در زمان حال حاضر که صحبت میکنیم به عنوان مصرف کننده جبهه داشتن در قبال AMD فقط ضرر هست![]()
یه مقداری این اسامی amd پیچیده تر هست ولی مهم ترینش اینه میترسم چهار روز دیگه فلان برنامه ایراد داشته باشه یا فلان
شما راهنمایی کن ما از گمراهی دربیایم
در زمان حال حاضر که صحبت میکنیم به عنوان مصرف کننده جبهه داشتن در قبال AMD فقط ضرر هست![]()
شما بپرسی حتما دوستان در مورد اسامی کمک میکنن. اما از نظر cpu هیچ مشکلی با هیچ برنامهای و بازی وجود که نداره در خیلی موارد هم بسته به اون پردازنده بهتر هم عمل میکنن.یه مقداری این اسامی amd پیچیده تر هست ولی مهم ترینش اینه میترسم چهار روز دیگه فلان برنامه ایراد داشته باشه یا فلان
شما راهنمایی کن ما از گمراهی دربیایم![]()
نه من کار معمولی انجام میدم واستفاده روزمره هست تجمیعی از افیس و اسکایپ و وب گردی و فیلم و اینجور چیزا، استفاده سنگین ندارم اصلا اما الان لپ تاپ خودم دیگه اذیت میکنهشما بپرسی حتما دوستان در مورد اسامی کمک میکنن. اما از نظر cpu هیچ مشکلی با هیچ برنامهای و بازی وجود که نداره در خیلی موارد هم بسته به اون پردازنده بهتر هم عمل میکنن.
در مورد gpu هم در صورتی که کار تولید محتوا به صورت جدی انجام میدین nvidia بیشتر توصیه میشه اونم بیشتر بخاطر h.264 codec و کمی سازگاری بیشتر که والا این چند وقته nvidia از نظر نرمافزازی هم جوری ریده که اون سازگاری کم و کمتر شده با رقیب.
با شرمندگی زیاد میشه معادل مادربرد را در برند گیگا بگید که برای گیم هم مناسب باشه؟قطعات سیستم شما که قابل ارتقا نیست و احتمالا فقط پاور و کیس قابل استفاده خواهند بود.
اما برای رسیدن به خواسته ای که دارید در اولین مرحله ارتقای کارت گرافیک به تنهایی تنها انتخاب شماست.
مدل پیشنهادی هم مشخصا ASUS GeForce RTX 4060 Ti OC Dual 8GB هست که البته خرید 16 گیگی خرید آینده نگرانه تری خواهد بود.
فقط به دلیل ضعف پردازنده در بسیاری از بازیها نرخ فریمی پایینتر از حداکثر توان کارت گرافیکی جدید خواهید گرفت و به همین خاطر هم در مرحله بعد ارتقای همزمان پردازنده، مادربرد و رم برای سیستم شما یک ضرورت هست:
قیمت مدل نام قطعه دوازده میلیون و ۹۰ هزار تومان Intel Core i5 13400F CPU دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان DeepCool GAMMAXX 400 XT Cooler ده میلیون و ۵۵۰ هزار تومان ASUS PRIME B760M-A Motherboard هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GB RAM
سلام آقا فرشید
یه سیستم گیمینگ معرفی کنید بر مبنای گرافیک rtx 5070ti با بودجه تا 300 میلیون.
پاور 1050 وات هست، جا افتاده بود، ببخشید.خیلی ممنونم، پاور هم بفرمایید چند وات؟
من خیلی اطلاعاتم کامل نیست به همه جواب بدم ولی اگر بخواید overclock کنید اگر اشتباه نکنم باید سری مادربرد با z شروع شه که ساپورت کنه overclock رو .سلام وقت بخیر
باید سیستمی رو اسمبل کنم بر پایه i7 13700
چند تا راهنمایی میخواستم
سری k فقط بحث اورکلاک رو داره یا تاثیر در عملکرد پردازنده بدون اورکلاک هم مشهوده؟
خنک کننده مایع نمیتونم استفاده کنم
ولی برای اطلاع خودم مناسب ترین خنک کننده مایع از نظر قیمت و دما کدومه؟
این پردازنده با فن تاور خنک میمونه؟
اگر نه، i5 13600 چطور؟
روی دو مدل مادربرد بسته میشه
یکی tuf b660 plus
یکی مادربرد d5
با 32 گیگ رم
مادربرد، رم، پاور، ssd مناسب این پردازنده برای اسمبل شدن بدون گرافیک رو پیشنهاد بدین ممنون میشم
ممنونممن خیلی اطلاعاتم کامل نیست به همه جواب بدم ولی اگر بخواید overclock کنید اگر اشتباه نکنم باید سری مادربرد با z شروع شه که ساپورت کنه overclock رو .
و با توجه با اختلاف قیمت کم بنظرم همون 13700k رو بگیرید بجای 13700 شاید بهتر باشه .
رم هرچی باشه با توجه به intel بودن cpu حتما ساپورت کنه xmp رو معمولا هم میگن 6000mhz و cl 30 باشه .
پاور هم میخواید gpu بندازید بعدا ؟ بستگی به مصرف برق گرافیک هم داره .
البته اگر بخواید overclock کنید باز رم هم باید قوی تر بگیرید
باز حالا بچه ها تخصصشون بهتر هست در ادامه راهنمایی تون میکنن
سلام آقا فرشید
میخوام هاردهای اینترنال HDD را از کیس خارج کنم و توی یک باکس اکسترنال بزارم که تغذیه برق جداگانه هم داشته باشند
توی این هاردها فایلهای آرشیوی هست.
لطفا یک باکس هارد (اکسترنال) معرفی کنید که از طریق usb و ترجیحا usb-c به کس وصل بشه و حداقل 5 تا هارد را ساپورت کنه.
هیچ امکان خاصی مثل شبکه و raid و... هم نمی خوام داشته باشه. فقط اول کیفیت و دوم قیمت مناسبی داشته باشه.
سلام وقت بخیر
باید سیستمی رو اسمبل کنم بر پایه i7 13700
چند تا راهنمایی میخواستم
سری k فقط بحث اورکلاک رو داره یا تاثیر در عملکرد پردازنده بدون اورکلاک هم مشهوده؟
خنک کننده مایع نمیتونم استفاده کنم
ولی برای اطلاع خودم مناسب ترین خنک کننده مایع از نظر قیمت و دما کدومه؟
این پردازنده با فن تاور خنک میمونه؟
اگر نه، i5 13600 چطور؟
روی دو مدل مادربرد بسته میشه
یکی tuf b660 plus
یکی مادربرد d5
با 32 گیگ رم
مادربرد، رم، پاور، ssd مناسب این پردازنده برای اسمبل شدن بدون گرافیک رو پیشنهاد بدین ممنون میشم
دوستان الان با صد تومن سیستمی میشه بست که تا اخر نسلو پشتیبانی کنه؟ بدون احتساب مانیتور و کیبرد و موس