مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.پس من با این سیستم هیچ مشکلی نخواهم داشت:
main:p5q
cpu:e7200
vga:4850
ram:2gig-800 bus
power:530 green
قیمت روز این سیستم چقدر می شه؟
اگر سی پی یو e8400 بگیرم چقدر می شه
نه چه مشکلی ؟
حدودا 615 620 تومن در میاد.
سلام...
یه چند تا قطعه می خوام با بودجه محدود :biggrin1:

CPU + RAM + MB + Power
بودجه هم 280 اینا...
CPu رو هم تقریبا انتخاب کردم E7200 که هم قیمتش مناسبه هم کارایی خوبی داره.
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e7200 or e4700
RAM : patriot or kingstone 2gb 800
MAIN : ecs p45t-a or p5k-epu
POWER : green gp535a or gp530ab

حدودا 320 325 تومن در میاد در ضمن اگه میخوای بعدا کارت بندازی مدلی که در نظر داری رو بگو تا کمکت کنم چون کارت گرافیک تو انتخاب پاور تاثیر مستقیم داره.
با مادر برد p5q و سی پی یو e7200 ایا 4850 کارایی خودش رو داره؟من اهل اور نیستم حالا دمای گرافیک 4850 بدون اور هم بالا میره؟
4850 با یه e2140 هم کارایی خودش رو نشون میده چه برسه به e7200 دمای 4850 هم هیچ تاثیری تو کاراییش نداره در ضمن الان میشه با آپدیت بایوس این مشکل رو تا حدودی و با عوض کردن فنش بطور کامل حل کرد.
سلام.منون از راهنمایی های کاملتون .این his iceq 4 روی چی نصب می شه؟ p5q برای این خنک کننده جا داره؟اگه یه توضیح راجب کار his iceq4 بدین ممنون می شم. نام کامل همینه:his iceq4 ?
نصب نمیشه همون برد his هستش ولی بجای کولینگ رفرنس از یه کولینگ ابداعی از طرف خود his استفاده میکنه که میشه گفت خنک ترین به حساب میاد شما اگه مین micro-atx هم داشته باشی بازم این کارت روش نصب میشه مشکلی نیست فقط چون dual اسلات هستش ممکنه یکی از اسلات های خالیه مین رو بگیره.

سلام

رم 2گیگ با bus 1200 هست می خوام بندازم رو p5e لطفا قیمت و مارک شم بگید بالای 100 تومان که نمی شه انشالله می خوام دو تا گرافیک بگیرم بندازم رو مینم چی بگیرم
دیروزم یه مید فراسو وانا ورداشتم 25 تومان پاوراش چیطوریه خوبه؟
میتونی corsair xms2 2gb 1200 از سریه dominator رو در نظر بگیری در ضمن 1gb 1200 در کمترین حالت 90 95 تومن مایشه.
در مورد کارت گرافیک هم بستگی به بودجت داره بودجه رو بگو تا بشه نظر داد احتمالا پاورت رو هم باید عوض کنی.(از قبل باید فکرشو میکردی)

سلام.برو بچ این سیستم منه.میدونم که قدیمیه.اما فعلا یواش یواش دارم پول میذارم کنار میخوام قطعاتی که بیشتر به کارم میاد رو عوض کنم تا رفته رفته نوبت به بقیه برسه.
cpu:3.2 full
vga:asus 7600gs 512 mb ddr2 silent یک سال و نیم گارانتی داره.
ram: kingeston 1 gb /667
mainboar:asrock 4core dual vsta
مادربرد که تا 2گیگابایت بیشتر رم ساپورت نمیکنه.تا باس 667.و کلا دیگه فکر نکنم تولید بشه. fsb سی پی یو هم تا 1066 هست.یعنی اخرش تا q6600 بتونم بذارم.
حالا خودم اول تصمیم گرفته بودم که یه گرافیک 4850 و رم 2گیگابایت بگیرم تا نوبت به سی پی یو برسه.اما اگه اشتباه نکنم گرافیک نیاز به سی پی یو 2 هسته ای داره. بعدش هم میخوام بدونم که سی پی یو تا 100 تومان الان چی داریم.یه چیزی باشه تا 2 سال جواب بده.در ضمن میخوام که سی پی یو تو برنامه ای مثل فتوشاپ خوب جوابگو باشه. خواهشا کمک کنید که ترتیب عوض کردن قطعاتم چه طوری باشه بهتره.و اگه بخوام هر کدوم از این قطعات بالا رو بفروشم چه قدر دستم رو میگیره.

یک tvcard خوب برای ظبط از تلویزیون میخوام
میخوام با تقریبا همون کیفیتی که مثلا شبکه viva نشون میده در هاردم ذخیره شه قیمت و مدل رو بگید
هرچی ارزون تر بگید بهتره:دی
قیمت DVB رو هم بگید ممنون میشم :love: مدل معمولی سطج بالا نمیخوام در حد medium :biggrin1:

سلام.برو بچ این سیستم منه.میدونم که قدیمیه.اما فعلا یواش یواش دارم پول میذارم کنار میخوام قطعاتی که بیشتر به کارم میاد رو عوض کنم تا رفته رفته نوبت به بقیه برسه.
cpu:3.2 full
vga:asus 7600gs 512 mb ddr2 silent یک سال و نیم گارانتی داره.
ram: kingeston 1 gb /667
mainboar:asrock 4core dual vsta
مادربرد که تا 2گیگابایت بیشتر رم ساپورت نمیکنه.تا باس 667.و کلا دیگه فکر نکنم تولید بشه. fsb سی پی یو هم تا 1066 هست.یعنی اخرش تا q6600 بتونم بذارم.
حالا خودم اول تصمیم گرفته بودم که یه گرافیک 4850 و رم 2گیگابایت بگیرم تا نوبت به سی پی یو برسه.اما اگه اشتباه نکنم گرافیک نیاز به سی پی یو 2 هسته ای داره. بعدش هم میخوام بدونم که سی پی یو تا 100 تومان الان چی داریم.یه چیزی باشه تا 2 سال جواب بده.در ضمن میخوام که سی پی یو تو برنامه ای مثل فتوشاپ خوب جوابگو باشه. خواهشا کمک کنید که ترتیب عوض کردن قطعاتم چه طوری باشه بهتره.و اگه بخوام هر کدوم از این قطعات بالا رو بفروشم چه قدر دستم رو میگیره.
لطفا یکی جواب من رو بده.کمممممک.

با سلام مجدد.راستش بین این 3 تا مادربرد گیر کردم لطفا راهنمایی کنین:
Rampage Formula: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=640&l4=0&model=2070&modelmenu=1

P5Q-E: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=2267&l1=3&l2=11&l3=709&l4=0

P5QC: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2331&modelmenu=1

1-لطف کنین قیمت 3 تاشو بگین.

2-خودم نظرم با P5QC هستش اما دوستمون گفت یه جا خونده هماهنگی نداره.لطف کنین دقیقا بگین تو چه سایت معتبری اینو نوشته یا اگه کسی استفاده کرده و پشیمونه لینکشو بدین.اگه این یه نظر شخصی باشه قبول ندارم.این مادربرد آیندش خوبه فکر میکنم قیمتش هم خوبه.لیست رمهایی که ساپورت میکنه رو ببینید:
http://www.asus.com/999/download/products/2331/2331_10.pdf
نظر شما چیه؟بقیشون چه طور؟

3-ضمانت نامه معتبر و خوب برای ASUS چیه؟

4-کارت گرافیک 4870 ،َASUS خوبه یا GIGAByte ? چرا؟ انگار اسماشون با هم فرق داره.مدلشون تو هر کدومو بگین.با چه ضمانت نامه ای؟

5-یه DVD Writer عالی بهم معرفی کنین اطلاعات بیشتر میخوام.خودم Sony 18x دارم ولی تا 8x برای دی وی دی و 40x برای سی دی رایت نمیکنه و سرعت مذخرفی برای خواندن داره.آیا مدل یا مدلهایی هست که ساتا باشه؟ معرفی کنین.سرعتش برام مهمه

سلام.من هنوز کامل قضیه این فن رو نفهمیدم به مغازه دار چی بگم تا متوجه بشه؟
اگه می شه عکس e8400 رو در برنامه cpu-z بذارین
شما کار خاصی نمیخواد بکنی زنگ بزن لیون اگه تهرانی بگو his hd4850 iceq4 میخوام همین.
اینم مشخصات e8400 تو cpu-z :

cpuz1.png

آخرین ویرایش:
به نظر من شما اول مینت رو عوض کن بعد برو سراغ قطعات دیگه.
تا 100 تومن هم (حالا یکم بالاتر) میتونی e4500 , e4600 یا یه 20 25 تومن بالاتر e7200 رو در نظر بگیری من e7200 رو پیشنهاد میکنم.
با سلام مجدد.راستش بین این 3 تا مادربرد گیر کردم لطفا راهنمایی کنین:
Rampage Formula: http://www.asus.com/products.aspx?l1...70&modelmenu=1

P5Q-E: http://www.asus.com/products.aspx?mo...11&l3=709&l4=0

P5QC: http://www.asus.com/products.aspx?l1...31&modelmenu=1

1-لطف کنین قیمت 3 تاشو بگین.

2-خودم نظرم با P5QC هستش اما دوستمون گفت یه جا خونده هماهنگی نداره.لطف کنین دقیقا بگین تو چه سایت معتبری اینو نوشته یا اگه کسی استفاده کرده و پشیمونه لینکشو بدین.اگه این یه نظر شخصی باشه قبول ندارم.این مادربرد آیندش خوبه فکر میکنم قیمتش هم خوبه.لیست رمهایی که ساپورت میکنه رو ببینید:
http://www.asus.com/999/download/pro...31/2331_10.pdf
نظر شما چیه؟بقیشون چه طور؟

3-ضمانت نامه معتبر و خوب برای ASUS چیه؟

4-کارت گرافیک 4870 ،َASUS خوبه یا GIGAByte ? چرا؟ انگار اسماشون با هم فرق داره.مدلشون تو هر کدومو بگین.با چه ضمانت نامه ای؟

5-یه DVD Writer عالی بهم معرفی کنین اطلاعات بیشتر میخوام.خودم Sony 18x دارم ولی تا 8x برای دی وی دی و 40x برای سی دی رایت نمیکنه و سرعت مذخرفی برای خواندن داره.آیا مدل یا مدلهایی هست که ساتا باشه؟ معرفی کنین.سرعتش برام مهمه
1- اولی حدودا 305 310 تومن دومی 190 195 تومن و سومی هم 180 تومن مایشه.
2-من متوجه نشدم چی با چی هماهنگی نداره ؟ به نظر من اگه میخوای تا اون حد خرج کنی یا p5q-deluxe یا p5e رو در نظر بگیر.
3-asus رو یه شرکت خاص گارانتی نمیکنه در کل تو اینجا الماس و آسمان رایانه جزو شرکت های معتبر تو گارانتی asus هستن.
4-4870 خوب و بد نداره (باره 100م) همشون عین هم هستن و کاراییشون هیچ فرقی با هم نداره سریه 4800 asus الان تو بازار نسبت به بقیه قیمتاش بالاتره در ضمن سخت گیر میاد من his یا sapphire رو پیشنهاد میکنم.
5-میتونی liteon یا nec رو در نظر بگیری.

به نظر من شما اول مینت رو عوض کن بعد برو سراغ قطعات دیگه.
تا 100 تومن هم (حالا یکم بالاتر) میتونی e4500 , e4600 یا یه 20 25 تومن بالاتر e7200 رو در نظر بگیری من e7200 رو پیشنهاد میکنم.

1- اولی حدودا 305 310 تومن دومی 190 195 تومن و سومی هم 180 تومن مایشه.
2-من متوجه نشدم چی با چی هماهنگی نداره ؟ به نظر من اگه میخوای تا اون حد خرج کنی یا p5q-deluxe یا p5e رو در نظر بگیر.
3-asus رو یه شرکت خاص گارانتی نمیکنه در کل تو اینجا الماس و آسمان رایانه جزو شرکت های معتبر تو گارانتی asus هستن.
4-4870 خوب و بد نداره (باره 100م) همشون عین هم هستن و کاراییشون هیچ فرقی با هم نداره سریه 4800 asus الان تو بازار نسبت به بقیه قیمتاش بالاتره در ضمن سخت گیر میاد من his یا sapphire رو پیشنهاد میکنم.
5-میتونی liteon یا nec رو در نظر بگیری.

1-خیلی متشکر از شما.در یک تاپیک در سایت دیگر گفته شده بود که این مادربرد از طرف اینتل پیشنهاد نمیشه.می خواستم ببینم چه دلیلی هست.مگه چه عیبی داره یه مادربرد هم ddr2 هم ddr3 را پشتیبانی کنه؟ لطفا در مورد همین مادربرد P5QC توضیح بدید چرا اون مدلهایی که معرفی کردید بهترن؟قیمت اینها که گفتین رو بگین لطفا. crossfire به دردم نمی خوره.

2-DVD Rw Lit-On چه مدلی بهترینه در کیفیت و سرعت؟

سلام.ممنون .من توشمال هستم .اگه می شه مارکهای مختلف 4850 رو همراه با قیمت بگید.با بودجه 230.000 تومن کدوم مارک رو بگیرم بهتره؟
من اصلا اهل اور کلاک نیستم و 2گیگ رم 800 باس می خوام بگیرم در حالت عادی ایا با 4850 مشکل پیدا میکنم؟

مرسی اما شما فقط به یک مورد از سوال های من جواب دادین.اینم بگم که مادربردم دیگه اینقده هم ضایع نیست.چهار هسته ای رو جواب میده.منتها fsb 1066 بعدش هم قطعاتم رو چطوری میتونم رد کنم.مثلا گرافیکم رو چند بر میدارن.بابا جواب میدیدن کامل بخونین و جواب بدین.;)

پاورم ریل هست یعنی چی؟ آیا باید بازم عوض کنم من تازه خریدم به 3 روز نمی کشه:((
400 تومان واسه دو تا گرافیک دارم چی بگیرم راستی کراس فایر رو توضیح بدید
و کابل پاور ساتا هر کاری می کنم به هاردم نمی خوره اما با تبدیل قبلی راحت می خوره:confused:

یک tvcard خوب برای ظبط از تلویزیون میخوام
میخوام با تقریبا همون کیفیتی که مثلا شبکه viva نشون میده در هاردم ذخیره شه قیمت و مدل رو بگید
هرچی ارزون تر بگید بهتره:دی
قیمت DVB رو هم بگید ممنون میشم :love: مدل معمولی سطج بالا نمیخوام در حد medium :biggrin1:
عجب سوال سختی:-? :p:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or