مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام من یه کارت گرافیک
gigabyte 4070 ti super gaming oc
گرفتم که وزنش هم 1270 گرمه و سوالی که دارم اینکه ایا پایه لازم داره نصب کنم براش یا همون Anti-sag bracket
ایا نصب نکنم مشکل داره ؟مثلا ممکنه به مادر برد فشار بیاره بشکنه و اینا یا نه این کارت گرافیک و این وزن اونقدری سنگین نیست که نیاز به پایه اینا داشته باشه
ممنون

از کیس پاور و کولرش میتونم استفاده کنم بقیه قطعات عوض کنم؟

همونطور که گفتم فقط از کیس و پاور، اونم فقط با احتساب شرطی که با قطعات جدید سازگار باشن.

سلام من یه کارت گرافیک
gigabyte 4070 ti super gaming oc
گرفتم که وزنش هم 1270 گرمه و سوالی که دارم اینکه ایا پایه لازم داره نصب کنم براش یا همون Anti-sag bracket
ایا نصب نکنم مشکل داره ؟مثلا ممکنه به مادر برد فشار بیاره بشکنه و اینا یا نه این کارت گرافیک و این وزن اونقدری سنگین نیست که نیاز به پایه اینا داشته باشه
ممنون

اگر نصب کنید بهتر هست. کارتهای سنگین در طول زمان افتادگی پیدا میکنن و بردشون خمیده میشه.
البته برای کارتهای یک و نیم کیلویی یا بالاتر تا دو کیلو قطعیه، اما پایینتر ممکنه کمتر پیش بیاد.

سلام آقا فرشید
بین 12400 و 12400f توی پرفورمنس تفاوتی در بازیها وجود داره؟
من الان cpu خودم 8600k هستم اورکلاک به 5 کردم میخام یکی از این سی پی یو رو بخرم چون بودجم کمه بنظرتون این ارتقا چند درصد میتونه بهتر باشه؟

فرشید جان سلام
عرض ادب
آقا مزاحمت شدم
یه سیستم میخوام برا دانلود 24/7
فقط وب گردی با کروم و تب های باز زیاد و دانلود با IDM
کیس کوچیک و جمع و جور مد نظرمه که رو میز جاگیر نباشه
بودجه هم 50-60 تومن ولی اگه بالاتر هم بود یه نموره ایرادی نداره
فدات

سلام آقا فرشید
بین 12400 و 12400f توی پرفورمنس تفاوتی در بازیها وجود داره؟
من الان cpu خودم 8600k هستم اورکلاک به 5 کردم میخام یکی از این سی پی یو رو بخرم چون بودجم کمه بنظرتون این ارتقا چند درصد میتونه بهتر باشه؟

بین 12400معمولی و 12400F اصلا تفاوت راندمانی وجود نداره، مدل 12400F فقط گرافیک داخلی و مجتمع اینتل رو نداره و حتما باید گرافیک جدا روی سیستم نصب بشه که تصویر بگیرید.
اگر از پردازنده فعلی ارتقا بدید تفاوت راندمان بسیار زیاد و قابل توجه خواهد بود. بسته به بازی یا برنامه مورد نظر تا 50 درصد و بیشتر. اصلا قابل قیاس نیستند.

البته که باید همزمان مادربرد و رم رو هم عوض کنید.

فرشید جان سلام
عرض ادب
آقا مزاحمت شدم
یه سیستم میخوام برا دانلود 24/7
فقط وب گردی با کروم و تب های باز زیاد و دانلود با IDM
کیس کوچیک و جمع و جور مد نظرمه که رو میز جاگیر نباشه
بودجه هم 50-60 تومن ولی اگه بالاتر هم بود یه نموره ایرادی نداره
فدات

قیمت
مدل
نام قطعه
چهار میلیون و ۵۰ هزار تومان
(یازده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
Intel Core i3 12100F
(AMD Ryzen 5 8600G)
CPU
۹۰۰ هزار تومان
DeepCool GAMMAXX 300B
Cooler
هفت میلیون و ۱۵۰ هزار تومان
(دوازده میلیون و ۵۰۰ هزار تومان)
ASUS PRIME H610M-K D4
(ASUS TUF B650M- PLUS)
MotherBoard
چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
(هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان)
GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3200MHz -32GB
(Corsair VENGEANCE 2*16GB DDR5 5200MHz -32GB)
RAM
چهارده میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
-
ASUS DUAL RTX 3050 OC 6GB GDDR6
(AMD Radeon™ 760M Onboard)
VGA
سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
WD Blue SN570 1TB
SSD-2
دو میلیون و ۵۰ هزار تومان
WD Blue SN570 500GB
SSD
سه میلیون و ۲۵۰ هزار تومان
GREEN GP530A-EUD
Power
یک میلیون و ۵۶۰ هزار تومان
GREEN ORAMAN Plus
Case
چهل میلیون و ۸۶۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

کیس و مادربرد رو میتونید بنا به موجودی بازار Mini ITX انتخاب کنید که انتظاراتتون از جاگیر نبودن برطرف بشه.

• Like
Reactions: msbazicenter
بین 12400معمولی و 12400F اصلا تفاوت راندمانی وجود نداره، مدل 12400F فقط گرافیک داخلی و مجتمع اینتل رو نداره و حتما باید گرافیک جدا روی سیستم نصب بشه که تصویر بگیرید.
اگر از پردازنده فعلی ارتقا بدید تفاوت راندمان بسیار زیاد و قابل توجه خواهد بود. بسته به بازی یا برنامه مورد نظر تا 50 درصد و بیشتر. اصلا قابل قیاس نیستند.

البته که باید همزمان مادربرد و رم رو هم عوض کنید.
رم خودم که ddr4 3200 16gb هستش یعنی بخام مادربورد

PRIME B760-PLUS D4​

بخرم میتونه برای این cpu جوابگو باشه؟
در ضمن من الان مادربوردم z370p هستش روی این مادربورد فن rev a macho انداختم بنظرت این فن برای b760 جواب میده؟

آخرین ویرایش:
رم خودم که ddr4 3200 16gb هستش یعنی بخام مادربورد

PRIME B760-PLUS D4​

بخرم میتونه برای این cpu جوابگو باشه؟
در ضمن من الان مادربوردم z370p هستش روی این مادربورد فن rev a macho انداختم بنظرت این فن برای b760 جواب میده؟

اگر میخواید ارتقا بدید و راندمان هم بهترین حالت باشه دیگه از DDR4 استفاده نکنید، هم مادربرد و هم رم رو DDR5 انتخاب کنید، اونم 32 گیگی، ظرفیت 16 گیگ دیگه کفایت نمیکنه.
کولر فعلی شما هم فکر نکنم برای سوکت 1700 قابل استفاده باشه، احتمال زیاد براکتش رو نداره، وگرنه از نظر توان برای پردازنده 12400 مناسبه.

• Like
Reactions: msbazicenter
اگر میخواید ارتقا بدید و راندمان هم بهترین حالت باشه دیگه از DDR4 استفاده نکنید، هم مادربرد و هم رم رو DDR5 انتخاب کنید، اونم 32 گیگی، ظرفیت 16 گیگ دیگه کفایت نمیکنه.
کولر فعلی شما هم فکر نکنم برای سوکت 1700 قابل استفاده باشه، احتمال زیاد براکتش رو نداره، وگرنه از نظر توان برای پردازنده 12400 مناسبه.
خوب الان براکتی چیزی نداره بتونم یجورایی وصلش کنم ؟ باید این کولرو بزارم کنار؟ یه ترفندی چیزی که بشه استفاده کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or