مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام
من قصد خرید یه مینی کیس (sff) رو دارم به نام hp elitedesk g5 800
i5-9500 و رم 8 و 256 اس اس دی m2 و کارت gt1030 lp و پاور 250
بنظرتون کارراه بندازه در حد گیمای قبل 2021 و ی سیستم خونگی درست حسابی ؟
بدلیل بودجه محدودم و عدم نیاز به سیستم حرفه ای،اینو انتخاب کردم
------------------
سوالم اینه که رم 8 برای سیستم بالا کافیه؟ نیازی به رم16 که ندارم؟ چون 8 گیگ کفایت میکنه. متوازن تر میشه قطعاتش

با سلام
------------------
سوالم اینه که رم 8 برای سیستم بالا کافیه؟ نیازی به رم16 که ندارم؟ چون 8 گیگ کفایت میکنه. متوازن تر میشه قطعاتش
سلام

فکر نمی کنم جوابگو باشه حتی برای پلی دادن در رزولوشن 1080p
مخصوصا کارت گرافیکش
شما حداقل نیاز به ی گرافیک 3050 و 16 گیگ رم داری
همینطوری سیستم عامل 7 گیگ رم رو پر میکنه

و یک پردازنده i5 نسل 10 مثلا یا نسل 12 مثل 10400 یا 12400
و یک پاور 450 یا 500 وات

باز ایشان بهتر راهنمایی می کنند
@

Farshidstar2012

دوستان شاید سوالم بی ریط باشه به تایپک اما نتونستم جوابی برای سوالم پیدا کنم.
ایا شما خرید تلویزیون و استفاده ازش به عنوان مانیتور کامپیوتر و همزمان اتصال ps5 رو توصیه می کنید؟
با بوده 60 تومن پیشنهاد دارید؟

با سلام
------------------

منم به نظرم قطعات زیادی برای گیمینگ ضعیف و از رده خارج هستند، فرقی نمیکنه برای بازیهای قدیمی هم باشه، دیگه باید ارزش خرید حداقلی داشته باشه اگر قراره برای یکی دو سال کار کنه.
کارت گرافیک رو همونطور که دوستمون گفتن حداقل RTX 3050 و پاور رو هم 480 وات گرین در نظر بگیرید.
رم حداقل دوتا ماجول 8 گیگی که جمعا بشه 16 گیگ.

سلام
من cpu amd 5700x دارم برای بازی در کیفیک 2k چه کارت گرافیک و مانیتوری پیشنهاد میکنید

برای پردازنده که کارت گرافیک و مانیتور نمیخرن، باید برای مانیتور و رزولوشنی که در نظر دارید بازی کنید و توقع کیفی و فریمی که از بازیها دارید کارت گرافیک انتخاب کنید
پردازندتون برای رزولوشن 2K نسبتا مناسب هست، کارت گرافیک RTX 4070 به بالا هم برای رزولوشن 2K مناسب هست.

مانیتور 2K هم مدلی مثل ASUS TUF Gaming VG27AQ1A مناسبه.

منم به نظرم قطعات زیادی برای گیمینگ ضعیف و از رده خارج هستند، فرقی نمیکنه برای بازیهای قدیمی هم باشه، دیگه باید ارزش خرید حداقلی داشته باشه اگر قراره برای یکی دو سال کار کنه.
کارت گرافیک رو همونطور که دوستمون گفتن حداقل RTX 3050 و پاور رو هم 480 وات گرین در نظر بگیرید.
رم حداقل دوتا ماجول 8 گیگی که جمعا بشه 16 گیگ.
as you are aware ، کامپیوتر های کوچک یا همون sff ها جای مانور برای کارت گرافیک ندارن و مثل کیس های tower به راحتی نمیشه انواع گرافیک رو براش انتخاب کرد مگه اینکه 30 ملیون بدی و a2000بگیری
حالا با وجود مشخصاتی که گفتم 16 گیگ رم تاثیر خودش رو نشون میده با باس2400 یا همون 8 کافیه براش؟

as you are aware ، کامپیوتر های کوچک یا همون sff ها جای مانور برای کارت گرافیک ندارن و مثل کیس های tower به راحتی نمیشه انواع گرافیک رو براش انتخاب کرد مگه اینکه 30 ملیون بدی و a2000بگیری
حالا با وجود مشخصاتی که گفتم 16 گیگ رم تاثیر خودش رو نشون میده با باس2400 یا همون 8 کافیه براش؟

برخی SSFها کارتهای RTX 4090 مرجع و پاور 1000 وات SFF رو هم ساپورت میکنن. این که فقط به خاطر ابعاد کیس کاراییش رو محدود کنید برخلاف ایده طراحی این مدلهاست.
در مورد رم هم همونطور که گفتم خیر، همون 16 گیگی هم حداقلی هست.

دوستان شاید سوالم بی ریط باشه به تایپک اما نتونستم جوابی برای سوالم پیدا کنم.
ایا شما خرید تلویزیون و استفاده ازش به عنوان مانیتور کامپیوتر و همزمان اتصال ps5 رو توصیه می کنید؟
با بوده 60 تومن پیشنهاد دارید؟

خرید TV برای اتصال به پی سی که اصلا و ابدا توصیه نمیشه و منطقی نیست، فقط برای کنسول مناسب هست.
اما خرید مانیتور 27 یا 32 اینچ با رزولوشن 2K و 4K و اتصالش همزمانش به پی سی و کنسول توصیه میشه.

برای خرید TV متاسفانه پیشنهادی ندارم، در اطلاعات من نیست.

آخرین ویرایش:
درود دوستان
آیا با ۵۰ تومن میشه کیس بست که بازیهای روز رو هم اجرا کنه؟ حالا نه رو آخرین تنطیمات. همین که بازیهای روز رو، در تنطیمات مدیوم اجرا کنه کافیه.

ممنون
بله میشه، و فراتر از آن!

قیمت
مدل
نام قطعه
شش میلیون و ۵۵۰ هزار تومان
Intel Core i5 12400F
CPU
یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومان
DeepCool GAMMAXX 400 XT
Cooler
هفت میلیون تومان
ASUS PRIME H610M-K D4
MotherBoard
چهار میلیون و ۲۵۰ هزار تومان
GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3200MHz - 32GB
RAM
بیست میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
-
ASUS DUAL GeForce RTX 4060 8GB GDDR6
(ASUS DUAL Radeon RX 6500 XT OC 4GB GDDR6)
VGA
سه میلیون و ۴۵۰ هزار تومان
WD Blue SN570 1TB
SSD-2
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
WD Blue SN570 500GB
SSD
پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
GREEN GP600A-GED
Power
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
GREEN GRIFFIN G2
Case
پنجاه و چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)
---

بله میشه، و فراتر از آن!

قیمت
مدل
نام قطعه
شش میلیون و ۵۵۰ هزار تومان
Intel Core i5 12400F
CPU
یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومان
DeepCool GAMMAXX 400 XT
Cooler
هفت میلیون تومان
ASUS PRIME H610M-K D4
MotherBoard
چهار میلیون و ۲۵۰ هزار تومان
GSkill RIPJAWS V 2*16GB DDR4 3200MHz - 32GB
RAM
بیست میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
-
ASUS DUAL GeForce RTX 4060 8GB GDDR6
(ASUS DUAL Radeon RX 6500 XT OC 4GB GDDR6)
VGA
سه میلیون و ۴۵۰ هزار تومان
WD Blue SN570 1TB
SSD-2
یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
WD Blue SN570 500GB
SSD
پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
GREEN GP600A-GED
Power
سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
GREEN GRIFFIN G2
Case
پنجاه و چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)
---
خیلی لطف کردی فرشید جان. ممنونم

• Like
Reactions: Arash-S212
به نظرم بهتر هدفتون رو اول مشخص کنید فقط قصد تایید شدن انتخاب خودتون رو دارید یا واقعا دنبال مشاوره هستین.
تو انتخابی ک شما دارید انجام میدن به نظرم لزوما اون SFF بودن فاکتور تایین کننده نیست و بیشتر یک کیس خاصی که قیمت مناسبی داره رو در نظر دارید که از قضا Small Form Factor هم هست. حالا صحبتی که هست اینکه اون سیستم تنها محدودیتش رم نیست و برای بازی های نسل 8 یا همون 2021 هم مناسب حساب نمیشه که هیچ شاید حتی برای وب گردی و کارای افیس هم رو Windows 11 کم بیاره به خصوص سر رم 8 گیگش (ویندوز 10 اکتبر 2025 پایان رسمی ساپورتش هست).
درباره گرافیک هم iGPU مثلا پردازنده 5600G حتی از اون 1030 قدرتمندتر حساب میشه که همونش هم چیزی نیست که بشه گفت تهیه میکنید برای تجربه بازی های قبل 2021. مگه مثلا هدف 720p با حداقل تنظیمات باشه که شاید 30-40 فریم خروجی بشه بگیرید. رفرنس هم لینک زیر:
https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-5-5600g/20.html

بله مشخصا DELL در امریکای شمالی بهترین پشتیبانی رو داره، اما از طرف دیگه فرم وری که روی مانیتورهای گیمینگ OLED داره همیشه بهترین نیستن، ضمن این که خودم از وجود اکتیو کولینگ در برخی مدلهای OLED ش از دو سال پیش بشدت بیزار هستم و مانیتور فن دار رو سمتش نمیرم.
درسته که پشتیبانی ایسوس عالی نبوده، اما کیفیت ساختش و انتشار و بروزرسانی فرمورش که برای من مهم هست حتی از MSI هم بهتره. گارانتی Burn-in رو ایسوس هم تا سه سال ارائه میکنه. بنظرم در مورد خرید مدل ایسوس از این نظر نباید نگران بود. این نظر من بود، بقیش با خودتون.

در ادامه این پست ها من Asus XG27AQDMG رو تهیه کردم، واقعا کیفیتش رنگ ها و HDR خوب بود و تصویر تفاوت کاملا قبل لمسی داشت نسبت به مانیتور قبلیم که مانیتور QD-IPS از msi بوده.
یک چیزی که برام جالب بود این هست که با اینکه مانیتور 27 اینچ هست ولی تصویر 26.7 اینچ به شما میده و آرام، آرام بین این 27 اینچ جا به جا میشه بعضی وقتا کمی سمت راست هست، بعضی وقتی سمت چپ و بعضی وقتی مرکز، این شیفت شدن با چشم قابل حس نبود برای من، ولی بعد از مثلا یک مدتی به خودت میایی و حاشیه ها رو نگاه میکنی میفهمی تصویر کامل وصل صفحه مانتیور نیست.
با اینکه پنل نسل دوم LG رو داشته این مانیتور و به قول ال جی Sub-pixel layout رو برای خواندن متن بهینه کردن، بعد از خریدش کامل میشه حس کرد هنوز یک حس عجیبی داره متن و بعضی حروف خاص توش و خیلی شارپ نیست. (حالا شایدم هم سر این هست که مثلا 1440p و 27 اینچ اونقدر چگالی پیکسلش بالا نیست که این مسئله رو پوشش بده)
در نهایت ولی، با اینکه ایسوس میگه گارانتی سه ساله داره، تو کارت گارانتی تو جعبه نوشته شرط زیر خارج از گارانتی هست.
Damage resulting from long-term static images displayed (also referred as “Image Sticking”) or improper use.
و با اینکه این کمی با Burn-in تفاوت داره و من با گارانتی ایسوس مکاتبه کردم و سعی کردم ازشون بخوام که بگن این گارانتی Burn-in هم شامل میشه در صورت اتفاق افتادنش چون با این خط این شک وجود داره که شما بعد رد کنید. در نهایت من نشد این جمله رو ازشون بگیرم که در صورت وجود Burn-in ما پنل یا مانیتور رو عوض میکنیم و فقط این بود که باید کیس بررسی بشه زمانی که اتفاق بیفته و حقیقت من با اینکه مانیتور رو تهیه کردم امروز پسش دادم. نمیخوام آدمی باشم که از گارانتی سو استفاده میکنه ولی با توجه به شغل همسرم به نظرم اتفاق اجتناب ناپذیری هست و به نظرم به عنوان یک مصرف کننده اگر بشه این اعتماد خاطر رو داشته باشم که اگر هم این مشکل پیش بیاد شرکت پشتش هست به نظرم خیلی مهمه.
یک BestBuy هم پیدا کردم که هر دو مدل Alienware AW2725DF و MSI MPG 271QRX رو برای دیدن داشت و حقیقت تصویر روی مانیتور Alienware کم نور تر بود نسبت به هم Asus که گرفته بودم و هم مدل MSI، البته همون MSI هم در محیط Windows به صورت محسوس مثلا یک Tab باز میکردی روشنی تصویر کمتر بود نسبت به Asus. انتخاب دیگه هم میشه LG 27GS95QE-B باشه که همون پنل ایسوس رو داره ولی گارانتیش یک ساله هست ولی میشه با خود Best Buy سه سال کرد که پول اضافه باید براش پرداخت کرد و گفتن که Burn-in هم کاور میکنند. پنل LG مات هست خیلی نسبت به پنل های دیگه جالب نیست به نظرم از این نظر و اینکه با گارانتی Best Buy قیمتش کمی بالاتر میره از بقیه گزینه ها....
احتمال خیلی زیاد من فردا میرم سمت مدل MSI، حداقل تو سایتشون واضح نوشتن گارانتی Burn-in رو شامل میشه و برای من این مسئله چیز مهمی هست.
بازم ممنون آقا فرشید بابت مشاوره ‌ای که دادید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or