مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

همین دیگه :|
الان ادم نمیدونه میره بالا یا میاد پایین ! بالاتر بره که اصلا لپ تاپ که هیچ ساعت مچی هم به کار نمیاد!

این سری مثل اینه ram هاش لحیم شده است و نمیشه ارتقا داد، تا جایی که من خوندم رم های lpdrr رو‌نمیشه ارتقا داد
حالا باز شما مطمئنا بهتر میدونید چون این چیزی بوده که من خوندم

من الان یه core i3 6300 u دارم با ۴ گیگ رم هشت نه سال پیش و اسیرم :)):((

بعضی مدلهای جدید به برد لحیم هستن که نمیشه حافظشون رو برداشت و ماجول نصب کرد. اما اونها هم معمولا اسلاتی اضافی برای ارتقای رم دارند.
قبل از خرید میتونید مطمئن بشید که مدل مدنظرتون قابلیت ارتقای رم رو داره یا خیر.

سلام اقا فرشید سیستم گیمینگ که بتونه بازی های روز و GTA 6 که قراره بیاد رو راحت 1440p اجرا کنه چی پیشنهاد میدین؟
با بودجه ۱۵۰ تا نهایت ۲۰۰ امکانش هست؟

اگر GTA 6 با قابلیت RT مدنظرتون باشه که شاید با کارت گرافیک سیستم 200 تومنی هم نمشه به اجرای بهینش امیدوار بود!
اما سیستم پیشنهادی:
مدلنام قطعه
AMD Ryzen 5 9600X/Ryzen 7 7700X CPU
DeepCool LE720 ARGB COOLING
ASUS PRIME X870-P WIFI DDR5 AM5 Motherboard
Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GB RAM
ASUS DUAL GeForce RTX 4070 Super 12GB GDDR6X
(Sapphire PULSE RX 7800 XT 16GB GDDR6)
VGA
SAMSUNG 990 EVO 1TBSSD-2
SAMSUNG 990 PRO M.2 1TB SSD
ASUS PRIME 850W GOLDPower
GREEN GRIFFIN G6Case
جمع کل‌ (تومان)---

بعضی مدلهای جدید به برد لحیم هستن که نمیشه حافظشون رو برداشت و ماجول نصب کرد. اما اونها هم معمولا اسلاتی اضافی برای ارتقای رم دارند.
قبل از خرید میتونید مطمئن بشید که مدل مدنظرتون قابلیت ارتقای رم رو داره یا خیر.

اگر GTA 6 با قابلیت RT مدنظرتون باشه که شاید با کارت گرافیک سیستم 200 تومنی هم نمشه به اجرای بهینش امیدوار بود!
اما سیستم پیشنهادی:
مدلنام قطعه
AMD Ryzen 5 9600X/Ryzen 7 7700X CPU
DeepCool LE720 ARGB COOLING
ASUS PRIME X870-P WIFI DDR5 AM5 Motherboard
Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GB RAM
ASUS DUAL GeForce RTX 4070 Super 12GB GDDR6X
(Sapphire PULSE RX 7800 XT 16GB GDDR6)
VGA
SAMSUNG 990 EVO 1TBSSD-2
SAMSUNG 990 PRO M.2 1TB SSD
ASUS PRIME 850W GOLDPower
GREEN GRIFFIN G6Case
جمع کل‌ (تومان)---
سلام. وقت بخیر

یه سری قطعات کامپیوتر رو میخوام بفروشم لطف می‌فرمایید در قیمت راهنمایی کنید
Cpu: ryzen 7700x
Cooler: cooler master atmos 240
Ram: 32 g dual ddr5 patriot viper venom 6200
Gpu: rtx 4070 super asus dual evo
Power: green gxd 1000w
Nvme: Corsair gen5 mp700 1tb
Lexar gen3 500 gb
Ssd: wd blue 1tb
Mb: asus x670 wifi
Case: green surena z5

آخرین ویرایش:
سلام. وقت بخیر

یه سری قطعات کامپیوتر رو میخوام بفروشم لطف می‌فرمایید در قیمت راهنمایی کنید
Cpu: ryzen 7700x
Cooler: cooler master atmos 240
Ram: 32 g dual ddr5 patriot viper venom 6200
Gpu: rtx 4070 super asus dual evo
Power: green gxd 1000w
Nvme: Corsair gen5 mp700 1tb
Lexar gen3 500 gb
Ssd: wd blue 1tb
Mb: asus x670 wifi
Case: green surena z5

قطعات شما همگی معادل نو در بازار دارند، بهتره قیمت قطعات نو رو دربیارید و 20 تا 25 درصد ازشون کم کنید بسته به کارکرد و گارانتی.
فکر کنم حدود 150 تومن بشه قیمت متعارف سیستم شما.

فرشید جان من هر چی میریزم و می پیمونم نمیشه لپ تاپ پنجاهی بردارم :D :| :((

یا باید یه لپ تاپ بردارم با سی پی یو سری U و ۱۶ گیگ رم یا سری H و هشت گیگ رم
متاسفانه جفت مدل هایی هم که پیدا کردم تو این رنج همه قابل ارتقا نیستن!
چون وام هم میخوام بگیرم گزینه های خریدم محدوده

حالا کدوم combination رو بگیرم بهتره و کمتر میزنه تو برجک ادم

آخرین ویرایش:

اگه راهی نداره همون لپ تاپ با سی پی یو سری U و ۱۶ گیگ رم.

دوستان سیستم تا سقف 120 میلیون که 2kساپورت کنه چی پیشنهاد میدین؟

قیمتمدلنام قطعه
هفده میلیون و ۳۰۰ هزار تومانIntel Core i5 13600KCPU
دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومانDeepCool AG500 ARGBCooler
دوازده میلیون و ۱۰۰ هزار تومانASUS PRIME B760-PlusMotherboard
هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GBRAM
پنجاه و شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6VGA
پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومانWD Blue SN580 1TBSSD-2
هفت میلیون و ۳۵۰ هزار تومانSAMSUNG 990 EVO 1TBSSD
ده میلیون و ۵۰۰ هزار تومانASUS PRIME 850W GOLDPower
پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومانGREEN Z5 SURENACase

البته این کارت گرافیک برای 2K ضعیفه، بهتره بودجه برای خرید 4070Ti افزایش پیدا کنه.

با توجه به بودجه ای که داری این مدل رو به یکی از آشنا ها پیشنهاد دادم و خیلی راضی بود. رمش 8 گیگه انبرده ولی یک اسلات قابل ارتقا هم داره .مهمترین نکته صفحه 16 اینچ لپ تاپه که کیفیت خوبی داره و cpu رایزن که قدرت و عملکرد مناسب در کنار مصرف باتری کم گزینه جذابیه. خلاصه یک نگاهی بهش بنداز.

• Like
Reactions: NERO 7
با توجه به بودجه ای که داری این مدل رو به یکی از آشنا ها پیشنهاد دادم و خیلی راضی بود. رمش 8 گیگه انبرده ولی یک اسلات قابل ارتقا هم داره .مهمترین نکته صفحه 16 اینچ لپ تاپه که کیفیت خوبی داره و cpu رایزن که قدرت و عملکرد مناسب در کنار مصرف باتری کم گزینه جذابیه. خلاصه یک نگاهی بهش بنداز.
تنکس برو

والا تا چند روز پیش کلی i5 سری u با ۱۶ رم بود که زیر چهل بودند الان هیچی نیست :| نمیدونم شک میکنم به خودم که شاید اشتباه دیدم ولی مطمئنم اینا بازار رو سوک سوک کردن !

ترجیحم اینه بالای چهل نرم ولی با این اوصاف انگار باید رفت

الان یکی دو مدل HP و ایسوس و لنوو و یه دونه ایسر رو دیدم بد نیستن ولی کاستوم هم زیاد شده توشون یه مدل hp هست چیزهایی رو که من میخوام داره مثل کیبورد بک لایت دار ولی در مورد برند مطمئن نیستم از اون طرف قیمت لنوو بهتره ولی نمیذاره رم بندازی روش

الان این چند تارو گذاشتم مد نظر

اون لنوو سری H به نظر از لحاظ پرفورمنس از همه شون بهتره
ولی از بس جنس استوک ‌ به قول خودشون کاستوم و غیره زیاد شده ادم نمیدونه چه کنه!؟ می ترسم هم برم سمت برندهای غیر لنوو و فقط پول برند بدم نه خود کارآیی و لپ تاپ

IMG_1479.png IMG_1480.png IMG_1481.png

• Like
Reactions: pouria.sh
تنکس برو

والا تا چند روز پیش کلی i5 سری u با ۱۶ رم بود که زیر چهل بودند الان هیچی نیست :| نمیدونم شک میکنم به خودم که شاید اشتباه دیدم ولی مطمئنم اینا بازار رو سوک سوک کردن !

ترجیحم اینه بالای چهل نرم ولی با این اوصاف انگار باید رفت

الان یکی دو مدل HP و ایسوس و لنوو و یه دونه ایسر رو دیدم بد نیستن ولی کاستوم هم زیاد شده توشون یه مدل hp هست چیزهایی رو که من میخوام داره مثل کیبورد بک لایت دار ولی در مورد برند مطمئن نیستم از اون طرف قیمت لنوو بهتره ولی نمیذاره رم بندازی روش

الان این چند تارو گذاشتم مد نظر

اون لنوو سری H به نظر از لحاظ پرفورمنس از همه شون بهتره
ولی از بس جنس استوک ‌ به قول خودشون کاستوم و غیره زیاد شده ادم نمیدونه چه کنه!؟ می ترسم هم برم سمت برندهای غیر لنوو و فقط پول برند بدم نه خود کارآیی و لپ تاپ

View attachment 376219View attachment 376221View attachment 376222
اون hp فکر کنم پنل شون tn باشه که آشغاله . لنوو متاسفانه سری جدیدش رم انبورد دارن و قابل ارتقا نیستن پس سمتشون نری بهتره . در مورد cpu بیشتر دنبال amd باش چون باتری بهتری بهت میدن و پردازنده گرافیکی یکپارچه قوی تری دارن.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
اون hp فکر کنم پنل شون tn باشه که آشغاله . لنوو متاسفانه سری جدیدش رم انبورد دارن و قابل ارتقا نیستن پس سمتشون نری بهتره . در مورد cpu بیشتر دنبال amd باش چون باتری بهتری بهت میدن و پردازنده گرافیکی یکپارچه قوی تری دارن.
اینجوری اگر بشه خیلی سخت تر میشه
نمیدونم اما نسبت به amd همیشه یه ذره جبهه داشتم و نمیدونم چرا :D

دقیقا الانه همه لنووهای قبال خرید اسلات رم ندارند، در اینصورت باید برم سراغ بقیه موارد که اکثرشون DDR 4 میشن

یه مشکل دیگه هم این جریان کاستوم شده هاست، هر چی رو میتونستی اکبند بخری بعد ارتقا بدی این مدلی میکنن تو پاچه ملت

• Like
Reactions: VITAMIN2X
اینجوری اگر بشه خیلی سخت تر میشه
نمیدونم اما نسبت به amd همیشه یه ذره جبهه داشتم و نمیدونم چرا :D

دقیقا الانه همه لنووهای قبال خرید اسلات رم ندارند، در اینصورت باید برم سراغ بقیه موارد که اکثرشون DDR 4 میشن

یه مشکل دیگه هم این جریان کاستوم شده هاست، هر چی رو میتونستی اکبند بخری بعد ارتقا بدی این مدلی میکنن تو پاچه ملت
در زمان حال حاضر که صحبت میکنیم به عنوان مصرف کننده جبهه داشتن در قبال AMD فقط ضرر هست😁

• Like
Reactions: S0NY and DM.JAGUAR
در زمان حال حاضر که صحبت میکنیم به عنوان مصرف کننده جبهه داشتن در قبال AMD فقط ضرر هست😁

یه مقداری این اسامی amd پیچیده تر هست ولی مهم ترینش اینه میترسم چهار روز دیگه فلان برنامه ایراد داشته باشه یا فلان

شما راهنمایی کن ما از گمراهی دربیایم :D

یه مقداری این اسامی amd پیچیده تر هست ولی مهم ترینش اینه میترسم چهار روز دیگه فلان برنامه ایراد داشته باشه یا فلان

شما راهنمایی کن ما از گمراهی دربیایم :D
شما بپرسی حتما دوستان در مورد اسامی کمک میکنن. اما از نظر cpu هیچ مشکلی با هیچ برنامه‌ای و بازی وجود که نداره در خیلی موارد هم بسته به اون پردازنده بهتر هم عمل میکنن.
در مورد gpu هم در صورتی که کار تولید محتوا به صورت جدی انجام میدین nvidia بیشتر توصیه میشه اونم بیشتر بخاطر h.264 codec و کمی سازگاری بیشتر که والا این چند وقته nvidia از نظر نرم‌افزازی هم جوری ریده که اون سازگاری کم و کمتر شده با رقیب.

شما بپرسی حتما دوستان در مورد اسامی کمک میکنن. اما از نظر cpu هیچ مشکلی با هیچ برنامه‌ای و بازی وجود که نداره در خیلی موارد هم بسته به اون پردازنده بهتر هم عمل میکنن.
در مورد gpu هم در صورتی که کار تولید محتوا به صورت جدی انجام میدین nvidia بیشتر توصیه میشه اونم بیشتر بخاطر h.264 codec و کمی سازگاری بیشتر که والا این چند وقته nvidia از نظر نرم‌افزازی هم جوری ریده که اون سازگاری کم و کمتر شده با رقیب.
نه من کار معمولی انجام میدم واستفاده روزمره هست تجمیعی از افیس و اسکایپ ‌و وب گردی و فیلم و اینجور چیزا، استفاده سنگین ندارم اصلا اما الان لپ تاپ خودم دیگه اذیت میکنه

الان رسیدم به به این دوتا پس
https://www.digikala.com/product/dkp-17345716/لپ-تاپ-156-اینچی-لنوو-مدل-ideapad-slim-3-15irh8-i5-13420h-16gb-lpddr5-512gb-ssd-tn/

https://www.digikala.com/product/dkp-18122906/لپ-تاپ-156-اینچی-لنوو-مدل-ideapad-slim-3-15abr8-r7-7730u-16gb-ddr4-512gb-ssd-ips/

دوست دارم برم سمت برندهای دیگه ولی بودجه زیادی نمیخوام بذارم چون برگشت مالی خاصی برام نداره
الان پایینی یه ذره قیمتش بهتره اما ram اش ddr 4 هست و‌صفحه ips ولی سری u amd فکر کنم ضعیف تره بود تا سری x اش گمونم

قطعات سیستم شما که قابل ارتقا نیست و احتمالا فقط پاور و کیس قابل استفاده خواهند بود.
اما برای رسیدن به خواسته ای که دارید در اولین مرحله ارتقای کارت گرافیک به تنهایی تنها انتخاب شماست.
مدل پیشنهادی هم مشخصا ASUS GeForce RTX 4060 Ti OC Dual 8GB هست که البته خرید 16 گیگی خرید آینده نگرانه تری خواهد بود.

فقط به دلیل ضعف پردازنده در بسیاری از بازیها نرخ فریمی پایینتر از حداکثر توان کارت گرافیکی جدید خواهید گرفت و به همین خاطر هم در مرحله بعد ارتقای همزمان پردازنده، مادربرد و رم برای سیستم شما یک ضرورت هست:

قیمتمدلنام قطعه
دوازده میلیون و ۹۰ هزار تومان Intel Core i5 13400F CPU
دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان DeepCool GAMMAXX 400 XT Cooler
ده میلیون و ۵۵۰ هزار تومان ASUS PRIME B760M-A Motherboard
هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GBRAM
با شرمندگی زیاد میشه معادل مادربرد را در برند گیگا بگید که برای گیم هم مناسب باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or