مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون که جواب دادین
من سوالم این بود که اگه با اورکلاک q6600 (که فرکانسش 2.4 هست)رو به فرکانس(2.5 که فرکانس q9300 هست)برسونیم کارایی کدومشون بیشتره؟آیا این اختلاف که در بیشترین صورت طبق جدول بالا 11% هست جبران نمیشه.
ممكنه با اور كردن 6600 كارايي اونو از 9300 بالاتر ببريم ، خب ولي 9300 رو يه اور درست حسابي بكنيم 6600 ديگه بهش نميرسه!

اگه بگی چه ربطی داشت خیلی خوب میشه.

خوب مین شما نهایت میتونه از ddr2 با ، باس 533 پشتیبانی کنه (اون 800ی که گفتم منتفیه).
با توجه به مین و cpuت هم یه 500 برای این سیستم کافیه من green gp530ab رو پیشنهاد میکنم.

چون میخوام بعدا مین رو عوض کنم بهتره همون 800 رو بگیرم.اگه میشه قیمت این پاور رو بگین.این 530 وات هستش دیگه؟

چون میخوام بعدا مین رو عوض کنم بهتره همون 800 رو بگیرم.اگه میشه قیمت این پاور رو بگین.این 530 وات هستش دیگه؟
مشکلی نیست ولی روی مینت بندازی باسش میاد رو 533 اون پاور هم 48 49 تومن هستش 530 real هم هست.

آخرین ویرایش:
اور درست و حسابی یعنی چقدر؟با فن خودش میشه تا چند اور کرد9300 رو؟
با فن خودش 9300 تا 3.0 و 3.1 هم میره منتها بیشتر از اون دیگه نیاز به خنک کننده خفن داره. البته تو فرکانس 3.1 سیستم ممکنه استیبل نباشه...

آخرین ویرایش:
سلام 1 سوال دارم سریع جواب بدین رم ژل به نظر شما واسه خوبه یا نه اگه بده نگیرم
رم ژل هم جزو رم های خوب و با کیفیت هستش البته قیمتش نسبت به مدل های دیگه بالاتره ولی در کل رم ردیفیه.

من میخوام با هاش بازی بکنم مثه گیرز اف وار و کریسیس و ... 2 تا 1 گیگ میخوام ببندم اینجا گیر نمیاد چیز دیگه ولی خوبه یا نه
خوب ببین بطور کلی میگم شما به نوع رم توجه نکن حجم و باسش بیشترین تاثیر رو تو انتخاب میزاره حالا میخواد corsair باشه یا ژل باشه یا هر رم دیگه ای چون تفاوتشون (کارایی رو میگم) اونقدر نیستش که شما متوجه بشی.

دوستان عزیز من یک راهنمائی می خواستم در مورد این که

برام از آمریکا 4870 رسیده...من تو رنجه قیمتی 100 $ چه پاوری بگیرم..

خودش گفته 450 W میخواد....خودم نظرم termalteck هستش...

ممنون میشم اگه جواب من و بدهید...

دوست عزیز ای جوابی که شما دادی دقیقن درست هستش...ولی این هم باید در نظر بگیری که چه cpu هم این دوست ما در نظز گرفته...تمام cpu های جدید با رم باس 800 ست نمیشن..و رم نمی تونه قدرت واقعیشو به نمایش بزاره...مثل cpu 9850amd که با رمهای DDR2 1066 بهتر ست میشه و کنار هم قدرتشون و به نمایش میزارند...البته من بازم شرمندم که بی ادبی کردم..ممنون

دوستان عزیز من یک راهنمائی می خواستم در مورد این که

برام از آمریکا 4870 رسیده...من تو رنجه قیمتی 100 $ چه پاوری بگیرم..

خودش گفته 450 W میخواد....خودم نظرم termalteck هستش...

ممنون میشم اگه جواب من و بدهید...
4870 حداقل یه 500w میخواد ، دیگه با توجه به بقیه قطعاتت باید پاورت رو در نظر بگیری.

ممنون از راهنمائیت عزیزم...supra جان ...به نظرت چه پاوری بگیرم بهتره...
شایدم بعدن بخوام crossfire کنم که اونم گفتن 480 w میخواد..
ازت ممنون میشم تا 100 هزار ...بهم بگی چه پاوری و چه برندی بگیرم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or