مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

شرکت Asustek Computer سه شنبه گذشته رسما کارت گرافیک جدید و قابل ارتقای خود را که بر پایه سه تراشه گرافیکی از نوع Radeon HD 3850 ساخته شده است، به نمایش گذاشت. این محصول جدید که با هدف ارایه حداکثر بازده و قابلیت ارتقا در آینده ساخته شده است به نظر می رسد جهت نمایش قدرت خود که درحال حاضر از سه تراشه Radeon HD 3850 بهره می گیرد، نیاز به سازگاری نرم افزاری راه انداز دارد.

"Asus، تولید کننده کارت های گرافیک با کیفت بالا، از امروز نخستین کارت گرافیک مجهز به سه تراشه گرافیکی جهان را با نام ASUS EAH3850 Trinity/3DHTI/1.5G به بازار معرفی خواهد کرد. با استفاده از سه تراشه RV670PRO دوست داران بازی های کامپیوتری خواهند توانست افزایش عملکرد 139 درصدی این کارت گرافیک را در برابر یک کارت گرافیک تک تراشه ای از همین نوع تجربه کنند." گفته های نماینده Asustek در مراسم معرفی این کارت گرافیک را خواندید.

ASUS EAH3850 Trinity/3DHTI/1.5G مجهز به سه ماژول دریافت کننده تراشه گرافیکی از نوع MXM است که همانطور که گفته شد در هنگام فروش از سه تراشه Radeon HD 3850 استفاده می کند. تراشه های به کار رفته در این کارت گرافیک با سرعت 660 مگاهرتز برای هرکدام و در مجموع با 960 واحد سایه زنی متحد، 48 واحد بافت گذاری و 48 واحد رندر و نیز 1.5 گیگابایت حافظه گرافیکی از نوع GDDR3 در سرعت 1700 مگاهرتز انرژی فراوانی را به شرط آماده بودن راه انداز گرافیکی سازگار با این چیدمان، در اختیار خواهد گذاشت.

ماژول های قابل جایگذاری MXM که تکنولوژی اصلی به کار رفته در این کارت گرافیک است، به خریداران این قابلیت را خواهد داد که در صوت نیاز این ماژول ها را با ماژول های مجهز به تراشه گرافیکی جدیدتر و قویتر تعویض نمایند.

Asustek برای خنک نگاه داشتن این کارت گرافیکی از یک خنک کننده آبی سازگار با انواع پمپ های خنک کننده استفاده کرده است که به نظر می رسد در خنک نگاه داشتن سه تراشه گرافیکی قدرتمند آن مطمئن به نظر می رسد.

با نگاهی به گذشته و توجه به عرضه نخستین کارت های گرافیک دو تراشه ای در سری GeForce 6 و Radeon X1000 توسط شرکت هایی چون Gigabyte Technologies و Asustek Computer که بعد ها ایده ساخت کارت های گرافیک دو تراشه ای را به سازندگان اصلی آنها یعنی nVIDIA و ATI داد، نکته قابل توجه در ارایه این کارت گرافیک، احتمال عرضه کارت های مشابه در آینده نزدیک توسط طراحان و سازنده های اصلی تراشه های گرافیکی خواهد بود!

با وجود اینکه شرکت Asus تا کنون در مورد قیمت قطعی ASUS EAH3850 Trinity/3DHTI/1.5G اظهار نظر نکرده است، به نظر می رسد با احتساب قیمت تراشه ها، حافظه، خنک کننده آبی و لوازم هماره آن این کارت گرافیک قیمتی بالاتر از 550 دلار داشته باشد.

تاکنون نتایجی از بازده این کارت گرافیک در مقابل سایر کارت ها منتشر نشده است.

AMD

در نمایشگاه CeBit که به سان سال های گذشته در شهر هانوفر آلمان درحال برگزاری است و بسیاری از شرکت ها جدید ترین دست آورد های خود را در آن به نمایش می گذارند، شرکت "میکرو ابزار های پیشرفته" برای اولین بار نمونه ای از پردازنده چهار هسته ای ذاتی (Native) خود را که بر اساس معماری وعده داده شده K10 و فناوری ساخت 45 نانومتری ساخته شده است را به نمایش گذاشت. این پردازنده که در شهر Dresden کشور آلمان و در تاسیسات FAB 35 300mm شرکت AMD ساخته شده است از پروسه ساخت پیشرفته 45 نانومتری که نتیجه تلاش مشترک AMD و IBM، دو سازنده بزرگ پردازنده، بهره می برد. این پردازنده در دو نوع سرور و رومیزی به ترتیب با کد-نام Shanghai و Deneb نامگذاری شده اند.

ابتکارات جدیدی که توسط AMD و با کمک IBM منجر به ساخت این پردازنده 45 نانومتری شده است شامل تکنولوژی جدید Immersion Lithography، استفاده از نل چهارم سیلیکن های کشیده شده، دی الکتریک های نوع Ultra-low-k و گیت های High-k/metal و ... می باشد. با این وجود طبق اعلام AMD، نخستین سری از پردازنده های ساخته شده توسط فناوری 45 نانومتری جدید فاقد دی الکتریک High-k و گیت های فلزی خواهند بود چرا که به عقیده AMD حتی بدون استفاده از این دو تکنولوژی در ساخت این نوع از پردازنده ها، این تکنولوژی هنوز هم بسیار جدید و بی رقیب باقی خواهد ماند.

پردازنده های 45 نانومتری Deneb و Shanghai از حافظه نهان نوع L3 در ظرفیت 6 مگابایتی بهره خواهند جست و در نتیجه انتقال از 65 به 45 نانومتری از TDP پایینتری برخوردار خواهند بود. طبق اعلام AMD این پردازنده ها از TDP برابر با 125 وات در برابر 140 وات در نسل 65 نانومتری برخودار خواهند بود که این رقم برای یک پردازنده چهار هسته ای ذاتی (Native) رقم بسیار مناسبی به نظر می رسد، همچنین TDP این نوع از پردازنده ها در مدل های ارزانقیمت تر تا حدود 95 وات نیز کاهش خواهند داشت. سرعت فرکانس هسته این پردازنده ها از 2.8 و یا 3 گیگاهرتز در هر هسته آغاز خواهد شد.

نسل اول این سری از محصولات جهت نصب در سوکت +AM2 و با پشتیبانی از حافظه نوع DDR2 با سرعت 1066 مگاهرتز عرضه خواهند گشت. با این حال AMD عرضه نسل دوم این پردازنده ها را در نیمه اول سال 2009 میلادی با پشتیبانی از سوکت AM3 و حافظه DDR3 در سرعت 1333 مگاهرتز، در عین حفظ پشتیبانی از حافظه DDR2، دارد.

معرفی پردازنده چهار هسته ای، این حقیقت را که AMD به چشم انداز تعیین شده خود که در سال 2006 اعلام کرده بود و هدف آن پیشی گرفتن از رقیب سنتی خود Intel است، در حالی نمایان می سازد که درست در چند روز گذشته اینتل با معرفی پردازنده کوچک همراه خود با نام Atom ورود خود را به بازار پردازنده های کوچک همراه جشن گرفته بود.

بازم از دوستان سوال دارم

تا مبلغ 100 هزار تومان چه پاوری بگیرم که بتونه

AMD 9750x4
MSI K9A2 Platinum
4870 crossfire
2x2G ram 1066 ocz

ساپورت کنه؟

ممنون میشم بهم کمک کنید..

بازم از دوستان سوال دارم

تا مبلغ 100 هزار تومان چه پاوری بگیرم که بتونه

AMD 9750x4
MSI K9A2 Platinum
4870 crossfire
2x2G ram 1066 ocz

ساپورت کنه؟

ممنون میشم بهم کمک کنید..
یه خواهشی که دارم اینکه خبر های قدیمی و یا حتی جدید رو تو این تایپیک نزار!
دوست عزیز Supra جان به شما جواب دادند ! من هم پیشنهاد میکنم NZXT 800w بگیرید...

ه نظرت چه پاوری بگیرم بهتره...
شایدم بعدن بخوام crossfire کنم که اونم گفتن 480 w میخواد..
ازت ممنون میشم تا 100 هزار ...بهم بگی چه پاوری و چه برندی بگیرم...
فک کنم متوجه نشدی ببین اینجا گفته 4870 حداقل یه 500 میخواد واسه cfx هم حداقل یه 600 ، من green gp680b رو پیشنهاد میکنم.

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان
یه مشکل برام پیش اومده ممنون میشم کمک کنید
من یه cpu e8400 دارم ولی نرم افزار cpu-z سرعت هسته اون رو 2000 نشون میده به نظر شما مشکل از چی هست ؟؟؟ :((

بهتر بود سوالت رو تو تاپیک مشکلات سخت افزار مطرح میکردی.
شما موقعی که سیستم رو ران میکنی اون اول ببین چی زده ؟

آخرین ویرایش:
با سلام.من تونستم پولمو تا 230 تومان برسنوم.حالا يه گرافيك توپ مخصوص بازي معرفي كنيد ممنون ميشم.هر كدوم كه براي بازي بهتره يا ati‏ يا geforce.با تشكر.

با سلام.من تونستم پولمو تا 230 تومان برسنوم.حالا يه گرافيك توپ مخصوص بازي معرفي كنيد ممنون ميشم.هر كدوم كه براي بازي بهتره يا ati‏ يا geforce.با تشكر.

با سلام

شما تونستی پولتو به 230 برسونی,یه 20 تومن دیگه هم جور کن GIGABYTE HD4850 بگیر.چون با 230 باید 8800GT بگیری که ضعیفتر از HD4850 هستش.

موفق باشی.

بهترین انتخاب حالا یه 10 20 تومنی بیشتر 4850 هستش مطمئن باش.

با سلام.چند تا سوال داشتم
9600‏ با 4850 خيلي تفاوت داره يا نه از همه نظر
تفاوت بين اين دو cpu‏ و اينكه كدومش بهتره
Intel:6600 quad
Intel:8400 dual core
و يه سوال ديگه.رو اين دوتا cpu‏ كه نوشتم ميتونم ويندوز 64 بيت ويستا نصب كنم يا نه

تفاوتشون حدودا در حد 10 12 فریم هستش. (4850 سریعتره)
بین cpu ها (بطور کلی میگم) کاراییشون در یه حد هستش ولی تو بازی e8400 سریعتر عمل میکنه.
هر دو مدل هم 64 بیت ساپورت هستن و شما میتونی ویندوز 64 نصب کنی.

آخرین ویرایش:
با سلام.چند تا سوال داشتم
9600‏ با 4850 خيلي تفاوت داره يا نه از همه نظر
تفاوت بين اين دو cpu‏ و اينكه كدومش بهتره
Intel:6600 quad
Intel:8400 dual core
و يه سوال ديگه.رو اين دوتا cpu‏ كه نوشتم ميتونم ويندوز 64 بيت ويستا نصب كنم يا نه

HD4850 از 9800GTX+ قویتره.خودت حساب کن با 9600GT چقدر فرق داره.

من E8400 رو بیشتر میپسندم چون:

1-سرعت بالایی در اجرای بازی نسبت به Q6600 داره.
2-از تکنولوژی 45nm بهره میبره و مصرف خیلی پایین نسبت به Q6600 داره.
3-خاصیت اور بالاتری نسبت به Q6600 داره.

Q6600 دیگه قدیمی شد.در کل ضعیفتر از E8400 است.و میتونی رو جفتشون ویندوز 64 بیتی نصب کنی.

سلام.
عرضم به حضورتون دوستم تصمیم داره یه سیستم بگیره که قرار شده من در خرید کمکش کنم.
نمیدونم با این بودجه میشه این سیستمی که این میخواد جمع کرد یا نه.
اونطور که اون بهم گفته بودجه اش تقریبا 500 تومنه.
یه سریش رو میدونست چیا میخواد ولی بقیه اش رو نمیدونست.
کلا اینارو میخواد:
Cpu
Mb
Ram
Vga
HDD
DVD Writer
Power
از اینا هارد رو 300 میخواد.Ram رو 1 GIG میخواد.گرافیک رو خودش میگه 512 والا من نمیدونم چی رو براش بگیرم که هم قیمت مناسبی داشته باشه هم کارش رو راه بندازه.
جالب تر اینجاست که پر رو مونیتور هم میخواد!!!
من مدتهاست که قیمت دستم نیست به نظرتون این کار امکان پذیر هست؟!!

HD4850 از 9800GTX+ قویتره.خودت حساب کن با 9600GT چقدر فرق داره.

من E8400 رو بیشتر میپسندم چون:

1-سرعت بالایی در اجرای بازی نسبت به Q6600 داره.
2-از تکنولوژی 45nm بهره میبره و مصرف خیلی پایین نسبت به Q6600 داره.
3-خاصیت اور بالاتری نسبت به Q6600 داره.

Q6600 دیگه قدیمی شد.در کل ضعیفتر از E8400 است.و میتونی رو جفتشون ویندوز 64 بیتی نصب کنی.
6600 اصلا با 8400 قابل مقایسه نیست شما یه 4 هسته ای رو با دو هسته ای مقایسه کردید.اگر فقط برای گیم مخواهید فعلا 8400 بهتره(اکثر بازیها از 4 هسته استفاده نمی کنند )اما در کل 6600 خیلی بهتره وهنوز هم فروش بسیار بالایی داره تا جایی که لقب افسانه ای رو بهش دادن بخصوص با قیمت مناسبی که داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or