مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان، مادربرد am5 که الان برای 7600 استفاده بشه و یکی دو بار هم تا آخر عمر am5 بشه براش cpu بهتر گرفت چی پیشنهاد میکنید زیر 25 تومن.

سلام دوستان، مادربرد am5 که الان برای 7600 استفاده بشه و یکی دو بار هم تا آخر عمر am5 بشه براش cpu بهتر گرفت چی پیشنهاد میکنید زیر 25 تومن.

مادربردهای جدید AM5 در بازار داخلی انگشت شمار و محدود هستن.
مدلی مثل ASUS B850-PLUS TUF GAMING Wi-Fi قابلیتهای مدنظر شما رو داره.

سلام Farshidstar2012 عزیز
من سیستمی با مشخصات فایل پیوست دارم.
حالا می خواهم سیستمم را ارتقا بدهم و پولی حدود 40 الی 50 میلیون دارم. ممنون میشم اگر مرا برای ارتقا مرحله به مرحله راهنمایی کنید.(چون نمی تونم یکباره ارتقا بدم و باید تکه تکه ارتقا بدهم) برای همین اولویت ها را شما مشخص کنید ممنون می شوم.
پاورم هم Green 600 Watt ماژولار هست.
نهایت انتظارم هم بازی کردن بازی های زیر روی 1080 ولی با کیفیت Ultra یا حداقل very high هست
the last of us،the last of us part 2،alan wake 2،silent hill 2 remake،resident evil 4 remakeو برخی از بازی های اینده مانند GTA VI
با سپاس فراوان

Attachments

• My PC Performance.jpg
    My PC Performance.jpg
    343.4 KB · مشاهده: 30
سلام آقا فرشید یه سوال داشتم بنده یه مانیتور حدودا دو ماه پیش خریدم مدل کولر مستر g271a و تا الان متوجه این موضوع نشدم وقتی بازی می‌کنم انگار اجسام و محیط بیشتر لبه ها و تابلوها و اجسام ثابت وقتی دوربین حرکت میدم انگار کش میان وقتی ثابت هست دوربین خوب میشه فقط تو حرکت دوربین اینجوری میشه انگار یه سایه سیاه کش میاد بیشتر تو محیطهای تاریک اینجوری هست بیشتر لبه ها و اجسام ثابت نوشته ها و غیره وقتی دوربین حرکت میدم انگار لبه ها یه سایه سیاه به حرکت در میان همراه دوربین تو محیط روشن به چشم نمیاد باید دقت کنی ببخشید ایراد از چی میتونه باشه دوستم همین مانیتور داره اونم همینجوریه ولی برای اون مهم نیست پنل va هست چون مانیتور قبلیم ال جی ips بود فورکی ۶۰ هرتز مشکل نداشتم چون قدیمی شده بود فروختم اینو گرفتم ۱۰۰ هرتز و جدید بود

سلام آقا فرشید یه سوال داشتم بنده یه مانیتور حدودا دو ماه پیش خریدم مدل کولر مستر g271a و تا الان متوجه این موضوع نشدم وقتی بازی می‌کنم انگار اجسام و محیط بیشتر لبه ها و تابلوها و اجسام ثابت وقتی دوربین حرکت میدم انگار کش میان وقتی ثابت هست دوربین خوب میشه فقط تو حرکت دوربین اینجوری میشه انگار یه سایه سیاه کش میاد بیشتر تو محیطهای تاریک اینجوری هست بیشتر لبه ها و اجسام ثابت نوشته ها و غیره وقتی دوربین حرکت میدم انگار لبه ها یه سایه سیاه به حرکت در میان همراه دوربین تو محیط روشن به چشم نمیاد باید دقت کنی ببخشید ایراد از چی میتونه باشه دوستم همین مانیتور داره اونم همینجوریه ولی برای اون مهم نیست پنل va هست چون مانیتور قبلیم ال جی ips بود فورکی ۶۰ هرتز مشکل نداشتم چون قدیمی شده بود فروختم اینو گرفتم ۱۰۰ هرتز و جدید بود

اینی که نوشتید مشکل Ghosting هست که برای بهبودش یا باید از تنظیمات Over Drive متفاوت در منوی مانیتور استفاده کنید یا از رفرش ریت بالاتر.
از روشن بودن G-sync/Free Sync هم در مانیتور و هم تنظیمات کارت گرافیک هم مطمئن بشید.
اگه اینا نباشه ممکنه ضعف ذاتی پنل باشه باشه که در برخی مدلهای ارزون قیمت عادیه.
مانیتورهایی که در داخل کشور با سوء استفاده از نام برند خارجی و با پنل بی کیفیت و دست چندم چینی ساخته میشن هم این مشکلات رو زیاد دارند. حتی برخی مدلهای تولید داخل و خاص ایران از برند ایسوس هم در بازار عرضه شد که این مشکل رو داشتند.

سلام
رفقا قصد خرید لپ تاپ تا ۵۰ تومان برای کارای روزمره دارم.
این مدل چطوره؟
https://www.digikala.com/product/dkp-18178893
اگر مدلی دیگری مناسب است ممنون میشم پیشنهاد بدید.

مدلی که خودتون انتخاب کردید، بدون توجه به قیمتش مدل نسبتا ضعیفی هست. کلا پردازنده های با پسوند U کم مصرف و توان پایین هستن و راندمانی در حد تبلتهای رده بالا ارائه میکنن.
پیشنهاد من حداقل مدلی با مشخصات مشابه یا خود مدلهای زیر هست:
Victus 15 FB1107NQ - Ryzen 5 7535HS 16GB 1TB RTX 2050
Acer Aspire 5 A515 Core i7 13620H 16GB 512GB SSD Intel Graphic FHD

حالا می خواهم سیستمم را ارتقا بدهم و پولی حدود 40 الی 50 میلیون دارم. ممنون میشم اگر مرا برای ارتقا مرحله به مرحله راهنمایی کنید.(چون نمی تونم یکباره ارتقا بدم و باید تکه تکه ارتقا بدهم) برای همین اولویت ها را شما مشخص کنید ممنون می شوم.
نهایت انتظارم هم بازی کردن بازی های زیر روی 1080 ولی با کیفیت Ultra یا حداقل very high هست
the last of us،the last of us part 2،alan wake 2،silent hill 2 remake،resident evil 4 remakeو برخی از بازی های اینده مانند GTA VI
با سپاس فراوان

قطعات سیستم شما که قابل ارتقا نیست و احتمالا فقط پاور و کیس قابل استفاده خواهند بود.
اما برای رسیدن به خواسته ای که دارید در اولین مرحله ارتقای کارت گرافیک به تنهایی تنها انتخاب شماست.
مدل پیشنهادی هم مشخصا ASUS GeForce RTX 4060 Ti OC Dual 8GB هست که البته خرید 16 گیگی خرید آینده نگرانه تری خواهد بود.

فقط به دلیل ضعف پردازنده در بسیاری از بازیها نرخ فریمی پایینتر از حداکثر توان کارت گرافیکی جدید خواهید گرفت و به همین خاطر هم در مرحله بعد ارتقای همزمان پردازنده، مادربرد و رم برای سیستم شما یک ضرورت هست:

قیمتمدلنام قطعه
دوازده میلیون و ۹۰ هزار تومان Intel Core i5 13400F CPU
دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان DeepCool GAMMAXX 400 XT Cooler
ده میلیون و ۵۵۰ هزار تومان ASUS PRIME B760M-A Motherboard
هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GBRAM

آخرین ویرایش:
اینی که نوشتید مشکل Ghosting هست که برای بهبودش یا باید از تنظیمات Over Drive متفاوت در منوی مانیتور استفاده کنید یا از رفرش ریت بالاتر.
از روشن بودن G-sync/Free Sync هم در مانیتور و هم تنظیمات کارت گرافیک هم مطمئن بشید.
اگه اینا نباشه ممکنه ضعف ذاتی پنل باشه باشه که در برخی مدلهای ارزون قیمت عادیه.
مانیتورهایی که در داخل کشور با سوء استفاده از نام برند خارجی و با پنل بی کیفیت و دست چندم چینی ساخته میشن هم این مشکلات رو زیاد دارند. حتی برخی مدلهای تولید داخل و خاص ایران از برند ایسوس هم در بازار عرضه شد که این مشکل رو داشتند.

مدلی که خودتون انتخاب کردید، بدون توجه به قیمتش مدل نسبتا ضعیفی هست. کلا پردازنده های با پسوند U کم مصرف و توان پایین هستن و راندمانی در حد تبلتهای رده بالا ارائه میکنن.

قطعات سیستم شما که قابل ارتقا نیست و احتمالا فقط پاور و کیس قابل استفاده خواهند بود.
اما برای رسیدن به خواسته ای که دارید در اولین مرحله ارتقای کارت گرافیک به تنهایی تنها انتخاب شماست.
مدل پیشنهادی هم مشخصا ASUS GeForce RTX 4060 Ti OC Dual 8GB هست که البته خرید 16 گیگی خرید آینده نگرانه تری خواهد بود.

فقط به دلیل ضعف پردازنده در بسیاری از بازیها نرخ فریمی پایینتر از حداکثر توان کارت گرافیکی جدید خواهید گرفت و به همین خاطر هم در مرحله بعد ارتقای همزمان پردازنده، مادربرد و رم برای سیستم شما یک ضرورت هست:

قیمتمدلنام قطعه
دوازده میلیون و ۹۰ هزار تومان Intel Core i5 13400F CPU
دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان DeepCool GAMMAXX 400 XT Cooler
ده میلیون و ۵۵۰ هزار تومان ASUS PRIME B760M-A Motherboard
هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومانCorsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5600MHz -32GBRAM
آقا فرشید الان به نظر شما این مانیتور بفروشم و یه مانیتور دیگه بخرم و این خرابی حساب میشه و تو تجربه بازی تاثیر بد میزاره به نظر شما چیکار کنم و مانیتور 2k خوب چی بگیرم که این مشکل نداشته باشه خیلی تصویر اذیتم میکنه قشنگ تصویر کش میاد مخصوصا نقاط سیاه مثل موی سر و لبه ها و چیزهای دیگه وقتی دوربین میچرخونم ضد حاله

سلام خدمت شما آقا فرشید
لپ تاپ واسه کار آهنگسازی میخوام و کمی تدوین فیلم و ادیت عکس در حد کم و غیر حرفه ای ، نرم افزارهای مورد استفاده :
Filmora
Adobe photoshop
Fl studio
Cubase
بودجه 50 میلیون و رم 16 گیگ حداقل و قابلیت ارتقا رم و ssd داشته باشه ، ترجیحا گرافیک مجزا داشته باشه ، 3 تا پورت USB داشته باشه
چه مدل یا مدل هایی پیشنهاد میکنین؟

با سپاس فراوان
ممنون از محبتتون
1- الان این سیستم را میشه لطف کنید بگید حدودا چند می خرند؟
2- آیا شما توصیه نمی کنید ابتدا قطعات پیشنهادی شما را بخرم و با همان گرافیک 970 استفاده کنم و 5 الی 6 ماه دیگه گرافیک بخرم؟ کلا کدام حالت منطقی تره اول قطعات بخرم یا اول گرافیک؟
3- نمیشه مادربرد را DDR4 برداشت و موقتا از رم های خودم استفاده کنم؟
4- کیس هم Green Basic X1 هست این گرافیک توش جا میشه؟ اگر نه یه کیس مناسب هم بهم معرفی کنید که امکان قرار دادن یک DVD RW و دو عدد هارد 3.5 اینچی و سه هارد 2.5 اینچی را داشته باشد و مادر بردی هم معرفی کنید که قطعات معرفی شده توسط شما را ساپورت کند و 6 عدد پورت SATA داشته باشد.🙈
با سپاس فراوان از زحمت و وقت شما

آخرین ویرایش:
آقا فرشید الان به نظر شما این مانیتور بفروشم و یه مانیتور دیگه بخرم و این خرابی حساب میشه و تو تجربه بازی تاثیر بد میزاره به نظر شما چیکار کنم و مانیتور 2k خوب چی بگیرم که این مشکل نداشته باشه خیلی تصویر اذیتم میکنه قشنگ تصویر کش میاد مخصوصا نقاط سیاه مثل موی سر و لبه ها و چیزهای دیگه وقتی دوربین میچرخونم ضد حاله

اول بهتره مطمئن بشید که مشکل از پنل هست، بعد برای جایگزینی اقدام کنید.
اون تنظیماتی رو که گفتم چک کنید. داخل بازی گزینه DLSS رو خاموش کنید. اگر تنظیمات Motion Blur داره خاموشش کنید و خلاصه مطمئن بشید که از یک بازی خاص نیست و از مانیتوره.
با شرکت گارانتی هم تماس بگیرید باهاشون مشورت کنید.

در آخر اگر خواستید مدل جدیدی بخرید مدلی مثل VG27AQ3A یا ROG Strix XG27ACS با پنل IPS مدرن بخرید.

سلام خدمت شما آقا فرشید
لپ تاپ واسه کار آهنگسازی میخوام و کمی تدوین فیلم و ادیت عکس در حد کم و غیر حرفه ای ، نرم افزارهای مورد استفاده :
Filmora
Adobe photoshop
Fl studio
Cubase
بودجه 50 میلیون و رم 16 گیگ حداقل و قابلیت ارتقا رم و ssd داشته باشه ، ترجیحا گرافیک مجزا داشته باشه ، 3 تا پورت USB داشته باشه
چه مدل یا مدل هایی پیشنهاد میکنین؟

همین چند پست بالاتر معرفی کرده بودم:

اولی گرافیک مجزا داره و دومی نداره. تمام مدلها رو میشه از نظر ظرفیت رم و SSD ارتقا داد یا کاستوم کرد، مشکلی نیست. برای USB هم بهتره از HUB استاندارد برندی مثل DLINK استفاده کنید.

ممنون از محبتتون
1- الان این سیستم را میشه لطف کنید بگید حدودا چند می خرند؟
2- آیا شما توصیه نمی کنید ابتدا قطعات پیشنهادی شما را بخرم و با همان گرافیک 970 استفاده کنم و 5 الی 6 ماه دیگه گرافیک بخرم؟ کلا کدام حالت منطقی تره اول قطعات بخرم یا اول گرافیک؟
3- نمیشه مادربرد را DDR4 برداشت و موقتا از رم های خودم استفاده کنم؟
4- کیس هم Green Basic X1 هست این گرافیک توش جا میشه؟ اگر نه یه کیس مناسب هم بهم معرفی کنید که امکان قرار دادن یک DVD RW و دو عدد هارد 3.5 اینچی و سه هارد 2.5 اینچی را داشته باشد و مادر بردی هم معرفی کنید که قطعات معرفی شده توسط شما را ساپورت کند و 6 عدد پورت SATA داشته باشد.🙈
با سپاس فراوان از زحمت و وقت شما

1- لیست کامل قطعاتتون مشخص نیست نمیشه دقیق نظر داد
2- خیر پیشنهاد من برعکس بود. ابتدا گرافیک رو بخرید و بعد 5 یا 6 ماه دیگه قطعات اصلی رو ارتقا بدید.
3- میشه ولی این کار موقتی ارزشش رو نداره، راندمان سیستم در ارتقاهای بعدی رو فدای کاری موقتی میکنید.
4- بله گرافیکی که معرفی کردیم بزرگ نیست و جا میشه.
برای خرید بعدی میتونید کیس LIAN Li 216 رو در نظر بگیرید.

همین چند پست بالاتر معرفی کرده بودم:

اولی گرافیک مجزا داره و دومی نداره. تمام مدلها رو میشه از نظر ظرفیت رم و SSD ارتقا داد یا کاستوم کرد، مشکلی نیست. برای USB هم بهتره از HUB استاندارد برندی مثل DLINK استفاده کنید.

ممنون فرشیدجان
سه تا سوال تکمیلی :
1- نرم افزاهایی که مورد استفاده هست و قبلا گفتم لیستشو از نظر نوع پردازنده با AMD یا intel فرقی نمیکنه از نظر سازگاری و اذیت نکردن؟ چون یه دوره ای یادم هست مثلا نرم افزارهای ادوبی میگفتن با amd درست کار نمیکنه
2- آیا رم های DDR5 از نظر هزینه ارتقا خیلی فرق میکنن هنوز با DDR4 یا نه؟ دو سال پیش که لپ تاپ قبلی رو خریدم مدل های DDR5 خیلی هزینه ارتقا رمشون بیشتر میشد از DDR4 ها ، و از نظر راندمان آیا تفاوت خیلی محسوس هست بین این دو نسل؟
3- با توجه به کاربرد آیا بهتر هست برای گرافیک مجزا هزینه بشه یا CPU و رم بهتر؟
فرشید جان یه لپ تاپ با حدود ۳۵ تا نهایت ۴۵ چی پیشنهاد میدید؟ کارایی هم فقط روزمره بدون گمینگ و‌ رندر و اینا

فقط میخوام یه چیزی باشه هی هندل نخواد بخوره تا ران کنه و اذیت نشم تا چندین سالی که دارمش

الان ادم به بازار نگاه میکنه سر درد میگیره از بس مدل های مختلف cpu و شرکت ها اومده، قبلا میگفتن پنتیوم فور اینقدر مگاهرتز و فلان :|

آخرین ویرایش:
سلام دوستان میخواستم سیستم ببندم من میتونستم گرافیک ۴۰۹۰ ببندم با پردازنده آخرین مدل ولی صبر کردم برای نسل جدید گرافیک ها که دیدم با قیمت نجومی هستند .الان همون ۴۰۹۰ هم قیمتش رفت بالا دیه نمیشه خرید . به نظر شما گرافیک ۵۰۷۰ ti میتونه تا چندین سال جوابگو بازی باشه با کیفیت ۲k یا برم بیشتر بودجه جم کنم و ۵۰۹۰ بخرم

1- لیست کامل قطعاتتون مشخص نیست نمیشه دقیق نظر داد
شرمنده
Mainboard: Gigabyte H170-Gaming3
CPU: Intel Core i5 6400
Ram: Corsair 2*8GB DDR4-2400 (1200MHz) -16GB
Graphic: Gigabyte GTX970 4G Windforce
Power: Green 600watt
Case: Green X1 Basic
Cooling: فن اورجینال پردازنده اینتل و دو فن 120 اورجینال خود کیس
اگر ممکنه محبت کنید حدود قیمت برای فروش بهم بگید.
با سپاس فراوان و شرمندگی برای نقص اطلاعات

ممنون فرشیدجان
سه تا سوال تکمیلی :
1- نرم افزاهایی که مورد استفاده هست و قبلا گفتم لیستشو از نظر نوع پردازنده با AMD یا intel فرقی نمیکنه از نظر سازگاری و اذیت نکردن؟ چون یه دوره ای یادم هست مثلا نرم افزارهای ادوبی میگفتن با amd درست کار نمیکنه
2- آیا رم های DDR5 از نظر هزینه ارتقا خیلی فرق میکنن هنوز با DDR4 یا نه؟ دو سال پیش که لپ تاپ قبلی رو خریدم مدل های DDR5 خیلی هزینه ارتقا رمشون بیشتر میشد از DDR4 ها ، و از نظر راندمان آیا تفاوت خیلی محسوس هست بین این دو نسل؟
3- با توجه به کاربرد آیا بهتر هست برای گرافیک مجزا هزینه بشه یا CPU و رم بهتر؟
1- خیر در حال حاضر پردازنده های هر دو برند با نرم افزارهای معروف و معتبر بهینه میشن و مشکل عمده ای از این بابت با پردازنده های AMD وجود نداره. مگر نسخه های تازه منتشر شده یا بتا که ممکنه با هر پردازنده جدیدی باگهایی داشته باشند و در طول زمان برطرف میشه.
2- اگر بودجه شدیدا محدود نباشه خیر، دیگه تفاوت محسوسی ندارن و خصوصا برای لپ تاپ دیگه DDR5 استاندارده و نباید غیر از اون گرفت.
3- پردازنده که همین حالا هم رده بالا هست، اما اگر برای گرافیک قویتر هزینه بشه میتونه توی سرعت پردازش خروجی ویدیویی یا گرافیکی تاثیر بزاره.

فقط توجه داشته باشید که لپ تاپ هیچ وقت در نقش دستگاه پردازش اصلی مناسب نخواهد بود، چون محدودیت مصرف توان داره. حتی بالاترین مدل هم که باشه.

فرشید جان یه لپ تاپ با حدود ۳۵ تا نهایت ۴۵ چی پیشنهاد میدید؟ کارایی هم فقط روزمره بدون گمینگ و‌ رندر و اینا

فقط میخوام یه چیزی باشه هی هندل نخواد بخوره تا ران کنه و اذیت نشم تا چندین سالی که دارمش

الان ادم به بازار نگاه میکنه سر درد میگیره از بس مدل های مختلف cpu و شرکت ها اومده، قبلا میگفتن پنتیوم فور اینقدر مگاهرتز و فلان :|

دستگاه 40 تومنی خودش هندلی محسوب میشه :)
با این بودجه فقط میشه مدلهایی با پردازنده های کم مصرف سری U خریداری کرد که ممکنه خواسته ی شما رو برای تاخیر نداشتن و چابکی موقع کار برآورده نکنه.
توصه من مدلی مثل IdeaPad Slim 3 15IRH8-i7 13620H-16GB LPDDR5-512GB SSD هست که یه رده بالاتر هست و راندمانش هم خوبه.

شرمنده
Mainboard: Gigabyte H170-Gaming3
CPU: Intel Core i5 6400
Ram: Corsair 2*8GB DDR4-2400 (1200MHz) -16GB
Graphic: Gigabyte GTX970 4G Windforce
Power: Green 600watt
Case: Green X1 Basic
Cooling: فن اورجینال پردازنده اینتل و دو فن 120 اورجینال خود کیس
اگر ممکنه محبت کنید حدود قیمت برای فروش بهم بگید.
با سپاس فراوان و شرمندگی برای نقص اطلاعات

2500
4800
3800
1500
500

1900

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or