احتمالش هست به مشکل بخورم؟
دوستان سلام. من یه کیس گرین G6 دارم که نوشته حداکثر ارتفاع کولر تا 165 میلیمتر جواب میده. AK620 Digital تو سایتش زده ارتفاعش 162. احتمالش هست به مشکل بخورم؟
دوستان من کیس awest gta02 دارم
سقفشو میتونم فن بزارم؟
تأثیر خاصی توی دما داره؟
سلام آقا فرشید خنک کننده مایع برای ۱۴۹۰۰kf چی پیشنهاد میدید ؟
سلام من یکی از دوستام کارش WORLD OF WARCRAFT بعد برق که میره اون 2 ساعت رو میخاد یه لب تاپ بخره که 2 ساعت دووم بیاره گرافیکش مهم نیست ضعیف هم باشه اوکی ولی سی پیو خوب باشه مثلا حدئاقل در حد 12400 یا یه کوچولو پایین تر ارزون ترین لب تاپ که WOW اجرا کنه و 2 ساعت روی باتری بشه بازی کرد و دووم بیاره چیه؟
سلام و درود.ارزون ترین مدل مادربورد که cpu مدل ۱۲۷۰۰k روش نصب بشه چیه؟
این پکیج سیستم عالیه ؟ همه با هم مچ هستند ؟
@Farshidstar2012
برای گیمارزونترین مدل میتونه یکی از مدلهای B760B660/ باشه، روی H610 هم قابل نصب هست، اما اون مدلها دیگه VRM مناسب پردازنده قوی مثل Core i7 12700K رو ندارن.
اون ترکیب قطعات هم که عکسشون رو گذاشتید بهتر بود میگفتید برای چه کارکردی در نظر دارید که بشه بررسی کرد.
پردازنده 14900K بدلیل احتمال خراب شدن خریدش توصیه نمیشه.
13400 دمای بالایی نداره، تقریبا هرچی استفاده کنی جواب میدهدرود دوستان. برای پردازنده i5-13400F با خنک کننده DeepCool AG500، چه خمیر سیلیکونی پیشنهاد میدید که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمت مناسب؟
برای گیم
درود دوستان. برای پردازنده i5-13400F با خنک کننده DeepCool AG500، چه خمیر سیلیکونی پیشنهاد میدید که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمت مناسب؟