مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من اسم دقیقت و نمی دونم (supra) میشه به من بگی چه فرقی باهم میکنند..وقتی که nVIDIA بیشتر تراشه هاش مدل شون تکراریه؟...چرا این کارت گرافیکارو انتخاب میکنی وقتی میتونی 3580 ati رو به همین قیمت گرفت که بهترم هستش..کسی میدونه که nVIDIA تو sli خوب جواب نمیده و همچنین مینبوردهای خوبی وجود نداره که بخواد ...sli خوب ساپورت کنه:laughing:

only ATI

من اسم دقیقت و نمی دونم (supra) میشه به من بگی چه فرقی باهم میکنند..وقتی که nVIDIA بیشتر تراشه هاش مدل شون تکراریه؟...چرا این کارت گرافیکارو انتخاب میکنی وقتی میتونی 4850 ati رو به همین قیمت گرفت که بهترم هستش..کسی میدونه که nVIDIA تو sli خوب جواب نمیده و همچنین مینبوردهای خوبی وجود نداره که بخواد ...sli خوب ساپورت کنه:laughing:
یکی از بچه های گل بگه چه فرقی بین INTEL & AMD هستش..و چرا AMD ارزونتره

nVIDIA امسال بازندس... تا حالا فکر میکرد میتونه با ساخت یه تراشه ده ها کارت تولید کنه
ولی اینبار کم آورده 4870x2 که به بازار بیاد ...nVIDIA باخته
nVIDIA از تراشه های 65 nn استفاده میکنه که مصرف انرژی و بالا میبره
و همچنین عمر کارت گرافیک...
ATI.AMD از لحاظ تکنولوژی از nVIDIA سر تره..:laughing:

من اسم دقیقت و نمی دونم (supra) میشه به من بگی چه فرقی باهم میکنند..وقتی که nVIDIA بیشتر تراشه هاش مدل شون تکراریه؟...چرا این کارت گرافیکارو انتخاب میکنی وقتی میتونی 3580 ati رو به همین قیمت گرفت که بهترم هستش..کسی میدونه که nVIDIA تو sli خوب جواب نمیده و همچنین مینبوردهای خوبی وجود نداره که بخواد ...sli خوب ساپورت کنه
ببخشید چی با چی فرق میکنه ؟
اصلا به سوالی که پرسیده شده توجه کردی ؟ کلا اینایی که گفتی چه ربطی به این سوال و جوابا داره ؟

من اسم دقیقت و نمی دونم (supra) میشه به من بگی چه فرقی باهم میکنند..وقتی که nVIDIA بیشتر تراشه هاش مدل شون تکراریه؟...چرا این کارت گرافیکارو انتخاب میکنی وقتی میتونی 4850 ati رو به همین قیمت گرفت که بهترم هستش..کسی میدونه که nVIDIA تو sli خوب جواب نمیده و همچنین مینبوردهای خوبی وجود نداره که بخواد ...sli خوب ساپورت کنه:laughing:
یکی از بچه های گل بگه چه فرقی بین INTEL & AMD هستش..و چرا AMD ارزونتره

nVIDIA امسال بازندس... تا حالا فکر میکرد میتونه با ساخت یه تراشه ده ها کارت تولید کنه
ولی اینبار کم آورده 4870x2 که به بازار بیاد ...nVIDIA باخته
nVIDIA از تراشه های 65 nn استفاده میکنه که مصرف انرژی و بالا میبره
و همچنین عمر کارت گرافیک...
ATI.AMD از لحاظ تکنولوژی از nVIDIA سر تره..:laughing:
ببخشید اصلا چه ربطی به این بحث ها داشت؟؟!!!:confused:
در ضمن الان همه دیگه اینو میدونن که مثلا 4850 هم مصرف برق بالایی داره هم مشکل حرارتی.

حدود 170 تومان براي بازي هم ميخوام.
دوست عزیز شما بهترین انتخابت تو رنج 170 t همون 9600gt هستش مطمئن باش. (البته به نظر من)
شما خودت برو ریویو ها رو نگا کن اونوقت متوجه میشی.

سلام.
2 تا سیستم میخواستم پیشنهاد بدید. فقط کیس. یکی حدود 900-800 اینا بیشتر برای بازی، یکی هم تا سقف 600 برای بازی و کارای معمولی.

پیشاپیش ممنون.

آخرین ویرایش:
سلام .راستش یکی از بچه ها یه سیستم میخواد بخره که البته فقط کیس رو میخواد و حدود 400 تومن هم داره.
این قطعات رو هم میخواد:
1.کیس خیلی معمولی و ارزون(کیس براش مهم نیست)
2.cpu و main رو من اینو بهش پیشنهاد دادم:amd 4200x2 –asus m2n-mx-se
3.کارت هم geforce 8600 gt میخواد.هارد هم با ظرفیت حداقل 320gig میخواد.
2.2 گیگ هم رم میخواد.
اگه میشه شما با توجه به این حرفا شما یه سیستم معرفی کنید.
Cpu_mainـرم ـگرافیک-کیس-دی وی دی رایتر-هارد-پاورـ

سلام.
2 تا سیستم میخواستم پیشنهاد بدید. فقط کیس. یکی حدود 900-800 اینا بیشتر برای بازی، یکی هم تا سقف 600 برای بازی و کارای معمولی.
میتونی اینا رو در نظر بگیری :

سیستم اول (900) :

CPU : intel e8400 or q6600
RAM : patriot or ocz 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or giga ga-ep45-ds3 or asus p5n-d (sli)
VGA : his or club hd4870 or hd4850 or inno3d 2*9600gt 512mb (sli)
HDD : samsung or maxtor 320gb 8mb
POWER : green gp680b
CASE : green tuniq or trio

حدودا 950 960 تومن در میاد.

سیستم دوم (600) :

CPU : intel e8200 or e8400
RAM : patriot 2gb 800
MAIN : asus p5q or giga ga-ep45-ds3
VGA : inno3d 9600gt 512mb
HDD : samsung or maxtor 320gb 8mb
POWER : green gp530ab

اینا رو هم حدودا 650 660 تومن البته میتونی کارت رو 8600gt برداری که یه 50 55 تومنی کم میشه ولی قدرت کارتت خیلی کمتر میشه.
سلام .راستش یکی از بچه ها یه سیستم میخواد بخره که البته فقط کیس رو میخواد و حدود 400 تومن هم داره.
میتونه اینو در نظر بگیره :

CPU : intel e2200 or e2180
RAM : patriot 2gb 800 or kingstone 2gb 667
MAIN : asus p5k or p5k-se or ecs p35t-a
VGA : xfx or inno3d 8600gt 256mb
HDD : samsung or maxtor 320gb 8mb or 250gb 4mb
POWER : green gp480a

حدودا 450 460 تومن در میاد.

خوب ببین در حالت عادی دو تا رم 1gb با یه رم 2gb فرقی نداره ولی وقتی رو مین قرار میگیرن (دو تا 1gb) در حالت dual در میاد که کاراییش نسبت به یه رم (2gb) در حالت تک یا single بالاتر میره.

خوب ببین در حالت عادی دو تا رم 1gb با یه رم 2gb فرقی نداره ولی وقتی رو مین قرار میگیرن (دو تا 1gb) در حالت dual در میاد که کاراییش نسبت به یه رم (2gb) در حالت تک یا single بالاتر میره.
واقعا دوتا رم Dual Channel از یه 2 گیگ کاراییش بالاتره؟:eek::confused:
مطمئنی؟!!

دو تا رم dual نه دو تا 1gb که به حالت dual در میاد ، بله کاراییش نسبت به یه رم 2gb تک (با مشخصات یکسان) بالاتره.
شما به گفته ی من توجه نکن برو یه چن تا سایت سخت افزار رو ببین اونوقت متوجه میشی.

آخرین ویرایش:

با سلام

میشه بگید حدودا چند درصد کاراییش افزایش پیدا میکنه؟
والا من این سوالا رو میپرسم چون متاسفانه اسلات های رم من مشکل پیدا کردن و نمیتونیم بصورت Dual از 2 تا رم استفاده کنم و فقط میتونم از یک رم استفاده کنم یعنی اگه دو تا رم رو بصورت (اسلات 1 با 3) یا (اسلات 2 با 4) استفاده کنم ارور صفحه آبی میده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or