اين سيستم ميشه 610 تومن. (حداكثر 630 تومن) با E8400 ميشه 650 تومن.سلام.پس من با این سیستم هیچ مشکلی نخواهم داشت:
main5q
cpu:e7200
vga:4850
ram:2gig-800 bus
power:530 green
قیمت روز این سیستم چقدر می شه؟
اگر سی پی یو e8400 بگیرم چقدر می شه
سلام...
یه چند تا قطعه می خوام با بودجه محدود![]()
CPU + RAM + MB + Power
بودجه هم 280 اینا...
CPu رو هم تقریبا انتخاب کردم E7200 که هم قیمتش مناسبه هم کارایی خوبی داره.
به دادا معین...چطوری ؟Ram : Patriot - Dual Channel 2GB - 800- 2x1GB
MB : ASUS - P5KPL-C
Power : GREEN - GP380A or GREEN - GP430A
به دادا معین...چطوری ؟
فقط قیمت ها رو میدی ؟![]()
ببین من تا عید احتمالا یه کارت high end میخوام بندازم...میخوام ببینم مشکلی پیش نمیاد؟ هم پاور و هم بقیه قطعات...
بعد این ها با 8600 GT که مشکلی ندارن ؟
بعد چیپ MB چیه ؟ کارایی لازم رو داره ؟
Main: P5K SE/ EPU : 105 Tسلام...
یه چند تا قطعه می خوام با بودجه محدود![]()
CPU + RAM + MB + Power
بودجه هم 280 اینا...
CPu رو هم تقریبا انتخاب کردم E7200 که هم قیمتش مناسبه هم کارایی خوبی داره.
معلومه كه داره. مين و Cpuتو دست كم نگير. خيلي عالين. دماش تو بازيها معمولا 84-85 هه ولي اگه دما برات مهمه His iceq4 بگير كه خيلي خنكه.با مادر برد p5q و سی پی یو e7200 ایا 4850 کارایی خودش رو داره؟من اهل اور نیستم حالا دمای گرافیک 4850 بدون اور هم بالا میره؟
متوجه نشدم. كدوم پستو ميگي؟ممنون از پاسختون ولی من درست متوجه نشدم یعنی چی قابل توجه نیست؟از چه نظر؟قیمتش چنده؟مین من این گرافیکو ساپورت میکنه؟آیا کارت گرافیکی بالاتر از اینم داریم؟منظورم قدرته
با تشکر فراوان
نصبي نيست. همون 4850هه ولي با كولينگ بهتر كه His ساخته. دماش نسبت به بقيه 4850هها پايينتره. قيمتشم 265 تومنه. البته خيلي سخت گير مياد ولي ارزششو داره.سلام.منون از راهنمایی های کاملتون .این his iceq 4 روی چی نصب می شه؟ p5q برای این خنک کننده جا داره؟اگه یه توضیح راجب کار his iceq4 بدین ممنون می شم. نام کامل همینه:his iceq4 ?
والا من با باس 1200 نديدم. ولي اگه خيلي اصرار داري باس رمت بالا باشه رمهاي با باس 1066 زياده. اينا هستش:سلام
رم 2گیگ با bus 1200 هست می خوام بندازم رو p5e لطفا قیمت و مارک شم بگید بالای 100 تومان که نمی شه انشالله می خوام دو تا گرافیک بگیرم بندازم رو مینم چی بگیرم
دیروزم یه مید فراسو وانا ورداشتم 25 تومان پاوراش چیطوریه خوبه؟
نه. معلومه كه مشكلي نداريد.سلام.ما همین پولو به زور جور کردیم .بی خیال گفتید بدون اورکلاکینگ هیچ مشکلی با این بازی ندارم دیگه
Transcend aXe Ram 2x1GB DDR2 1200MHz Dual Channel Kitسلام
رم 2گیگ با bus 1200 هست می خوام بندازم رو p5e لطفا قیمت و مارک شم بگید بالای 100 تومان که نمی شه انشالله می خوام دو تا گرافیک بگیرم بندازم رو مینم چی بگیرم
دیروزم یه مید فراسو وانا ورداشتم 25 تومان پاوراش چیطوریه خوبه؟