مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام

یک سوال داشتم؟
میخواستم ببینم تفاوت دو تا رم 1 گیگ با یک رم 2 گیگ چیه با توجه به اینکه قیمتشون هم یکیه؟

با تشکر

با سلام خدمت دوست گرامی:

خدمتت عرض کنم که:هر کدوم از رمهای شما از Bus Width 64 بیتی بهره میبره(البته در حالت Singel)وقتی شما بصورت Dual از رم استفاده کنی,Bus Width به 128 بیت افزایش پیدا میکنه که باعث افزایش پهنای باند میشه.

با بالابردن فرکانس رم(اور)و استفاده از تکنولوژی Dual بر پهنای باند شما همینطور افزوده میشه.

میشه بگید حدودا چند درصد کاراییش افزایش پیدا میکنه؟

نمیشه گفت چند درصد افزایش کارایی پیدا میکنه,چون بسته به نوع رم هم داره.ولی بطور کلی Read,Write,Copy رم افزایش پیدا میکنه.

موفق و پیروز باشی.

با سلام

میشه بگید حدودا چند درصد کاراییش افزایش پیدا میکنه؟
والا من این سوالا رو میپرسم چون متاسفانه اسلات های رم من مشکل پیدا کردن و نمیتونیم بصورت Dual از 2 تا رم استفاده کنم و فقط میتونم از یک رم استفاده کنم یعنی اگه دو تا رم رو بصورت (اسلات 1 با 3) یا (اسلات 2 با 4) استفاده کنم ارور صفحه آبی میده!
والا درصدی نمیتونم بهت بگم ولی پهنای باند دو برابر میشه.
شما مطمئنی مشکل از مینته شاید ایراد از رم ها باشه شما بصورت 1 با 2 و 3 با 4 هم امتحان کن (یا هر حالتی که dual نباشه ولی دو تا رم روی مین باشه) ببین چی میشه ؟

والا درصدی نمیتونم بهت بگم ولی پهنای باند دو برابر میشه.
شما مطمئنی مشکل از مینته شاید ایراد از رم ها باشه شما بصورت 1 با 2 و 3 با 4 هم امتحان کن (یا هر حالتی که dual نباشه ولی دو تا رم روی مین باشه) ببین چی میشه ؟

والا این داستانش یه مقدار طولانیه!
این سیستمی که من دارم از همون روز اول اسلات سومش مشکل داشت و وقتی که رم رو میزاشتم رو اسلات سوم در عرض کمتر از 30 دقیقه ارور صفحه آبی میداد در صورتی که من هردوتا رم رو بصورت جداگانه روی اسلات های 1 و 2 و 4 تست کردم و سیستم هیچ مشکلی نداشت و وقتی که رم ها رو روی اسلات 1 با 3 میزاشتم بعد حدودا 1 ساعت ارور صفحه آبی میداد و وقتی رو اسلات 2 با 4 میزاشتم باز هم هیچ مشکلی نداشت!
من حدود چند ماه با این سیستم کار کردم ولی متاسفانه باز هم تو این چند ماه ارور صفحه آبی میداد.(البته در حد ماهی یکبار!)
البته این مشکل چندان مهم و جدی نبود ولی من از ترس اینکه همین ارورهای صفحه آبی در نهایت کار دست سیستمم نده هفته پیش بردمش گارانتی و همین 3 شنبه تحویلش گرفتم ولی این مرتیکه ها نه تنها اسلات سومش رو درست نکردن بلکه حالا زدن کاری کردن که حتی توی اسلات 2 با 4 هم ارور صفحه آبی میده!
حالا هم موندم چیکار کنم؟!
متاسفانه توی مملکت ما بجای اینکه بیان مشتری رو راضی کنن میان یه نفر رو راضی میکنن بقیه رو ....

خوب پس اگه اینجوریه مینت مشکل داره ، دسترسی به رم دیگه نداری اگه داری بگیر (یه مدل دیگه) رو مینت امتحان کن ؟

با سلام

دسترسی به رم دیگه ای ندارم ولی تقریبا مطمئن هستم رم ها مشکلی ندارن.

در هر صورت با تشکر از شما دوست عزیز و جناب amir_minus

تو رنج 60T و80T بهترین مادربورد چیه؟در ضمن برای اور E2180 می خواستم.
Gigabyte p31-ds3l چطوره؟
تا 80 میتونی giga ga-965p-s3 رو در نظر بگیری که تنظیمات نسبتا خوبی واسه اور تو بایوسش هست حدودا هم 86 87 تومن باید باشه ولی پیشنهاد میکنم یه 10 20 تومن دیگه جمع کن بزار روش یه p5k یا p5k-se بگیر.

آخرین ویرایش:
9600gt حداقل یه 450w میخواد که سیستم شما با یه 500 براحتی کار میکنه من green gp530ab رو پیشنهاد میکنم کیس هم بستگی به بودجت داره اگه بگی بهتر میشه نظر داد.
سیستم هم حدودا (با پاور) 680 690 تومن در میاد قیمت اون دو کارت رو هم ندارم (البته من 220 در نظر گرفتم تو جمع قیمت) ولی حدودا باید 215 220 تومن باشن اگه میخوای تا همین حدودا واسه کارت خرج کنی پیشنهاد میکنم جمع کنی یه 25 30 تومن دیگه بزاری روش یه hd4850 بگیری از نظر قدرت در حد یا بالاتر از 9800gtx هستش. (دیگه خود دانی)

با سلام

دوستان من یه پاور خریدم با این مشخصات:

GP535A
ATX12V VER2.3
535WATT
REAL+15%
440W/38A(MAX)+12V REAL POWER

قطعاتی که خریدم ایناست:

CPU E8400 3.0GHZ CORE2 DUO

MOTHERBOARD GIGABYTE GA-EP31-DS3L FSB 1333

VGA NVIDIA XFX 8600 GT 512MB

RAM KINGSTONE DDR2 BUS800 1GIG*4 DUAL CHANNEL

2 عدد DVD WRITER

HDD 300 GIG*2

DVB CARD

CAPTURE CARD

FAN*6 شش عدد فن خنک کننده .

با حساب سر انگشتی تواین راهنما میشه فهمید.

http://www.green-case.com/products/p...p?model=GP535A

http://www.green-case.com/products/p...alculator.html

قطعات من هم هست. + قطعات عمومی...مثل موس و کیبورد...

100 وات فقط سی پی یو

110 وات گرافیک

50 وات رم

70 وات هارد ها

50 وات دی وی دی رایتر ها

حدود 150 وات مادربورد

حالا سوالم اینهاست:

مناسب هست؟ یا کم میاره?

وات حقیقیش چقدره؟

خیلی برام مهمه که پاسخ صحیح و دقیق و فنی بدید چون هنوز پاور رو باز نکردم و مهلت تعویض دارم تا صبح شنبه

با تشکر.

سیستم شما با یه 450 هم بخوبی ران میشه و کار میکنه این 535 هم واسه این سیستم زیاده البته اگه بخوای بعدا کارتت رو عوض کنی مناسبه.
وات realش هم همون 535 هستش.

سیستم شما با یه 450 هم بخوبی ران میشه و کار میکنه این 535 هم واسه این سیستم زیاده البته اگه بخوای بعدا کارتت رو عوض کنی مناسبه.
وات realش هم همون 535 هستش.

زنده باشی.

واقعا ممنونم.

شما همه قطعات من رو دیدید؟ حتی 6 تا فن خنک کننده رو؟

بله همه قطعات رو دیدم مهمترین قطعه ای که تو خرید پاور تاثیر میزاره کارت گرافیک هستش که با توجه به کارت شما من اون توضیحات رو دادم.

بله همه قطعات رو دیدم مهمترین قطعه ای که تو خرید پاور تاثیر میزاره کارت گرافیک هستش که با توجه به کارت شما من اون توضیحات رو دادم.
خیالم رو راحت کردید.

پس همین رو مصرف میکنم.

خدا بهتون عمر با برکت بده.

ممنون.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or