DoomedToKill
کاربر سایت
برای لپتاپ ۱۷.۳inch چه کولپدی پیشنهاد میکنید؟
درود
از نظر پرفورمنس بین i7 13700k و i7 13700 بغیر از اورکلاک تفاوت خاص و زیادی هست توی گیم؟
سلام سیستم برای گیم نت در حدی که معمولی رو به بالا باشه شما چه کانفینگی توصیه میکنید؟
سی پی یو i3 12100f یا i5 10400f بهتره ؟تا ۲۵تومن بدون کارت گرافیک چی میشه خرید؟
کارت گرافیک ۲۰۶۰ جوابه؟یا این مدل جدید های amd مدل 6700x ?
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان | Intel Core i3 12100F | CPU |
| یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان | DeepCool GAMMAXX 400 XT | Cooler |
| چهار میلیون و ۶۲۰ هزار تومان | ASUS PRIME H610M-K D4 | MotherBoard |
| دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | GSkill RIPJAWS V 2*8GB DDR4 3200MHz | RAM |
| سیزده میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | ASUS PH GTX 1660S O6G 6GB GDDR6 | VGA |
| یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومان | WD Blue 1TB 7200Rpm | HDD |
| یک میلیون و ۴۱۰ هزار تومان | WD Green SN570 500GB | SSD |
| دو میلیون و ۶۵۰ هزار تومان | GREEN GP600A-GED | Power |
| سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان | GREEN Z1 ARIO | Case |
| سی و پنج میلیون و ۴۳۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
سلام من سی پی یو 12400 دارم با 3050 و رم 16. بازیهای مالتی بیشتر بازی میکنم تو 1080. بخوام یه ارتقای ریزی بدم چی پیشنهاد میکنید.؟ مثلا 4060 گرفتن منطقیه؟
یه کولر هم واسه پردازنده اگه میشه پیشنهاد بدین.
هارد اکسترنال وسترن دیجیتال مدل my passport ظرفیت 4 ترا رو 5 میلیون میفروشن. طول عمر خوبی داره که همینو بخرم یا تو همین رده قیمتی گزینه بهتری هم هست؟
هارد اکسترنال adata مدل های HD770 و HD830 چطورن؟ از وسترن دیجیتال بهترن؟
من از نظر قدرت راندمان و این چیزا نمیدونمسلام ... پولم جور شد برای خرید کارت گرافیک ولی هنوز ۷۸۰۰xt نیومده ایران ... با توجه به چیزهایی که دیدم تو یوتوب ۶۸۰۰xt زیاد ضعیفتر نیست ، اونقدر که قابل لمس نیست ... الان من حدود ۲۶ تومن پیدا کردم از نمایندگی ایسوس در بندرعباس ... سوالم الان اینه چه موقع ۷۸۰۰ میاد و قسمت حدودا چقدر میشه ؟ نمایندگی میگفت کمتر از ۳۵ میلیون نمیشه و احتمالا حدود ۴۰ ... ارزش صبر داره یا بخرم چون الان بدون گرافیکم .
سلام 7800xt ممکنه تو بلند مدت بهتر در بیاد واسه rdna3 و مصرفش کمتره قطعا امکانات بیشتری در آینده خواهد داشت(که البته شاید اصلا بدردتون نخوره) و قیمت دلاریش 500 دلاره که میشه همون 30 تومن اینا تو ایرانسلام ... پولم جور شد برای خرید کارت گرافیک ولی هنوز ۷۸۰۰xt نیومده ایران ... با توجه به چیزهایی که دیدم تو یوتوب ۶۸۰۰xt زیاد ضعیفتر نیست ، اونقدر که قابل لمس نیست ... الان من حدود ۲۶ تومن پیدا کردم از نمایندگی ایسوس در بندرعباس ... سوالم الان اینه چه موقع ۷۸۰۰ میاد و قسمت حدودا چقدر میشه ؟ نمایندگی میگفت کمتر از ۳۵ میلیون نمیشه و احتمالا حدود ۴۰ ... ارزش صبر داره یا بخرم چون الان بدون گرافیکم .
مسئله اینه با دلاری فروش نمیره ، بدون شک بالای ۳۰ تومنه ، یارو میگفت حدود ۳۵ تا ۴۰ در میاد ... الان ۶۸۰۰ هم شده ۲۵ بخاطر اینکه مدل جدید اومده ... تازه خودمم میخوام مدل جدید بگیرم ولی معلوم نیست کی بیاد تو ایران .سلام 7800xt ممکنه تو بلند مدت بهتر در بیاد واسه rdna3 و مصرفش کمتره قطعا امکانات بیشتری در آینده خواهد داشت(که البته شاید اصلا بدردتون نخوره) و قیمت دلاریش 500 دلاره که میشه همون 30 تومن اینا تو ایران
سلام ... پولم جور شد برای خرید کارت گرافیک ولی هنوز ۷۸۰۰xt نیومده ایران ... با توجه به چیزهایی که دیدم تو یوتوب ۶۸۰۰xt زیاد ضعیفتر نیست ، اونقدر که قابل لمس نیست ... الان من حدود ۲۶ تومن پیدا کردم از نمایندگی ایسوس در بندرعباس ... سوالم الان اینه چه موقع ۷۸۰۰ میاد و قسمت حدودا چقدر میشه ؟ نمایندگی میگفت کمتر از ۳۵ میلیون نمیشه و احتمالا حدود ۴۰ ... ارزش صبر داره یا بخرم چون الان بدون گرافیکم .
سلام
مودم برای adsl و هم Vdsl داشته باشه تا 2 میلیون
ram 64 g باس 3200 یا 3600 داشتن RGB مهم نیست