tokio_hotel
کاربر سایت
بچه ها من یدونه رم کینگستون fury beast non ecc dimm سی و دو گیگ سفارش دادم فقط یه چیزی بود این non ecc dimm چیه ؟ این ۷۹۰۰ قیمتش بود کورشیر هم ۹ تومن یکم پولم کم بود این رم مشکلی پیش نمیاره میخام روی asus b760 prim ddr5 بندازم و cpu رو هم احتمالا ۱۳۴۰۰f بگیرم
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم مادربورد asus b760 p ddr5 یا asus b760 m a ddr5 csm کدومشون خوبه حدودا ۴ تومن اختلاف قیمتشونه مادربورد سری m ارزونتره؟ میخاستم بدونم بنظرتون ارزش داره ۴ تومن گرونتر بخرم مادربورد اولیو بخرم؟
مادربرد B760P بدون شک بهتره، ساپرت USB 4 دارید، یک اسلات M.2 بیشتر دارید و مهمتر ساپرت PCIE 5.0 داره. البته بر اساس نیاز تصمیم بگیرید اگر داشتن این آپشنها بدردتون میخوره بیشتر هزینه کنید اما اگر مهم نیست مدل m a هم مادربرد خوبیه.در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم مادربورد asus b760 p ddr5 یا asus b760 m a ddr5 csm کدومشون خوبه حدودا ۴ تومن اختلاف قیمتشونه مادربورد سری m ارزونتره؟ میخاستم بدونم بنظرتون ارزش داره ۴ تومن گرونتر بخرم مادربورد اولیو بخرم؟
بچه ها من یدونه رم کینگستون fury beast non ecc dimm سی و دو گیگ سفارش دادم فقط یه چیزی بود این non ecc dimm چیه ؟ این ۷۹۰۰ قیمتش بود کورشیر هم ۹ تومن یکم پولم کم بود این رم مشکلی پیش نمیاره میخام روی asus b760 prim ddr5 بندازم و cpu رو هم احتمالا ۱۳۴۰۰f بگیرم
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم مادربورد asus b760 p ddr5 یا asus b760 m a ddr5 csm کدومشون خوبه حدودا ۴ تومن اختلاف قیمتشونه مادربورد سری m ارزونتره؟ میخاستم بدونم بنظرتون ارزش داره ۴ تومن گرونتر بخرم مادربورد اولیو بخرم؟
مادربرد B760P بدون شک بهتره، ساپرت USB 4 دارید، یک اسلات M.2 بیشتر دارید و مهمتر ساپرت PCIE 5.0 داره. البته بر اساس نیاز تصمیم بگیرید اگر داشتن این آپشنها بدردتون میخوره بیشتر هزینه کنید اما اگر مهم نیست مدل m a هم مادربرد خوبیه.کدوم نسل کارت گرافیک
ممنون فرشید جاندو پست پشت سرهم رو باید ادغام و پست قبلی رو با ویرایش آپدیت میکردید.
اول این که مادربردهای رده تجاری و خانگی PC هیچ وقت ECC ساپورت نیستن و بنابراین رمی که خریداری میکنید هم نباید ECC باشه. این قابلیت فقط برای سرورها مزیت داره و نه پی سی خانگی/اداری.
دوم این که تک ماجول نصب کردن روی مادربردهای فعلی اشتباه محض هست اگر این کار رو کردید. باید همیشه پک دوال (شامل دو ماجول) رو سفارش بدید و نصب کنید.
باید دوتا ماجول 16 گیگی یکسان خریداری و نصب کنید.
تفاوت عمدتا در امکانات جنبی، تعداد اسلاتها و تعداد پورتهای جانبی هست. خودتون بررسی کنید که قابلیتهای جنبی مادربرد گرونتر بدردتون میخوره یا نه.
ممنون فرشید جان
رم رو همون دو تا ۱۶ گیگ دوال سفارش دادم فقط تو توضیحات دیجیکالا non ecc dimm نوشته بود برام جای سوال بود شاید از امکاناتش کمه
در ضمن مادربورد رو همون asus b760 m a ddr5 سفارش دادم هم قیمتش خوب بود هم اینکه تفاوت جانبی که داشتن زیاد به دردم نمیخورد
الان فقط میخام بدونم kingstone fury beast non ecc dimm به این مادربورد asus b760 ma ddr5 میخوره مشکلی پیش نمیاره؟
راستی یه سوال دیگه هم داشتم الان قیمت ۱۳۴۰۰f چنده؟ فروشگاه معتبری غیر از دیجیکالا میشناسین من سفارش بدم
در ضمن رم دو کاناله همون دوال چنل میشه
سی پی یو رو ۱۳۴۰۰f میخام بگیرمبله رمهای معمولی همون None ECC DIMM هستن، پس مشکلی نیست. اما اصل اینه که فرکانسشون برای پردازنده و مادربرد شما مناسب باشه که توی این پیامها ذکر نکردید.
قیمت قطعات هم تا بازار بازگشایی نشه قابل ابتیاع نیست و دقیق نمیشه اعلام کرد.
رم دو کاناله هم همون دوال چنل هست، بله.
سی پی یو رو ۱۳۴۰۰f میخام بگیرم
رم هم fury 5200
?
شاید از درایور کارت گرافیک باشه چون کارت جدیدیهسلام ببخشید اینجا میپرسم تایپیک مشکلات کسی جواب نداد من یه مشکلی با کارت 5080 پیدا کردم توی 2 تا بازی MGS V و kingdom come 2 بازی هاشور قرمز میشه مثل عکس زیر چندتا بازی دیگه تست کردم اینطوری نبود نمیدونم از گرافیک یا باگ درایور هستش
سلام ببخشید اینجا میپرسم تایپیک مشکلات کسی جواب نداد من یه مشکلی با کارت 5080 پیدا کردم توی 2 تا بازی MGS V و kingdom come 2 بازی هاشور قرمز میشه مثل عکس زیر چندتا بازی دیگه تست کردم اینطوری نبود نمیدونم از گرافیک یا باگ درایور هستش