Dreadlord
کاربر سایت
1) اين كارت بره بازي بدرد بخور نيست. من نميدونم شما چند خريدي ولي ميتوني با 110-120 تومن يه 9500GT بگيري كه تقريبا در حد 8600gts هستش.اول تشکر می کنم از شما اساتید عزیز که اینقدر جامع راهنمایی کردید بنده متوجه این مسائل شدم :
1) این cpu خوبه و حالا حالا ها میتونه جواب بازی ها و برنامه ها را بده
2) این مادر برد تمام cpu های موجود در بازار را بشرط آپدیت شدن بایوس ساپورت می کنه
3) این مادربور تمام کارتهای گرافیکی موجود در بازار را ساپورت میکنه ( حتی بالاترین کارتها را )
ولی چنتا سوال کوچولو
1) ایا این کارت گرافیک اصلا بدرد نمی خوره ؟ ( توی همین رنج قیمت کرات خوبی سراغ دارید لطفا قیمت را هم بنوسید )
2) پاور این سیستم 330watt real هست آیا کافیه ؟
3) اگر برای این کارت گرافیک فن بزارم و دماش را پایین بیارم ایا در کارایش خیلی تفاوت داره ؟
4) یک برد مسی کوچک بالای کارت گرافیک هست کار اون برد چیه ؟
5) لطف کردید و در مورد هم چیز توضیح دادید غیر از مادربورد ، اون چطوره خوبه یا نه ؟
6) ایا این مادربورد توانایی اور کردن cpu و کارت گرافیک را داره ؟ ( اگر جواب مثبت هست لطفا من را در مورد چگونگی این عمل راهنمایی کنید )
7) ایا این مدل کارت گرافیک خوب نیست یا کلا کارتهای گرافیک asus خوب نیستند ؟
8) برای اور کردن همون سیستم تهویه خوده سیستم کافیه یا حتما باید از سیستم خنک کننده گاز یا مایع استفاده کرد ؟ ( کدوم بهتره اخه من سیستم گاز دیدم 35000 تومان ولی مایع دیدم 70000 تومان )
شرمنده طولانی شد
2) نه. اصلا كافي نيست. بهتره يه پاور بگيري كه حداقل 450 وات باشه.
3) كاراييش بهتر ميشه اما نه زياد. به نظر من كارتتو عوض كني بهتره.
4) نميدونم.
5) بله. مينه خوبيه.
6) تمام مينها تواناييه اور دارن. ولي كم و زياد داره. مين شما اور خوبي داره. در مورد راهنماييه اور هم بهتره بقيه راهنمايي كنن. من شايد كامل ندونم.
7) Asus يكي از بهترين برندها تو كارت گرافيكه. 8500 يه مقدار ضعيفه.
8) بستگي داره چقدر اور كني.

یعنی دیگه فرق هیت سینک آلومینیومی را با صفحه مسی نمیدونم