مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
کیفیت ssd msiچطوره؟
پاور msi چطور،به نسبت کولر مستر و گرین و.. ؟
یه b760 plus d5هم گرفتیم گارانتی ارتاسرویس داره که معلوم نیست چیه
با گارانتی معتبر تعویض کنیم یا مهم نیست؟

MSI محصولات SSD رو به شرکتهای دیگه سفارش میده و با کنترلرهای رایج، کیفیتش در حد مدلهای معمولی به بالا هست.
برای پاور هم بستگی به مدل داره و این که گارانتی اصلی باشه یا خیر، مشکلی ندارن.
برای مادربرد هم خرید با هر گارانتی بجز گارانتی اصلی و معتبر اشتباهه. اتفاقا خیلی هم مهمه.

دوستان کسی با این کیس های awest کار کرده ؟ به نظرتون قابل قبولن ؟

من تجربه‌ای با این برند ندارم، اگر سراغ متفرقه‌جات نرید بهتر هست.

MSI محصولات SSD رو به شرکتهای دیگه سفارش میده و با کنترلرهای رایج، کیفیتش در حد مدلهای معمولی به بالا هست.
برای پاور هم بستگی به مدل داره و این که گارانتی اصلی باشه یا خیر، مشکلی ندارن.
برای مادربرد هم خرید با هر گارانتی بجز گارانتی اصلی و معتبر اشتباهه. اتفاقا خیلی هم مهمه.

من تجربه‌ای با این برند ندارم، اگر سراغ متفرقه‌جات نرید بهتر هست.
اقا فرشید عزیز در مورد فول تاور ها نظرت درباره Thermaltake CTE C750 TG ARGB چیه ؟

دوستان یک سوال دارم
نظرتون در مورد رم های kelvv چیه
من یک مدل مد نظرم هست
ddr5 7200 CL34-44-44-85 هستش تایمینگش از هم رده های توی بازار نسبت به gskill خیلی بهتره
از اونور gskill خیلی چشمک میزنه
خارج از بحث برندینگ کیفیت ساخت خوبی دارند یا نه ؟

راستی این باندلم دارم برای فروش میخوام بزارم قیمت حدودی چند بزارم
ryzen 5800x
ram 16 gb patriot viper 3200
main asus b550-f gaming wifi

آخرین ویرایش:
هم سرعتاشون متفاوته و هم کیفیت تراشه های NAND-Flash استفاده شده در اونها از نظر متوسط طول عمر. تراشه های حافظه‌ی سامسونگ بیشترین طول عمر رو تا الان داشتن و بعد هم تراشه های کروشال و WD و در رده بعدی بقیه.
یک ترابایت که همه مدلها دارن، مهم اینه که مادربرد و پردازندتون چه استاندارد و سرعتی رو ساپورت میکنه و بعد هم این که کاربری خودتون چیه؟ مثل برای سیستم عامل نیازش دارید یا بازی یا کاربرد دیگه.
کاربری گیم هست پردازنده و مادربرد قدیمن ولی میخوام تعویض کنم بزودی 8700k و مادربرد هم z370 pII

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or