pizza
کاربر سایت
متاسفانه شرکتهای معتبر برای مادربرد هاشون پلمپ نمیزارن. ایسوس و گیگابایت که اینطورین، بقیه رو نمیدونم. شمااگه ویدئوهای آنباکسینگ یوتیوب رو هم دیده باشی مادربرد های جدید پلمپ ندارن، اگر هم پلمپی روش باشه خود فروشنده چسبونده. واقعاً نمیدونم این چه مرضی هست که برای تمام محصولاتشون پلمپ میزارن به جز مادربرد! همین هم باعث سؤ استفاده های فراوانی شده. بهترین راه برای این که از آکبند بودن مادربرد مطمئن بشی اینه که مدلی رو انتخاب کنی که توی بازار فراوان باشه، دوم اینکه به فروشگاههای معتبر مراجعه کنی که خرید و فروششون بالاست، سوماً توی مغازه از بین چند تا مادربرد که همگی یک مدل هستن یه دونش رو خودت بیرون بکشی. (اگه بتونی یه پول اضافه بهش بدی که دستتو بگیره ببرت توی انبار و از بین سی چهل تا مادربرد خودت یه دونش رو بیرون بکشی که چه بهتر) بعد همونجا جلوی فروشنده باید بازش کنی و نو بودنش رو بررسی کنی، مخصوصاً جای پیچها رو. سوراخ های مادربرد دورش نقطه های ریز لحیم هست و اگه قبلاً به کیس پیج شده باشه اون لحیم ها صدمه می بینه و مشخص میشه. ورژن بایوس رو هم چک کن، بایوسی که به صورت دیفالت روی مادربرد هست نباید ورژن جدید باشه، اگه جدید بود معلوم میشه بایوسش توسط افراد متفرقه آپدیت شده. البته برای شما دیگه دیر شده چون هم برد رو به کیس پیچ کردی هم بایوسش رو احتمالاً آپدیت کردی و دیگه نمیشه فهمید بایوسی که همون اول روش بوده چه ورژنی بوده. شاید حرفایی که زدم خنده دار به نظر بیاد ولی قرار ندادن پلمپ روی محصول مهمی مثل مادربرد همین مکافات ها رو هم در پی داره مشتری هم حق داره که از آکبند بودن جنسی که میخره مطمئن بشه چون داره بابتش پول میده.سلام دوستان
اصولا مادربردایی که توی بازار فروشگاها میدن نباید جعبش پلمپ شده باشه؟ من از یه جایی مادربرد و سی پی یو خریدم که سی پی یو پلمپ بود و هولوگرام AMD روش بود اما مادربرد هیچ پلمپی نداشت و به راحتی جعبش باز بود و از این بابت شک کردم که نکنه تعمیری باشه.
نکته دیگه اینکه جفتشون کارت گارانتی ماتریس دارن، اونی که مال cpu اردیبهشت صادر شده و لمینت هست جنسش ولی اونی که واسه مادربرده 11/13 صادر شده و جنسش نرم تره (لمینت نیست) و اون قسمت پشتش که مشخصات محصول هست به صورت برچسب خورده!
به نظرتون گارانتیش فیکه یا برد مشکل داره؟ من کاملا بردو بررسی کردم و مشکل/سوختگی خاصی توش متوجه نشدم و حتی به اصطلاح اون بوی نو بودن PCB هم میداد! الانم پیچ کردم و استفاده میکنم مشکلی نیست و بایوس و ایناش همه چی اوکیه ولی این موضوعی که گفتم فکرمو درگیر کرده.
ممنون
آخرین ویرایش:

(و حالا کارهای روزمره و یه سری برنامه های نه چندان سنگین