دوستان کارت گرافیک rtx 2060 super تو بازار موجوده؟؟ من چندتا از سایت های معروف رو چک کردم ولی پیدا نکردم ممنون می شوم بفرمایین در بازار موجده یا نه و رنج قیمتش هم بفرمایید چثدر با 2060 معمولی تفاوت داره
سری سوپر تعداد محدود توی بازار موجود بود تموم شد. اما 2060 معمولی موجوده و پایه قیمتش هم 7 تومن هست.
Zotac amp edition
دو تا فن داره
توی تست های نرم افزاری تا 76 رفت
ولی توی ویچر شد 84
دما مناسبه برای این کارت.
با رنج حدود 800 تا یک تومن میشه اسپیکر 5.1 تهیه کرد که کیفیت مناسبی داشته باشه؟
بله، می تونید Creative Inspire T6300 رو تهیه کنید.
سلام دوستان
من یه لپتاپی خریدم که در قسمت رمش اینارو نوشته که پایین عکس میزارم :
مشخصا سوالم در مورد اون تکنولوژی Optane هست ! یه چند تا مقاله جدید ازش خوندم ولی خیلی سر درنیاوردم !
الان سوالم اینه که لپتاپی که خریدم دقیقا چن گیگ رم داره ؟! 8 گیگ یا اون 16 هم میاد قاطیش میشه و جمعا میشن 24 گیگ ؟!!
بعد اینکه معنی عبارت داخل پرانتز چیه ؟ یعنی این لپتاپ کلا یه محل برای نصب رم داره که اونم با 8 پر کردن ؟! نمیشه در آینده 8 رو دربیارم و جاش 16 بندازم ؟ اگه 16 بندازم دوباره اون 16 Optane قراره باهاش جمع بشه مجموعا بشه 32 گیگ رم ؟!
واقعیت لپتاپ هنوز به دستم نرسیده و خودم نمیتونم مواردی که گفتم رو چک کنم از طرفی چون از این Optane سر درنمیارم گفتم شاید اینجا کسی باشه بتونه کمکم کنه
ممنون از عزیزانی که جواب میدن ...
رم دستگاه شما 8 گیگی هست که بهتره به 16 ارتقا بدید. البته باید یه 8 گیگی کنارش نصب کنید، نه اینکه دربیارید و 16 گیگ نصب کنید.
ذخیره ساز لپتاپ هم SSD و از نوع پرسرعت هست که به عنوان حافظه ی میانجی برای هارددیسک استفاده میشه.