Darkofheaven
کاربر سایت
6900xt توی 1080 تقریبا 10% قوی تر هست از 3080 ولی ray tracing و dlss به نفع 3080 هستش .چرا کارت گرافیک
AMD XFX RX 6900 XT 16GB
از کارت گرافیک
Invidia ISUS ROG 3080 Strix 10GB
ارزون تره
؟؟؟!!
6900xt توی 1080 تقریبا 10% قوی تر هست از 3080 ولی ray tracing و dlss به نفع 3080 هستش .چرا کارت گرافیک
AMD XFX RX 6900 XT 16GB
از کارت گرافیک
ارزون تره
؟؟؟!!
logitechبهترین برند موس گیمینگ زیر ۵ میلیون ؟ Razer خوبه ؟
بهترین برند موس گیمینگ زیر ۵ میلیون ؟ Razer خوبه ؟
بهترین برند هارد SSD M2 حدود ۵ میلیون ؟ سرعت خواندن SSD M2 نسبت به SSD معمولی چقدر بیشتره ؟؟
مادر بورد من ISUS z370 TUF
هارد SSD M2 روش نصب می شود ؟؟؟؟
نه نیازی نیست، ضمن اینکه اصلا جا داره که وصل بشه ؟ فکر نمیکنم بتونی روی لپتاپ با هیت سینک ببندیشرفقا یک سؤال
من یک ssd m.2 wd sn770 برای لپ تاپ گیمینگ دل سری g گرفتم به عنوان اس اس دی دوم برای نصب کردنش آیا لازمه براش هیت سینکم بگیرم ؟
چرا کارت گرافیک
AMD XFX RX 6900 XT 16GB
از کارت گرافیک
ارزون تره
؟؟؟!!
من موس ریزر Deathadder پیدا کردم ۳۵۰۰۰۰۰ تومان . گارانتی هم داره .مدل مهمه تا برند، برای بازی خاصی مد نظرته یا رندوم ؟
من کلا شاید در طوی گیمیریم بالای 50 تا موس عوض کرده باشم و تنها موس خوب ریز Viper و Deathadder هستن که اونا هم بالای 10 تومنن
به نظرم Glorious Model D بخر
آره نصب میشه ولی خب روی چیپست z370 PCI4 نداری شما روی m2 خیلی درگیر مدل خاصی نباش
اینا گزینه های خوبین برات :
اس اس دی اینترنال ام اس آی مدل SPATUIM M371 ظرفیت یک ترابایت
اس اس دی اینترنال ای دیتا مدل LEGEND 710 ظرفیت یک ترابایت
نه نیازی نیست، ضمن اینکه اصلا جا داره که وصل بشه ؟ فکر نمیکنم بتونی روی لپتاپ با هیت سینک ببندیش
اول اینکه کلا سری ROG خیلی گرون تره
دوما همیشه کارت های NVIDIA نسبت به AMD حتی اگه در یه سطح باشن گرونتره ، به خاطر DLSS و عملکرد بهتر توی ری تریسینگ و درایور های با ثبات تر
پرینتر سه بعدیرفقا راه حلتون چیه؟
برای نصب اس اس دی و پیچ کردنش برای لپ تاپ این قطعه را لازم دارم! چه پیشنهادی دارید؟
گشتم ظاهراً نیست
پرینتر سه بعدی از کجا گیر بیارم؟پرینتر سه بعدی
من قطعات کامپیوترهای رترو را که گیر نمیاد پرینت سه بعدی میگیرم
بهترین برند موس گیمینگ زیر ۵ میلیون ؟ Razer خوبه ؟
بهترین برند هارد SSD M2 حدود ۵ میلیون ؟ سرعت خواندن SSD M2 نسبت به SSD معمولی چقدر بیشتره ؟؟
مادر بورد من ISUS z370 TUF
هارد SSD M2 روش نصب می شود ؟؟؟؟
پرینتر سه بعدی از کجا گیر بیارم؟
بعد به دلیل گرمای زیاد جنس پلاستیکیش از بین نمیره؟
هم سایتهایی هستند که سفارش میگیرند و هم بسته به محل زندگیتون مراکزی هستند که این کار را میکنند.پرینتر سه بعدی از کجا گیر بیارم؟
بعد به دلیل گرمای زیاد جنس پلاستیکیش از بین نمیره؟
سلام
یه سی پی یو، Corei7-8700 Intel دارم، فن فابریک خودش روش نصبه. اول میخواستم بدونم که اگه فن (کولر) بهتری قرار بگیره، روی عملکردش تاثیری میذاره ؟ اگه اینطور هستش، چه فنی پیشنهاد میکنید ؟
بعد از این ۸ سالی که ازش استفاده کردم تاثیری داره عوض کردنش ؟بیشتر از همه روی عملکرد حرارتی و نویزش تاثیرگذار خواهد بود. بعد هم از نظر فرکانس ثبات بیشتر خواهد داشت.
فن ایرکولر حداقل مدلی مثل Deepcool AG400.
بعد از این ۸ سالی که ازش استفاده کردم تاثیری داره عوض کردنش ؟