RoCoCo
کاربر سایت
تا جایی که میدونم فعلا دیگه وارد نشده و خیلی سخت گیر میاد خیلی خیلی سختکیس کولرمستر و nzxt دیگه ایران پیدا نمیشه ؟!!
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
تا جایی که میدونم فعلا دیگه وارد نشده و خیلی سخت گیر میاد خیلی خیلی سختکیس کولرمستر و nzxt دیگه ایران پیدا نمیشه ؟!!
کیس کولرمستر و nzxt دیگه ایران پیدا نمیشه ؟!!
ممنون آقا فرشید عزیز.
مفهوم C و CL در مشخصات رم چیه؟
الان رم بنده C16 هست و بعضی رم ها CL16 و CL15 هستن.
امکانش هست یک توضیح مختصر در این زمینه بدید؟
خیر، واردات کیس ممنوع شده، به بهانهی تولید در داخل. البته هیچ کس هم تولید کیس رو در ایران با موفقیت انجام نخواهد داد به علت زد و بند و سیاستهای دولت.
همون CAS Latency هست. CAS مخففی از Column Access Strobe هست که یکی از مولفههای مهمِ زمانِ تاخیر در دسترسی به حافظهی RAM هست. حافظهی اصلی بر اساس دسترسی به ماتریسی از سطر و ستونها خوانده و نوشته میشه. در مورد CAS این زمان تاخیری هست که بین زمان درخواستِ آدرسِ یک ستون از حافظه و ارائهی دادههای مربوط به اون ستون از سمتِ حافظه طول میکشه که همون 16 یا 15 یا 14 هست و هر چی کمتر باشه حافظه و پهنای باندش سریعتر هست.
واحدش هم تیکِ ساعت هست، بر اساس زمان مانند نانوثانیه و غیره نیست. چون فرکانس کاری ماجولهای مختلف باعث تاخیرهای زمانی متفاوت میشه. حافظههای با تاخیر کمتر هم گرونتر هستن و در ماجولهای گرون قیمتتر استفاده میشن. این به این معنی هست که ماجول 3200 مگاهرتزی ارزون قیمت با ماجول 3200 مگاهرتزی لوکس 3200 مگاهرتزی تفاوت سرعت محسوسی دارند! چون CL متفاوت و در کل تایمینگ متفاوتی دارند.
خیلی ممنون برای توضیحات کاملتون.
امروز که داشتم رم های مختلف رو چک می کردم، هرچقدر فرکانس بالا تر بود، عدد CAS هم بالاتر می رفت! به عنوان مثال، رم های Corsair با فرکانس 3000 روی C15 بود ولی مدل 3200 زیر C16 نداشت! و هرچی فرکانس بالا می رفت این عدد هم تغییر می کرد! رم های 4000 شرکت Corsair مقدارش C19 بود.
یعنی هرچی فرکانس در رم بیشتر باشه دسترسی کنده تره؟
راستی، رم Corsair VENGEANCE LPX 16GB 8GBx2 3200MHz CL16 خریداری کردم. چند روز دیگه می رسه دستم.
سلام
متاسفانه دمای GPU لپ تاپ من موقع استفاده از نرمزارهای GPU based به حدود بیش از 100 درجه میرسه(به طور دقیق 103 درجه) که در اکثر مواقع باعث خاموش شدن لپ تاپ میشه و یا سبب خاموش شدن GPU انویدیا میشه. این مشکل قبلا وجود نداشت و دما مثلا به حداکثر 85 درجه میرسید که برای لپ تاپ من عادی بود(یعنی این مدل ها کلا مشکل Overheat دارن) حالا با توجه به سالم بودن فن و کم نشدن دور فن احتمال میدم مشکل از خمیر سیلیکون باشه. شما دوستان نظرتون چی هست؟ و اینکه من جایی برای فروش خمیر Thermal Grizzly Kryonaut پیدا نکردم، حالا اگه دوستان جایی رو سراغ دارن ممنون میشم اگه معرفی کنن.
سلام به آقا فرشید عزیز
برای سی پی یو 9600k میخوام مادر برد بگیرم
استفاده هم شبیه سازی و گیم هست.
اهل اور کلاک هم اصلا نیستم.
گرافیک 2070 رم هم 2*8 گیگ باس 2400 دارم.
یک عدد ssd سامسونگ 860 پرو و 4 تا hdd دارم
بین چیپ ست های b360 و h370 و z370 چه تفاوتی برای استفاده من هست ؟
نظرتون در مورد مادربرد GIGABYTE Z370 HD3 چیه ؟
خودتون چه مادربردی پیشنهاد میکنید ؟
بودجه برای مادر برد بین 1500 تا 2000
ممنونم
سلام
میدونم جاش اینجا نیست ولی فکر کنم بتونید راهنماییم کنید
میخوام هدفون بیسیم بگیرم از این مدلی ها
هدفون بی سیم هوآوی مدل Honor AM61
تا 250-300 قیمتش باشه فقط، یه مقدار آهنگ گوش میدم و واسه صدای بازی میخوام
ممنون
دوستان تو رنج 5 6 تومن چه سیستمی میشه بست واسه 1080 میخوام و فریم 60
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | Intel Core i5 9400F | CPU |
| دو میلیون و ۷۰ هزار تومان | ASUS TUF H370-PRO GAMING | MotherBoard |
| یک میلیون و ۸۰ هزار تومان | GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB | RAM |
| ۵۲۰ هزار تومان | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB | HDD |
| ۷۲۰ هزار تومان | SAMSUNG 860 EVO 250GB | SSD |
| ٢۱۵ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
| ۸۷۰ هزار تومان | GREEN GP550A-UK | Power |
| ۳۰۰ هزار تومان | PARS EVO | Case |
| هشت میلیون و ۲۵ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
|---|---|---|
| دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | Intel Core i5 9400F | CPU |
| دو میلیون و ۷۰ هزار تومان | ASUS TUF H370-PRO GAMING | MotherBoard |
| ۵۲۰ هزار تومان | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB | HDD |
| ۷۲۰ هزار تومان | SAMSUNG 860 EVO 250GB | SSD |
| هشت میلیون و ۲۵ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
این سیستم توصیه میشه:
قیمت مدل نام قطعه دو میلیون و ۲۵۰ هزار تومان Intel Core i5 9400F CPU دو میلیون و ۷۰ هزار تومان ASUS TUF H370-PRO GAMING MotherBoard یک میلیون و ۸۰ هزار تومان GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB RAM ۵۲۰ هزار تومان Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB HDD ۷۲۰ هزار تومان SAMSUNG 860 EVO 250GB SSD ٢۱۵ هزار تومان ASUS 24X SATA ODD ۸۷۰ هزار تومان GREEN GP550A-UK Power ۳۰۰ هزار تومان PARS EVO Case هشت میلیون و ۲۵ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
ممنون
گرافیکش نیست اقا فرشید
|---|---|---|
| یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان | Intel Core i3 9100F BOX | CPU |
| - (۴۹۰ هزار تومان) | - (ThermalRight True Spirit 120M ) | COOLING |
| یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومان | ASUS TUF B360-PRO GAMING | MotherBoard |
| پنج میلیون و ۵۵۰ هزار تومان | ASUS STRIX GTX 1660TI A8G GAMING 6GB GDDR6 | VGA |
| ۵۲۰ هزار تومان (۵۱۰ هزار تومان) | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB (WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB) | HDD |
| ۷۲۰ هزار تومان (۶۹۵ هزار تومان) | SAMSUNG 860 EVO 250GB (ADATA Ultimate SU800 256GB) | SSD |
| دوازده میلیون و ۳۵۵ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
ممنون بنظرت ارزش داره 1.5 سالی صبر کنم ؟نیست برای اینکه حذف کرده بودم! فکر کردم شما کارت گرافیک GTX 1080 داری و سیستم براش میخوای ببندی. الان متوجه شدم منظورت 1080p بوده!
این برای 1080p و 60 فریم به عنوان حداقل توصیه میشه:
قیمت مدل نام قطعه یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان Intel Core i3 9100F BOX CPU -
(۴۹۰ هزار تومان)-
(ThermalRight True Spirit 120M )COOLING یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومان ASUS TUF B360-PRO GAMING MotherBoard یک میلیون و ۸۰ هزار تومان GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB RAM پنج میلیون و ۵۵۰ هزار تومان ASUS STRIX GTX 1660TI A8G GAMING 6GB GDDR6 VGA ۵۲۰ هزار تومان
(۵۱۰ هزار تومان)Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB
(WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB)HDD ۷۲۰ هزار تومان
(۶۹۵ هزار تومان)SAMSUNG 860 EVO 250GB
(ADATA Ultimate SU800 256GB)SSD ٢۱۵ هزار تومان ASUS 24X SATA ODD ۸۷۰ هزار تومان GREEN GP550A-UK Power ۳۰۰ هزار تومان PARS EVO Case دوازده میلیون و ۳۵۵ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
ممنون بنظرت ارزش داره 1.5 سالی صبر کنم ؟
فکر کنم تا اون موقع هم ارزونی شده هم میتونم سیستم 20 25 تومنی ببندم
کارت های سری جدید هم اومده
ممنون بنظرت ارزش داره 1.5 سالی صبر کنم ؟
فکر کنم تا اون موقع هم ارزونی شده هم میتونم سیستم 20 25 تومنی ببندم
کارت های سری جدید هم اومده
خب الان بودجم محدوده در حد 5 6 تومن میتونم ببندم اونم واسه 2 3 ماه دیگه مانیتورم هم 720 هستاین دیگه از اون سوالاته! شما میتونید تا 3 سال، 6 سال و حتی 10 سال آینده هم صبر کنید تا قدرت گرافیک ها 2، 4 یا 6 برابر بشه، ولی چه ربطی به الان و سال آینده داره؟ مگه عمر گیمرا نامحدوده؟ مهم نیست الان یا سال آینده بازیهایی که اومد رو از دست بدید؟!
این که قراره ارزونی بشه رو با این شرایط نمیشه تصور کرد و اینکه سیستم 25 تومن اندازه ی چه سیستمی هست که الان میشه بست رو هم نمیتونم پیشگویی کنم! فقط میشه گفت سیستم 25 میلیونی فعلی در حال حاضر یا 3 ماه دیگه خیلی بهتر و قویتر از سیستمی هست که با 8 تومن یا ده تومن بسته میشه.