غرض از مزاحمت دوباره آقا فرشید اینکه:
من یک پاور 435 b گرین دست دوم در فوروم همسایه پیدا کردم از یک فرد معتبر که 1 ماه هم گارانتیش میکنه 165 و یک مدل هم توی دیجیکالا هانت کی CP 350H با 3 سال گارانتی آونگ 180
کدوم رو پیشنهاد میدید
سیستم: Amd Athlon X2
Main Asus p5
graphic 710 GT
4 گیگ رم
قطعات شما که 300 وات هم براش کافیه، ولی اون مدل پاور گرین خیلی با کیفیت تر هست و اون مدل HuntKey هم خیلی معمولی و متفرقه.
بنابراین مدل گرین توصیه میشه.
سلام دوستان
من میخوام سیستم جمع کنم تا سقف نهایت ۱۸ تومن. ممنون میشم راهنماییم کنید... برای کارهای گرافیکی و ادیت بیشتر لازم دارم، مثل فتوشاپ و پریمیر، در کنارش میخوام همهی گِیم هارو هم جواب بده کاملا.
فقط لطفا سی پی یو اینتل معرفی کنید، و مادربورد هم ایسوس، خودم i7 8700 مد نظرم هست، به نظرتون خیلی تفاوت داره با i7 8700k ؟ یا i5 چطور ؟
مادربورد چی پیشنهاد میدید از ایسوس یا گیگابایت ؟
رم هم ترجیح ام ایسوس هست یا کروشیال...
گرافیک 1070ti میخوام.
باقی قطعات هم معرفی کنید کامل ممنون میشم...
فقط ssd حتما میخوام، ترجیحا ۲۵۶ یا حتی بیشتر.
هارد ۲ یا ۳ ترابایت میخوام.
منبع تغذیه و فن پردازنده هم کولر مستر میخوام، چه مدلیش خوبه ؟
کِیس هم گرین خوبه ؟ چه مدلی ؟
در آخر یه مانیتور گیمینگ که ۱۴۴ هرتز باشه و از نظر رنگی در حد خوبی باشه و ۲۳ یا ۲۴ اینچ باشه هم لطفا پیشنهاد بدید... ترجیحا زیر ۴ میلیون.
ممنون میشم کامل نظرتون رو بگید
انتخاب پردازنده ی خودتون تایید میشه، چون نرم افزارهای Adobe با پردازندههای اینتل راندمان بالاتری دارند در تولید محتوا.
مدل نام قطعه
Intel Core i7 8700 CPU
DeepCool Lucifer K2 COOLING
ASUS TUF Z370-PRO GAMING MotherBoard
GSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GB RAM
GIGABYTE GTX 1080 G1 Gaming 8G GDDR5X VGA
Seagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TB HDD
SAMSUNG 860 EVO 250GB SSD
Samsung 24X SATA ODD
GREEN GP650B-OCPT Power
GREEN STRIKER Case
جمع کل (تومان) —
لازم نبود قطعات رو تک تک نام ببرید. کارشناس باید کامل معرفی بشه.
رم که ایسوس نداریم، مدل معرفی شده و کلیه ی قطعات عینا توصیه میشه.
مانیتورهای گیمینگ رو که کلا موجودیشون نابود شده در داخل، اما ASUS VG245H یا بهتر ASUS PG258Q گزینه های عالی هستن. خیلی گرونتر از 4 تومن هستن.
سلام دوستان عزیز مد نظرمه این ستاپ که خدمتتون مینویسم رو جمع کنم میخواستم در مرحله اول نظرتون رو بدونم و دو این که از کجا میتونم با قیمت خوب و سریع خرید کنم
Ryzen 5 2600 قلب سیستم
ASUS ROG STRIX X370-F GAMING AM4
Seagate Barracuda 4TB 256MB Buffer
SSD: Samsung 860 EVO 500GB
MASTERLIQUID ML240L RGB خنک کننده
Corsair Vengeance LPX 2×8GB=16GB DDR4 3200MHz CL16
Enermax T.B. RGB 1500RPM 120mm
Deepcool RGB 350 LED صرفا جهت این که بار پاور رو بدونید وگرنه مهم نیست
Asus ROG Strix GTX 1060 Gaming DCIII 6GB البته شدیدا بین ایسوس و msi همین مدل گیر کردم با توجه به اختلاف قیمت زیادش !!
Antec High Current Gamer Gold Series 750W
Monitor BenQ Zowie Full HD XL2411P
به نظرتون 1060 تو بازی مثل apex , forntnite . rainbowsix . counter , battlefield فریم بالا 60 میده ؟ و فورت رو مثلا 144 فریم اجرا میکنه ؟
البته شاید فرکانس رم بالا باشه یا پاور به نظرم خیلی دسته بالا باشه ولی این رو در نظر بگیرید که بعدا ابدیت های میخوام انجام بدم ولی فعلا این ها مد نظرم هست
میشه اعتماد کرد چون انصافا پیرم در اومده پول سیستم رو جمع کنم نمیخوام خرید ریسکی کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
قطعات انتخاب شده مشکل عمده ای ندارن
مدلهای گرافیک ایسوس بی جهت گرونتر هستن، قطعا مدل MSI هم عالی هست (مدل رده بالای Gaming X البته)
کارت GTX 1060 اصولا بیشتر بازیهای منتشر شده رو می تونه توی 1080p به 60 فریم برسونه، اما نه همه ی بازیها رو
و البته شما که مانیتور 144 هرتزی انتخاب کردی، بهتره به سراغ GTX 1070 بری.
برای خرید هم از فروشنده های معتبر اقدام کنید یا پیام خصوصی بدید.
مرسی از راهنماییتون...فقط یه سوال دیگه می خواستم بپرسم،چرا قیمت این مدل کارت گرافیکی که گفتم(AORUS GTX 1060 6GB GDDR5 REV 2.0) پایین تر هست نسبت به بقیه؟تا اون جایی که میدونم برند معتبری هم هست
...
مدل انتخابی شما از رده بالاترین مدل ها هست و این که قیمتش به نسبت بقیه پایین تر هست هیچ ارتباطی با کیفیت پایینتر نداره.