مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من گرافیک ۱۰۸۰ti msi دارم حدود ۱۵ میلیون می خواهم رد کنم و گرافیک ۳۰۸۰ ساده بگیرم .

مانیتورم فول اچ دی ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ . ارزش داره ۳۰۸۰ یا باید گرافیک مدل بالاتر بگیرم ؟؟؟؟ ۵ ، ۶ سال پوشش می دهد ؟؟

برای تمام کارتهایی که گفتید مناسبه، فرقی نمیکنه.
شما دفعه اول گفتی بدون محدودیت بودجه، حالا میگی میخوای هزینه رو پایین بیاری. اگه بخوای هزینه رو پایین بیاری راحته، چون بیشتر قطعاتی که گفته شد لوکس هم هستن و گرون قیمتن.
قیمتا افت داشته، اما نه به نسبت کاهش قیمت دلار، بازار داخلی قیمت تورمی و چسبندگی همیشه رو به بالاست.

ممنون بابت توضیحات
خب قطعا اگه بشه با هزینه کمتر یه سیستم هم رده جمع کنم اونطوری دستم برای خرید کارت گرافیک 4090 باز تر هست. ولی ظاهرا نمیشه برای این کارت گرافیک ها از این کمتر گرفت. چون نمیخوام جوری بشه که یکی از قطعات باعث ایجاد باتلنک بشه یا نشه بیشترین قدرت رو گرفت.
من کارم بازی سازی هستش و قطعا بیشتر از بازی کردن مشغول کارم هستم. یه سیستم روون خیلی کمک بیشتری بهم میکنه. من الان 1070TI MSI دارم با Core-i7 8700، حدودا 8 سال هستش دارمش ولی دیگه خیلی ضعیف شده.
قیمت این سه تا کارت گرافیک هم میتونین بگین ؟ و کدوم مدل رو براشون پیشنهاد میکنین ؟

با اجازه آقا فرشید و سایر دوستان، من معتقدم برای این دوستمون کارت 5080 بهتر از 4090 هست چون خودشون گفتن اصراری ندارن حتماً روی 4k بازی کنن (تازه رزولوشن 4k حتی 4090 رو هم به زانو درمیاره) ضمن اینکه 5080 یک نسل جدیدتر از 4090 هست و مدت بیشتری آپدیت میشه و تکنولوژیهای جدیدتر داره و... مگر اینکه توی ایران قیمت 5080 خیلی بیشتر از 4090 باشه که در این صورت سناریو عوض میشه.
به نظر من این دوست عزیز با داشتنِ یک مانیتور 1080 خوب و یک کارت 5080 تا سالهای سال میتونه بازیها رو با بالاترین کانفیگ بازی کنه.

سیستم رده حرفه ای و مانیتور 1080p نسبتی با هم ندارن واقعا! ایشون برای بهترین تجربه ی بصری حداقل باید یه مانیتور 2K با رفرش ریت 180 هرتز یا بالاتر بگیره که از توان سیستمش استفاده مطلوب رو ببره. با 1080p فقط فریم ریت خیلی بالا میگیره که در عوض کیفیت بصری پایینی داره.
قیمت RTX 5080 و RTX 4090 هر دو در بازار داخلی غیر واقعی و صوری هست، بر مبنای قیمت بخوایم بگیم هیچ کدوم ارزش خرید ندارند.

من گرافیک ۱۰۸۰ti msi دارم حدود ۱۵ میلیون می خواهم رد کنم و گرافیک ۳۰۸۰ ساده بگیرم .

مانیتورم فول اچ دی ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ . ارزش داره ۳۰۸۰ یا باید گرافیک مدل بالاتر بگیرم ؟؟؟؟ ۵ ، ۶ سال پوشش می دهد ؟؟

بله ارزشش رو داره، اما بستگی به بقیه قطعات سیستمتون داره که ببینیم اولویت با اینه که بودجه فعلی رو صرف خرید کارت گرافیک قویتر بکنید یا قطعات دیگه باید عوض بشن.

ممنون بابت توضیحات
خب قطعا اگه بشه با هزینه کمتر یه سیستم هم رده جمع کنم اونطوری دستم برای خرید کارت گرافیک 4090 باز تر هست. ولی ظاهرا نمیشه برای این کارت گرافیک ها از این کمتر گرفت. چون نمیخوام جوری بشه که یکی از قطعات باعث ایجاد باتلنک بشه یا نشه بیشترین قدرت رو گرفت.
من کارم بازی سازی هستش و قطعا بیشتر از بازی کردن مشغول کارم هستم. یه سیستم روون خیلی کمک بیشتری بهم میکنه. من الان 1070TI MSI دارم با Core-i7 8700، حدودا 8 سال هستش دارمش ولی دیگه خیلی ضعیف شده.
قیمت این سه تا کارت گرافیک هم میتونین بگین ؟ و کدوم مدل رو براشون پیشنهاد میکنین ؟

شما خودت هنوز مردد هستی، بین قطعات رده حرفه ای و کاستن از هزینه سوئیچ میکنی.
چون کار بازیسازی دارید اگر مانیتور 4K بگیرید بیشتر بکارتون میاد، اینم در نظر داشته باشید.
برای بازی سازی که تولید محتوا هم حساب میشه داشتن پردازنده ی قوی شرط اول هست. اما در هر صورت با لحاظ کردن تمام مفروضات شما این سیستم هم راندمان کمابیش مناسب و هزینه کمتر رو میده:

قیمتمدلنام قطعه
چهل و پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومان AMD Ryzen 7 7800X3D CPU
نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومانCooler Master MASTERLIQUID 360L CORE ARGBCOOLING
بیست و چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان ASUS PRIME X870E-P WI-FI AM5Motherboard
هفده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان Corsair VENGEANCE RGB 2*32GB DDR5 6000Mhz CL38 - 64GB RAM
دویست و چهارده میلیون تومان
-
ASUS TUF RTX 5080 SUPER O16G GAMING 16GB GDDR7
( ASUS TUF RX 7900 XTX 24GB GDDR6)
VGA
شانزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومانSAMSUNG 990 PRO 2TBSSD-2
یازده میلیون تومانSAMSUNG 990 PRO 1TBSSD
بیست و دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومانCooler Master GX III GoldPower
شش میلیون و ۷۸۰ هزار تومانCooler Master MASTERBOX 520 MeshCase
سیصد و شصت و هشت میلیون و ۷۸۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

مشکل اینه که شما بدون توجه به قیمت رایج قطعات استوک و صرفا بر اساس تفاوت راندمان انتقاد میکنی، در حالی که قیمت خرید و فروش خیلی اقلامی که دیگه تولید نمیشن ارتباط مستقیمی به قیمت قطعات جدید نداره.
قیمت Core i7 های استوک قدیمی هنوز در بیشتر نسل ها از قیمت پردازنده رده پایین نسل جدید مثل Core i5 12400 بالاتر هست، به این خاطر که با مادربردهای قدیمی سازگار هستن و قیمت مادربردشون هم خیلی پایینتر درمیاد.
بنابراین اینطوری نیستش که راندمان ملاک باشه و قیمت صرفا بر اساس اون مشخص بشه،

مورد مهم دیگه این که قبلا هم بارها گفته شده قیمتهای پیشنهادی برای قطعات استوک صرفا تخمینی هست و هیچ ارتباطی به من نوعی به عنوان کارشناس نداره که کاربر بخواد قیمت محصولش رو بالاتر یا پایینتر از اینی که توصیه میشه تعیین کنه و قیمت جنس استوک هم در واقع اصلا ربطی به تاپیک ما نداره.
صرفا برای کمک و راهنمایی به کاربر پاسخ داده میشه و نه اینکه بعد کسی بخواد ادعایی در مورد قیمتهای پیشنهادی مطرح کنه، منم که فروشنده یا خریدار قطعات استوک نیستم و مسئولیتی هم ندارم.

بهترین کار اینه که اگر شما بهتر قیمت استوک رو داری یا فعالیتی داری خودت وقت بزاری به همین دقتی که من جواب میدم پاسخ بدی و بگی به نظر من قیمتای پیشنهادی ایناست مثلا. این کار خیلی بهتره.
ممنون فرشید جان شما تو این تاپیک زیاد زحمت میکشین و خود من هم بارها از شما برای خرید یه سری قطعات راهنمایی گرفتم و هیچ موقع هم نمیتونم جای شما رو در این تاپیک بگیرم
منظورم سوالی بود که از شما پرسیدم گفتم خودت اگه باشی با 11 تومن 13400f میخری یا 8700k?

• Cool
Reactions: Thundersky
ممنون فرشید جان شما تو این تاپیک زیاد زحمت میکشین و خود من هم بارها از شما برای خرید یه سری قطعات راهنمایی گرفتم و هیچ موقع هم نمیتونم جای شما رو در این تاپیک بگیرم
منظورم سوالی بود که از شما پرسیدم گفتم خودت اگه باشی با 11 تومن 13400f میخری یا 8700k?

کسی بودجش برسه و بخواد قطعات رو تکی بخره، مادربرد نسل جدید هم جدا داشته باشه قطعا سراغ 13400 میره، اما کسی که سیستم استوک رو یکجا بخواد بخره و بودجش محدود باشه خیلی وقتا سراغ Core i7 قدیمیتر میره و روی کل سیستم هم باز تخفیف میگیره که براش بصرفه.

در مورد تاپیک از اول هم قرار نبوده که خودم تنهایی یا انحصاری کاری رو انجام بدم، دارم ازتون دعوت میکنم که اگر اطلاعاتی دارید به سهم خودتون در راهنماییها مشارکت کنید، اشکالی هم به این کار وارد نیست.

میخواستم ببینم آیا منطقی هستش که کارت گرافیک 4090 رو به یکی بگم مسافرتی برام بیاره ؟ گمرک اینا بهش گیر میدن ؟ کسی اطلاع داره ؟
بعد TUF و ROG تفاوت زیادی دارن با هم ؟

میخواستم ببینم آیا منطقی هستش که کارت گرافیک 4090 رو به یکی بگم مسافرتی برام بیاره ؟ گمرک اینا بهش گیر میدن ؟ کسی اطلاع داره ؟
بعد TUF و ROG تفاوت زیادی دارن با هم ؟

من 2 تا هم اوردم اونم با جعبه و مشکلی نبوده گفتم برای مرف شخصیه

از نظر قیمتی تفاوتشون زیاده تقریبا اما واقعا از نظر کیفیتی راگ بیشتر داره پول لوکس بودن و قابلیت های اورکلاکش رو میخوره
اگه تفاوت زیاد بود به نظرم خرید TUF منطقی تره

سیستم با بودجه بدون محدودیت:

قیمتمدلنام قطعه
پنجاه و نه میلیون و پانصد هزار تومان
(چهل و پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومان)
AMD Ryzen 7 9800X3D
(AMD Ryzen 7 7800X3D)
CPU
بیست و هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومانASUS ROG RYUO III 360 ARGBCOOLING
سی و هفت میلیون و ۶۰۰ هزار تومانASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI AM5Motherboard
هفده میلیون و ۸۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE RGB 2*32GB DDR5 6000MHz CL38 - 64GBRAM
یازده میلیون تومان
-
SAMSUNG 990 PRO 1TB
(WD Black SN850X 1TB)
SSD
سی و دو میلیون تومانASUS ROG THOR 1200P2 GAMING PlatinumPower
دوازده میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
(سی و شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)
ASUS TUF Gaming GT502 Black
Cooler Master HAF700 EVO
Case
این کانفیگ برای کارت 5090 هم مناسب هستش ؟

این کانفیگ برای کارت 5090 هم مناسب هستش ؟

بله، از این ترکیب قطعات اصلی برای راندمان گیمینگ بالاتر و بهتر نداریم.
قطعات فرعی هم با لحاظ شدن راندمان و امکانات سفارشی متفاوت قابل جابجایی هستند، مثل کیس و پاور و خنک کننده.

بله، از این ترکیب قطعات اصلی برای راندمان گیمینگ بالاتر و بهتر نداریم.
قطعات فرعی هم با لحاظ شدن راندمان و امکانات سفارشی متفاوت قابل جابجایی هستند، مثل کیس و پاور و خنک کننده.
ممنونم واقعا، ببخشید همش سوالای عجیب غریب میپرسم.

من تصمیم گرفتم همون 5080 رو بگیرم که برام از خارج بیارن، چون 4090 کلا قیمتش عجیب غریبه جهانی و هم قیمت 5090 هست. 5090 هم به نظرم خیلی زیاد اومدش قیمتش برام و اینکه به نظرم برای چند سال همین جوابگو باشه و قطعا بعد چند سال هم گرافیک های قوی تری میادش. 4080Super هم خیلی اختلاف قیمتی نداشت جهانی با 5080 برای همین گفتم همین 5080 رو بگیرم. فقط میخواستم ببینم آیا اختلاف قیمت 250 یوروریی می ارزه که 5080 Rog بگیرم به جای TUF ؟ هر دوشم منظورم OC Edition هستن.

این پاوری که گفتین رو من توی ایران و آمازون آلمان سرچ زدم و پیداش نکردم، میخواستم ببینم داخل بازار ایران موجود هستش ؟ (ASUS ROG THOR 1200P2 GAMING Platinum)

آیا اختلاف قیمت 250 یوروریی می ارزه که 5080 Rog بگیرم به جای TUF ؟ هر دوشم منظورم OC Edition هستن.

این پاوری که گفتین رو من توی ایران و آمازون آلمان سرچ زدم و پیداش نکردم، میخواستم ببینم داخل بازار ایران موجود هستش ؟ (ASUS ROG THOR 1200P2 GAMING Platinum)

اون بستگی به خودت داره دیگه
اینکه 250 یورو برای شما چقدر پوله ؟ برای یکی پول یک ماه زندگیشه برای یکی پول یک روز :D

اما کلا سری راگ هم زیباتره هم خب از نظر اورکلاک کردن و کلیت سری بالاتری از TUF هست دیگه و خنک کنندگی هم یه دونه پشت واسه بک پلیتش داره

اون پاور هم موجوده توی ایران

ممنونم واقعا، ببخشید همش سوالای عجیب غریب میپرسم.

من تصمیم گرفتم همون 5080 رو بگیرم که برام از خارج بیارن، چون 4090 کلا قیمتش عجیب غریبه جهانی و هم قیمت 5090 هست. 5090 هم به نظرم خیلی زیاد اومدش قیمتش برام و اینکه به نظرم برای چند سال همین جوابگو باشه و قطعا بعد چند سال هم گرافیک های قوی تری میادش. 4080Super هم خیلی اختلاف قیمتی نداشت جهانی با 5080 برای همین گفتم همین 5080 رو بگیرم. فقط میخواستم ببینم آیا اختلاف قیمت 250 یوروریی می ارزه که 5080 Rog بگیرم به جای TUF ؟ هر دوشم منظورم OC Edition هستن.

بله RTX 4090 بخاطر رم 24 گیگی و توقف تولید قیمتش کاذب هست.
در مورد تفاوت 250 یورویی هم حتما منظورتون مدل ROG ASTERAL RTX 5080 هست که باید ببینید امکانات اضافیش نسبت به TUF برای شما معنی دار هست یا خیر. مثلا بجز خنک کننده فوق عالی، روی کانکتور 12HPWR سنسور مانیتورینگ آمپر روی 6 پین 12 ولتی و ژیروسکوپ برای تنظیم زاویه کارت رو داره که TUF نداره.
در مورد پاور هم بله موجود هست، ولی چون کمه گرونه.

برای کیس ASUS TUF Gaming GT502 Black چند تا فن نیاز هست که براش بگیرم ؟

اگر فن های از پیش نصب شده ی خودش کافی نبود، میشه تعداد فن ها رو از طراحی سیستم تهویه و ورود و خروج هوا بدست آورد. فقط یک حالت نیست معمولا و به سیستم خنک کننده CPU و گرافیک هم بستگی داره.

سیستم رده حرفه ای و مانیتور 1080p نسبتی با هم ندارن واقعا! ایشون برای بهترین تجربه ی بصری حداقل باید یه مانیتور 2K با رفرش ریت 180 هرتز یا بالاتر بگیره که از توان سیستمش استفاده مطلوب رو ببره. با 1080p فقط فریم ریت خیلی بالا میگیره که در عوض کیفیت بصری پایینی داره.
قیمت RTX 5080 و RTX 4090 هر دو در بازار داخلی غیر واقعی و صوری هست، بر مبنای قیمت بخوایم بگیم هیچ کدوم ارزش خرید ندارند.

بله ارزشش رو داره، اما بستگی به بقیه قطعات سیستمتون داره که ببینیم اولویت با اینه که بودجه فعلی رو صرف خرید کارت گرافیک قویتر بکنید یا قطعات دیگه باید عوض بشن.

شما خودت هنوز مردد هستی، بین قطعات رده حرفه ای و کاستن از هزینه سوئیچ میکنی.
چون کار بازیسازی دارید اگر مانیتور 4K بگیرید بیشتر بکارتون میاد، اینم در نظر داشته باشید.
برای بازی سازی که تولید محتوا هم حساب میشه داشتن پردازنده ی قوی شرط اول هست. اما در هر صورت با لحاظ کردن تمام مفروضات شما این سیستم هم راندمان کمابیش مناسب و هزینه کمتر رو میده:

قیمتمدلنام قطعه
چهل و پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومان AMD Ryzen 7 7800X3D CPU
نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومانCooler Master MASTERLIQUID 360L CORE ARGBCOOLING
بیست و چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان ASUS PRIME X870E-P WI-FI AM5Motherboard
هفده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان Corsair VENGEANCE RGB 2*32GB DDR5 6000Mhz CL38 - 64GB RAM
دویست و چهارده میلیون تومان
-
ASUS TUF RTX 5080 SUPER O16G GAMING 16GB GDDR7
( ASUS TUF RX 7900 XTX 24GB GDDR6)
VGA
یازده میلیون تومانSAMSUNG 990 PRO 1TBSSD
بیست و دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومانCooler Master GX III GoldPower
شش میلیون و ۷۸۰ هزار تومانCooler Master MASTERBOX 520 MeshCase
سیصد و شصت و هشت میلیون و ۷۸۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

اگر پولم نرسه ، منطقی هست که به جای ۳۰۸۰ ، بیام ۲۰۸۰ti بخرم ؟؟؟
سی پی یو ۹۷۰۰k هست .
رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ .
۴ ، ۵ سال کار کنه

الان مشکلم اینه کارتم ری تریسینگ نداره . داستان شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or