اگه جنسی از تخت جمشید گرفتید بدونید گارانتی نداره ..... قبل سال 92 روی رم ها گارانتی مادام العمر میدادن 2 سال پیش رم بردم قبول نکردن ، با یه مصیبتی رمم رو عوض کردن تازه اونم دست 2 دوباره بهم دادنممنون این قضیه رو نمیدونستم
یه مقدار راجع به اون فروشنده تو نت تحقیق کردم و ظاهرا معتبر هستش. اینکه چرا ماتریس نمیاد بردایی که وارد میکنه رو پلمپ کنه جالبه.
در هر صورت شنبه زنگ میزنم شرکت پیگیری میکنم. اگه واقعا خودشون جنس کارتاشونو اینقد بی کیفیت کرده باشن و بجای چاپ لیزری روش برچسب زده باشن (با توجه به افزایش قیمت کارت لمینت براق از اردیبهشت تا الان بعید نیست) که دیگه خیلی عالیه چون قشنگ خودشون زمینه رو باز میذارن هر کس کارتاشونو خیلی راحت جعل کنه.
جالبیش اینه هیچ کدوم از کارت گارانتیاشون هولوگرامی که باید رو نداره. یعنی قطعه گارانتی میکنن نمیخوان رو کارتش یه هولوگرام بزنن. در مورد رم های کورسیر که تخت جمشید وارد میکنه هم همینور هم همینطور مثلا انتظار داشتم مثل سری های قبلی هولوگرام شرکتو داشته باشه ولی بجاش روش یه برچسب کاغذی زده شده که نوشته تا این تاریخ گارانتی داره![]()
پردازنده های رایزن با محدودیت رم هارو ساپورت میکنن ؟ نسل دوم هم همینه یا اصلاح شده
من رم کورسیر Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3200MHz دوکاناله گرفتم براش میخوام ببینم ساپورت میکنه حتی رو رم زده i7 و اینا ساپورت ولی حرفی از AMD نزده !
این XMP تو رم چی هست و اینکه فقط با اینتل کار میکنه ؟
دوستان از کجا میشه قهمید یک کارت کرافیک برای ماین استفاده شده یا نه ؟
از بین z5 وz9 کدوم خمیر برای گرافیک بهتره چون این دو رو دارم برای پردازنده گرفته بودم نمیدونم کدوم برای گرافیک نتیجه بهتری میده
اینو یه تاپیک دیگه فرستاده بودم که جاش نبود، به اینجا آدرس دادن![]()
![]()
دوستان این مدل لپ تاپ (lenovo ideapad 320 (i5 8250 رو میشه بهش ssd با رابط m.2 اضافه کرد؟
سلام دوستان
یه سیستم در حد ۶-۷ تومن معرفی کنید لطفا.
پ.ن: یه پاور 535 وات گرین روی سیستم فعلیم دارم آیا برای سیستم با همچین قیمتی جوابگو هست یا پاورم باید نو بگیرم؟
ممنون
نیاز به راهنمایی برای خرید کامپیوتر
من اطلاعات زیادی درباره سیستم های کامپیوتری ندارم .
من میخوام یه سیستم بخرم و به دلیل اینکه بودجه ام محدوده (4 میلیون و نیم ) میخوام راهنماییم کنید که بهتر از این هم میشه
میخوام کامپیوتری ببندم که فعلا با بودجه 4 میلیون بتونم کارهای روزمره رو انجام بدم و در آینده همون رو برای بازی و رندر استفاده کنم (قابل ارتقا باشه) و مثلا بعدا یه گرافیک خوب + افزایش رم و هارد ssd برای بازی و رندر .
به همین دلیل cpu رو میخوام خوب بخرم و مادربرد معمولی و باقی قطعات هم به شرح زیر . برخی قطعات رو (دارم) و برخی رو انتخاب کردم و برخی رو نمیدونم چی بخرم (؟)
سی پی یو : amd ryzen 5 1600x = 2,000.000
خنک کننده : (؟)
مادربرد : Asus prime b350M-A = 1,000,000
رم : 4GB DDR4 (؟)
گرافیک : (دارم)
پاور : گرین 480 (دارم)چ
هارد : HDD 2T WD B (دارم)
کیس : (؟)
سوالات من اینه که
1.اول اینکه نو بخرم یا بگردم دنبال قطعات دسته دوم ؟ و از کجابخرم ؟ از توی انجمن های پرشین و لیون یا توی فروشگاه های اینترنتی معتبر یا حضوری (من خوزستانم) . یا برم تهران بخرم . جایی سراغ دارید که قطعات رو ارزونتر بدند ؟
2.این سیستم رو بستن ( قابل ارتقا ) کار عاقلانه ای هست یا اینکه قطعات پایین تری رو بردارم که همش بشه 4 میلیون ؟
3.سی پی یویی که انتخاب کردم خوبه ؟ و چه خنک کننده آبی برای اون پیشنهاد میدید (برای بازی و کارهای معمولی )؟
4.انتخاب این مادربرد خوبه ؟ قابل اورکلاک هست ؟ پیشنهاد بهتری ندارید ؟
5.چه رمی با سیستم های AMD بهتر مچه و چه نوع رمی بخرم ؟ تک کاناله ، دوکاناله ؟ کلا چی پیشنهاد میکنید
6. چه کیسی بخرم ؟
درضمن هر پیشنهاد دیگه ای دارید بگید . ممنون از این که وقت گذاشتید .
دوستان کش هارد ها بیشتر به چه کار میاد فرقشون تو چی هست بین 64 مگ با 256 مگ ؟
درود
با 15 تومن چه لپ تاپی میشه گرفت ؟!
شاید تا 18 هم بتونیم بودجه رو اضافه کنیم !