jadoo.jadoo
کاربر سایت
من اسم دقیقت و نمی دونم (supra) میشه به من بگی چه فرقی باهم میکنند..وقتی که nVIDIA بیشتر تراشه هاش مدل شون تکراریه؟...چرا این کارت گرافیکارو انتخاب میکنی وقتی میتونی 4850 ati رو به همین قیمت گرفت که بهترم هستش..کسی میدونه که nVIDIA تو sli خوب جواب نمیده و همچنین مینبوردهای خوبی وجود نداره که بخواد ...sli خوب ساپورت کنه:laughing:
یکی از بچه های گل بگه چه فرقی بین INTEL & AMD هستش..و چرا AMD ارزونتره
nVIDIA امسال بازندس... تا حالا فکر میکرد میتونه با ساخت یه تراشه ده ها کارت تولید کنه
ولی اینبار کم آورده 4870x2 که به بازار بیاد ...nVIDIA باخته
nVIDIA از تراشه های 65 nn استفاده میکنه که مصرف انرژی و بالا میبره
و همچنین عمر کارت گرافیک...
ATI.AMD از لحاظ تکنولوژی از nVIDIA سر تره..:laughing:
ببخشید چی با چی فرق میکنه ؟من اسم دقیقت و نمی دونم (supra) میشه به من بگی چه فرقی باهم میکنند..وقتی که nVIDIA بیشتر تراشه هاش مدل شون تکراریه؟...چرا این کارت گرافیکارو انتخاب میکنی وقتی میتونی 3580 ati رو به همین قیمت گرفت که بهترم هستش..کسی میدونه که nVIDIA تو sli خوب جواب نمیده و همچنین مینبوردهای خوبی وجود نداره که بخواد ...sli خوب ساپورت کنه
دوسته من چقدر می خواهی هزینه کنی..اینو اول مشخص کن تا اونجائی که بتونم کمکت میکنم؟!!
ببخشید اصلا چه ربطی به این بحث ها داشت؟؟!!!:confused:من اسم دقیقت و نمی دونم (supra) میشه به من بگی چه فرقی باهم میکنند..وقتی که nVIDIA بیشتر تراشه هاش مدل شون تکراریه؟...چرا این کارت گرافیکارو انتخاب میکنی وقتی میتونی 4850 ati رو به همین قیمت گرفت که بهترم هستش..کسی میدونه که nVIDIA تو sli خوب جواب نمیده و همچنین مینبوردهای خوبی وجود نداره که بخواد ...sli خوب ساپورت کنه:laughing:
یکی از بچه های گل بگه چه فرقی بین INTEL & AMD هستش..و چرا AMD ارزونتره
nVIDIA امسال بازندس... تا حالا فکر میکرد میتونه با ساخت یه تراشه ده ها کارت تولید کنه
ولی اینبار کم آورده 4870x2 که به بازار بیاد ...nVIDIA باخته
nVIDIA از تراشه های 65 nn استفاده میکنه که مصرف انرژی و بالا میبره
و همچنین عمر کارت گرافیک...
ATI.AMD از لحاظ تکنولوژی از nVIDIA سر تره..:laughing:
در ضمن الان همه دیگه اینو میدونن که مثلا 4850 هم مصرف برق بالایی داره هم مشکل حرارتی.
میتونی اینا رو در نظر بگیری :سلام.
2 تا سیستم میخواستم پیشنهاد بدید. فقط کیس. یکی حدود 900-800 اینا بیشتر برای بازی، یکی هم تا سقف 600 برای بازی و کارای معمولی.
میتونه اینو در نظر بگیره :سلام .راستش یکی از بچه ها یه سیستم میخواد بخره که البته فقط کیس رو میخواد و حدود 400 تومن هم داره.
واقعا دوتا رم Dual Channel از یه 2 گیگ کاراییش بالاتره؟خوب ببین در حالت عادی دو تا رم 1gb با یه رم 2gb فرقی نداره ولی وقتی رو مین قرار میگیرن (دو تا 1gb) در حالت dual در میاد که کاراییش نسبت به یه رم (2gb) در حالت تک یا single بالاتر میره.
:confused: خوب ببین در حالت عادی دو تا رم 1gb با یه رم 2gb فرقی نداره ولی وقتی رو مین قرار میگیرن (دو تا 1gb) در حالت dual در میاد که کاراییش نسبت به یه رم (2gb) در حالت تک یا single بالاتر میره.