مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه مادربرد معرفی کنید زیر 200 که مشخصات زیر رو داشته باشه!!
e8400 بخوره بهش!! رم ddr2-1066 ساپورت کنه!!! و از همه مهمتر 2 تا pci 16x داشته باشه برای sli!!! یعنی هردو pci 16 باشن!!!

من یه هفته پیش یه هارد 320 WD به عنوان 16 کش 'گرفتم !!! تازه بعد یه هفته فهمیدم 8 کش هست!!! من 54 تومن خریدم میخواستم ببینم اختلاف 16 و 8 چقدره ؟!؟! آیا ارزش داره ببرم پس بدم یا عوض کنم!!!
مین sli ساپورت زیر 200 فقط با چیپ 750 هستش من p5n-d رو پیشنهاد میکنم که sli رو بصورت 16x16x پشتیبانی میکنه و از رم با باس 1066 هم پشتیبانی نمیکنه آخرین بار من 175 تومن قیمت داشتم با گارانتی آسمان. (سخت گیر میاد)
حالا چرا میخوای sli ساپورت باشه ؟
اون کش 16 با 8 هم هیچ فرقی تو کارایی نداره یعنی اونقدری نیست که شما متوجه بشی.
سلام دوستان من چند وقتی بود دنبال خرید کامپیوتر بودم ولی فعلا بودجم کمه تصمیم گرفتم همین سیستممو تا اونجا که جا داره ارتقا بدم میخواستم بدونم بالاترین سیستمی که مادربوردم ساپورت میکنه چی
مین شما چیپش خیلی قدیمیه یجورایی از رده خارج به حساب میاد در نهایت میتونه از c2d با باس 800 رو پشتیبانی کنه البته میتونی با باس 1066 یا 1333 (با توجه به مدل) هم رو مینت بندازی ولی چون باسشون میاد رو 800 افت کارایی پیدا میکنن به نظر من این مین ارزش ارتقاء نداره.
مینم k9n neo هست
حالا واسه من 800 و 1000 مگاهرتز را رو جعبش نوشته
حالا اگه یه سی پی یو 2000 مگاهرتزی بندازم کار نمیکنه؟؟
بعد یه سی پی یو 1000 مگاهرتزی معرفی کنید با قیمت
ارزش داره 3600 رو بدم 5000 بگیرم؟؟
k9n neo خالیه پسوند نداره چون تو سایت خود msi چند مدل از k9n neo داره.

9600gt;)
....
به نظر من شما يه 4870 بگيري بهتره. 9600GT SLi قدرتش در حد همين 4870 هست ، بخاطر اين ميگم كه پول الكي به مين SLi ساپورت ندي ! چون مادربورد با اون مشخصاتي كه گفتي زير 200 تومن نداريم بنابراين شما يه مادربورد با چيپ INTeL بگيري بهتره چون هم ارزونتره هم اينكه 4870 كه ميندازي روش همون پرفورمنس 9600GT SLi رو ميده ضمن اينكه در آينده ميتوني يه كارت ديگه هم بندازي بقلش !

مین sli ساپورت زیر 200 فقط با چیپ 750 هستش من p5n-d رو پیشنهاد میکنم که sli رو بصورت 16x16x پشتیبانی میکنه و از رم با باس 1066 هم پشتیبانی نمیکنه آخرین بار من 175 تومن قیمت داشتم با گارانتی آسمان. (سخت گیر میاد)
حالا چرا میخوای sli ساپورت باشه ؟
اون کش 16 با 8 هم هیچ فرقی تو کارایی نداره یعنی اونقدری نیست که شما متوجه بشی.
ای بابا شما چه گیری دادی به مین asus یعنی بقیه هم همچین چیزی ندارن؟!؟! چیپ 750 که عالیه!!! بالاتر از 200 غیر اون گرونا و گیمینگ ها چی هست؟!؟!
بعدشم من هارد رو از نظر قیمت گفتم نه سرعت!!!
به نظر من شما يه 4870 بگيري بهتره. 9600GT SLi قدرتش در حد همين 4870 هست ، بخاطر اين ميگم كه پول الكي به مين SLi ساپورت ندي ! چون مادربورد با اون مشخصاتي كه گفتي زير 200 تومن نداريم بنابراين شما يه مادربورد با چيپ INTeL بگيري بهتره چون هم ارزونتره هم اينكه 4870 كه ميندازي روش همون پرفورمنس 9600GT SLi رو ميده ضمن اينكه در آينده ميتوني يه كارت ديگه هم بندازي بقلش !
من از Ati خوشم نمیاد!!! بعدشم بنج مارکها یه چیز دیگه نشون میده!!! دوما چجوری میتونم کنار یه 4870 یکی دیگه بذارم با مین ارزونتر؟!؟!

من از Ati خوشم نمیاد!!! بعدشم بنج مارکها یه چیز دیگه نشون میده!!! دوما چجوری میتونم کنار یه 4870 یکی دیگه بذارم با مین ارزونتر؟!؟!
1- منم نه از ATi خوشم مياد نه از nVidia :biggrin1: چشم بسته هم نميگم اين خوبه يا اون فقط واقعيت رو ميبينيم الان واقعيت اينه كه كارتهاي ATi از nVidia بهتر هستند ( Performance & Price ) .

دوما شما با 190 تا 220 تومن ميتوني يا ASUS P5Q PRO بگيري يا ASUS P5E كه هردو CrossFire رو ساپورت ميكنن

1- منم نه از ATi خوشم مياد نه از nVidia :biggrin1: چشم بسته هم نميگم اين خوبه يا اون فقط واقعيت رو ميبينيم الان واقعيت اينه كه كارتهاي ATi از nVidia بهتر هستند ( Performance & Price ) .

دوما شما با 190 تا 220 تومن ميتوني يا ASUS P5Q PRO بگيري يا ASUS P5E كه هردو CrossFire رو ساپورت ميكنن
منم که گفتم از روی Benchmark ها میگم 4870 ضعیفتر از 9600Gt sli عمل کرده!!! حتی اگر 4870 ddr5 هم باشه یا کلاکش بالاتر باشه تو اکثر بازیا یا زیر 9600 بوده یا همردش بوده!!!

منم که گفتم از روی Benchmark ها میگم 4870 ضعیفتر از 9600Gt sli عمل کرده!!! حتی اگر 4870 ddr5 هم باشه یا کلاکش بالاتر باشه تو اکثر بازیا یا زیر 9600 بوده یا همردش بوده!!!
من بنچمارك از سايتهاي مختلف زياد ديدم كه 4870 از 9800GX2 جلو افتاده ولي 9600GT SLi نديدم ؛ اگه اون بنچ هاي كه toms جديدا گذاشته رو ميگي به نظر من خيلي مشكوك هستند به طرز عجيبي كارت هاي nVidia مخصوصا اون قديمي هاش كه كسي ديگه نميخره رو برتر جلوه داده و كلا نتايجش با نتايج اوليه كه همين Toms بدست اورده بود تفاوت داره

اول اينكه يه مقدار سوالات گنگه. يه مقدار بهتر بگو.
دوم اينكه بايد بودجه ي كليتو بگي.
همين جوري رو هوا نميشه نظر داد.
تو پست قبلی گفته بودم یک میلیون تومان نقد!!
بیشتر برای بازی

یه سیستم با مشخصات زیر:
مین برد خوب باشه و DDR3 1333 رو ساپرت کنه.اینتل باشه.امکانات اضافی مثل 6 تا ساتا یا 12 یو اس بی نداشته باشه که بی خود قیمت بره بالا...اگرم نیست عیب نداره حالا.امکان دو PCI-E 2.0 رو داشته باشه و CrossFire.مارک ASUS حتما.مدلشو بگین
سی پی یو خوب که سرعت مناسبی داشته باشه دو هسته ای
هارد ساتا با سرعت بالا
گرافیک خوب برای بازی

تو پست قبلی گفته بودم یک میلیون تومان نقد!!
بیشتر برای بازی

یه سیستم با مشخصات زیر:
مین برد خوب باشه و DDR3 1333 رو ساپرت کنه.اینتل باشه.امکانات اضافی مثل 6 تا ساتا یا 12 یو اس بی نداشته باشه که بی خود قیمت بره بالا...اگرم نیست عیب نداره حالا.امکان دو PCI-E 2.0 رو داشته باشه و CrossFire.مارک ASUS حتما.مدلشو بگین
سی پی یو خوب که سرعت مناسبی داشته باشه دو هسته ای
هارد ساتا با سرعت بالا
گرافیک خوب برای بازی
والا من مينبورد دقيقا با همون مشخصات پيدا نكردم.
ولي چرا ميخواي ddr3بگيري؟
الان اصلا به صرفه نيست. يه رمه يك گيگ با باسه 1333 الان 95-100 تومنه كه دوتاش ميشه 200 تومن!!! اصلا نميارزه. تو كارايي هم فرقي با ddr2 نداره. همين رمهاي ddr2 با باس 800 هم بازيهاي جديد رو به بهترين شكل اجرا ميكنن.
من اينا رو پيشنهاد ميكنم. (البته مين ddr2هه)
Mainboard:Asus Rampage Formula
CPU: Intel E8500
HDD: Samsung or WesternDigital 500GB 32mb
VGA: Asus Or Sapphire HD 4870 Or 2*4850 Crossfire
اگه 4870 بندازي ميشه 940-950 ولي اگه دوتا 4850 كراسفاير كني ميشه 1,100. كه كاراييش 50% بيشتر ميشه.

والا من مينبورد دقيقا با همون مشخصات پيدا نكردم.
ولي چرا ميخواي ddr3بگيري؟
الان اصلا به صرفه نيست. يه رمه يك گيگ با باسه 1333 الان 95-100 تومنه كه دوتاش ميشه 200 تومن!!! اصلا نميارزه. تو كارايي هم فرقي با ddr2 نداره. همين رمهاي ddr2 با باس 800 هم بازيهاي جديد رو به بهترين شكل اجرا ميكنن.
من اينا رو پيشنهاد ميكنم. (البته مين ddr2هه)
Mainboard:Asus Rampage Formula
CPU: Intel E8500
HDD: Samsung or WesternDigital 500GB 32mb
VGA: Asus Or Sapphire HD 4870 Or 2*4850 Crossfire
اگه 4870 بندازي ميشه 940-950 ولي اگه دوتا 4850 كراسفاير كني ميشه 1,100. كه كاراييش 50% بيشتر ميشه.

1-واقعا ممنون کارت خیلی درسته مادربرد پیشنهادیتون خوبه.اگه بتونین یه جور دیگه برام لیست کنین که مادربردش ddr3 باشه و باس بالا ولی رم ddr2 باشه به نظرم بهتره.حداقل خوبیش اینه در آینده نزدیک که رم ddr3 ارزونتر شد میتونم ارتقا بدم ولی اگه یه روز دیدم رم 1600 یا 2000 میدن 20 تومن و مادربردم تا 1200 ساپرت میکنه زورم میگیره!!!
بازم اگه میشه یکم دیگه راهنماییم کنین.
2-قیمت همه اون قطعاتی که گفتین رو برام بنویسین حدودا
3-یه مقدار بیشتر در مورد هارد توضیح بدین زیاد نمیدونم.چرا مکستور پیشنهاد ندادین؟مشخصات این سه نوع هارد رو بگین بهم لطفا (rpm و...) اون 32mb یعنی چی؟

بازم ممنون

1-واقعا ممنون کارت خیلی درسته مادربرد پیشنهادیتون خوبه.اگه بتونین یه جور دیگه برام لیست کنین که مادربردش ddr3 باشه و باس بالا ولی رم ddr2 باشه به نظرم بهتره.حداقل خوبیش اینه در آینده نزدیک که رم ddr3 ارزونتر شد میتونم ارتقا بدم ولی اگه یه روز دیدم رم 1600 یا 2000 میدن 20 تومن و مادربردم تا 1200 ساپرت میکنه زورم میگیره!!!
بازم اگه میشه یکم دیگه راهنماییم کنین.
2-قیمت همه اون قطعاتی که گفتین رو برام بنویسین حدودا
3-یه مقدار بیشتر در مورد هارد توضیح بدین زیاد نمیدونم.چرا مکستور پیشنهاد ندادین؟مشخصات این سه نوع هارد رو بگین بهم لطفا (rpm و...) اون 32mb یعنی چی؟

بازم ممنون
ميني كه بهت پيشنهاد دادم حرف نداره. چيپش X48هه. جديدترين و خفنترين چيپست اينتل. CF شم 16x,16xهه و ميتوني نهايت قدرت رو از دو كارت 4850 بگيري.
اگه منظورت اينه كه رمهاي ddr2 باسهاشون كم مياره بايد بگم سخت در اشتباهي.:biggrin1: همونطور كه گفتم رمهاي با باس 800 بازيهاي سنگيني مثل Crysis رو هم راحت جواب ميدن. تازه بعد از اون 1066هه و بعد 1200. تازه ميتوني رمهاتو اوركلاكم بكني. كه در حد رمهاي ddr3 ميشه. اگرم يه روزي بازيهايي بخواد بياد كه به رمهاي ddr3 نياز داشته باشه سيستم شما از همه نظر (Cpu,VGAو...) قديمي شده.
Main: حدود 300 تومن.
Cpu: 180-190 T
VGA
HD 4870: 350-370 T
2*4850 CF: 500-520 T
HDD: 90 T
در مورد هارد بايد بگم Western Digital از همه بهتره ولي تو بازار زياد نيست و سخت گير مياد.
ماركهاي Samsung و Maxtor و Seagate هم خوبن. هر كدوم شد بگير ولي اولويت با WDهه.:biggrin1:
32mb مقدار بافر هرده. به سرعته هارد مربوطه.

یعنی سیستمم اینقدر قدیمی شده؟؟؟؟؟من تا حالا همه بازیارو تموم کردم با همین سیستم
حالا چند بر میدارن؟
بعد از عید این gtx280 ارزون تر میشه؟امکانش هست؟

سلام.من دارم یه سیستم تا سقف 600.000 جم می کنم و 80درصد کارم بازی هستش .من تو همین سایت خیلی چیزها فهمیدم ولی هنوز تصمیم نهایی نگرفتم .راجبه مادر برد و رم و پاور مشکلی ندارم فقط نمی دونم برای سی پی یو پول بیشتر بدم یا گرافیک ؟؟؟اینقدر شما تو این تاپیک از گرافیک 4850 تعریف کردین که هر کی بخواد گرافیک بخره همین رو می خره یکیشم خودم من اول می خواستم q600 و 9600gso بگیرم ولی الان می خوام 4850 بگیرم .به نظر شما یه سی پی یو خوب برای 4850 چیه با توجه به بودجه من؟راستی این که میگن گرافیک 4850 دماش زیاد می شه و ممکنه بسوزه درسته؟
این سیستم من هستش فقط سی پی یو مونده که شما بگین:
main:p5q
cpu:????
vga:4850 hd
ram:2gig .800bus
هارد هم الان نمی خوام بخرم و پاور رو هم اخر انتخاب می کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or