مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دو تا کارت گرافیک ۳۰۸۰ti روی سیستم ببندیم مجموع قدرت از یک کارت گرافیک ۴۰۹۰ در خروجی بیشتره ؟؟؟

بیکار میشی همینطوری میای میپرسیا :D ;))

کلا دیگه 2 تا کارت خیلی وقته که توی گیمینگ تفاوتی ایجاد نمیکنه و خیلی از بازیا ساپورت نمیکنن
لا نشدنیه

سلام
من این قطعات رو خریدم و میخوام سیستم رو اسمبل کنم.

ASUS ROG THOR 1200P2 1200W Platinum
G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 2*32GB DDR5-6000 CL30
ASUS ROG RYUO III 360 ARGB
AMD Ryzen 7 9800X3D
SAMSUNG 990 PRO 2TB
SAMSUNG 990 PRO 1TB
ASUS TUF Gaming GT502 Black
ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 5080 16GB GDDR7 OC Edition

تعداد فنی که نیاز داره روی کیس نصب بشه چند تا باشه ؟ و چه فنی پیشنهاد میکنید ؟ (این مدل کیس هیچ فنی نداره روش نصب ولی تا 13 تا فن نصب میشه)

سلام
من این قطعات رو خریدم و میخوام سیستم رو اسمبل کنم.

ASUS ROG THOR 1200P2 1200W Platinum
G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 2*32GB DDR5-6000 CL30
ASUS ROG RYUO III 360 ARGB
AMD Ryzen 7 9800X3D
SAMSUNG 990 PRO 2TB
SAMSUNG 990 PRO 1TB
ASUS TUF Gaming GT502 Black
ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 5080 16GB GDDR7 OC Edition

تعداد فنی که نیاز داره روی کیس نصب بشه چند تا باشه ؟ و چه فنی پیشنهاد میکنید ؟ (این مدل کیس هیچ فنی نداره روش نصب ولی تا 13 تا فن نصب میشه)
چند شد کلا ؟

• Like
Reactions: Darkofheaven
برای مانیتور اگر بودجه محدودیتی نداره به شدت پیشنهاد میکنم به OLED ها و به خصوص اگر روی 27 اینچ و 1440p مد نظر دارید به QD-OLED ها فکر کنید. به جز مسئله پردازش بازی خروجی تصویر و رنگها به شدت نسبت به کیفیت مانیتور براتون فرق میکنه.
سلام
به نظرتون ارزش داره OLED, QD-OLED, WOLED بخرم وقتی شدیدا مشکل burn-in وجود داره ؟ به ویژه اینکه من بیشتر که بازی کنم مجبورم با سیستمم کار کنم و پر میشه از تصویرهای ثابت.
ولی از اونورم با اختلاف کیفت تصویر بالا هستش. اصلا توی دو راهی عجیبی قرار گرفتم که OLED بگیرم یا IPS.

• Like
Reactions: Thundersky
سلام
به نظرتون ارزش داره OLED, QD-OLED, WOLED بخرم وقتی شدیدا مشکل burn-in وجود داره ؟ به ویژه اینکه من بیشتر که بازی کنم مجبورم با سیستمم کار کنم و پر میشه از تصویرهای ثابت.
ولی از اونورم با اختلاف کیفت تصویر بالا هستش. اصلا توی دو راهی عجیبی قرار گرفتم که OLED بگیرم یا IPS.
خوب اون OLED که یک ترم کلی هست و بعد از اون پنل های LG میشه WOLED و پنل های سامسنوگ میشه QD-OLED. در مورد Burn-in مسئله‌ای هست که بالاخره با توجه به پنل اجتناب ناپذیر هست ولی با استفاده درست خیلی میشه ازش پیشگیری کرد، برای استفاده خارج از بازی نور رو کم کنید، تسک بار رو پنهان کنید، رفرش سایکل پنل رو جدی بگیرید. خیلی Burn-in شدید نخواهد بود. Monitor Unboxed یک سری ویدیو داره برای گزارش استفاده روز مره از یک مانیتور OLED. اخیرین آپدیت برای دوماه پیش هست اونم بعد از یک سال استفاده و عملا خیلی برای درست نگه داری کردن ازش تلاش خاصی نکردن. این تازه مانیتورش نسل سوم از QD-OLED های سامسنوگ هست و تو نسل جدیدش شرایط بهینه‌تر هم شده. اگر خارج از ایران بودین یک سری برندها سه سال گارانتی Burn-in هم دارند که باز بیشتر به شما اطمینان خاطر میده ولی شک دارم براتون این گارانتی داخل ایران موجود باشه. در مجموع به نظرم به اون صورت هم که شما صحبت میکنید مشکل Burn-in شدید نیست، خیلی از لپتاپ های جدید امروزی با پنل های OLED هستن و مشکل خاصی هم ندارن. از طرف تفاوت کیفیت تصویر کاملا محسوس خواهد بود و ارزشش رو داره.
تجربه شخصی هم تو 1440P و 27 اینچ حداقل نسل دوم WOLED ها از نظر چینش اجزای تشکیل دهنده رنگ برای هر پیکسل به خوبی QD-OLED های نسل سوم به بالا نیستن و به خصوص اگر برای کار روزمره در نظر دارید شاید متن خوندن روی یک WOLED تو 1440P و 27 اینچ تجربه خوبی نباشه، این مشکل ولی وقتی تراکم پیکسل بالاتر باشه مثلا 32 اینچ 4K دیگه حس نمیشه و اونجا WOLED ها کاملا اکی هستن.

سلام
سلام.
میتونید به نانو ال ای دی هم فکر کنید.

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
سلام.
برای کارت گرافیک 5070 ti طبق سایت خود گرافیک زده بسته به مدل cpu پاور از 650 تا 850 وات می خواد.
براساس cpu من زده 750 تا کافیه .
من از قبل پاور https://green.ir/products/power-supply/gp800b-hp-evo رو دارم ولی خب atx 2.52 هست.
به نظرتون همین پاور با همون آداپتوری که تو جعبه کارت گرافیک هست اکیه یا برم حتما یه پاور جدید بگیرم که atx3.1 باشه؟

• Like
Reactions: Thundersky
سلام.
برای کارت گرافیک 5070 ti طبق سایت خود گرافیک زده بسته به مدل cpu پاور از 650 تا 850 وات می خواد.
براساس cpu من زده 750 تا کافیه .
من از قبل پاور https://green.ir/products/power-supply/gp800b-hp-evo رو دارم ولی خب atx 2.52 هست.
به نظرتون همین پاور با همون آداپتوری که تو جعبه کارت گرافیک هست اکیه یا برم حتما یه پاور جدید بگیرم که atx3.1 باشه؟

بله با همون تبدیل 3 سیمی میتونید از پاور فعلی استفاده کنید، مشکلی نیست.

کیبورد ریزر Ornata v3x خوبه ؟
اگه برای گیم میخوای کیبورد خوبی نیست ممبران هست به یک سال نکشیده کیکپ ها شروع به گیر کردن میکنن و چون جنسشون ABS هست به مرور رنگشون میره Latency بالای داره و Rgb تک رنگ هست. کلا محصولات x ریزر اقتصادی هستن و اکثرا بی کیفیت ترین متریال دارن.
اگه تو بازار ایران دنبال کیبورد خوب از ریزر هستی به ترتیب اول سری BlackWidow V3 که سوئیچ مکانیکال سبز و زرد و کیکپ Doubleshot ABS دارن انتخاب بدی نیست یه رده بالاتر DeathStalker V2 که Low Profile هست با سوئیچ اپتیکال که انتخاب بهتری هست در آخر هم بهترین مدل ریزر سری Huntsman V2 و Huntsman Mini هست که سوئیچ ها اپتیکال بنفش و قرمز و انالوگ و کیکپ Doubleshot PBT دارن. دو مدل BlackWidow و Huntsman ورژن های جدیدشون هم موجود هست ولی قیمت ها به شدت بالا و غیر منتطقی دارن و فعلا تو بازار ما ارزش خرید ندارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or