مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اگه برای گیم میخوای کیبورد خوبی نیست ممبران هست به یک سال نکشیده کیکپ ها شروع به گیر کردن میکنن و چون جنسشون ABS هست به مرور رنگشون میره Latency بالای داره و Rgb تک رنگ هست. کلا محصولات x ریزر اقتصادی هستن و اکثرا بی کیفیت ترین متریال دارن.
اگه تو بازار ایران دنبال کیبورد خوب از ریزر هستی به ترتیب اول سری BlackWidow V3 که سوئیچ مکانیکال سبز و زرد و کیکپ Doubleshot ABS دارن انتخاب بدی نیست یه رده بالاتر DeathStalker V2 که Low Profile هست با سوئیچ اپتیکال که انتخاب بهتری هست در آخر هم بهترین مدل ریزر سری Huntsman V2 و Huntsman Mini هست که سوئیچ ها اپتیکال بنفش و قرمز و انالوگ و کیکپ Doubleshot PBT دارن. دو مدل BlackWidow و Huntsman ورژن های جدیدشون هم موجود هست ولی قیمت ها به شدت بالا و غیر منتطقی دارن و فعلا تو بازار ما ارزش خرید ندارن.
Razer Cynosa lite

گرفتم. خوش دسته

جسارتا با این قیمت فکر کنم آخرش بره موزه
این قیمتا کسی 3070ti نمیخره مخصوصا اینکه 8 گیگ رو کمتر کسی میخره این روزا
با ۳۵ میشه 3080 یا حتی رنج ۴۰ تومن 3080ti خرید

چون سری راگ هست و خیلی گرونتره از سری معمولی

حداقل 4-5 تومن توی بازار گرونتره دست دوم راگ

بله شما میتونید با 40 تومن 3080ti بخرید اما ماین شده و یک برند خیلی خیلی ضعیفتر

قیمتا همینه تازه 3070 معمولی
من دستم توی بازاره و زیاد خرید و فروش جنس دست دوم میکنم قیمت مناسبه
اگه 30 تومن میده خودم میخرم ازش اصلا : دی

1748115852397.png

1748115819592.png
1748115792797.png

1748115783416.png

جسارتا با این قیمت فکر کنم آخرش بره موزه
این قیمتا کسی 3070ti نمیخره مخصوصا اینکه 8 گیگ رو کمتر کسی میخره این روزا
با ۳۵ میشه 3080 یا حتی رنج ۴۰ تومن 3080ti خرید
من یک کارت راگ ایسوس ۳۰۸۰ خریدم به ۴۵ میلیون . کارت ۳۰۸۰ رنج ۳۵ میلیون که گفتی یا ماین شده یا برند های درجه ۲ ، ۳ مثل زوتک پیدا کنی

یک کارت ۳۰۸۰ti پیدا کردم به ۴۷ میلیون ولی خب برند درجه ۳ فانتوم بود و نخریدم .

گرافیک ۳۰۸۰ti دست دوم تمیز زیر ۵۵ میلیون برندهای معتبر پیدا نمی کنی . MSI, ISUS

چون سری راگ هست و خیلی گرونتره از سری معمولی

حداقل 4-5 تومن توی بازار گرونتره دست دوم راگ

بله شما میتونید با 40 تومن 3080ti بخرید اما ماین شده و یک برند خیلی خیلی ضعیفتر

قیمتا همینه تازه 3070 معمولی
من دستم توی بازاره و زیاد خرید و فروش جنس دست دوم میکنم قیمت مناسبه
اگه 30 تومن میده خودم میخرم ازش اصلا : دی

View attachment 381038

View attachment 381037
View attachment 381036

View attachment 381035

من یک کارت راگ ایسوس ۳۰۸۰ خریدم به ۴۵ میلیون . کارت ۳۰۸۰ رنج ۳۵ میلیون که گفتی یا ماین شده یا برند های درجه ۲ ، ۳ مثل زوتک پیدا کنی

یک کارت ۳۰۸۰ti پیدا کردم به ۴۷ میلیون ولی خب برند درجه ۳ فانتوم بود و نخریدم .

گرافیک ۳۰۸۰ti دست دوم تمیز زیر ۵۵ میلیون برندهای معتبر پیدا نمی کنی . MSI, ISUS
برداشت من از صحبت های شما اینه که کارت های سری rog غیر قابل ماین هستن همه کارتها ماین شدن ولی چون فلان کارت rog هست پس ماین نشده!
بزارید خیالتون رو راحت کنم امکان نداره کارتی از سری rtx 3000 باشه و ماین نشده باشه!همه ماین شدن فقط طول مدت زمان ماینشون متغیره

برداشت من از صحبت های شما اینه که کارت های سری rog غیر قابل ماین هستن همه کارتها ماین شدن ولی چون فلان کارت rog هست پس ماین نشده!
بزارید خیالتون رو راحت کنم امکان نداره کارتی از سری rtx 3000 باشه و ماین نشده باشه!همه ماین شدن فقط طول مدت زمان ماینشون متغیره
من که گرفتم خیلی تمیزه . انگاری نو هستش . الان بحث سر اینه که برندهای درجه یک بالای ۴۴ میلیون در ۳۰۸۰ و بالای ۵۵ میلیون در ۳۰۸۰ti هست .

زیر این دو قیمت کارتها مخصوصا با اختلاف حداقل ۱۰ میلیون ماین که شده بماند ، پدر کارت درآوردند

کلا قیمت راگ توی بازار جهانی بیشتره ! الان راگ با بقیه برند ها توی 5080 بالای 500 دلار فرقشه !
و در مورد ماین شدن چون راگ قیمت بیشتری داشت و کمیاب تر بود اون موقع معمولا کسی نمیرفت واسه ماین کردن راگ بخره
البته عده ای هم میخریدن قطعا و ماین شده هم داریم اما احتمالش نسبت به بقیه خیلی کمتره

در کل من قیمت کارت ماین شده راگ رو گفتم که 30 تومنه

سلام آقا فرشید
یه سیستم گیمینگ معرفی کنید بر مبنای گرافیک rtx 5070ti با بودجه تا ۳۳۰ میلیون.
ببخشید دوباره میپرسم، قیمتا و موجودی بازار تغییر کرده اگر امکان داره جواب بدید.

• Love
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or