مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با این سیستم بالا اصلا نمیتونی بازی های روز رو با فریم خوب بازی کنی

اگه دست دوم بخری میتونی با همین پول یک کیس با 2-3 برابر قدرت این سیستم رو تهیه کنی

اگه خواستی دست دوم بگو بهت پیشنهاد بدم قطعات رو
وحید من زیاد رو فریم حساس نیستم :D
همین که بازیهای روز رو با تنطیمات مدیوم ۳۰ فریم هم بده کافیه.

اگه گرافیک رو ۴۰۶۰ بزارم چی؟ اوکیه؟

وحید من زیاد رو فریم حساس نیستم :D
همین که بازیهای روز رو با تنطیمات مدیوم ۳۰ فریم هم بده کافیه.

اگه گرافیک رو ۴۰۶۰ بزارم چی؟ اوکیه؟

بودجت برای سیستم اکبند واقعا کمه و اینی که پیشنهاد شد واقعا سیستم ضعیفیه برای بازی های روز
من میگم بیا دست دوم بخر در میاد 60 تومن واقعا خیلی گزینه بهتریه و حدود 2 برابر از اکبند بخوای بخری قویتره :

CPU : 13400
9 تومن

MB : B760 (هر برندی )
8-9 تومن

VGA : 3070
22 تومن

Power 750 watt :
8 تومن

RAM : GSkill 2*16GB DDR4 3200MHz -32GB
4-5 تومن

SSD 1TB :
4-5 تومن

COOLER :GAMMAXX 300B
1.5 تومن
GREEN ORAMAN Plus
2 تومن

بودجت برای سیستم اکبند واقعا کمه و اینی که پیشنهاد شد واقعا سیستم ضعیفیه برای بازی های روز
من میگم بیا دست دوم بخر در میاد 60 تومن واقعا خیلی گزینه بهتریه و حدود 2 برابر از اکبند بخوای بخری قویتره :

CPU : 13400
9 تومن

MB : B760 (هر برندی )
8-9 تومن

VGA : 3070
22 تومن

Power 750 watt :
8 تومن

RAM : GSkill 2*16GB DDR4 3200MHz -32GB
4-5 تومن

SSD 1TB :
4-5 تومن

COOLER :GAMMAXX 300B
1.5 تومن
GREEN ORAMAN Plus
2 تومن
مرسی از لطفت.
والا یه بار دستگاه بازی دست دو خریدم برای هفت پشتم بس بود :D

نگفتی. همین سیستم که فرشید گفته رو اگه گرافیکش رو ۴۰۶۰ بزارم اوکی میشه؟

مرسی از لطفت.
والا یه بار دستگاه بازی دست دو خریدم برای هفت پشتم بس بود :D

نگفتی. همین سیستم که فرشید گفته رو اگه گرافیکش رو ۴۰۶۰ بزارم اوکی میشه؟

نه اون cpu ـش ضعیفه اونم باید عوض بشه

ضمن اینکه 4060 بدترین کارت NVIDIA ـست و خریدش توی ایران مخصوصا اصلا توجیح اقتصادی نداره

تازه قیمتش 50 تومنه همین 4060 :-t

• Sad
Reactions: u.s.a
سلام فرشید جان
اقا تجربه کار یا فروش کیس های برند logiKey رو داشتین ؟
کیفیتشون رو در جریانید

این مدلش

C654B - LogiKey

C654B-1.jpg

واقعا مدلی هست که سال ها دوست داشتم بیاد سقف شیشه ای الان اما سوال اینه که کولر کجا نصب میشه ؟
بقل کیس که 3 تا فن هست ؟ بعد اون 3 تا برای ایرفلو میرن کف کیس ؟

سلام فرشید جان
اقا تجربه کار یا فروش کیس های برند logiKey رو داشتین ؟
کیفیتشون رو در جریانید

این مدلش

C654B - LogiKey

C654B-1.jpg

واقعا مدلی هست که سال ها دوست داشتم بیاد سقف شیشه ای الان اما سوال اینه که کولر کجا نصب میشه ؟
بقل کیس که 3 تا فن هست ؟ بعد اون 3 تا برای ایرفلو میرن کف کیس ؟

برند جدید و ناشناخته‌ی Logi key رو فقط شرکت الماس رایان در ایران داره پروموت میکنه، احتمالا اصلش چینی یا ایرانی هست.
کولر جای همون سه تا فن در پنل کناری کیس نصب میشه.
اگر زیر کیس هم جا تعبیه شده باشه باید جای فن هم داشته باشه.
طراحی تهویه برای کیس فراتر از تعبیه و تدارک جای تعدادی فن در کیس هست. کیفیت گردش هوا با ملاکهای دیگری هم در طراحی کیس مرتبته و بدون تست دقیق نمیشه از راندمان تهویه مطمئن شد.

خودم کیس و کلا قطعات ناشناخته رو برای خرید توصیه نمیکنم.

سلام به دوستان یه راهنمایی میخواستم
من گرافیکم رو دارم از 3080 به 5080 ارتقا میدم یکی لطف میکنه بگه چه کارهایی لازمه انجام بدم؟ هرچی دقیق تر و پر جزنیات تر باشه ممنون میشم

D
من گرافیکم رو دارم از 3080 به 5080 ارتقا میدم یکی لطف میکنه بگه چه کارهایی لازمه انجام بدم؟ هرچی دقیق تر و پر جزنیات تر باشه ممنون میشم
برای شروع با دقت و جزییات لیست قطعات فعلی شما لازم هست که بعد بشه راهنمایی های لازم انجام بشه.

دقیق و پرجزئیات رو باید از عنوان کردن مشخصات سیستم خودتون شروع میکردید. اما در مجموع:

1- پاور شما باید توانمورد نیاز برای RTX 5080 رو داشته باشه. یه 850 وات به بالا توصیه میشه.
2- کیس شما باید قابلیت جایدهی به کارت گرافیک رو داشته باشه. به بیان دیگه ابعاد کارت گرافیک باید جوری باشه که در داخل کیس جا بشه و تهویه مناسب رو داشته باشه.
3- در ویندوز هم آخرین درایور انویدیا رو دانلود و نصب کنید. ترجیحا قبلش از DDU استفاده کنید.

کار خاص دیگه ای نیاز نیست.

@Farshidstar2012
سلام فرشید جــان.
یک کیس ترجیحــاً فول‌تاور تا محدودۀ قیمتی 7 یا 8 تومن می‌خواستم زحمت بکشید معرفی کنید.
مشخصات سیستم:
3080 RTX
ASUS PRIME Z370-A
Core i7 8700-k
Green GP800B-HP 800W

در مــورد کارت گرافیک و CPU هم به نظرتون گلوگاست؟ نیاز به تغییر CPU هست؟!
ممنون

D

برای شروع با دقت و جزییات لیست قطعات فعلی شما لازم هست که بعد بشه راهنمایی های لازم انجام بشه.

دقیق و پرجزئیات رو باید از عنوان کردن مشخصات سیستم خودتون شروع میکردید. اما در مجموع:

1- پاور شما باید توانمورد نیاز برای RTX 5080 رو داشته باشه. یه 850 وات به بالا توصیه میشه.
2- کیس شما باید قابلیت جایدهی به کارت گرافیک رو داشته باشه. به بیان دیگه ابعاد کارت گرافیک باید جوری باشه که در داخل کیس جا بشه و تهویه مناسب رو داشته باشه.
3- در ویندوز هم آخرین درایور انویدیا رو دانلود و نصب کنید. ترجیحا قبلش از DDU استفاده کنید.

کار خاص دیگه ای نیاز نیست.

از نظر پاور و کیس اوکی هست سیستمم. پاور 850 وات راگ دارم و کیس lianli o11 dynamic بیشتر برا کار های همین درایور نصب و پاک کردن مشکل دارم. پردازندم هم i7-12700KF که امیدوارم کافی باشه که اگرم نباشه فعلا نمیتونم ارتقا بدم

تو ویندوز قبلش از DDU استفاده بکنم درایور های قبلی حذف بشن بعد کارت جدید رو بزارم و وارد دوباره ویندوز بشم و آخرین درایور انویدیا رو نصب بکنم؟ درایور انویدیا هم از اینجا مناسب کارت جدید رو دانلود بکنم درسته؟ : Download The Latest Official NVIDIA Drivers

این میاد و درواقع همین بالایی رو دانلود بکنم و با کارت جدید نصب بکنم؟:

• Like
Reactions: Arash-S212
@Farshidstar2012
سلام فرشید جــان.
یک کیس ترجیحــاً فول‌تاور تا محدودۀ قیمتی 7 یا 8 تومن می‌خواستم زحمت بکشید معرفی کنید.
مشخصات سیستم:
3080 RTX
ASUS PRIME Z370-A
Core i7 8700-k
Green GP800B-HP 800W

در مــورد کارت گرافیک و CPU هم به نظرتون گلوگاست؟ نیاز به تغییر CPU هست؟!
ممنون

کارت گرافیک یا CPU؟ همزمان که نمیشه. اما در این ترکیب پردازنده برای گرافیک شما کمی تا قسمتی (بسته به بازی و رزولوشن) گلوگاه هست.
کیس فول تاور که 7 8 تومن نداریم. نهایت باید دنبال مدلی مثل Coolermaster TD500 یا GREEN G6/G7 باشید.

از نظر پاور و کیس اوکی هست سیستمم. پاور 850 وات راگ دارم و کیس lianli o11 dynamic بیشتر برا کار های همین درایور نصب و پاک کردن مشکل دارم. پردازندم هم i7-12700KF که امیدوارم کافی باشه که اگرم نباشه فعلا نمیتونم ارتقا بدم

تو ویندوز قبلش از DDU استفاده بکنم درایور های قبلی حذف بشن بعد کارت جدید رو بزارم و وارد دوباره ویندوز بشم و آخرین درایور انویدیا رو نصب بکنم؟ درایور انویدیا هم از اینجا مناسب کارت جدید رو دانلود بکنم درسته؟ : Download The Latest Official NVIDIA Drivers

این میاد و درواقع همین بالایی رو دانلود بکنم و با کارت جدید نصب بکنم؟:

کیس و پاور خوبه، پردازنده هم تا حد زیادی اوکیه، اما فرکانس بالاتر میتونست راندمان بیشتری از کارت جدید 5080 استخراج کنه (منظور 14700K هست مثلا یا خیلی بهتر 7800X3D)
برای درایور هم مراحلش رو باید هر چند وقت یکبار انجام بدید و درسته. باید GeForce Game ready Driverرو دانلود و نصب کنید.

کارت گرافیک یا CPU؟ همزمان که نمیشه. اما در این ترکیب پردازنده برای گرافیک شما کمی تا قسمتی (بسته به بازی و رزولوشن) گلوگاه هست.
کیس فول تاور که 7 8 تومن نداریم. نهایت باید دنبال مدلی مثل Coolermaster TD500 یا GREEN G6/G7 باشید.
این دو مدلی که فرمودین کاراییشون خوب هست؟! یعنی اگر واقعــاً ارزش خرید نداره پس با افزایش بودجه تا 12 تومـن یه کیس (ترجیحــاً) فــول‌تاور معرفی کنید.
.اگر هم واقعا نیاز به مدل فول‌تاور (با توجه به آپگرید قطعات در آینده) نیست، پس مدل‌های میدتاور هم معــرفی کنید ممنون می‌شــم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or