مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

در زمان حال حاضر که صحبت میکنیم به عنوان مصرف کننده جبهه داشتن در قبال AMD فقط ضرر هست😁

یه مقداری این اسامی amd پیچیده تر هست ولی مهم ترینش اینه میترسم چهار روز دیگه فلان برنامه ایراد داشته باشه یا فلان

شما راهنمایی کن ما از گمراهی دربیایم :D

یه مقداری این اسامی amd پیچیده تر هست ولی مهم ترینش اینه میترسم چهار روز دیگه فلان برنامه ایراد داشته باشه یا فلان

شما راهنمایی کن ما از گمراهی دربیایم :D
شما بپرسی حتما دوستان در مورد اسامی کمک میکنن. اما از نظر cpu هیچ مشکلی با هیچ برنامه‌ای و بازی وجود که نداره در خیلی موارد هم بسته به اون پردازنده بهتر هم عمل میکنن.
در مورد gpu هم در صورتی که کار تولید محتوا به صورت جدی انجام میدین nvidia بیشتر توصیه میشه اونم بیشتر بخاطر h.264 codec و کمی سازگاری بیشتر که والا این چند وقته nvidia از نظر نرم‌افزازی هم جوری ریده که اون سازگاری کم و کمتر شده با رقیب.

شما بپرسی حتما دوستان در مورد اسامی کمک میکنن. اما از نظر cpu هیچ مشکلی با هیچ برنامه‌ای و بازی وجود که نداره در خیلی موارد هم بسته به اون پردازنده بهتر هم عمل میکنن.
در مورد gpu هم در صورتی که کار تولید محتوا به صورت جدی انجام میدین nvidia بیشتر توصیه میشه اونم بیشتر بخاطر h.264 codec و کمی سازگاری بیشتر که والا این چند وقته nvidia از نظر نرم‌افزازی هم جوری ریده که اون سازگاری کم و کمتر شده با رقیب.
نه من کار معمولی انجام میدم واستفاده روزمره هست تجمیعی از افیس و اسکایپ ‌و وب گردی و فیلم و اینجور چیزا، استفاده سنگین ندارم اصلا اما الان لپ تاپ خودم دیگه اذیت میکنه

الان رسیدم به به این دوتا پس
https://www.digikala.com/product/dkp-17345716/لپ-تاپ-156-اینچی-لنوو-مدل-ideapad-slim-3-15irh8-i5-13420h-16gb-lpddr5-512gb-ssd-tn/

https://www.digikala.com/product/dkp-18122906/لپ-تاپ-156-اینچی-لنوو-مدل-ideapad-slim-3-15abr8-r7-7730u-16gb-ddr4-512gb-ssd-ips/

دوست دارم برم سمت برندهای دیگه ولی بودجه زیادی نمیخوام بذارم چون برگشت مالی خاصی برام نداره
الان پایینی یه ذره قیمتش بهتره اما ram اش ddr 4 هست و‌صفحه ips ولی سری u amd فکر کنم ضعیف تره بود تا سری x اش گمونم

قطعات سیستم شما که قابل ارتقا نیست و احتمالا فقط پاور و کیس قابل استفاده خواهند بود.
اما برای رسیدن به خواسته ای که دارید در اولین مرحله ارتقای کارت گرافیک به تنهایی تنها انتخاب شماست.
مدل پیشنهادی هم مشخصا ASUS GeForce RTX 4060 Ti OC Dual 8GB هست که البته خرید 16 گیگی خرید آینده نگرانه تری خواهد بود.

فقط به دلیل ضعف پردازنده در بسیاری از بازیها نرخ فریمی پایینتر از حداکثر توان کارت گرافیکی جدید خواهید گرفت و به همین خاطر هم در مرحله بعد ارتقای همزمان پردازنده، مادربرد و رم برای سیستم شما یک ضرورت هست:

قیمتمدلنام قطعه
دوازده میلیون و ۹۰ هزار تومان Intel Core i5 13400F CPU
دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان DeepCool GAMMAXX 400 XT Cooler
ده میلیون و ۵۵۰ هزار تومان ASUS PRIME B760M-A Motherboard
هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GBRAM
با شرمندگی زیاد میشه معادل مادربرد را در برند گیگا بگید که برای گیم هم مناسب باشه؟

سلام آقا فرشید
یه سیستم گیمینگ معرفی کنید بر مبنای گرافیک rtx 5070ti با بودجه تا 300 میلیون.

قیمتمدلنام قطعه
چهل و پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومان AMD Ryzen 7 7800X3D CPU
نه میلیون و ۵۰۰ هزار تومانCooler Master MASTERLIQUID 360L CORE ARGBCOOLING
بیست و چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان ASUS PRIME X870E-P WI-FI AM5Motherboard
هفده میلیون و ۸۰۰ هزار تومان Corsair VENGEANCE RGB 2*32GB DDR5 6000Mhz CL38 - 64GB RAM
صد و پنجاه و هفت میلیون تومان

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 OC Edition

VGA
شانزده میلیون و ۹۰۰ هزار تومانSAMSUNG 990 PRO 2TBSSD-2
یازده میلیون تومانSAMSUNG 990 PRO 1TBSSD
بیست و دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومانCooler Master GX III GoldPower
شش میلیون و ۷۸۰ هزار تومانCooler Master MASTERBOX 520 MeshCase

سلام آقا فرشید
میخوام هاردهای اینترنال HDD را از کیس خارج کنم و توی یک باکس اکسترنال بزارم که تغذیه برق جداگانه هم داشته باشند
توی این هاردها فایلهای آرشیوی هست.

لطفا یک باکس هارد (اکسترنال) معرفی کنید که از طریق usb و ترجیحا usb-c به کس وصل بشه و حداقل 5 تا هارد را ساپورت کنه.
هیچ امکان خاصی مثل شبکه و raid و... هم نمی خوام داشته باشه. فقط اول کیفیت و دوم قیمت مناسبی داشته باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky
سلام وقت بخیر
باید سیستمی رو اسمبل کنم بر پایه i7 13700
چند تا راهنمایی میخواستم
سری k فقط بحث اورکلاک رو داره یا تاثیر در عملکرد پردازنده بدون اورکلاک هم مشهوده؟
خنک کننده مایع نمیتونم استفاده کنم
ولی برای اطلاع خودم مناسب ترین خنک کننده مایع از نظر قیمت و دما کدومه؟
این پردازنده با فن تاور خنک میمونه؟
اگر نه، i5 13600 چطور؟
روی دو مدل مادربرد بسته میشه
یکی tuf b660 plus
یکی مادربرد d5
با 32 گیگ رم
مادربرد، رم، پاور، ssd مناسب این پردازنده برای اسمبل شدن بدون گرافیک رو پیشنهاد بدین ممنون میشم

• Like
Reactions: Thundersky
سلام وقت بخیر
چند تا راهنمایی میخواستم
سری k فقط بحث اورکلاک رو داره یا تاثیر در عملکرد پردازنده بدون اورکلاک هم مشهوده؟
اگر نه، i5 13600 چطور؟
یکی tuf b660 plus
یکی مادربرد d5
با 32 گیگ رم
مادربرد، رم، پاور، ssd مناسب این پردازنده برای اسمبل شدن بدون گرافیک رو پیشنهاد بدین ممنون میشم
من خیلی اطلاعاتم کامل نیست به همه جواب بدم ولی اگر بخواید overclock کنید اگر اشتباه نکنم باید سری مادربرد با z شروع شه که ساپورت کنه overclock رو .
و با توجه با اختلاف قیمت کم بنظرم همون 13700k رو بگیرید بجای 13700 شاید بهتر باشه .
رم هرچی باشه با توجه به intel بودن cpu حتما ساپورت کنه xmp رو معمولا هم میگن 6000mhz و cl 30 باشه .
پاور هم میخواید gpu بندازید بعدا ؟ بستگی به مصرف برق گرافیک هم داره .
البته اگر بخواید overclock کنید باز رم هم باید قوی تر بگیرید
باز حالا بچه ها تخصصشون بهتر هست در ادامه راهنمایی تون میکنن

• Like
Reactions: beshush
من خیلی اطلاعاتم کامل نیست به همه جواب بدم ولی اگر بخواید overclock کنید اگر اشتباه نکنم باید سری مادربرد با z شروع شه که ساپورت کنه overclock رو .
و با توجه با اختلاف قیمت کم بنظرم همون 13700k رو بگیرید بجای 13700 شاید بهتر باشه .
رم هرچی باشه با توجه به intel بودن cpu حتما ساپورت کنه xmp رو معمولا هم میگن 6000mhz و cl 30 باشه .
پاور هم میخواید gpu بندازید بعدا ؟ بستگی به مصرف برق گرافیک هم داره .
البته اگر بخواید overclock کنید باز رم هم باید قوی تر بگیرید
باز حالا بچه ها تخصصشون بهتر هست در ادامه راهنمایی تون میکنن
ممنونم
نه برنامه ای برای اورکلاک نیست
گرافیک هم با توجه به اینکه برنامه های قابل استفاده cpu محور هستند یدونه 4 گیگ 1660 اگه اشتباه نکنم ( دقیق نمیدونم) موجوده که کفایت میکنه
بیشتر مساله خنک کننده cpu هست که بتونم بدون کولینگ و صدای فن زیاد دما رو کنترل کنم
و چیزی که یادم رفت بگم کیس مناسب بود

سلام آقا فرشید
میخوام هاردهای اینترنال HDD را از کیس خارج کنم و توی یک باکس اکسترنال بزارم که تغذیه برق جداگانه هم داشته باشند
توی این هاردها فایلهای آرشیوی هست.

لطفا یک باکس هارد (اکسترنال) معرفی کنید که از طریق usb و ترجیحا usb-c به کس وصل بشه و حداقل 5 تا هارد را ساپورت کنه.
هیچ امکان خاصی مثل شبکه و raid و... هم نمی خوام داشته باشه. فقط اول کیفیت و دوم قیمت مناسبی داشته باشه.

اگه باکس هارد معمولی مدنظرتون هست که همون باکس‌های متفرقه برای تبدیل به USB در بازار وجود دارند و به کارکردشون هم اطمینانی نیست.
اگر نیاز به استفاده از 5 هارد 3.5 اینچی به صورت همزمان داشته باشید که راهکارش فقط خرید دستگاه NAS هست و تنها گزینه ای هست که کیفیت داره.
امکانات شبکه و raid رو هم باکس‌های NAS دارن، ولی داشتن پورت USB برای تمامشون پیش فرض هست.
مثلا Asustor DRIVESTOR 4 AS1104T چهار تا هارددیسک میخوره و حدود 28 تومن هم قیمتشه.

سلام وقت بخیر
چند تا راهنمایی میخواستم
اگر نه، i5 13600 چطور؟
یکی tuf b660 plus
یکی مادربرد d5
با 32 گیگ رم

سری K هم فرکانس و راندمان بیشتری داره و هم قابل اورکلاک هست.
خنک کننده تاور قوی هم اگر نصب کنید تا حد زیادی جواب میده، اما بهترین گزینه واترکولر 360 هست. از مدلهای معتبر در بازار باشه زیاد فرقی نمیکنه کدوم.
پردازنده 13600 راندمانش خیلی کمتر هست و نیاز به واترکولر نداره.

برای DDR5:
ASUS PRIME B760-A D4
G.Skill Ripjaws DDR4 3200Mhz 2*16GB
GREEN GP600A-GED
WD Blue SN580 1TB

برای DDR4:
ASUS PRIME B760M-K
Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5200MHz -32GB
GREEN GP600A-GED
WD Blue SN580 1TB

دوستان الان با صد تومن سیستمی میشه بست که تا اخر نسلو پشتیبانی کنه؟ بدون احتساب مانیتور و کیبرد و موس

آخر کدوم نسل؟
اگر نسل کنسول منظورتون هست که پی سی نسل بندی اینچنینی با مرزبندی مشخص نداره و سیستم رده متوسط پی سی در حد کنسول باید راندمان داشته باشه.
با حدود صد تومن فقط سیستم رده معمولی میشه بست که احتمالا سه یا چهار سال دیگه نیاز به ارتقای کارت گرافیک هم پیدا میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or