من سیستمم برای 6 ساله پیش رم- سی پی یو و گرافیک هم برای 5 سال پیش

cpu i4450-ram 16GBDDR3-GTx970
میبینید؟ تا الان هر چی بازی اومده رو شخم زدم رو سطح 1080 همه بازی الترا 50-60 فریم فقط AA رو خاموش کنید که 1080ti هم داشته باشید بازم فریم رو نابود میکنند!
میگیند نه خواستید فیلم میگیرم براتون میفرستم

من اون زمون دقیقا 3700 شد تا این کیس رو بستم! الان با 6 میلیون غیر از گرافیک میشه سیستمی بست 15 برابر سیستم من قدرتمند تر باشه، حتما نباید I9 و i8 و i 7 بست، i3 نسل 9 از i7 و i5 نسل 3 و 4و 5 خیلی قوی تره! الان سی پی یو من نسل 4 هست، شما میتونید یکم دیگه بزارید روش بر پایه AMD ببنید ... من هم PS4 داشتم مقایسه بازی ها مقابل این سیستم نسل 3 من مثل یک جوک میونه برای نمونه با همون کیفیتی که GTA V رو پی اس 4 اجرا میشه من رو همین سیستم 60 فریم میگیرم

سخت افزار سال به سال که هیچی روز به روز داره پیشرفت میکنه شما باید بر اساس نیاز های خودتون سیستم ببندید و همین طوری کشکی انتخاب نکنید!
ایا واقعا کیفیت 4 کا میخواین؟ باید بودجه بالای 20 میلیون باشه!
کیفیت 4 کا و سطح الترا میخواین باید برید رو 25 و بالاتر
برای کیفیت 1080 خیلی دستتون بازه و خیلی راحت میتونید با یک بودجه متوسط خیلی انتخاب ها کنید!
هر چقدر پول بدید همون قدر اش میخورید.
مهمترین نکته ای که تو خرید سیستم باید انجام بدید باید طوری انتخاب کنید که سیستم گلو گاه نشه الان من گرافیکم هم 10-15 درصد برای این سی پی یو گلوه گاه هست..بیشتر افراد میان بهترین گرافیک موجود رو میخرن و توجه زیادی به CPU نمیکنند این طور هم از خود گرافیک نمیتونن اون کار اصلی رو بکشن هم اینده ارتقا سیستم رو سخت تر میکنند هم پول بیشتر رو حدر میدند، اگر پولش رو دارید یک کارت در حد high بخرید و سی پیو رو خوب و اینده نگرانه اتخاب کنید.