اقا فرشید اون b760 plus که گفتم گارانتی ارتا داره فروشنده راضی به تعویض نشد، گفت معتبره و مشکلی نداره یه استعلام هم گرفتم این بود. دیگه بیخیال شدم.
چندتا سوال داشتم.
الان بهترین پردازنده برا این مادربرد چیه که چند سال راحت جواب بده؟
اینو برا خواهر زاده ام میخوام خودم یه 12700kدارم ولی میخوام تا عید کیس جدید با نسل 15بگیرم.
الان12700kرو b760 بندازم مشکلی نداره؟
هاردssdتا6تومن.پاورتا8تومن.کیس تا5تومن چی پیشنهاد میدین؟
ممنون
از مادربردتون با خیال راحت استفاده کنید، این بردها بعیده که به این راحتی خراب بشن و مرجوعی هاشون بیشتر به خاطر اشتباه مشتری هست تا کیفیت ساخت.
میتونید از همون 12700k استفاده کنید مشکلی نیست.
کیس جدید رو ولی کسی برای بازی نسل 15 نباید بگیره، نسل 15 اینتل قویترین مدلش که 285K باشه گاهی اوقات راندمانش در بازیها در همین حد 12700K هم نیست. پس برای بازی نسل 15 کلا خط میخوره فعلا، تا زمانی که ایرادات اساسیش برطرف بشه، اگر نشد هم که هیچ. سلطان پردازنده گیمینگ فعلا 9800X3D و جایگزین 7800X3D هست که بعضا تا 50 درصد هم از 285K بهتر عمل میکنه در بازیها.
برای SSD هم SAMSUNG 990EVO
پاور هم 750 وات گرین اگر نبود Deepcool
کیس هم GREEN Z5
سلام آقا فرشید و ممنون از پاسخ شما!
والا خواستم یک جمع بندی هم حول هر مانیتور داشته باشم، که نشون بدم منم تحقیق کردم، ولی بازم انتخاب بین گزینه ها برام سخته.
دقیق با توجه به مشکل هایی که ممکنه وجود داشته باشه با توجه به کار همسرم سر Burn-in من با اینکه ایسوس مانیتور های خوبی داره نسبت بهش بد دل هستم چون به خصوص این روزا از نظر گارانتی خوب ساپورت نکرده. از طرف دیگه مثلا Alienware ساپورت خوب و شناخته شدهای داره تو امریکای شمالی و اگر هم مثلا بعد از دو سال و خوردهای Burn-in اتفاق بیفته میشه مانیتور رو با یک مدل جدید جایگزین کرد که به نظر این استرس رو برای من حل میکنه. در مورد MSI خیلی نظری ندارم، که چقدر خوب محصولشون رو ساپورت میکنن ولی در کل از نظر پورت و کانکتیوتی و ساپورت فریم ویر به نظر این ها بهترین گزینه هستن. مدل جدید 480Hz هم گزینه خیلی جذابی هست که تازگی هم اومده بازار. در کل گزینه های خوب زیاده و بازم ممنون میشم اگر تو انتخاب کمک کنید.
بله مشخصا DELL در امریکای شمالی بهترین پشتیبانی رو داره، اما از طرف دیگه فرم وری که روی مانیتورهای گیمینگ OLED داره همیشه بهترین نیستن، ضمن این که خودم از وجود اکتیو کولینگ در برخی مدلهای OLED ش از دو سال پیش بشدت بیزار هستم و مانیتور فن دار رو سمتش نمیرم.
درسته که پشتیبانی ایسوس عالی نبوده، اما کیفیت ساختش و انتشار و بروزرسانی فرمورش که برای من مهم هست حتی از MSI هم بهتره. گارانتی Burn-in رو ایسوس هم تا سه سال ارائه میکنه. بنظرم در مورد خرید مدل ایسوس از این نظر نباید نگران بود. این نظر من بود، بقیش با خودتون.