farzad_angel
کاربر سایت
دوستان یکم بد متوجه شدید من خودم چند ماه پیش میخواستم سیستم ببندم اگر ببینید یک 15 بیست صفحه قبل باید باشه تغریبا همین سوال شما را پرسیدم یعنی قیمت ارزون میشه؟ من نظرم پاییز بود که ارزون میشه چون چند سال پیش خودم مغازه داشتم و متناسب با اون زمان در پاییز خرید کم میشد و بازار راکد میشد جنس هم باید میرفت و کمی قیمت ها متعادل تر میشد و با جنس به روز جایگزین میشد پرسیدم پاییز ارزونتر میشه یا نه؟ خیلی راحت اقا فرشید گفت مگه خبریه پاییز که ارزون بشه یکم جا خوردم خرید نکردم چون سیستم همین الان هم دارم ولی خوب سیستمم پایینه ولی الان میبینم گاها بعضی از قیمت ها بالاتر هم رفته یکی از دلایلش واردات کم جنس و تنوع کم هست که خیلی وقتها چیزی که میخوای بخری اصلا نیست تو کشور در هر صورت به نظر من شما یکی دو سال دیگه صبر کن و بخر اونموقع با 20 تومن چیز خوبی گیرت میاد ولی اگر دوسال دیگه با همین 6 تومن بخوای بخری احتمالا فقط یک cpu بتونی بگیری زیاد ناراحت هم نباشید خیلی ها این مشکل را دارن چون تقریبا اکثر سیستم ها پنتیوم هست و باید با نسل جدید جایگزین بشن و تقریبا خیلی ها الان با این قیمت ها شوکه هستند موفق باشید