مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فوری:سیستم با یک میلیون تومان

سلام دوستان.من به شدت به کمک شما نیاز دارم در صورتی که اطلاعات خوبی دارید در اختیارم قرار دهید.
چندی پیش یکی از دوستانم با بودجه 1 میلیون تومان می خواهد که سیستم برایش جمع کنم.این سیستم بیشتر برای بازی سنگین مورد استفاده قرار می گیرد.از طرفی می خواهد تا چندین سال نیاز به ارتقا نداشته باشد و اگر هم باشد به راحتی قابل ارتقا باشد. من بعد از جستجوهای فراوان مادر برد Rampage Extreme Asus را در نظر گرفتم.نمیدانم
1- در ایران هست؟
2-چه قیمتی است؟
3-از نظر کیفیت چگونه است؟
4-آیا ارزش خریدن دارد ؟ اگر نه مدل های دیگری از ASUS معرفی کنید که ddr3 باشند با باس بالا که در آینده قابل ارتقا باشد.
5-SLI چیست و آیا برای سیستم لازم است؟
6-با توجه به اینکه این مادربر باس 2000 را پشتیبانی میکند آیا رم مناسب برایش یافت میشود؟حداکثر و بهتری مدل چیست؟قیمت؟ می خواهم 2GB رم داشته باشد
7-سی پی یو های اینتل Core 2 که دو هسته ای باشند را از بهترین به بد ترین لیست کنید و قیمت هر یک را بگویید
8-کارت گرافیک ATI بهتر است یا Geforce ?از بهترین مدل هریک تا متوسط بیان کنید و قیمت هریک را بگویید
9- هارد چی بگیرم ؟ Maxtor یا Samsung? چه ظرفیتی؟چه مارکی؟ بهترین هارد با بالاترین سرعت را بگویید

ببخشید زیاد سوال کردم هیچ سایتی جوابی به من نداد اینجا دوستان بسیار با اطلاعات هستند.لطفا سریع تر پاسخ دهید .جوابهایتان را برای هر سوال جداگانه بنویسید.مرسی ی ی ی ی ی:love::love::love:

آخرین ویرایش:
خوب حالا شما جي پيشنهاد ميكنيد
شما چقدر میخوای خرج کنی ؟ بودجت رو بگو تا کمکت کنم.
) این سیستم در کل چطور سیستمی هست ؟
2) ایا این cpu 2 هسته ای هست ؟ سرعتش چطوره ؟ آیا تفاوت e4600 با e7200 از نظر کارایی خیلی زیاده ؟
3) این مادربورد تا چه cpu ای را می تونه ساپورت بکنه ؟ ( 1- چند هسته ای 2- چند نانومتری 3- از لحاظ سرعتی )
4) این مادربورد تا چه کارت گرافیکی را می تونه ساپورت کنه ؟ ( کارتهای ddr3 را هم ساپورت میکنه )
5) به من گفتن این cpu و مادربورد 64 بیتی هستن . ایا این واقعیت داره ؟ و من می تونم win 64 بیتی روش نصب کنم ؟
6) تفاومت ویندوز 64 بیتی و 32 بیتی در چیه ؟ آیا تمام نرم افزار های 32 بیتی روی 64 بیتی جواب میده ؟ کدوم بهتره ؟
7) فکر میکنید چند درصد بازی های موجود در بازار روی این سیستم جواب میده ؟ بازی crysis چطور ؟
8) پاور این سیستم خوبه یا به وات بالاتری نیاز داره ؟
9) کارت گرافیک 256mb ddr3 بهتره یا 512mb ddr2 ؟
10) هیت سینک کارت گرافیکم خیلی داغ میشه ایا این مورد طبیعیه ؟ اگر جواب منفی هست راهکاری ارائه فرامایید . ( با توجه به این که کارت فرافیک فن نداره و روی درب کیس هم جای فن نیست )
11) متاسفانه روی درب کیس جای فن نداره و پشت اون هم فقط جای 1 فن 10*10 داره ایا برای تهویه کافیه ؟
واقعا شرمنده هستم که این همه سوال را با هم پرسیدم و سر شما اساتید را درد آوردم باید ببخشید و چه کنم بعد از خرید سیستم با سایت پر محتوای شما اشنا شدم و حالا که این پستها را خوندم خیلی عصبی هستم و از خرید این سیستم کمی پشیمان شدم حالا می خواستم با جواب شما اساتید کمی ارامشیدا کنم .
سپاسگزار همه عزیزان زحمت کش این سایت .
1-سیستم خوبیه ولی میشد با همون بودجه چیز بهتری بست.
2-cpu شما دو هسته ای هستش مشخصاتشون اینه e4600 فرکانس کاریش 2.40 هستش 2mb کش سطح دو داره باسش 800 و تکنولوژی ساختش هم 65nm هستش e7200 هم فرکانس کاریش 2.53 هستش 3mb کش سطح دو داره باسش 1066 و تکنولوژی ساختش 45nm هستش تفاوتشون زیاد نیست ولی خوب e7200 3mb کش داره که تو بازی تاثیرش بیشتره در کل همون cpu خودت هم خوبه بعدا اگه بتونی اورش کنی تا 3.0 یا بالاتر کاراییش به مراتب بالاتر میره.
3-مین شما نهایت میتونه از cpu های c2d و c2q و سریه extreme اینتل (65nm و 45nm) پشتیبانی کنه تا باس 1600 البته برای پشتیبانی از cpu های 45nm بایوسش باید آپدیت شه.
4-نوع و چیپ کارت گرافیک ارتباطی با نوع و چیپ مین نداره شما میتونی هر کارتی رو ، روی مینت بندازی.
5-مین 64 بیتی نداریم ولی cpu شما 64بیتی هستش و میتونی win 64 بیتی بریزی.
6-تفاوتشون تو ساپورت رم هستش همین.
7-کارت گرافیک شما از نظر قدرت تعریف چندانی نداره و بهتر بگم بدرد بازی نمیخوره. (با کیفیت)
8-پاورت رو دقیق متوجه نشدم مدلش رو بگو تا توان واقعیش مشخص بشه.
9-حافظه های ddr3 سریعتر هستن و تو کارایی تاثیرشون نسبت به ddr2 بالاتره.
10-خوب این طبیعیه که کارتت داغ کنه چون سایلنت هستش و فن نداره ولی میتونی یه فن براش جور کنی تا دماش کمتر بشه.(البته اگه برات مهمه)
مادر بوردتون هم هر CPU که FSB 1066 باشه رو ساپورت میکنه حتی 45 نانومتری
تا باس 1333 رو در حالت عادی و تا باس 1600 رو با آپدیت بایوس پشتیبانی میکنه در ضمن در حالت عادی هم 45nm ساپورت نیستش.
درود ب همه
کدو یکی از این CPU ها بهتره :
intel q9450
intel q9300
intel e8500
بدون شک q9450 سرتره.
. مقدار حافظه ي كارت گرافيك هيچ تاثيري تو قدرتش نداره (كمتر از 1%)
بی تاثیر که نیستش فک کن gtx280 با رم 128mb :o باشه مطمئنا کاراییش نصف میشه.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.من به شدت به کمک شما نیاز دارم در صورتی که اطلاعات خوبی دارید در اختیارم قرار دهید.
چندی پیش یکی از دوستانم با بودجه 1 میلیون تومان می خواهد که سیستم برایش جمع کنم.این سیستم بیشتر برای بازی سنگین مورد استفاده قرار می گیرد.از طرفی می خواهد تا چندین سال نیاز به ارتقا نداشته باشد و اگر هم باشد به راحتی قابل ارتقا باشد. من بعد از جستجوهای فراوان مادر برد Rampage Extreme Asus را در نظر گرفتم.نمیدانم
1- در ایران هست؟
2-چه قیمتی است؟
3-از نظر کیفیت چگونه است؟
4-آیا ارزش خریدن دارد ؟ اگر نه مدل های دیگری از ASUS معرفی کنید که ddr3 باشند با باس بالا که در آینده قابل ارتقا باشد.
5-SLI چیست و آیا برای سیستم لازم است؟
6-با توجه به اینکه این مادربر باس 2000 را پشتیبانی میکند آیا رم مناسب برایش یافت میشود؟حداکثر و بهتری مدل چیست؟قیمت؟ می خواهم 2GB رم داشته باشد
7-سی پی یو های اینتل Core 2 که دو هسته ای باشند را از بهترین به بد ترین لیست کنید و قیمت هر یک را بگویید
8-کارت گرافیک ATI بهتر است یا Geforce ?از بهترین مدل هریک تا متوسط بیان کنید و قیمت هریک را بگویید
8- هارد چی بگیرم ؟ Maxtor یا Samsung? چه ظرفیتی؟چه مارکی؟ بهترین هارد با بالاترین سرعت را بگویید
123-اون مین هستش من آخرین بار 405 تومن قیمت داشتم در حال حاضر ردیف تر از این مین تو بازار نداریم بیشتر بدرد کسایی میخوره که دنبال اور خفن هستن.
4-ارزش داشتن یا نداشتنش بستگی به بودجه ی طرف داره و با بودجه ی شما این مین هیچ هماهنگی نداره در ضمن رمهای ddr3 هم در حال حاضر در کمترین حالت 1gbش 95 100 تومن مایشه که بازم با بودجه ی شما هماهنگی نداره. (البته همه ی اینا بستگی به خودت و دوستت داره)
5-sli تکنولوژی هستش که از طرف nvidia معرفی شده و میتونه کارت های گرافیک رو در حالت دو گانه سه گانه و.... پیکربندی کنه و کارایی سیستم رو تو پردازش گرافیکی بالا ببره هیچ لزومی هم نداره که حتما واسه اجرای خوب بازی ها از sli استفاده کرد در ضمن مین های sli ساپورت چیپشون حتما باید از چیپ های nvidia باشه.
6-در مورد رم هم گفتم در کمترین حالت 1gb رم (ddr3) با باس 1333 حدودا 95 100 تومن مایشه که 2gbش حدودا 200 تومن در میاد.
7-بالاترین مدل دو هسته ای از اینتل تو سریه e8600 ، 45nm هستش و پایینترین مدلش هم e7200 و تو سریه e6850 ، 65nm بالاترین مدل و e4300 هم پایینترین مدل.
8-بهتر یا بدتر نداریم هردوشون خوبن و تو یه سری nvidia برتر بوده و تو سریه دیگه کارتای ati ، در کل تو nvidia بالاترین مدل در حال حاضر gtx280 هستش حدودا 600 650 تومن مایشه و تو ati هم بالاترین مدل 4870x2 هستش که اینم حدودا 650 تا 710 تومن مایشه در ضمن بگم که 4870x2 فعلا قویترین کارت موجود تو جهان به حساب میاد.
9-هارد هم من samsung یا maxtor رو پیشنهاد میکنم.

p5e خوب این خیلی عجیبه که شما 230 پول مین دادی و میخوای 70 تومن واسه cpu خرج کنی !!!!!!!
بهتر بود یه مین کمتر بر میداشتی جاش یه cpu خوب میگرفتی در کل با 70 میتونی e2180 یا e2200 رو در نظر بگیری..

این طور که شما گفتید من به خودم اومدم من اگه یه cpu 70 تومانی روی این مادربورد بندازم باعث تحقیرش شدم وعزمم جمع کردم یه e7200 بگیرم قیمتش چنده از 120 بیشتر نیست ؟

سلام دوستان
من به دنبال قطعات کامپیوتر بودم که این سایت رو پیدا کردم
سوالی داشتم هر چند ممکن است تکراری باشد
بدون توجه به قیمت می خواهم بهترین کامپیوتری را که میشه الان تهیه کرد که تا چند سالی نیاز به ارتقا نداشته باشه برام بنویسید . کلا از مانیتور گرفته تا همه چی .
ممنون

سلام

برای hd 4850 و q6600 و ساپورت cross fire من p5q deluxe رو انتخاب کردم آیا این مادربرد مناسبه یا با همین قیمت مدل بهتری می شه خرید؟ ترجیحا زیر 200 تومن باشه حداکثر دیگه 250

123-اون مین هستش من آخرین بار 405 تومن قیمت داشتم در حال حاضر ردیف تر از این مین تو بازار نداریم بیشتر بدرد کسایی میخوره که دنبال اور خفن هستن.
4-ارزش داشتن یا نداشتنش بستگی به بودجه ی طرف داره و با بودجه ی شما این مین هیچ هماهنگی نداره در ضمن رمهای ddr3 هم در حال حاضر در کمترین حالت 1gbش 95 100 تومن مایشه که بازم با بودجه ی شما هماهنگی نداره. (البته همه ی اینا بستگی به خودت و دوستت داره)
5-sli تکنولوژی هستش که از طرف nvidia معرفی شده و میتونه کارت های گرافیک رو در حالت دو گانه سه گانه و.... پیکربندی کنه و کارایی سیستم رو تو پردازش گرافیکی بالا ببره هیچ لزومی هم نداره که حتما واسه اجرای خوب بازی ها از sli استفاده کرد در ضمن مین های sli ساپورت چیپشون حتما باید از چیپ های nvidia باشه.
6-در مورد رم هم گفتم در کمترین حالت 1gb رم (ddr3) با باس 1333 حدودا 95 100 تومن مایشه که 2gbش حدودا 200 تومن در میاد.
7-بالاترین مدل دو هسته ای از اینتل تو سریه e8600 ، 45nm هستش و پایینترین مدلش هم e7200 و تو سریه e6850 ، 65nm بالاترین مدل و e4300 هم پایینترین مدل.
8-بهتر یا بدتر نداریم هردوشون خوبن و تو یه سری nvidia برتر بوده و تو سریه دیگه کارتای ati ، در کل تو nvidia بالاترین مدل در حال حاضر gtx280 هستش حدودا 600 650 تومن مایشه و تو ati هم بالاترین مدل 4870x2 هستش که اینم حدودا 650 تا 710 تومن مایشه در ضمن بگم که 4870x2 فعلا قویترین کارت موجود تو جهان به حساب میاد.
9-هارد هم من samsung یا maxtor رو پیشنهاد میکنم.
خیلی متشکر از راهنماییتون.فکر نمی کردم این سایت اینقدر بازدید کننده داشته باشه:eek:
اگه من بخوام یه سیستم خوب با MainBoard عالی ASUS DDR3 و cpu intel core 2 رم 1 یا 2 گیگ هماهنگ با مین برد و گرافیک مناسب برای بازی های سنگین( اگه کمترم شد عیب نداره بعدا یکی دیگه عینشو میخرم CRrossFire می کنم) و مانیتور Samsung 732NPlus و کیس گرین در حد 100 هزار تومن و هارد 500 بسیار عالی (مارکشو دقیق بگید لطفا چون مهمتر از سی پی یو هستش) و پاور RedMax که 20% بیشتر از قطعاتی که معرفی می کنید قدرت داشته باشه و مودم D-Link و اسپیکر متوسط که ایرانی نباشه با بودجه 1 میلیون تومن بخرم به جز کیس و مانیتور که انتخاب کردم بقیه قطعات رو به بهترین شکل که قابل ارتقا باشه معرفی کنید خیلی ممنون میشم.........:love::love::love::love::love::love::love::love::love::blushing:

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من به دنبال قطعات کامپیوتر بودم که این سایت رو پیدا کردم
سوالی داشتم هر چند ممکن است تکراری باشد
بدون توجه به قیمت می خواهم بهترین کامپیوتری را که میشه الان تهیه کرد که تا چند سالی نیاز به ارتقا نداشته باشه برام بنویسید . کلا از مانیتور گرفته تا همه چی .
ممنون
بودجت كلا چقدر هست ؟

برای hd 4850 و q6600 و ساپورت cross fire من p5q deluxe رو انتخاب کردم آیا این مادربرد مناسبه یا با همین قیمت مدل بهتری می شه خرید؟ ترجیحا زیر 200 تومن باشه حداکثر دیگه 250
با 200-250 بهترين گزينه ASUS P5E هست ؛ هم اينكه براي CrossFire از P5Q Deluxe بهتره

بی تاثیر که نیستش فک کن gtx280 با رم 128mb :o باشه مطمئنا کاراییش نصف میشه.
تو هم فقط مارو ضايع كن.:cheesygri
من ديگه منظورم اين نبود.:eek::eek::eek:
GTX280 با رم 128؟!!!!!!!!!!!!!:eek:
8600 هم باشه قدرتش نصف ميشه.:biggrin1:

کمک فوری

Attention please
سلام به همه برو بچ گل اگه یادتون باشه که حتما نیست من چند وقت پیش در خواست کرده بودم مشخصات یه سیستم 4 تومنی رو بهم بدید که بخرم ولی اخرسر Amir پشیمونم کرد که اقا صبر کن Intel داره سری جدید processor میده بیرونو nvidia داره میترکونه و از این جور چیزا که من گفتم یکم دیگم بصبرم ( با تشکر از persian creed & supra & Amir ) به خاطر راهنمایهاشون
ولی اقا 1 شنبه برادرم به سلامتی داره میره U.S.A میخوام بی زحمت یه سیستم توپ و یه نیمه توپ بگید که بترکونیم:biggrin1: البته چون بارش نمیخوام سنگین شه فقط میخوام CPU ترجیحا 6 هسته ای VGA و Motherboard بهش بگم بیاره که از همه مهمتره درسته دیگه ؟ البته شما همه چیزه کیس و حتی خود کیسم بگید که فکر کنم تو ایران از همه بهتر Thermal tech هست فقط به غیر از اون 3 مورد بالا یه چیزی بگید که بشه تو این خرابشده پیدا کرد بقیه چیزام توی کیس که خیلی مهم نیست فکر کنم :confused:
راستی ببخشید شاید جاش اینجا نیست ولی Notebook هم گفتم بهش مدل فول FW vaio رو بیاره خوبه ؟؟؟؟؟؟
دمتون اب گرم کون:love::p

آقا رفتم مین گفتم نیاره حالا پولمو پس گرفتم 300 تومان درام مین با سی پی یو چی بگیرم
اين شد يه چيزي!:cheesygri
مين رو P5Q بگير و CPU رو E8400 كه ميشه 300-310 تومن.
ولي ميتوني CPU رو E8500 هم برداري كه يه 20 تومني مياد روش. البته برنداشتي هم برنداشتي. خيلي فرقشون نيست. با اون مين ميتوني يه اور خفن رو E8400 هم انجام بدي.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or