manhatan
کاربر سایت
تا 17سانت ارتفا میتونید کولر ببندید ارتفاع هایپر 16.3 هست
تا 17سانت ارتفا میتونید کولر ببندید ارتفاع هایپر 16.3 هست
این حداقل سیستم هست، برای حسابداری و گزارش اکسل گرفتن بهتره که پردازنده Core i5 8400 بشه.
قیمت مدل نام قطعه یک میلیون و ۵۷۰ هزار تومان Intel Core i3 8100 CPU -
(۳٩۰ هزار تومان)-
(ThermalRight True Spirit 120M )COOLING یک میلیون و ۵۸۰ هزار تومان ASUS TUF B360-PRO GAMING MotherBoard یک میلیون و ۳۸۰ هزار تومان GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB RAM - - VGA ۴۹۰ هزار تومان
(۴۸۰ هزار تومان)Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB
(WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB)HDD ۵۸۰ هزار تومان
(۵۹۰ هزار تومان)SAMSUNG 860 EVO 250GB
( ADATA Ultimate SU800 256GB)SSD ۱۷۰ هزار تومان ASUS 24X SATA ODD ۵۷۰ هزار تومان GREEN GP580A-EUD Power ۲۸۰ هزار تومان PARS EVO Case شش میلیون و ۵۰ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
ممنونم
مادربرد ASUS TUF B360-PRO GAMING که معرفی کردین تو سایت اسوس من چک کردم فرکانس رم DDR4 2666/2400MHz پشتیبانی میکنه در حالی که رم معرفی شده 3000MHz هست ، درسته یا من اشتباه میکنم؟ ممنون میشم توضیح بدین که اگه رم 3000 هست چرا مادربرد نباید 3000 باشه اگه دلیلی به جز قیمت داره
و اینکه فرق PRO GAMING با PLUS GAMING چی هست؟ تو مشخصات سایت خود اسوس زده بود PRO GAMING وای فای داره ولی تو سایت های ایرانی مثل دیچیکالا هیچی ذکر نشده بود
و اگه پاور GREEN GP550A-UK 80Plus Gold PSU خریداری بشه بهتره؟یا نه؟ واسه آینده اگه بخوایم ارتقا بدیم مثلا رم رو
ممنون فرشیدجان
سلام ، من به یه سیستمی نیاز دارم که برای multitasking خیلی قوی باشه مثلا در حین کارهای سنگین با برنامه های فتوشاپ یا پریمیر همزمان بتونم چندین تب مرورگر باز داشته باشم یا یوتیوب ببینم. دو تا اسکرین فول اچدی extend کنم و روی یکیش مثلا بازی ران بشه در تنظیمات اولترا و رو اسکرین دیگه مرورگر و یا برنامه های دیگه!
ممنون میشم قطعاتی برای این نیازم معرفی کنید.
از نظر بودجه هم مشکلی نیست.
| قیمت | مدل | نام قطعه |
|---|---|---|
| یازده میلیون تومان (هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) | AMD Ryzen Threadripper 2950X (Intel Core i9-9900K) | CPU |
| ۸۰۰ هزار تومان | (GREEN GLACIER EVO 240 (TR4 Socket Compatible | COOLING |
| شش میلیون و ۹۰۰ هزار تومان (دو میلیون و ۴۷۰ هزار تومان) | ASUS Prime X399-E (ASUS TUF Z390-PRO GAMING) | MotherBoard |
| سه میلیون و ۳۴۰ هزار تومان | GSkill Ripjaws V 4*8GB DDR4 3000Mhz | RAM |
| ده میلیون و ۳۰۰ هزار تومان | ASUS ROG STRIX GTX2070 O6G GAMING GDDR6 | VGA |
| ۷۴۰ هزار تومان | Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 2TB | HDD |
| ۵۸۰ هزار تومان | SAMSUNG 860 EVO 250GB | SSD |
| ۱۷۰ هزار تومان | ASUS 24X SATA | ODD |
| یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان | GREEN GP650B-OCPT | Power |
| ۸۰۰ هزار تومان | GREEN Z4 Astiak | Case |
| سی و شش میلیون و ۵۰ هزار تومان | جمع کل (تومان) | --- |
سلام فرشید جان وقتت به خیرشما یه سیستم حرفه ای نیاز دارید که برای بازی هم مناسب باشه. این سیستم توصیه میشه:
قیمت مدل نام قطعه یازده میلیون تومان
(هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)AMD Ryzen Threadripper 2950X
(Intel Core i9-9900K)CPU ۸۰۰ هزار تومان (GREEN GLACIER EVO 240 (TR4 Socket Compatible COOLING شش میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
(دو میلیون و ۴۷۰ هزار تومان)ASUS Prime X399-E
(ASUS TUF Z390-PRO GAMING)MotherBoard سه میلیون و ۳۴۰ هزار تومان GSkill Ripjaws V 4*8GB DDR4 3000Mhz RAM ده میلیون و ۳۰۰ هزار تومان ASUS ROG STRIX GTX2070 O6G GAMING GDDR6 VGA ۷۴۰ هزار تومان Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 2TB HDD ۵۸۰ هزار تومان SAMSUNG 860 EVO 250GB SSD ۱۷۰ هزار تومان ASUS 24X SATA ODD یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان GREEN GP650B-OCPT Power ۸۰۰ هزار تومان GREEN Z4 Astiak Case سی و شش میلیون و ۵۰ هزار تومان جمع کل (تومان) ---
بنا به رزولوشن نمایشگر برای بازی می تونید کارت گرافیک بالاتر یا پایین تر هم انتخاب کنید.

سلام فرشید جان وقتت به خیر
من کلی ازت قبلا مشاوره گرفتم خداروشکر همیشه هم راضی بودم
یکی از دوستانم تا سقف 8 9 تومن یه لبتاپ میخواست
نرم افزار های نقشه کشی مثله اتوکد و اینا میخواد روش نصب کنه
چی پیشنهاد میدید ؟
دستتم پیشاپیش درد نکنه![]()
سلام
2 تا سوال داشتم
اول اینکه کیس NZXT تو بازار گیر میاد؟
دوم اینکه کولینگ آبی 120 م م کولر مستر راحت تو کیس دیپ کول Dukase V2 جا میشه؟
------------------------------------------
صفحه کیس دیپ کول در دیجی کالا
سلام خدمت دوستان :
سی پی یو Core i7 5820 با گرافیک 1080 Ti / سی پی یو 9900Core i9 با گرافیک 1080 GTX
کدوم خروجی بهتری می ده ؟ در بازی های سنگین در ویندوز
سوال بعدی : فرق گرافیک 1080 GTX با گرافیک 1080 Ti چقدره ؟ (اولی الان حدود 10 میلیون و دومی حدود 14 .) فرق خیلی زیادی دارند ؟
سوال آخر : می شه دو تا 1080 GTX با هم لینک (SLI) کرد ؟ از کجا می شه فهمید هر دو فعال هستند ؟ دردسر نداره این کار ؟؟!!!
نمایشگر من ماکزیمم 1080 * 1920 هستش
ممنون
خیلی ممنون. یه سوال دیگه هم چند وقتی هست ذهنم رو درگیر کرده اونم اینکه از 4790K و رم DDR3 میارزه بری Ryzen 7 2700 (یا i7 8700) و رم DDR4 یا نه؟ مخصوصا اگر بخوایم یکی 2 سال دیگه از 1080 بریم به یه کارت بهتر.محصولات NZXT خیلی وقته در بازار داخلی نیست.
واترکولینگ 120 هم براحتی در کیس Dukase V2 در چند جهت قابل نصب هست. هر چند که خود این کیس کیفیت ساخت معمولی و پایینتر از برخی مدلهای گرین رو داره.
خیلی ممنون. یه سوال دیگه هم چند وقتی هست ذهنم رو درگیر کرده اونم اینکه از 4790K و رم DDR3 میارزه بری Ryzen 7 2700 (یا i7 8700) و رم DDR4 یا نه؟ مخصوصا اگر بخوایم یکی 2 سال دیگه از 1080 بریم به یه کارت بهتر.
اقا فرشید خسته نباشید
با این دستکاه میشه دوتا خط اینترنت رو با هم جمع کرد و به صورت همزمان استفاده کرد . اگه نمیشه دستگاهی میشناسید که این کار رو بکنه
TP-LINK TL-R470T Plus Load Balance Broadband Router فروشندگان و قیمت روتر و اکسس پوینت
ترکیب 1080 Ti با سی پی یو Core i7 8700K چطوره ؟با این بودجه لپ تاپ شاخصی برای استفاده ی مدنظر شما نمیشه خرید، نهایتا میشه یه دستگاه خیلی معمولی و بدون SSD مثل Lenovo Ideapad 330 - PM با 9 تومن
نرم افزارهای فوق روی این دستگاه هم نصب میشن اما خیلی کند و فرسایشی اجرا خواهند شد.
بهتره بودجه رو تا 11 یا 12 تومن افزایش بدید و یه دستگاه با SSD بخرید مثل HP ProBook 450 G6 - G که 11200 هست.
دقت کنید که برای مدل با همین مشخصات و نمایشگرِ Full HD باید بیشتر هم هزینه کنید.
محصولات NZXT خیلی وقته در بازار داخلی نیست.
واترکولینگ 120 هم براحتی در کیس Dukase V2 در چند جهت قابل نصب هست. هر چند که خود این کیس کیفیت ساخت معمولی و پایینتر از برخی مدلهای گرین رو داره.
1: اولین گزینه در بیشتر بازیها نرخ فریم بالاتری میده. اما پردازنده 5820 مناسب بازیهای سنگین نیست و ممکنه در برخی بازیها برای همون 1080Ti گلوگاه بشه. انتخاب بین این دو ترکیب منطقی نیست.
2: فرق اون دو تا گرافیک حدود 25 تا 30 درصد هست و کاملا محسوسه. می تونه تجربه ی یه بازی رو کاملا تغییر بده.
3: میشه ولی دیگه SLI کردن منسوخ شده. به فکر انتخاب و مقایسه بین تک کارتها باشید.
برای 1080p یا همون GTX 1080Ti رو بخرید یا RTX 2070.