مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اول تشکر می کنم از شما اساتید عزیز که اینقدر جامع راهنمایی کردید بنده متوجه این مسائل شدم :
1) این cpu خوبه و حالا حالا ها میتونه جواب بازی ها و برنامه ها را بده
2) این مادر برد تمام cpu های موجود در بازار را بشرط آپدیت شدن بایوس ساپورت می کنه
3) این مادربور تمام کارتهای گرافیکی موجود در بازار را ساپورت میکنه ( حتی بالاترین کارتها را )
ولی چنتا سوال کوچولو :-"
1) ایا این کارت گرافیک اصلا بدرد نمی خوره ؟ ( توی همین رنج قیمت کرات خوبی سراغ دارید لطفا قیمت را هم بنوسید )
2) پاور این سیستم 330watt real هست آیا کافیه ؟
3) اگر برای این کارت گرافیک فن بزارم و دماش را پایین بیارم ایا در کارایش خیلی تفاوت داره ؟
4) یک برد مسی کوچک بالای کارت گرافیک هست کار اون برد چیه ؟
5) لطف کردید و در مورد هم چیز توضیح دادید غیر از مادربورد ، اون چطوره خوبه یا نه ؟
6) ایا این مادربورد توانایی اور کردن cpu و کارت گرافیک را داره ؟ ( اگر جواب مثبت هست لطفا من را در مورد چگونگی این عمل راهنمایی کنید )
7) ایا این مدل کارت گرافیک خوب نیست یا کلا کارتهای گرافیک asus خوب نیستند ؟
8) برای اور کردن همون سیستم تهویه خوده سیستم کافیه یا حتما باید از سیستم خنک کننده گاز یا مایع استفاده کرد ؟ ( کدوم بهتره اخه من سیستم گاز دیدم 35000 تومان ولی مایع دیدم 70000 تومان )
شرمنده طولانی شد
1) اين كارت بره بازي بدرد بخور نيست. من نميدونم شما چند خريدي ولي ميتوني با 110-120 تومن يه 9500GT بگيري كه تقريبا در حد 8600gts هستش.
2) نه. اصلا كافي نيست. بهتره يه پاور بگيري كه حداقل 450 وات باشه.
3) كاراييش بهتر ميشه اما نه زياد. به نظر من كارتتو عوض كني بهتره.
4) نميدونم.:-"
5) بله. مينه خوبيه.
6) تمام مينها تواناييه اور دارن. ولي كم و زياد داره. مين شما اور خوبي داره. در مورد راهنماييه اور هم بهتره بقيه راهنمايي كنن. من شايد كامل ندونم.
7) Asus يكي از بهترين برندها تو كارت گرافيكه. 8500 يه مقدار ضعيفه.
8) بستگي داره چقدر اور كني.:-"

لطف می کنید سیستم کاملی با مانیتور البته در حدود قیمت یک میلیون برایم معرفی کنید . مانیتور سامسونگ BW2053 یا GW2032 يا GW1932 یا T1900 کدام بهتره ؟ . در ضمن اسپیکر نیاز ندارم .
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e8500 or q6600
RAM : patriot or ocz 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or giga ga-ep45-ds3 or biostar tp45 hp
VGA : his or sapphire hd4850
HDD : western or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp580b or acbel 600w

اینا رو هم حدودا 800 815 تومن در میاد اون مانیتور ها هم هر چهار مدلشون خوبن ولی t1900 یه چیز دیگس.
سلام به همه .
آقا من می خوام یه سیستم برای پسر داییم جمع کنم (فقط کیس) بودجه اش هم 900تومان هستش . یه راهنمایی بدید ممنون میشم . کارش فقط بازی هست ضمنا می خواد حالا حالا ها دست به سیستم نزنه . لطفه مین رو چیزی بگید که از تمام امکانات سخت افزار(پردازنده و رم و گرافیک) بدون محدودیت استفاده کنه . لطفا از هر قطعه بهترینش رو با این قیمت بگید . مثلا 30 مدل رم و مین و سی پی یو نگید:biggrin1: . اونی که تو این رنج قیمت از همه بهتره بگید . ممنون از همه
میتونی اینو براش در نظر بگیری :

CPU : intel e8500 or q6600
RAM : patriot or ocz 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5e or p5q-deluxe
VGA : his or sapphire hd4870
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
POWER : green gp580b
CASE : green tuniq2 or nzxt lexa blackline

اینا رو هم حدودا 1050 1080 در میاد.

اول تشکر می کنم از شما اساتید عزیز که اینقدر جامع راهنمایی کردید بنده متوجه این مسائل شدم :
1) این cpu خوبه و حالا حالا ها میتونه جواب بازی ها و برنامه ها را بده
2) این مادر برد تمام cpu های موجود در بازار را بشرط آپدیت شدن بایوس ساپورت می کنه
3) این مادربور تمام کارتهای گرافیکی موجود در بازار را ساپورت میکنه ( حتی بالاترین کارتها را )
ولی چنتا سوال کوچولو :-"
1) ایا این کارت گرافیک اصلا بدرد نمی خوره ؟ ( توی همین رنج قیمت کرات خوبی سراغ دارید لطفا قیمت را هم بنوسید )
2) پاور این سیستم 330watt real هست آیا کافیه ؟
3) اگر برای این کارت گرافیک فن بزارم و دماش را پایین بیارم ایا در کارایش خیلی تفاوت داره ؟
4) یک برد مسی کوچک بالای کارت گرافیک هست کار اون برد چیه ؟
5) لطف کردید و در مورد هم چیز توضیح دادید غیر از مادربورد ، اون چطوره خوبه یا نه ؟
6) ایا این مادربورد توانایی اور کردن cpu و کارت گرافیک را داره ؟ ( اگر جواب مثبت هست لطفا من را در مورد چگونگی این عمل راهنمایی کنید )
7) ایا این مدل کارت گرافیک خوب نیست یا کلا کارتهای گرافیک asus خوب نیستند ؟
8) برای اور کردن همون سیستم تهویه خوده سیستم کافیه یا حتما باید از سیستم خنک کننده گاز یا مایع استفاده کرد ؟ ( کدوم بهتره اخه من سیستم گاز دیدم 35000 تومان ولی مایع دیدم 70000 تومان )
شرمنده طولانی شد
1-نمیشه گفت اصلا بدرد نمیخوره میتونه بازیهارو ران کنه ولی برای بازی کردن حتما باید جزئیات و رزولوشن رو کم کنی تا به حالت بازی کردن در بیاد و فریم مناسب رو بگیری.
2-پاور شما برای این سیستم کافیه.
3-فن بذاری دمای کلی کارت رو میاری پایین و از شدت گرمایی که توی کیست ایجاد میشه یجورایی کم میکنی وگرنه هیچ تاثیری تو کاراییش نداره حتی اگه water cool ببندی.
4-من منظورتو از برد مسی متوجه نمیشم اگه منظورت همون مشگیه هستش که هیت سینک کارت هستش و گرمای gpu رو میگیره و میده بیرون کارت.
5-p5k هم مین خوبیه تو اور هم امکانات خوبی داره.
6-توانایی اور هم داره ولی اور گرافیک ربطی به مین نداره چون از طریق ویندوز و ساخت پروفایل انجام میشه در کل برای اور cpuت امکانات خوبی داره.
7-نه به asus یا giga بودنش ربطی نداره کلا 8500gt تو بازی حرف چندانی برای گفتن نداره میتونم بگم حتی 7300gt که مال یه نسل قبلشه کاراییش از این بالاتره البته همین 8500gt رو بعضی از برندها با حافظه ddr3 هم دادن بیرون که کاراییش به مراتب نسبت به مدل های ddr2 بالاتره ولی بازم ارزش خرید نداره.
8-با فن استوکش نهایت بتونی تا 2.8 بری ولی بعدش به مشکل میخوری بهتره یه فن براش ردیف کنی.

1-نمیشه گفت اصلا بدرد نمیخوره میتونه بازیهارو ران کنه ولی برای بازی کردن حتما باید جزئیات و رزولوشن رو کم کنی تا به حالت بازی کردن در بیاد و فریم مناسب رو بگیری.
2-پاور شما برای این سیستم کافیه.
3-فن بذاری دمای کلی کارت رو میاری پایین و از شدت گرمایی که توی کیست ایجاد میشه یجورایی کم میکنی وگرنه هیچ تاثیری تو کاراییش نداره حتی اگه water cool ببندی.
4-من منظورتو از برد مسی متوجه نمیشم اگه منظورت همون مشگیه هستش که هیت سینک کارت هستش و گرمای gpu رو میگیره و میده بیرون کارت.
5-p5k هم مین خوبیه تو اور هم امکانات خوبی داره.
6-توانایی اور هم داره ولی اور گرافیک ربطی به مین نداره چون از طریق ویندوز و ساخت پروفایل انجام میشه در کل برای اور cpuت امکانات خوبی داره.
7-نه به asus یا giga بودنش ربطی نداره کلا 8500gt تو بازی حرف چندانی برای گفتن نداره میتونم بگم حتی 7300gt که مال یه نسل قبلشه کاراییش از این بالاتره البته همین 8500gt رو بعضی از برندها با حافظه ddr3 هم دادن بیرون که کاراییش به مراتب نسبت به مدل های ddr2 بالاتره ولی بازم ارزش خرید نداره.
8-با فن استوکش نهایت بتونی تا 2.8 بری ولی بعدش به مشکل میخوری بهتره یه فن براش ردیف کنی.

سپاسگزارم
1) متشکرم از این همه لطف :(( یعنی دیگه فرق هیت سینک آلومینیومی را با صفحه مسی نمیدونم :-" نه منظورم هیت سینک نبود منظوره بنده اون پایه مسی هست که رو بروی قسمتی که داخل کیس میخوره قرار داره داخل عکس هم مشخص کردم
http://irapic.com/view/1644-l.jpg.html
2) ایا این کارت گرافیک ddr هست یا ddr 2 غیر از اطلاعات شخصی از کجا میشه این رافهمید منظور از داخل ویندوزه
3) شما برای اور کردن cpu فن مایع را پیشنهاد میکنید یا گاز
4) اگر کارتم بدونه اینکه فن براش بزارم اور کنم ایا مشکلی براش پیش میاد با فن چطور و ایا اور کردن توی کارایشش تفاوتی داره ؟
5) کجا میتونم اطلاعات کامل نحوه اور کردن کارت گرافیک و cpu و مینم را ببینم ؟

آخرین ویرایش:
من می خوام بازی کرایسیس رو راحت بازی کنم چه قطعاطی می خواد و چقدر میشه الان سیستمم سی پی یو 3 هزار فول و رم 512 و کارت گرافیک 256 بدرد نمی خوره

مینم k9n neo هست
حالا واسه من 800 و 1000 مگاهرتز را رو جعبش نوشته
حالا اگه یه سی پی یو 2000 مگاهرتزی بندازم کار نمیکنه؟؟
بعد یه سی پی یو 1000 مگاهرتزی معرفی کنید با قیمت
ارزش داره 3600 رو بدم 5000 بگیرم؟؟

مینم k9n neo هست
حالا واسه من 800 و 1000 مگاهرتز را رو جعبش نوشته
حالا اگه یه سی پی یو 2000 مگاهرتزی بندازم کار نمیکنه؟؟
بعد یه سی پی یو 1000 مگاهرتزی معرفی کنید با قیمت
ارزش داره 3600 رو بدم 5000 بگیرم؟؟

یه مادربرد معرفی کنید زیر 200 که مشخصات زیر رو داشته باشه!!
e8400 بخوره بهش!! رم ddr2-1066 ساپورت کنه!!! و از همه مهمتر 2 تا pci 16x داشته باشه برای sli!!! یعنی هردو pci 16 باشن!!!

من یه هفته پیش یه هارد 320 WD به عنوان 16 کش 'گرفتم !!! تازه بعد یه هفته فهمیدم 8 کش هست!!! من 54 تومن خریدم میخواستم ببینم اختلاف 16 و 8 چقدره ؟!؟! آیا ارزش داره ببرم پس بدم یا عوض کنم!!!

سلام دوستان من چند وقتی بود دنبال خرید کامپیوتر بودم ولی فعلا بودجم کمه تصمیم گرفتم همین سیستممو تا اونجا که جا داره ارتقا بدم میخواستم بدونم بالاترین سیستمی که مادربوردم ساپورت میکنه چیه
مشخصات سیستم
مادربورد:gigabyte {s series} ga-945pl-s3 rev.3.3
گرافیک:geforce 8500 gt ddr2 512mb
رم:1gig ddr2
cpu3.2 32 bit
ممنون میشم راهنماییی کنید و بگید که سیستمی که معرفی میکنید تو چه جایگاهی نسبت به سیستم الانم هست و آیا ارزش ارتقارو داره یا نه؟و قیمت حدودیم اگه امکان داره بگید
ممنون:love:

آخرین ویرایش:
) متشکرم از این همه لطف :(( یعنی دیگه فرق هیت سینک آلومینیومی را با صفحه مسی نمیدونم :-" نه منظورم هیت سینک نبود منظوره بنده اون پایه مسی هست که رو بروی قسمتی که داخل کیس میخوره قرار داره داخل عکس هم مشخص کردم
http://irapic.com/view/1644-l.jpg.html
2) ایا این کارت گرافیک ddr هست یا ddr 2 غیر از اطلاعات شخصی از کجا میشه این رافهمید منظور از داخل ویندوزه
3) شما برای اور کردن cpu فن مایع را پیشنهاد میکنید یا گاز
4) اگر کارتم بدونه اینکه فن براش بزارم اور کنم ایا مشکلی براش پیش میاد با فن چطور و ایا اور کردن توی کارایشش تفاوتی داره ؟
5) کجا میتونم اطلاعات کامل نحوه اور کردن کارت گرافیک و cpu و مینم را ببینم ؟

1-لینکت کار نمیکنه.
2-ddr ، 8500gt نداره فقط ddr2 و ddr3 مال شما هم ddr2 هستش.
3-من مایع رو بیشتر قبول دارم.
4-اور کارت شما هم نهایت بتونه 4 یا 5 فریم بیشتر بده که همون اور هم بدون فن برای کارتت مشکل ایجاد میکنه و به احتمال زیاد آرتیفکت بده.
5-واسه اور بهتره که از فرشید بپرسی.
من می خوام بازی کرایسیس رو راحت بازی کنم چه قطعاطی می خواد و چقدر میشه الان سیستمم سی پی یو 3 هزار فول و رم 512 و کارت گرافیک 256 بدرد نمی خوره
شما بودجت رو بگو تا کمکت کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or